Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16051) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Test Squadron: Aurora Crash

(#16049) mrfire: Nem ők az egyetlenek, az Aegis Dynamics is katonai beszállító volt, kínálatuk zöme most is katonai jellegű.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16052) Szőrös  válasza TESCO-Zsömle (#16051) üzenetére


Szőrös 
veterán

AC-ra várva még ezzel szórakoztunk :D 3. kapuig jutottam ,béna vagyok na. :DDD

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#16053) GypsFulvus2 válasza TESCO-Zsömle (#16044) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Akkor biztosan lesz ilyen ccu, értem, köszi!
Persze, világos, hogy nem harcra való, csak a jelenlegi felállás szerint a vanduullal szemben sem nagyon tudja megvédeni magát (elpucoláshoz meg túl lassú). Igy aztán kereskedni is kockázatos lesz vele, még PvE-ben is. Világos az is, hogy ennyi pénzért, kezdő hajótól nem is várható el több. A probléma gyökere, hogy nincs gimbalos fegyvere. Hétvégén nyomtam vagy napi 5-6 órát (meg hétfőn este is vagy 2-t) az AC-t mindegyik hajóval, alaposan kitapsztaltam őket (még a két versenyhajót is kipróbáltam, kíváncsiságból, milyenek a harcban). Az aurorával egy alkalommal jutottam el a 8. hullámig (vért izzadtam közben), a 300i-vel általában elértem a 14.-ig, a hornettel a 18.-ig. A gimbal nélküli fegyverekkel jelenleg pokolian nehéz célozni, főleg egy olyan tragacsnál, ami billeg minden irányváltásnál, így alig lehet vele egy vektoron haladni. Ha nem lesz alapvető változás az irányításban (és gondolom nem lesz, mert az alapvetően jó), akkor ez nem fog számottevően változni.
Az avengernek ráadásul a raktere is 2x akkora, és az orrán lévő gimbalos hardpointra akár S5 fegyver is rakható. Egyedül az zavar, hogy az alapfelszereltségében nincs benne a jump engine. Az esetleg a rabszállító fülke helyére behelyezhető? Ha igen, vagy lesz olyan verzió, ami felszerelhető jump engine-nal, akkor szerintem ideális kezdőhajó lenne, és bőven megéri azt a +20 USD-t.
Torzi: Az LX-em behelyezését az AC-be még biztos megvárom, az erősebb hajtóművel, pajzzsal és jobb irányíthatósággal rendelkezik, de az alap problémán, a gimbalos hardpoint hiányán nem változtat. LN-t meg nem akarok a jump engine hiánya miatt. Meg nyilván nagyon kíváncsi leszek a kollégák véleményére, ha az avenger is megérkezik az AC-be, hogyan teljesít a hornethez, vagy 300i-hez képest a harcban. Ha utóbbit felülmúlja valamivel, akkor az már bőven elég.

Más: Koordinálja valaki akkor fordítói munkát? (Eyesis?) Mert én is szívesen beszállok, ha igény van rá. A sataball meg hasonló témák nem érdekelnek, de pl. a Galactic Guide rendszerleírásai közül szívesen lefordítom a hiányzókat.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#16054) Szőrös  válasza GypsFulvus2 (#16053) üzenetére


Szőrös 
veterán

Mit használsz irányításhoz ? Bill+egér vagy joy ? Én joy-al néztem Aurora-t nem billeget annyira. Mondjuk tény hogy a gimbal sokat segít. Amúgy utólag is lehet tenni LN-be jump engine-t ,nem ? Szóval az az elején még nem olyan nagy hátrány...feltéve ha nem lófrálni akasz már egyből több rendszeren át.
Nna remélem már hamarosan tényleg bent lesznek az variánsok.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#16055) mrfire válasza GypsFulvus2 (#16053) üzenetére


mrfire
őstag

Ha antianyag szállítónak mész, akkor jó eséllyel békén fognak hagyni. :))
De gondolom lesz lehetőség az elején kereskedelemre, úgy hogy egy darab ellenféllel sem találkozik az ember. Ha ott szerzett pénzt az Aurorával már válthatja is le.
Egy Aurorába talán még kevesebb az eséllyel kötnek bele az emberek. (Állítólag léteznek olyan játékosok, akik a kezdőket még hagyják játszani... :U) De egy Aurora kis falatnyi rakományáért nem biztos hogy vállalnák a rossz pontot, kivéve ha már rég mindegy.

[ Szerkesztve ]

(#16056) Goblin12


Goblin12
őstag

Hali, nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy gondolom nem 1 ilyen mining platform lesz. A map nem tudom véges-e vagy végtelen, de ha több csillagrendszer lesz, akkor lehet majd úgy, hogy össze áll egy team elindul teszem fel északnak megy 5 rendszeren át, és ott pl nincs senki ott megvetik a lábukat, és végtelenségig keresik magukat?

Mert ahogy én látom ezzel a kalózkodással meg ilyesmivel rengeteg lesz a troll aki csak megy és lő mindenre amit lát. :/

Ha ezt már 1x kiveséztétek akkor linkeljétek be az erre utaló hsz-ket. :R

(#16057) GypsFulvus2 válasza Szőrös  (#16054) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Egyelőre Bill+egér, ráadásul mindkettő teljesen alap. A joy-jal várok még, míg kiforr a rendszer, minden finomhangolható lesz, esetleg lesz dedikált cucc a SC-hez (és talán az árak is mennek valamelyest lefelé). A jump engine-t azért gondolom fontosnak, mert szerintem a jump pointok környékén nagyon forró lesz a pite, főleg az elején, amikor még sok a vérpisti. Hal, meg hulladékfém szállításából meg nem lesz Idrisem belátható időn belül. :)
mrfire: Anitanyagot mi? Hát, az az előfutárok sorsa nem túl csábító... :D Szerintem valamennyi NPC zargatásra lehet számítani akkor is, ha minimumra húzod le a PvP csúszkát.

Goblin12: Nem teljesen világos mit akarsz kérdezni, de megpróbálok válaszolni. A Permanent Universe-ben (PU) kezdéskor ha jól tudom 100 körüli csillagrendszer lesz (ezek nem procedurálisan generáltak, hanem mind egyedileg lesz megtervezve és elkészítve). A bányászati platformok jelenleg nem vásárolhatók meg, tervezés alatt állnak, de a hasonló méretű hajók árait tekintve meglepne, ha 500 USD alatti áron lehetne egy RSI Orionhoz hozzájutni. Józan ember (itt a magyahoni fizetésekkel legalábbis) inkább játékon belül próbálja majd megkereseni az erre elegendő UEC-et, ami nem két nap lesz... Bányászati tevékenységet nyilván csak org-ban, egy nagyobb csapat tud majd hatékonyan végezni, mivel, ezeket a platformokat védeni kell majd, a gazdag nyersanyaglelőhelyeket előzőleg fel kell deríteni, majd a kibányászott árut el kell szállítani (a karavánokat is véddeni kell majd nyilván). A világ a fullsec-től a nullsec-ig több veszélyességi fokozatú zónára tagolódik majd, és mérget vehetsz rá, hogy a jó dohányért kockázatos helyekre kell majd menni, kívül az UEE védelmi háózatán. Szóval a bányászat nem lesz egy kezdő opció a PU megnyílása után azonnal, hacsak nem állsz olyan jól anyagilag, hogy több száz rugót rászánhatsz virtuális javakra.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#16058) duvi


duvi
nagyúr

Az 58 millióra volt valami Stretch goal kitűzve? Mert csupán egy "Coming Soon" felirat árválkodik ott.

(#16059) mrfire válasza Goblin12 (#16056) üzenetére


mrfire
őstag

A map véges lesz. Itt egy vázlatos kép, de még nincs végleges.

Sz'al olyan, hogy megy egy csapat 5 rendszert nem jelent semmit. Láthatod, hogy nincs olyan sok rendszer, hogy el lehessen veszni bennük. Szerintem csak idő kérdése mikor találnak rá egy ilyen lehorgonyzott csapatra. Én inkább rövidebb periódusokban képzelem el a bányászatot, illetve olyan védelmi módszerek mellet, hogy a környező rendszerekben otthagynak egy-egy hajót, ami próbálja letapogatni ki tart a nagyobb bányászó brigád felé. De ez a része már teljesen ködös számomra. Amúgy ha jól megcsinálják, akkor egy naprendszeren belül is jól el lehet majd veszni.

Egyszer játszottam egy hasonló játékban, ahol a bányászatot a randalírozók nehezítették meg. És mikor csapatban mentünk a helyszínre a nagyobb feltűnés miatt hamar ránk is találtak. Míg ha egyedül sunyiban több kör alatt végeztem a munkát, még hatékonyabb is voltam, mint csapatban (nyilván ez a csapattól függ). Nem kockáztattam nagyot és a kitartásnak is szép eredménye lett.

A kalózok ellen a leghatékonyabb védelem, amit eltudok képzelni, az a túlerő. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#16060) Szőrös  válasza GypsFulvus2 (#16057) üzenetére


Szőrös 
veterán

UEE területen JP környékén azért csak fokozott katonai jelenlét lesz szóval ott nem hiszem hogy annyira parázni kéne. Alacsonyabb biztonsági terület felé már necces lehet az átmenet no de aki arra megy az vállalja a kockázatot. :D

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#16061) TESCO-Zsömle válasza GypsFulvus2 (#16053) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Aurora-val te sosem fogsz Vanduul-okkal találkozni. Azzal szépen a fullsec útvonalakon szállítasz majd, miközben tanulod a gazdaságot. Fegyverre se nagyon lesz szükség. Avenger-t meg még nagyon át is gyúrhatják, mert sokak szemét csípi, hogy a TR5-ös hajtóműve kisebb, mint a Hornet TR4-ese... Az S5-ös fegyver is csak papíron lesz szép, ha a reaktor nem bírja majd szuflával. Szvsz egy hónapon belül jönnek annak is a variánsai, akkor majd tisztábban látunk.

(#16056) Goblin12: Simán. Mi terveztük szűkebb körben, hogy ha egy nagyobb roncsmezőt találunk, akkor amolyan kettős játszmát űzünk. Szóval én nekiállok Reclaimer-rel felzabálni a roncsokat, ők meg szépen elvegyülnek a hulladékok közt, vagy leszállnak egy közeli aszteroidára/akármire és poweroff. Így én egyszerre leszek melós és csali is. Ha valaki rám harap, poweron és elkenjük a száját, aztán lehet őt is bedarálni, vagy jobb esetben lesz egy új hajónk.

Kalózkodással addig fog mindenki trollkodni, míg egyszer-kétszer jól pofán nem csapják őket és mehetnek a fedélközbe sikálni egy másik kalóz hajóra, mert priusszal se a hajójukat nem kapják vissza se jó melót nem kapnak az UEE-n belül.

(#16057) GypsFulvus2: Jump point-ok környékén elvileg másképp lesz az instance-olás. Azt mondták, hogy itt nem lesz olyan, mint az EVE-be, hogy egy kisebb sereg ráül az ugrópontra és akkor ott nem megy át senki.

Idris-e amúgy se lesz senkinek belátható időn belül. Még ha azonnal úgy is kezdesz, hogy nálad van rá a pénz, akkor is több, mint 1 hónapot kell várnod fizetés után, mire legyártják neked, és ez elvileg áll majd az összes hajóra. Egy bizonyos méret felett nem lesz raktárkészlet, csak megrendelés, azt meg ki kell várni, ami mérettel együtt egyre hosszabb idő.

(#16058) duvi: 58 millióra elvileg a javítóhajó lett megszavazva 25%-al, csak még nem volt levél.

(#16059) mrfire: Kalózok ellen legjobb védelem az, ha nem vesznek észre. Lopakodó burkolat, alacsony emissziós motorok, alacsony emissziós reaktorok, szükségtelen rendszerek kikapcsolása, alacsony sebesség.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16062) GypsFulvus2 válasza Szőrös  (#16060) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Így van. És racinálisan elfogadható mértékű kockázat vállalásának előfeltétele egy jó hajó. :)
Zsömi: Ez jó hír. Az Idrist meg nyilván nem gondoltam komolyan. :) Elkapkodni meg semmit nem fogok, eddig sem volt rám jellemző. Megvárom az avenger végleges (-nek szánt) paramétereit, és a tapasztalatokat az AC-ben. Addig is arra bíztatom az avenger tulajokat, hogy tolják péntekig Hornettel, hogy tudjunk később viszonyítani.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#16063) Goblin12 válasza TESCO-Zsömle (#16061) üzenetére


Goblin12
őstag

Értelek, de gondolom az a hajó amit kinéztél nem 5 UEC lesz hanem passz mennyi.

Teszem fel kimentek a LEIR ide eljutni pl nem tudom mennyi idő, de gondolom nem 2 óra nevezetű bolygóra ( mondjuk pont nem északra van hanem délnyugatra ) és akkor ott tudtok tevékenykedni a fent leírt módszered alapján. Totál jól hangzik. :)

(#16059) mrfire : Gondolom ezt majd időről időre bővitik, mert baromi sok játékos lesz.

(#16057) GypsFulvus2: Ez az Orion ezek szerint a bányagép, és ezt viszed a hajódon és pl egy random aszteroidán nekiállsz bányászgatni? Szerencsére várva?

[ Szerkesztve ]

(#16064) mrfire válasza Goblin12 (#16063) üzenetére


mrfire
őstag

Az Orion az egy hajó lesz, ha jól tudom most ez az egyetlen bányászatra specializált hajó, de még semmi más infó nincs róla. Azt hogy más hajókkal hogy lehet megoldani a bányászatot, még nem tudom.
Az Aurorával is lehet roncsot menteni, de úgy ha kiszállunk a hajóból és elkezdjük a szkafanderben sarabolni a hulladékot, sz'al gondolom bányászni így is lehet talán, de ezt azért mégsem nevezném annak, ahhoz képest amit a az Orion fog művelni egy lelőhelyen, vagy a Reclamier egy roncsmezőn. :D

[ Szerkesztve ]

(#16065) TESCO-Zsömle válasza GypsFulvus2 (#16062) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Hál istennek abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megmarad a Hornet, úgyhogy majd írok ha túl leszünk pár Co-Op Vanduul Swarm-on. ;)

(#16063) Goblin12: Amit én kinéztem, annak két hete volt a Concept Sale-je és 350 USD volt. Jelenleg egy Hornet helyettesíti a hangárban...

Az Orion maga egy hajó, egy mobil bányászplatform. Az viszi a bányagépeket magán oda, ahol kell. A raktere kívülről is hozzáférhető, hogy a bányászott ércet könnyű legyen betolni.

(#16064) mrfire: Jól tudod, ez az egyetlen, és nem is lesz több gyárilag bányászatra specializált hajó, de persze PU-ban nincsenek megkötések, minden hajót arra használsz, amire csak akarsz. Legfeljebb a vázkialakítás limitál majd. Aurorával is lehet majd roncsokat fosztogatni vagy bányászni. Nyilván nem lesz könnyű, és nem is lesz túl hatékony, de ha találsz egy lelőhelyet, hát vihetsz magaddal pár ércmintát bizonyítékul...

Mondtam "odaát" is, hogy a Reclaimer annyival tud többet, hogy a roncshajók vázát is fel tudja dolgozni. Az elhagyott hajókon levő használható fegyvereket, tárgyakat, alkatrészeket a Reclaimer-rel is ugyanúgy kell kimenteni, mint egy Aurora-val. Kiszállsz a hajóból, odamész, leszereled, visszaviszed a hajóra. Ennyi. Ezen a téren a Reclaimernek mindössze annyi előnye van, hogy könnyebben kutatja át a hajót a specializált szkennerekkel és a drone-okkal. De innentől kezdve, ha van mellette 8 Auróra, akkor simán végigszalad a roncsmezőn és kiadja a feladatot a melósoknak, hogy mit hozzak el a hajókról. Mikor a "trógerek" végeztek egy hajóval, mennek a következőt megtisztítani, a Reclaimer meg teszi amit más nem tud és bedarálja az üres vázat.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16066) mrfire válasza Goblin12 (#16063) üzenetére


mrfire
őstag

Remélem is, hogy még hozzátesznek majd rendszereket. Kicsit számolgattam csak az alap adatokból kiindulva. Most 621 ezer polgár van 73 rendszerre. Vagyis 8500 ember jut egy rendszerre. Persze nem játszanak mind egész nap és más-más régióban vannak, arról nem is beszélve, hogy a megjelenéskor jóval többen lesznek. Én azért egy elhagyatottabb rendszerben is számítanék egy kb. ötven-száz főre. A nagyobbakban meg több ezerre, hanem bőven tíz ezer fölötti létszámra.

(#16065) TESCO-Zsömle
Bocsi, ha odaát elsiklottam felette. Elég sok infó röpköd itt is meg ott is. :))

[ Szerkesztve ]

(#16067) Goblin12 válasza TESCO-Zsömle (#16065) üzenetére


Goblin12
őstag

Én azt hittem, hogy ezt Orion egy kis járgány amit viszel magaddal aztán fursz vele ahol akarsz, de akkor tévedtem. :C

Az elhagyott hajók: Pl ha valakit ledob a szeró, net probléma miatt ,akkor azt a hajót a szeró még megtartja vagy azt is kiszedi kapásból? Elég érdekes lenne, hogy aztán joinol az illető, azt már nincs hajója, mert bedarálta valamelyik player. :D

(#16066) mrfire : És hogyan fogsz tudni akkor leszálni a hajóval, nem lesz annyi leszálló hely. :F

Öm am a kontinensek külön szervereket kapnak a játékhoz, vagy mindenki ugyan azon a szerveren fog játszani? USA EU..

Köszi az infókat még okosabb lettem. mégha egy jó ideig nem is fogok tudni vele játszani. :U

[ Szerkesztve ]

(#16068) Diopapa válasza Goblin12 (#16067) üzenetére


Diopapa
addikt

A landing zone-ok tuti szénné lesznek instance-elve, szóval nem kell aggódni, hogy nem tudsz landolni. Lásd még: SWTOR

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#16069) Szőrös  válasza mrfire (#16066) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ööö nem 100 rendszer lesz indulásnál ? Plusz ahol sok játékos lesz ott a területet instanszolják - de szép szó :D - így a nagy tömeg nem biztos hogy tényleg olyan nagy lesz. :(
Pedig EVE-ben is az az egyik legszebb látvány amikor több tucat ladik járja az útját egy forgalmasabb helyen.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#16070) mrfire válasza Goblin12 (#16067) üzenetére


mrfire
őstag

Elvileg úgy lesz, hogy csak akkor marad ott a hajó, ha nem alkalmas a kilogolásra. Egyszemélyes vadász, amiben nincs ágy. Ha egy nagyobb hajóval kilogolsz, vagy megszakad a kapcsolat, szerintem akkor fellelhetetlen lesz, de majd kijavítanak itt ha mégsem így van, mert erről a napokban már volt szó pont.

(#16069) torz on borz
Én csak megszámoltam a vázlatos térképen, most hány rendszer van. :DD De akkor ezek szerint jön még pár rendszer, annál jobb.

[ Szerkesztve ]

(#16071) mrfire válasza Goblin12 (#16067) üzenetére


mrfire
őstag

Egy szerver lesz, de megkerestem neked a hivatalos választ is :))
"In Star Citizen there is going to be one persistent universe server that everyone exists on. So you will never be separated from your friends, and if you want you’ll be able to join up and adventure together, you can."

Ezen kívül még lehetnek privát szerverek is. Ahogy hallottam szépen lehet majd modolni a játékot, és a különböző modolt verzióknak ilyen külön szerver kell majd.

[ Szerkesztve ]

(#16072) TESCO-Zsömle válasza Goblin12 (#16067) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

RSI Orion: 80m, 152 tonna. Mindezt úgy, ahogy a Reclaimer egykor 70m volt és 120 tonna... Szóval egy egy 400-800 tonnás irdatlan dög. ;]

Elhagyott hajó az, ami annyira tönkrement, hogy nem érte meg elvinni, ezért ottmaradt. Ha valaki kiesik a szerverről, akkor a hajója elvileg elindul a legközelebbi leszállóhely felé.

Ha jól figyeltem 10FTC-n, akkor lesz egy központi szerver, ami matchmaking feladatokat lát majd el, és lesznek lokális szerverek, amik összekötik a helyi játékosokat.

(#16070) mrfire: Ez is egy lehetőség, és nyilván reálisabb is. Vicces lenne egyik nap megtenni egy 2-3 órás utat, aztán reggel kezdeni előröl az egészet.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16073) Goblin12 válasza TESCO-Zsömle (#16072) üzenetére


Goblin12
őstag

Akkor mi nem ugyan arról beszélünk, vagy én fogalmaztam rosszul én erre gondolok itt

Am, ez a dedikált szerveresdi itt külön lehet egymással játszani az addig oké, telerakod magad pénzel meg mit tudom én még mivel, de a fő szerveren gondolom nem azt az akkot tölti be mint amit dedikáltan összehozott az illető.

(#16074) GypsFulvus2 válasza Goblin12 (#16067) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Valami ilyesmit képzelj el, csak űrbéli viszonyok között. Önálló űrhajó lesz, amely képes az ércek kitermelésére az aszteroida mezőkön. Több személy kell majd a kezeléséhez, és lesz némi védelme is (ütegtornyok és rakéta elleni elhárítók). Nyilván lassú, lomha gép lesz, de nem kell (és nem is lehet) szállítani. Azt még nem tudjuk, hogy milyen scanner rendszere lesz, tehát képes lesz-e az érc felkutatására is, vagy ehhez más, erre specializált hajókat kell-e majd igénybe vennie. Jó régen mutattak valamivel kisebb, pókszerű bányászjárműveket is, amelyek leszállnak egy felületre (pl aszteroida), de hogy ezekből lesz-e valami, vagy elvetették a koncepciót, azt nem tudom. A Retilator is képes lesz bányászatra a vágókarjával, de az Orion erre a célra sokkal alkalmasabb.

Szerk: amiket linkeltél, ezek a pókszerű izék, ezek nem az Orion, ezekről írtam fentebb, hogy nem tudjuk, ezek bekerülnek-e végül a játékba. Remélem igen.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#16075) mrfire válasza GypsFulvus2 (#16074) üzenetére


mrfire
őstag

Akarod mondani Reclaimer.

(#16076) GypsFulvus2 válasza mrfire (#16075) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Akarom mondani. :K

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#16077) Goblin12 válasza GypsFulvus2 (#16074) üzenetére


Goblin12
őstag

Haha, barnakőszén kitermeléshez jó lesz ez a gép. :D

Igen erre a pókra gondoltam, a szállítása se lehet olyan extrém megoldhatatlan szét kell szedni aztán ott összerakni ahol kell, szerintem kár lenen ha kiszednék. :(

(#16078) mrfire válasza Goblin12 (#16077) üzenetére


mrfire
őstag

Valószínűleg bányászdrón lesz a kép alapján (Hmmm, bár droidot írnak, talán egyre megy. Elvégre a drón is csak egy repülni képes robot, és ezen is látok pár hajtóművet.). Akkor meg csak azok a hajók kaphatják meg, akik képesek drónszállításra. A Reclaimer az egyetlen ilyen eddig, amiről tudok.

[ Szerkesztve ]

(#16079) TESCO-Zsömle válasza Goblin12 (#16073) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Előfordulhat, hogy az Orion ilyeneket, vagy ehhez hasonló kisebb gépeket fog szállítani, amik mennek, bányásznak, majd visszaviszik az anyagot a hajóhoz és belerakják a kívülről is elérhető gyűjtőtartályokba. Véleményem szerint az Orion pont azért platform, mert nem maga a hajó bányászik, az csak egy hordozófelület a bányagépeknek ellenben a Reclaimer-rel, ami maga dolgozza fel a cuccokat. A sok fős legénység is nyilván a bányagépek kezelése miatt indokoltak.

Persze szigorúan szvsz, és pont ezért lehet az Orion még a Reclaimer-nél is nagyobb dög...

(#16078) mrfire: Kizárt dolog, hogy bányász drone legyen, ahhoz túl nagy:

Nagyítás

Viszont, ha az Orion elmegy mondjuk 600-800 tonnáig, akkor abba simán belefér 2-4 ilyen dög...

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16080) GypsFulvus2 válasza TESCO-Zsömle (#16079) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Valamikor nagyon régen volt szó az Orionról, talán egy FC-ben, akkor arról volt szó, hogy lesznek szállítószalaggal ellátott karjai, amelyekkel közvetlenül is hozzáfér az aszteroidához. Aztán ki tudja, mostanában mással vannak elfoglalva, úgyhogy mindez még sokat változhat. Volt egy nagyon régi régi videó, amin ezek a pókok mozogtak, és mutattak egy bányász kolóniát egy nagy platformmal (talán az lehetett az Orion első koncepciója), de ezt már pár hete is kerestem, és nem találtam meg. Abban a videóban egy fickó rohangált a pókok lábai között, és ott nem tűntek ennyire nagynak. Aztán meg egy űrbéli képsorozat következett egy bányász kolóniáról.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#16081) mrfire válasza TESCO-Zsömle (#16079) üzenetére


mrfire
őstag

Heh :) Nem tudatosult bennem, hogy az egy ember. Azt hittem valami szemöldökcsipesz. :DDD

(#16082) TESCO-Zsömle válasza GypsFulvus2 (#16080) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Nekem az a gyanúm, hogy ez a Concept Sale-es dolog azért lett beindítva, mert az összes hiányzó hajóval elkészültek legalább Concept szinten. Épp ezért megy most a szavazás is, hogy mik jöjjenek a helyükre. Reclaimer volt, pedig egy kukkot nem tudtunk róla Sale előtti AtV előtt. 890-ről persze már volt artwork, de sokat lehet hallani mostanság a Carrack-ról és a Herald-ról isz, szóval szerintem jövőhéten jön a következő hajó.

Engem személy szerint a Herald annyira nem érdekel, de a másik három nagyon furdalja az oldalam...

(#16081) mrfire: Pókica nagyobb, mint egy Constellation. :DDD

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16083) mrfire válasza GypsFulvus2 (#16080) üzenetére


mrfire
őstag

A'szem erre gondolhattál. Hát ez tényleg nem drón. :DDD Iszonyat jó a mozgása. Szinte szemem előtt van, ahogy tömegével fejtik egy hold felszínét. Dölöngélnek a nagy potrohájukkal.

(#16082) TESCO-Zsömle
:(((

[ Szerkesztve ]

(#16084) Goblin12


Goblin12
őstag

Pont a napokban kerestem ennek a Salvage-nek az árát a honlapon és nem volt semmi, akkor már értem miért.Pedig ő lett volna a kövi hajóm. :(

(#16081) mrfire : :C

(#16083) mrfire: Pontosan ebből a videóból szedtem én is a pókot. :)

Amit még mondjuk nem igazán tudok, hogyha valaki pl megjelenés után 2 évvel kezd el játszani, vajon annak mennyire lesz nehéz prokkal ellentétben felküzdenie magát, pénzt szerezni meg ilyesmi. :F

[ Szerkesztve ]

(#16085) GypsFulvus2 válasza mrfire (#16083) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Ez az thx! :R
Más: Elkészültem a Galactic Guide-ból a WillsOp Társaság bemutató cikkének nyers fordításával. Regisztrálva vagyok a honlapra, de nem vágom, hol, hogyan lehet feltölteni, képeket tenni bele stb. Meg átnézni sem ártana meg. Van valaki, akinek elküldhetem, vagy hogy működik ez a móka?

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#16086) mrfire válasza GypsFulvus2 (#16085) üzenetére


mrfire
őstag

Eyesis kezében a hatalom. Neki írj üzenetet.

(#16087) TESCO-Zsömle válasza mrfire (#16083) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Hadd idézzem a videót: "Yeah, potentially in the persistent universe, you know, people can take this things and if they had a big enough setup, go out and mine themselves."

Szóval, ha "elég nagy a setup", akkor foghatod ezeket a dögöket és mehetsz magad bányászni. ;)

(#16084) Goblin12: Később még legalább két Reclaimer Sale lesz. Egyik, mikor Hangar-Ready lesz, a másik, mikor AC-Ready. Persze legközelebb már nem 350$ lesz, hanem 375 vagy 400, de ha úgyis ilyet akartál, akkor ez nem fog számítani...

(#16085) GypsFulvus2: Akkor úgy tűnik, hogy ketten vagyunk egy témakörre.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16088) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Citizen Con 2014 Complete Show - YouTube

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16089) mrfire válasza TESCO-Zsömle (#16088) üzenetére


mrfire
őstag

Engem csak egy részlet hoz lázba, amit naponta kétszer-háromszor is megnézek.

Na lássuk azért mi maradt ki. :R

[ Szerkesztve ]

(#16090) Flashback


Flashback
addikt

Azt tudom hogy az ütemterv 2014 vége/2015 eleje volt eddig. Változott valami azóta? Van már valami timeplan?

Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)

(#16091) TESCO-Zsömle válasza mrfire (#16089) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Akad benne jócskán érdekesség, persze ez attól is függ, mi mennyire érdekel...

Chris iparkodhatna már azzal a levéllel, szavazni akarok! ;]

(#16090) Flashback: Változott, most 2015 vége/2016 eleje. :P

sz: Más: Most jut eszembe, hogy nekem van még egy RtV, amit meg kell néznem... :B

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16092) mrfire válasza TESCO-Zsömle (#16091) üzenetére


mrfire
őstag

Ó, végig néztem én aznap reggel, amint felkerült a rövid változat. Csak sajnos korlátok közé vagyok szorítva némileg a megértésében.
Most nézem ennek az elejét, nagyon megindító, ahogy összevágták, az elmúlt éveket.

(#16093) Szőrös  válasza mrfire (#16089) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ebből sztem az assetek nagy része már most is bent van a kliensben ahogy néztem.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#16094) Goblin12 válasza TESCO-Zsömle (#16087) üzenetére


Goblin12
őstag

Igen, de nicns hozzá gépem amin elfusson a játék, előre meg hát nem igen akarom megvenni. :U

A hardware igényekhez kapcsolatban, menyivel nyer többet a játék ha AMD-s karival fut és mennyi a hátrány ha NV-el van valahol erre utaló teszt vagy valami más? :B

[ Szerkesztve ]

(#16095) TESCO-Zsömle válasza Goblin12 (#16094) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Amíg a játék maga nem lesz kész és túl 1-2 kör optimalizáláson, addig mérvadó tesztek se lesznek.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16096) GypsFulvus2 válasza Goblin12 (#16094) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Akkor neked elég lesz 2015 Karácsonykor visszanézned. (és ezzel lehet, hogy túl optimista voltam) :D

Elméletileg lesz Mantle támogatás, de ezen felül nem hiszem, hogy bármelyik gyártó terméke számottevő előnyben lenne a másikkal szemben. Viszont ha DX 12 is lesz esetleg, ott az AMD előnyben lehet, mert a Tier 3 támogatottsági osztályba csak az új GCN kártyák kerülnek, míg az NVidia csúcskategóriája valószínűleg a Tier 2 besorolást kapja meg. Hogy ez a gyakorlatban jelent-e veszteséget, s ha igen mennyit, azt még az iparág szakértői sem biztos hogy tudják jelenleg.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#16097) Malibutomi válasza mrfire (#16089) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Valamelyik oldalon ennél a hírnél írta egy fószer, hogy pazarlóan nagy a város, minek kellett 3d megcsinálni az egészet.
Nekem erről egyből az ugrott be, hogy simán lehet ez a város 500-ból mondjuk 90 bolygón (mármint a landoláskor), csak más útvonalakat csinálnak a hajónak, és más világítást tesznek köré. Máris nem tűnik pazarlásnak.

(#16098) TESCO-Zsömle válasza Malibutomi (#16097) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Szerintem amíg talicskával hordjuk a pénzt nekik, hogy ilyen városokat építsenek, addig nincs olyan, hogy "pazarló"...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16099) GypsFulvus2 válasza TESCO-Zsömle (#16098) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Pontosan. Pont ilyen látványt szeretnék egy iparosodott bolygóra történő leszálláskor, nem pedig egy pár száz szocreál épülettömbből álló, Pomáz méretű "várost".

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#16100) Malibutomi válasza GypsFulvus2 (#16099) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Én nagyon remélem hogy lesz pár házas kis falu is a galaxis szélén (akár védd meg a csunya ET-től FPS missionnel), meg esetleg hostile enviroment, ahol csak szkafander, amig be nem ballagsz a zárt komplexumba, meg ilyenek. Na meg ugye a strandbolygó ahova mehetünk herézni, meg csapatni az antigravi vitorlásokkal. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.