Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17151) Drenadar válasza Szőrös  (#17150) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

eeeeez nem acceptable!!!!!

(#17147) GypsFulvus2: TS: nem is nagyon kell konfigurálni, csak be kell állítani hogy melyik gombot kelljen nyomni a szövegeléshez...

[ Szerkesztve ]

(#17152) TESCO-Zsömle válasza GypsFulvus2 (#17147) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Vegyél példát rólam: Én tudom, hogy nem leszek elég jó hozzá. :DDD

Viszont amíg örömet szerez, addig mindegy hogy teljesítesz. A játék egy egoista dolog, a legfontosabb, hogy neked jó legyen.

Ha valami amit csinálsz csak másoknak jó, az nem játék, hanem munka.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#17153) mrfire válasza Zyrius (#17140) üzenetére


mrfire
őstag

Engem meg az bosszant inkább, ha eltelik 6-8 óra és egy darab hozzászólás nem érkezik semmi új téma... akármilyen lényegtelen. :D

(#17152) TESCO-Zsömle (#17147) GypsFulvus2
Akkor én mit szóljak, mikor Hornettel addig jutottam, mint GypsFulvus2 Aurorával. :B Jó nem játszom olyan régóta az is igaz. De biztos, hogy én sem azok közé fogok tartozni, akik úgy ráfeszülnek a játékra, hogy sorra osztogatják a fejeseket FPS-ben, Dogfightban meg 1 vs 4-5-ben irtják a népet. Ez az a hardcore gamer kategória, amibe sose tartoztam, (szerencsére). Én annak is örülök, ha egy középmagas szintet elérek majd, ott már jónak érzi magát az ember, és nem is emészti fel minden energiáját a játék. Emellett a békés kereskedés, kufárkodás ;] sem áll távol tőlem, ahol nem az adrenalin pörög, és ott is szép eredméyneket lehet elérni. (Pl. EVE-nen egy hónap kemény aukciósházban való adok-veszek után a trial accounttal megúsztam, hogy fizessek valaha is a játékért, ellenben amint bekerültem egy HC orgba, el is ment a kedvem a játéktól.) Örülök, hogy sokan nem így gondolkodnak itt, és nem is ez az org alapelve, hogy törtessünk és legyünk a legjobbak, hanem szabadon, mindenki, ahogy szeretne. :)

(#17154) Yllgrim válasza mrfire (#17153) üzenetére


Yllgrim
őstag

Azert par iranyvonalat lojjunk be :) ha lesz (0.0, aka Eve) ridegebb terulet, ahol lehet jol keresni, alakitsunk majd expedicios csapatokat, hiszen az elejen ha felfedezel valami ujjat, akkor azt elnevezheted :)

Ha megjelenik a jatek hivatalosan, tuti befigyel a szabi, ilyet meg nem csinaltam, de ideje elkezdeni, es mar tul vagyok par MMO-n (WoW, GW2, Eve Online) :)

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#17155) mrfire válasza Yllgrim (#17154) üzenetére


mrfire
őstag

Hát a Taurus erre biztos alkalmatlan lesz, hogy azzal a fapados valamivel bármit csináljak a nagyobb területeken a szállításon kívül, ahhoz meg kell a kíséret. Nem hiszem, hogy megkockáztatnám, hogy elveszítsem, ha már annyit fizettem érte.
Inkább veszek egy másik hajót, ami életképesebb lesz azokban a régiókban és azzal csatlakozom akkor. De az, hogy elveszítsem az egyetlen hajómat, amivel pénzt is tudok keresni, és kezdjek mindent 0-ról elég elrettentő gondolat.

Nemcsak, hogy mi nevezhetjük el, de ami még vonzóbb a dologban, hogy ha felfedezünk egy ugrópontot, akkor eladhatjuk a koordinátáit, amiből egy valag pénz befolyhat az orgnak. De ami talán még jobb, ha nem adjuk el, hanem megtartjuk magunknak titokban, így lesz egy rendszer amit ideig-óráig csak mi járhatunk be, míg mások fel nem fedezik. Ott aztán minden kincs csak ránk vár majd. :D

Apropó: Ma nem lesz 10 for the chairman? :( PAX miatt elmarad, mi? :(((

[ Szerkesztve ]

(#17156) TESCO-Zsömle válasza mrfire (#17155) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Ma nem lesz 10 for the chairman? :( PAX miatt elmarad, mi? :(((

LA-ben most van 7:30...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#17157) vaakuum válasza mrfire (#17155) üzenetére


vaakuum
addikt

HA nullsec szektorban támad meg valaki engem, aki csak ott repülök (nem NPC, hanem player) akkor automatikusan kalóz lesz, és a biztosított körzetben az űrjard leveri rajta a hajóm árát?

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#17158) mrfire válasza TESCO-Zsömle (#17156) üzenetére


mrfire
őstag

Ja, nem számoltam utána, csak emlékeztem, hogy be szokott kerülni ide egy link. De a'szem akkor az kedden történt legutóbb biztos.

(#17159) mrfire válasza vaakuum (#17157) üzenetére


mrfire
őstag

Nekem így logikus, de talán (csak tipp, és ez után minden csak teória) ezt lehet megkombózzák azzal, hogy csak akkor kezdik körözni az illetőt, ha erről tudomást is szerezhettek valahogy. Vagyis ha nem gondoskodott róla, hogy ne maradjon meg a feketedoboz a hajódról (ha lesz ilyen egyáltalán), vagy nem zavarta az adásodat, és sikerült leadni egy vészjelet. De simán lehet, hogy olyan messze vagytok bármiféle civilizációtól, hogy egyszerűen már nem számít ott mi történik. Erről én is szívesen hallanék valami konkrétat.
Akár ilyen feladatokat is eltudnék képzelni, hogy egy ütközet helyét felderítik, a leszakadt hajódarabokat szkennelik és próbálják beazonosítani a játékosok (ha létezne fénynél nagyobb sebesség a hajók számára a játékban, akkor el lehetne repülni olyan messzeségbe, ahonnan még aktuálisan hallgathatják a leadott vészjeleket :) ) és ha sikerrel jártak akkor el lehet adni az információt az UEE-nek, hogy azok kiadhassák a körözést.

(#17160) mrfire


mrfire
őstag

Talán az egyik legviccesebb helyzet állt elő az éjszakai Vanduul Swarmozás alatt. Egy totál roncs Hornettel vergődtem el egy pár szikla védelmébe, amik végül "megnyerték" nekem a meccset. Be is kapcsoltam a felvételt rá, miután a második csapat darálta be magát. Itt a videó, de 24mp-től beletettem pár linket, hogy a lényeget mutathassam.

A Vanduulok kb. ész nélkül jöttek, és sorra nekimentek a szikláknak. :DDD Nem tudom volt-e már valaha ilyen rövid a 15. hullám. Azt viszont nem értem, miért lett vége ezután, még volt egy respawnom, de egyszer csak kiírta, hogy ennyi. Sosem jutottam idáig. A Broken Moon pálya csak 15 hullámból áll? :F

[ Szerkesztve ]

(#17161) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Heti Műsor:

11.03. Hétfő:
• Complete PAX Australia Livestream Video
• Gladius WIP

11.04. Kedd
• Fan Spotlight: Translations
• Monthly Report: October, 2014
• Spectrum Dispatch

11.05. Szerda
• 10 for the Writers

11.06. Csütörtök
• Around the Verse
• Lore Builder

11.07. Péntek
• TBA (we are waiting for some concept art; if it arrives and is acceptable, it's scheduled here!)

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#17162) Yllgrim válasza mrfire (#17160) üzenetére


Yllgrim
őstag

Hehe, remelem ilyen hulyek lesznek a Tiber rendszerben is, akkor mehetunk oda farmolni oket, kell Tesco Reclaimer-je es meggazdagszunk :)

Tesco: ettol a TBA-tol felek, kivancsi vagyok mi lesz meg itt :)

[ Szerkesztve ]

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#17163) SkyS1gn


SkyS1gn
félisten

Na már újra leszedve se tölt be... :U

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#17164) TESCO-Zsömle válasza Yllgrim (#17162) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

A következő Concept Sale a Carrack lesz, lehet arra várnak. Normálisan azért szoktak 2 hét szünetet tartani két nagyobb sale között, de a Herald az ugye filléres kategória, szóval akár az is jöhet.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#17165) Volfram42 válasza TESCO-Zsömle (#17161) üzenetére


Volfram42
senior tag

Jók ezek a heti előrejelzések. Köszi érte.

Én meg este jól eltűntem ts-ről, azt mire visszamentem már éjjel volt. Na majd ma.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#17166) Szőrös  válasza TESCO-Zsömle (#17164) üzenetére


Szőrös 
veterán

Zsömi Cat-ről nem tudsz valamit ?

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#17167) Drenadar válasza Szőrös  (#17166) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

(#17168) Volfram42 válasza Drenadar (#17167) üzenetére


Volfram42
senior tag

Itt is vannak jóságok.:)

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#17169) Malibutomi


Malibutomi
nagyúr

Az a vicces nézegettem az SC FPS híreknél a hozzászólásokat, és most rengetegen azt hiszik hogy ez egy FPS lesz.
Néha azt kívánom inkább ne mutatna a CIG semmit, mint az emberek ostoba teóriák alapján ítéljenek.

(#17170) Menthirist válasza Malibutomi (#17169) üzenetére


Menthirist
veterán

Akkor meg a pénz nem jönne folyamatosan be :) Ez van, a hülye vagy félinformált (esetleg félreinformált) emberekkel együtt kell élni a mindennapokban :)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#17171) Drenadar válasza Malibutomi (#17169) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

szerintem ebben a játékban az is elboldogul majd, aki call of dutyra vágyik :)
Elméletben nem muszáj neked hajókkal szórakozni :)

(#17172) mrfire válasza Malibutomi (#17169) üzenetére


mrfire
őstag

Azért elég nagy bók a játéknak, hogy olyan FPS része van, amit teljes játéknak hisznek, már önmagában is. Senkinek nem jutna eszébe, hogy így összegyúrnak két műfajt. :K

(#17171) Drenadar
Miután lesz FPS csomag is, karakterekkel, szinte biztosra vehetjük, hogy úgy is fel lehet majd építeni egy karriert, hogy sosem volt az illetőnek saját hajója, max másokéra szerződött fel, hogy elvigyék a lövöldözés színhelyére.

Bennem már egy ideje kérdőjel az, hogy hogyan fogják azt megoldani, hogy egy FPS-es embernek ugyanúgy gyűjtögetnie kelljen a pénzét egy-egy páncélra, mint annak aki űrhajókat vesz. Nyilván nem kerülhet egy jó páncél annyiba, mint egy Idris. Működhetne a dolog, ha az FPS-ben nem lenne annyi pénz, és akkor egy páncélért/fegyverért is rendesen meg kell szenvedni, ami amúgy egy Hornet árával ér fel max. De mi akadályozná meg őket abban, hogy űrhajózzanak aztán a legjobb cuccokban menjenek vissza FPS-ezni?

(#17173) Malibutomi válasza mrfire (#17172) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Semmi nem akadályozza öket.
Ahogy a való életben sem gátol senki hogy kereskedj, aztán abból vegyél mást :)

(#17174) Drenadar válasza mrfire (#17172) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Lehet a lövöldözésből nem lesz annyi pénz, mint egy fuvarozásból :)
Illetve akik az fps műfajt szeretik ott nem a gyűjtögetés a motiváló, hanem az egyéb élmények.

(#17175) mrfire válasza Malibutomi (#17173) üzenetére


mrfire
őstag

Ez a baj :( Itt könnyebb lesz a hajók szintjén pénzt keresni, mert egész más árak lesznek feltételezhetően. Így az FPS-esek így kerülnék ki, hogy FPS játékban szenvedjék ki a cuccaik árát. És az a szomorú, hogy így elvész a karrier az FPS oldalról, csak az eredmények maradnak és a pontok. Max. azt lehetne, hogy elért ranghoz kötik, hogy ki milyen páncélra használatára jogosult, de ez már korlátozás lenne, illetve lehet hogy tényleg olyan elvetemültek lesznek, hogy egy tuti páncél vagy fegyver már egy nagyobb hajó árával ér majd fel. Illetve az is benne van, hogy valószínűleg napi szinten vagy meccsenként mennek kukába ezek a páncélok, sokkal nagyobb fogyóeszköz lesz, mint egy hajó.
Kb. ugyanaz a helyzet, mint azokkal, akik csak dogfightolni szeretnének, és meccsenként veszítenek el így egy vadászgépet.

(De az hogy lesz, hogy ezeknek mindig lesz valami játszani valójuk? Az, hogy egyik pályáról a másikba dobálja be őket a játék, valahogy ellentmond annak, amit eddig az SC-ről elképzeltünk szerintem.)

[ Szerkesztve ]

(#17176) Drenadar válasza mrfire (#17175) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Nyugi, szerintem biztos kitalálnak hangulatos körítést az fpsre is, hogy megérje vele játszani :)
Nem feltétlen korlátozások, hanem elért eredmények, hírnév, nagyobb híres csaták... mittomén :)

(#17177) GypsFulvus2 válasza mrfire (#17160) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Régebben, amikor hornettel eljutottam a 18.-ig úgy volt, hogy a 15.-ik szinten volt a Reaper, a 18. -on meg valami Báró (le Baron nem tudom ki) volt a főnök neve. Utána elvileg újraindult az elejétől, ha túlélted, de ezt nem tudtam kipróbálni, mert ez a báró lerendezett (két vagy három alkalommal jutottam el idáig, mindig rommá lőve, utolsó élettel, társak már kifingtak, szóval annyi esélyem volt ellene mint hangyafingnak a tornádóban). Onnan tudom, hogy elvileg újraindult, hogy láttam fickókat, akik ilyen 47., meg 60. szintig jutottak, ha igaz. Szóval neked is újra kellett volna indulnia. Legalábbis az egyel korábbi patch-nél még így volt. Elvileg. Aurorával még nem jutottam el a Reaperig sem, szóval nem tudom, most hogy van.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#17178) mrfire válasza GypsFulvus2 (#17177) üzenetére


mrfire
őstag

Igen, emlékeztem, hogy mondtad, hogy van 18. szint is. Csak most itt a 15. után lett vége, vagy szeretett volna újraindulni, csak nem hagytam már neki. Lehet változtattak rajta, vagy más oka volt talán, de ahhoz el kéne jutnom még egyszer idáig.

Csak PU-ban ne találkozzak ilyen 60. szintre jutottakkal.

[ Szerkesztve ]

(#17179) vaakuum válasza Drenadar (#17167) üzenetére


vaakuum
addikt

Gonosz dolog, tudom, de ha hekker lennék, lehet eljátszanék a gondolattal, hogy az oldalukra beapplikáljak egy űr-caterpillart :B

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#17180) Szőrös  válasza mrfire (#17175) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ha lesz FPS csomag és valaki olyat vesz akkor annak a jóembernek össze is kell szednie egy hajó árát már ha azzal is akar valamit csinálni és kell neki. Nem pottyan csak úgy az ölébe.
Nem e ?

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#17181) GypsFulvus2 válasza mrfire (#17178) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Akkor ha hagytad volna, sztem. most is újraindul. De hogy megint 3 élettel, vagy csak azzal ami megmaradt azt nem tudom.

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#17182) Volfram42 válasza mrfire (#17175) üzenetére


Volfram42
senior tag

Nem csak a páncél lesz fogyóeszköz. Abban szerintem nem lesz katapult.
Ugyanakkor egy bolygó vagy állomás lehet akár olyan nagy is, hogy nincs szükség utazásra. A mai fps-ek is max 8-10 pályát használnak.
Ráadásul ha be lehet ülni legénységi tag npc-t irányítani akkor itt is elég lesz annyi, hogy az állomás/hajó/akármi tulajdonosa felvesz egy adag npc-t aztán meghirdeti a helyet a haverok között akik utazás nélkül már bele is ültek a gépi játékosok helyébe.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#17183) vaakuum válasza Drenadar (#17174) üzenetére


vaakuum
addikt

Minden csak attól függ, mi a küldetés és mekkora a rizikó.

Simán el tudom képzelni, hogy lehet olyan npc célpont, akihez fps módban kell átvágni magát az embernek ellenségek tengerén, hogy a végén egy negyed órás öldöklésben legyűrje a célpontot. És ha valahol elrontja, akkor a helyiek kiszedik a veséjét, szívét, máját stb. és jöhet az örökös.

szerk: esetleg a háborús övezetekben olyat is el tudok képzelni, hogy az ember szerződét köt az uee-vel, hogy zsoldoskodik egy ideig x összegért. És akkor lehet, hogy ugyan azt a lóvét szedi össze, mint ha 3 óráig furikázna olcsó cuccokat.

Planetside2-ben is van repülés, meg fps, meg tankozás, meg ... szal megoldhatónak tartom.

[ Szerkesztve ]

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#17184) Drenadar válasza Szőrös  (#17180) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

lehet ha kijátssza a s42őt akkor kap egy kis kezdő hajót...
de valahogy nekem nem áll össze a kép, hogy sok kis aurorás szalad az egyik bolygóra egyesével és ott banzájkodnak...

(#17185) mrfire válasza Szőrös  (#17180) üzenetére


mrfire
őstag

Ez igaz. De azt is megteheti, hogy a helyi aukciós házban próbál üzletelgetni. Azt nem kéne hagyni, hogy az FPS-esek számára többet érjen ugyanaz a pénz, mint a hajósok számára. Vagyis a saját "szakmájuk" is ugyanúgy jövedelmező legyen, mint bármi más, amivel foglalkozni lehet, és jól keresni, ha jó vagy benne.

(#17186) Szőrös  válasza mrfire (#17185) üzenetére


Szőrös 
veterán

Arányaiban nem biztos hogy jövedelmező lesz. Lehet hogy egy páncél olcsóbb mint egy hajó de ha kevesebbet kap akkor ugyan annyit kell güriznie.
Majd kiderül. Sajnos ezekre a kérdésekre még soká kapunk konkrét választ .

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#17187) Drenadar válasza vaakuum (#17183) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Tényleg vajon itt lesznek rendes durva tankok is? :P
Bolygón nagy összecsapások? Kis vadászokkal, gyalogosokkal, tankokkal? :)
Nah az b@szna be, ha még a WT-nek is konkurenciája lenne a játék egy "modulja" :D

(#17188) GypsFulvus2 válasza Drenadar (#17187) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Azt azért nem hiszem. Szerintem nem lesznek az egyes bolygókon annyira nagy összefüggő területek, inkább csak olyasféle kisebbek, mint amit nemrég a planestside meg a landolás bemutatóján láttunk. Bolygónként egy-két, esetleg három elérhető várossal (amelyek a guide-ban is szerepelnek).

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#17189) Volfram42 válasza mrfire (#17185) üzenetére


Volfram42
senior tag

Szerintem nem fogunk naponta öt hajót venni. Az tuti drága mulatság lesz, mint az életben is drága egy jármű beszerzése. Míg azért egy golyóálló páncél nem olcsó.
Most lestem meg. Egy ilyen mellény úgy 60k forint. Egy kiló kimért burgonya 99Ft. Szóval majd egy tonnát kell szállítanod ahhoz, hogy becserélhesd egy mellényre. És akkor még nincs fegyver meg egyéb cucc. Meg kell hozzá egy hajó is. Így nézve nem is olyan olcsó. Főleg, ha nem lehet javítani, ahogy azt se nagyon lehet amit néztem.

Drenadar: Végül is az egy sima aréna játék jelenleg. Azt már hozza az AC. :)

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#17190) Drenadar válasza GypsFulvus2 (#17188) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

ha meg akarnák csinálni biztos tudnának rá megoldást :P olyan nagy terület nem is kell, és az is lehet ilyen betöltős/instázós... de mindegy mert sztem nem lesz!

De valamifélének kell lennie, hisz lesznek kis holdjáró felfedezők... (és ha jól láttam fegyverzete is van... és mint olyat használni is fogják az aquilások, nem? :P)

(#17191) mrfire válasza Drenadar (#17187) üzenetére


mrfire
őstag

Bennem már titkon érlelődik az ábránd, hogy pár év múlva úgy kinövi magát, hogy már tényleg mindent beletesznek, ami csak eszükbe jut. És a tankos dolog még tökéletesen belepasszolna az FPS modul mellé, vagy ilyen BF-es lenne, hogy bármilyen járműbe ülhet az ember. De nekem már a planetside/szociális modul kiterjesztéséről vannak olyan képem, hogy ilyen sandbox városok alakulnak ki belőlük, ahol lehet RPG szerű küldetésekkel foglalkozni.

(#17192) GypsFulvus2 válasza Drenadar (#17190) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Hát, ha adunk még nekik még + 200 milla USD-t, akkor lehet hogy fejlesztenek egy ilyen "all in one" járékot, amiben minden benne van. :P Pl. lennének időkapuk is, amelyekkel a klasszikus varázslós-kardos bolygókra lehetne leszállni, hogy a wow-osok is otthon érezhessék magukat. ;) :D

mrfire: Bacta csőröm ez a dolog ezért utánajártam, és ebben a verzióban még nincs említés erről a Baron von Dool-ról, ebben viszont igen. Ezek szerint változtatgatták a hullámok számát és a vanduul prime-okat is egy kicsit. Csak nem jutottunk el addig korábban, hogy ezt észrevegyük.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#17193) Volfram42 válasza mrfire (#17191) üzenetére


Volfram42
senior tag

Bennem is ilyen remények élnek titkon. Igazából a határ a csillagos ég, ha csak a pénzen múlik akkor én szívesen beledobok egy havi előfizetésnyit. Persze cserébe hoznia kell az általam elvárt tartalmat.

Én a WT-be is havonta befizettem egy-két ezer forintot. Egy mozi simán több annál és, ha napi több óra szórakozást is ad akkor nem érzem soknak. A fejlesztők sem ingyen dolgoznak. Persze mióta látványosan hanyagolják az SB módot azóta nem fizetek, mert nem hozza az általam elvárt dolgokat. Ha belerakják akkor én is támogatom őket újra. Én nem szeretek csak úgy ingyen játszani valamivel aztán még reklamálni is.

GypsFulvus2: Ha megjelenik a mágia vagy a kamumágia (biotika, erő tökömtudja mi) akkor szerintem azonnal hagyom is abba. Legalábbis nagyon nagy késztetésem lesz rá.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#17194) mrfire válasza GypsFulvus2 (#17192) üzenetére


mrfire
őstag

Hát ha nem is a WOW, de olyan dolgok simán elférnek az univerzumban (a játékba már tényleg az utolsók közt lenne), hogy van a'szem az Ellis rendszerben egy bolygó, ami védett, de ilyen csupa erdő bolygókra leszállni és ott akár sportból levadászhatna az ember egy állatot. De tényleg csak az univerzumba fér bele és nem a tényleges játékban, amíg nem játszanak 50 millióan vele. Ahogy halászhajónk sem lesz a Kamposon meg búvárkodási lehetőség, hogy megszigonyozzuk a mélytengeri dögöket.

Én még abban reménykedem, ami szerintem egész reális elképzelés, hogy a peremvidéken ilyen Firefly-os western hangulatú kolóniák lesznek. Az sokat színesítene a játékon.

(#17193) Volfram42
Emiatt azt hiszem nem kell aggódni. A játék világa ezekkel a régi technikákkal és földhözragadt megvalósításokkal közelebb áll úgy érzem a 2001 űrodüsszeiához, mint a Mass Effecthez. Főleg a connie reklámja. :)

[ Szerkesztve ]

(#17195) TESCO-Zsömle válasza Szőrös  (#17166) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Csak ennyi:

"A Caterpillar-nak menetrenden van egy re-concept. Többet is láthattok majd az elkövetkező két hónapban róla."

(#17172) mrfire: Rossz oldalról közelíted meg a témát. Az FPS-részen a pénz nem az NPC-ktől felvehető melókban lesz, hanem a PvP szerződésekben. Ott nem lesz átalánydíj. Lesznek persze felbérelhető NPC-k valamennyiért képességüktől függően, de tekintve, hogy egy NPC se lesz olyan jó, mint egy ember, így az emberek élből hendikeppel indulnak. Innentől kezdve a bérezés egyedi megállapodás és a képességeid után 'nyert' értékelés függvénye. Simán benne van, hogy míg 6 NPC-t kifizetsz egy negyed tanknyi üzemanyag árából, egy 6 fős ESL-bajnok squad összerakása belekerülhet egy hajó árába. És meg fogja érni, mert ők 6-an 12 átlag játékos ellen is lehozzák a csatát, 30 NPC ellen meg olyan mészárlást rendeznek neked, hogy öröm nézni az élő Twitch csatornájukon.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#17196) GypsFulvus2 válasza Volfram42 (#17193) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Nyugi, csak hülyéskedtem. Ilyesminek itt nem lesz helye. Bááár, ha jobban meggondolom, pár asari színesíthetné a játékot. :D

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#17197) Szőrös  válasza TESCO-Zsömle (#17195) üzenetére


Szőrös 
veterán

Köcce . Ez nem sok . :( Valamiért nagyon érdekel az a ladik . Nagyon kíváncsi vagyok arra a moduláris felépítésre.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#17198) Yllgrim válasza mrfire (#17172) üzenetére


Yllgrim
őstag

egyszeru, ha elmesz a boltba es vesz markas ruhat, van ami aranyarban van. Gondolom ha nem akarsz egy lovestol meghalni, akkor mindig a legjobb cuccokban fogsz rohangalni, amiknek szinten az ara anyertekben lesz, foleg ha lehet szerezni "artifact"-okat amiket bele tudsz epiteni a ruhaba. (Gem-elni mint mas jatekokban, vagy enchantok) csak itt implantatumok lesznek, modifikaciok...

Valoszinuleg a berezese is mas lesz egy bazis lerohanasanak mint egy urcsatanak :)

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#17199) vaakuum válasza TESCO-Zsömle (#17195) üzenetére


vaakuum
addikt

Legyen szimmetrikus, könyörgöm... középső vezetőállással :R

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#17200) TESCO-Zsömle válasza vaakuum (#17199) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Kizárt. A Herald se szimmetrikus, szerintem megtartják az aszimmetriát gyártói fícsörnek.

Sub-Dungeoneer lvl -57

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.