Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16201) TESCO-Zsömle válasza Flashback (#16199) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Tulajdonképpen a Defiant-on végig rajta volt az álcázó, egészen a megsemmisítéséig. A linkelt videón már a USS São Paulo van, azon elvileg már nincs. De ha sikerülne visszalépni az Algeroni Szerződéstől, akkor bedobhatnák a Pegazuson tesztelt interfázisos álcázót... Na AZ ütne!

(#16200) mrfire: Nem arról van szó, hogy rákaptak a hajók hizlalására. A Reclaimer egy szuperspecializált hajó, ami szerepköréből adódóan megkövetelte a méretnövekedést, és ugyanez lesz a helyzet az Orion-nal is, főleg ha maradnak a videóban látott bányászdroidok.

Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy a 2500-as raktér nem egy eget rengetően nagy valami. Elég a Taurus-ból kiindulni. A Reclaimer belsejének zömét a gépészeti egységek foglalják el. Persze emellett bőven lesz benne laktér a többi hajóhoz mérten, de a ténylegesen szállításra is használható raktér 625 köbméter. Slussz. Ezt azért nem lesz annyira nehéz túlszárnyalni egy direktbe szállítmányozásra specializált hajóval. Ha az alap arányokat vesszük, akkor:
Reclaimer - 800 -> 2500 + roncstartály
Starfarer - 900 -> 3000 + akármi

És akkor a kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16202) Drenadar válasza TESCO-Zsömle (#16201) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Csak szerintem az lesz durva a starfarrernél, hogy nem biztos, hogy csak üzemanyagtartályt képes fogadni... ha tud majd ilyet is olyat is, akkor rengeteg cuccot tud majd átvinni A pontból B-be...

És hát nem valószínű, hogy ennek gátat szabnak...

(#16203) mrfire válasza Drenadar (#16202) üzenetére


mrfire
őstag

Elvileg ez is egy elég egy irányba specializált hajó lesz. Beszáll a gázórásba kiszipolyozza és anélkül, hogy ellátogatna egy feldolgozóba, saját maga feldolgozza az üzemanyagot és már viheti is ki a flottának. Sz'al sokkal több, mint egy sima teherhajó, így ha más cipelésére fognák jó része kihasználatlan maradna. Mintha a Reclaimernek a roncsgyűjtőjét átalakítanák áruszállításra, de a kar és a feldolgozó rész megmaradna benne, csak minek?

Kinézetre mondjuk tényleg olyan, hogy könnyen felkaphatna bármi más áruszállításra alkalmas konténert is akár. Ha ezt meg tudná tenni, akkor viszont több árut cipelhetne, mint a Merchantman.

[ Szerkesztve ]

(#16204) Drenadar válasza mrfire (#16203) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Az biztos, hogy majd kell starfarer is a flottánkba.... valakinek néha majd be kell vállalni, persze ki tudja? lehet az üzemanyag kereskedelem is jó üzlet lesz, főleg, ha találsz olyat aki balfék volt és út közben kifogyott... nah annak extra magas áron adhatod el az üzemanyagot :D hihi

(#16205) mrfire válasza mrfire (#16203) üzenetére


mrfire
őstag

Ja, és még egy gondolat:
A játéknak inkább az tesz jót, illetve az eladásoknak, ha nem csinálnak ilyen hajókat, amik átalakítás nélkül több mindenre használhatók. Aki vett egy ilyet és szállítani is akar, az vegyen egy Merchantman-t is, menjen csak a pénz. :D

(#16204) Drenadar
Hát én simán vállalnám egy ilyen dög irányítását is. Támogató szerepben sem vészes állni. De úgy vagyok vele, majd a Taurus után kialakul, merre indulok tovább a vele gyűjtött pénzzel.

[ Szerkesztve ]

(#16206) Drenadar válasza mrfire (#16205) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

GONOSZ ON

és megvan már a taurus?

/Gonosz off

Nekem soha nem kellene a merchmantmen csak ha akkora nagy bónuszt ad ami soha nem elérhető mással.
Idegen hajó... nekem nagyon nem jön be. De lesz földi brutális szállító hajó is... ha éppen szállítani kell :)

(#16207) mrfire válasza Drenadar (#16206) üzenetére


mrfire
őstag

Hehe :P
Tudom, hogy úgy néz ki, hogy csak a szám jár. De pont az a fajta vagyok, aki csak akkor mond ilyet, ha már biztos benne, hogy meglesz. Ezért beszélek így róla.

Jövőhéten lesz a születésnapom, és szeretem ilyen alkalmakra időzíteni a nagyobb költéseket (playstation/gépújítás stb.), csak ennyiről van szó.

Mercantmant és hasonló kategóriájú hajót már tényleg csak játékon belül szereznék.

(#16208) Drenadar válasza mrfire (#16207) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Többen mondták már itt előttem, hogy lehet érdemesebb egy HW-ra költeni, mint egy digitális hajóra... tudom pont én ne beszéljek, mondjuk nekem eddig csak egy SA blue cutlass + Freelancer LTI van a hangárban...

Jól nézne ki melletttük egy Retaliator...

Lehet rossz megérzés és oké, hogy moduláris hajó, de a Taurus nagyon fapados lehet... ici pici mini reaktor pl... hát a többihez képest egy játékreaktor a mérete! Nézd meg! Oké, hogy moduláris és vissza rakod az alsó tornyot, akkor is lehet, hogy nem bírja el... érdemes ezeket a szempontokat is nézni... Lehet jobban megéri az Andromeda, az nem fapados és tűzerőben jóval több...

[ Szerkesztve ]

(#16209) mrfire válasza Drenadar (#16208) üzenetére


mrfire
őstag

Hát én mindenképp egy kereskedő hajót szerettem volna. Először Freelancerre gondoltam, valójában annyi is lett volna az optimális keret a játékra. De olyan csomagot szeretnék, amiben van valami gyűjtői doboz is.

Ha látnád hány ilyen doboz áll a szobában megértenéd. Ez a második nagy szenvedélyem.
Az a baj, hogy ezeknek a kiszállítása is jó pénz lesz + a vám. :((( Meg majd az is szép lesz, mikor megpróbálom meggyőzni a vámhivatalt, hogy a collector's box az nem a számlán szereplő 200 dolláros valami, hanem kb. egy 50 dollár értékű mellékes izé.

Sz'al úgy képzeltem, fogom ezt a Taurust és egy laza biztonságos zónában elkezdek vele szállítani, olyan napi 12-14 órában (vagy több ;]). A munkám mellett megtehetem, hogy ha csak pár kattintást igényel majd a dolog és nem kell nagyon odafigyelni rá. Autópilóta, csak lesz benne. Onnantól meg csak a be és ki pakolásra kell koncentrálni remélem.
A Taurust megvenni még van értelme, a nagy raktér miatt és mert ez a legolcsóbb ezüst gyűjtői doboz. Ha szorgosan dolgozgatok vele, akkor meg már hamar meglesz az Andromédára is úgy érzem (feltéve, ha arra akarok tovább lépni majd).

[ Szerkesztve ]

(#16210) Drenadar válasza mrfire (#16209) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Egy költői kérdés... ezeket a fizikális cuccokat world wide kiküldik? Én nem nagyon hiszek benne...

Olyan munka kellene nekem is! NIncs felvétel? :P

[ Szerkesztve ]

(#16211) TESCO-Zsömle válasza Drenadar (#16202) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Nincs is avval semmi baj, a Starfarer is egy szállítóhajó, a Hull C meg aztán végképp valami konténerszállító dög lesz.

(#16203) mrfire: Azt hogy a bánatba számoltad ki, hogy egy legelvadultabb esetben is max 300 tonnás hajó több cuccot tud majd szállítani, mint a 811 tonnás kereskedőhajó? :F

Arról nem beszélve, hogy az is benne van a cikkben, hogy a Merchantmen-nek több raktere lesz. Eddigi álláspont szerint annak lesz a második legtöbb raktere a Hull C után.

Ha az alap Constellation rakteréből indulunk ki, és hogy az arányok maradnak, akkor a Merchantman raktere cirka 14.000 egység lesz (3500 m3), míg a Hull C-é 21.000 egység (5250m3).

(#16204) Drenadar: Minden jó üzlet lesz, ha jó a lelőhely. Itt tökmindegy, hogy roncsokat darálsz le, üzemanyagot gyűjtesz vagy bányászol. Én simán el tudom azt is képzelni, hogy valaki kiteszi az "üzemanyag eladó" táblát és elkezd flangálni kereskedelmi útvonalakon.

(#16205) mrfire: Aki szállítani akar, az eleve szállítóhajót vesz. Ha nem futja Merchantmen-re, akkor ott lesz a Caterpillar, ami (Drenadar!) raktérben a Reclaimer alatt lesz valamivel, szóval ezzel ugrik is az alap 3200 egység, de még így is komolyabb és kényelmesebb gép lesz, mint egy Taurus.

Ha marad a méret, akkor azok voltak szerencsések, akik 250$-ért vettek anno Merchantman-t, mert annyiért egy 800+ tonnás kapitális hajó már elég komoly.

(#16206) Drenadar: Ha annyira a szállítmányozásra akarsz rámenni, akkor meg ott lesz a Hull C és kész...

(#16208) Drenadar: A lényeg, hogy mi fér bele! Hiába kezdesz fapados reaktorral, ha 3 fordulóból megvan a pénz a fullosra. Az alap cuccok csak azoknak számítanak, akik LTI-s hajót vettek és a cserealkatrészt nem fedezi a bizti.

Különben is, te a Taurus-t azért vetted, hogy beolvaszd Retaliator-ra! Akkor meg mit számít? Sokaknak nagyon jól jön az igásállat békés útvonalakon a kis profitot nagy mennyiséggel ellensúlyozva szép bevételt termelni.

(#16209) mrfire: Ha tetszett a Freelancer, akkor komolyan gondolkodj majd el a Starfarer-en, mert előbb-utóbb kelleni fog az org-ba is, és azzal a puszta szállítmányozáson túl más távlatok is nyílnak a kitermelési lehetőségek miatt.

-------------------------------------------------------------

Jól belehúztatok, alig értelek utol titeket...

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16212) mrfire válasza Drenadar (#16210) üzenetére


mrfire
őstag

A főnök azt szereti, ha egy ember túlórázza szét magát. :D

Miért ne küldenék? Gondolod, hogy egy bejegyzett cég azok után, hogy támogattad lehúzna? Rendeltem pl. a Bethesdától is cuccot és gond nélkül kihozták. Legnagyobb meglepetésemre annak ellenére, hogy a magyar posta vámoltatta minden simán ment és még ki sem bontották.

(#16211) TESCO-Zsömle
Szerencsére bő másfél-két évem lesz gondolkodni rajta. Addig meg szét AC-zem magam. :D Ha elkezdődött az igazi játék és lement a PU béta, már tudni fogom mi áll a legközelebb hozzám. Szeretnék mindenbe kicsit belekóstolni előtte, de gondolom a többség így van ezzel. A szállítás csak azért érdekel jobban, mert ez az egyetlen, amit talán kevés odafigyeléssel is lehet művelni.

[ Szerkesztve ]

(#16213) mrfire válasza TESCO-Zsömle (#16211) üzenetére


mrfire
őstag

Bocs, hogy dupla lett:

Mi ez a cikk? Én ebből nagyon kimaradtam. Küld már el kérlek, mert a legfrissebb bejegyzések között sem találtam és a googlen át sem.

Eleve megint az alap adatokból indultam ki, hogy a Merchantman 6000 egységet bír el. Na most ha a Starfarer ennek kb. a felét tudta volna alapból (ugye ezt most mondtad, csak nem tudtam hogy a Merchantmant is növelik vele együtt), akkor abban az elképzelt verzióban, amiben a tartályait kicserélik áruszállító konténerre, (ami jóval több, mint az alap raktár), akkor nem nehéz megsaccolni, hogy jóval több árut lenne képes elvinni.

De akkor ez már nem áll. Eleve csak egy feltételezett variánsra élt volna a gondolat.

[ Szerkesztve ]

(#16214) Drenadar válasza TESCO-Zsömle (#16211) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Taurus már meg sincs nálam :P
Blue + Freelancer.

Nah de majd kiderül mi lesz, nagyon nagyon durva lenne, ha megmaradna a hangárban a blue...

És ugye azt te sem gondoltad komolyan, hogy 3 fuvar elég lesz hogy komolyabbra lecserélje?

Mondjuk az is igaz, ha tuti nem akar egy taurusos harcba bocsátkozni, akkor még a meglévő fegyvereket is le lehet cserélni raktérre...

(#16215) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Volt korábban szó róla, hogy vajon ez lehetséges lesz-e:

Nagyítás

Én azt hiszem, hogy Cutlass-nél ez 6DOF-ban a hátramenet.

Sokan sírnak, hogy a Cutlass nem igazi kalózhajó, hogy alul fegyverezett és gyenge, Szerintem -és a stat-okból is ez látszik- a Cutlass fegyvere a manőverezhetőség. Hogy olyan fordulókat lehet vele tenni, amivel méregdrága rakétákat lehet lerázni.

(#16213) mrfire: Eredeti - fordított.

"Raktér Ismertető: A Reclaimer egy nagy hajó! A belső tér zömét a feldolgozógépek és a hulladékfém foglalja el. Mindazonáltal van egy nagy raktere, ami használható hagyományos szállítmányozásra. Jelenleg folynak a hajók pontos, játékon belüli mérései, ezért a régebbi hajók rakterére vonatkozó adatok változhatnak. Számítsatok rá, hogy néhány hajó raktere nőni fog, ahogy a ‘papír tervekről’ átállunk és meglátjuk, hogy mi is fér valójában a 3D modell belsejébe. A szándék az, hogy a Banu Merchantmen, a Hull C és a Starfarer több ‘hagyományos rakteret’ kapjon, mint a Reclaimer, amit a Caterpillar és végül a Freelancer MAX követ majd."

"Első hozzászólás: MRF1RE"

(#16214) Drenadar: Hol van még karácsony... :P

Én örülnék neki, ha megmaradna. Legalább addig, míg AC-ban ki tudom próbálni... ;]

Attól függ, mit fuvarozol. ;) Azért az upgrade-ek nem lesznek annyira drágák, és elsődlegesen a fapados reaktort kell csak kicserélni, hogy bírja szuflával. Nem kell a méregdrága, egy felső-középkategória már elég, hogy a tornyok ne fulladjanak ki.

Vagy be lehet számoltatni a reaktor árába.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16216) Drenadar válasza TESCO-Zsömle (#16215) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Nézd meg, hogy hol az a reaktor!
Lehet mini reaktorból is lesz erősebb, valószínű, de egy normális reaktor egyszerűen:
nem fér el a hajón!
Tulajdonképpen a reaktor helyével lett hosszabb a raktere...

Nem mászkáltál a Taurusban, igaz?

(#16217) mrfire válasza TESCO-Zsömle (#16215) üzenetére


mrfire
őstag

Ahaaa, hát jól kiesett a fejemből akkor. :(( Ez volt a baj a suilban is. :D

(#16218) TESCO-Zsömle válasza Drenadar (#16216) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Mivel nem hívtál meg, így nem nagyon tudtam benne mászkálni...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16219) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Galactic Guide: Baker System

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16220) mrfire válasza TESCO-Zsömle (#16219) üzenetére


mrfire
őstag

Hmmm, erről most eszembe jutott, hogy elvileg a naprendszerekben inkább az a ritka, ha csak egy nap van. Az SC-ben ez az első ilyen bináris rendszer.
(Lehet az ugrópontok csak az egy napos rendszerekben szeretnek kialakulni.)

[ Szerkesztve ]

(#16221) Goblin12 válasza TESCO-Zsömle (#16215) üzenetére


Goblin12
őstag

Ez a kép Ingame kép? Mert ahhoz képest amiket láttunk ez egyáltalán nem szép.

(#16222) mrfire válasza Goblin12 (#16221) üzenetére


mrfire
őstag

A videóból van. 1:15

(#16223) Goblin12 válasza mrfire (#16222) üzenetére


Goblin12
őstag

Ezt eddig is kerestem, hogy milyen állásban mutat be neki, végre megvan :D Köszi. Pedig ne mtudom hány 100x néztem meg a vidit. :W

Hmm 2160p-ben már egész mutatós. :B

[ Szerkesztve ]

(#16224) Diopapa válasza TESCO-Zsömle (#16215) üzenetére


Diopapa
addikt

Igazából milyen az "igazi kalózhajó"? :) Ha visszamegyünk a karibi időkig, akkor a kalózoknak jobb hajójuk volt pl mint a haditengerészetnek? :) Azt gondolják, hogy Bengalokkal meg Super Hornetekkel fogják a békés Freelancereket abajgatni vagy mi? :) Nem látom hol ígérte CR, hogy a kalózoknak könnyű élete lesz.. :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#16225) mrfire válasza Diopapa (#16224) üzenetére


mrfire
őstag

Ilyen. :DDD
A kalózhajók valójában egész más kategóriát kéne, hogy képezzenek. A cutlasst egy cég fogja gyártani, de igazából egy kalózhajót elavult roncsokból kéne hogy összetákolják és foltozzák igazi gyártó híján.

Elvileg így is gondolkoznak: "A roncstelepi eredetnek köszönhetően a Cathcarton hajófelszerelést is könnyű találni… már persze ha nem probléma neked az egy-két évszázada elavult technológia."

De kérdés, hogy fog ez majd a játékban megmutatkozni. A kalózok valószínűleg az egykori legálisan vett hajóikat fogják toldozni, és a zsákmányolt hajókon utaznak majd. Remélem, ha nem is a megjelenéskor, de meglátszik majd ezeken a hajókon a maszek szervizelés.

(#16226) Diopapa válasza mrfire (#16225) üzenetére


Diopapa
addikt

Én valahogy így képzelem el:

:DDD

[ Szerkesztve ]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#16227) mrfire válasza Diopapa (#16226) üzenetére


mrfire
őstag

Kalóz carrier :))

Ezzel tényleg nem lesz könnyű dolguk egy Bengal ellen. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#16228) Eyesis válasza Diopapa (#16226) üzenetére


Eyesis
őstag

de szerettem ezt én is annó :)

Eyesis

(#16229) Menthirist


Menthirist
veterán

Haveromnak máig az a nick-je hogy Don Kartács :)

Emlékszem még pár éve amikor pár unott egyetemistával, szerda reggel 9-kor hulla fáradtan elkezdtük a főcímdalt dúdolni és (nem túl hangosan) énekelni a diszkrét matematika előadás első sorában :D Kihasználtuk hogy a tanár sosem nézett a diákokra (ha felénk is fordult, mindig behunyta a szemét, mert összezavarta magyarázat közben a sok arc :) Amúgy jó tanár volt...)

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#16230) Drenadar válasza mrfire (#16225) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

igazából nem értem mi bajotok van a cutlassal... ronda meg minden, de állítólag nagyon jól manőverezhető lesz, és annyi fegyver lesz rajta mint a horneten ha jól értem, csak itt elég erős neutron ágyú is van a toronyban....

A javításokat a kalózoknak meg igen valahogy máshogy kell megoldaniuk, hisz ha már valaki kalóz és nem csináltat extra fake ID-t akkor nem is mehet olyan helyekre ahol más mondjuk javíttat...

de a másik hogy lesz majd ilyen javító hajó is... nem?

[ Szerkesztve ]

(#16231) TESCO-Zsömle válasza Diopapa (#16224) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Nem tudom, én csak a sok csalódott kalóz sírását látom az alap Cutlass-al kapcsolatban. Sokaknak az is csípi a szemét, hogy egy halózhajó két variánsa mentő és rendőrségi. Sokaknak az, hogy egy sor börtöncella és rakéta nem ér meg +50$-t. Megint mások a katonai jellegű variánst hiányolják, amivel földbe lehetne döngölni a Super Hornet-eket, ami persze nonszensz egy civil járőrhajótól, ami a 35 tonnája ellenére eleve sokkal mozgékonyabb a Hornetek-nél. Itt az egész sírás-rívás visszavezethető oda, hogy a Hornetnek nincs ellenfele a Scythe-on kívül, amit meg már nem lehet venni... Nincs, ami megtörhetné a "superiority"-t.

Akkor volt, aki azt nehezményezte, hogy a vonósugár és a dokkológyűrű extrákként voltak a csomagba sorolva, hogy a kalózok egyből át is tudjanak szállni más hajókra, most meg alap felszereltség minden variánson.

És ez így megy a végtelenségig...

(#16221) Goblin12: Ez elvileg egy script-elt in-engine render, de én nem vagyok benne biztos, hogy valós idejű. Viszont tonnaszám találsz YT-on in-game videókat amikre csorgathatod a nyálad. :DDD

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16232) mrfire válasza Drenadar (#16230) üzenetére


mrfire
őstag

Nem igazán a Cutlassal van baj. Csak ebbe a mitől kalózhajó egy kalózhajó témába mentem bele.

Most szavaztak meg valami szervizhajót tényleg, de biztos lesz olyan sérülés amit az nem tud kijavítani, de olyan is amit még egy állomáson sem, hanem mehet a csere. És ha ez az állomás a Pók, akkor jöhetnek a 200 éves alkatrészek. :DDD

Ha a fejlesztőknek lenne rá kapacitásuk én azt csinálnám egyszerűen, hogy a hajó, amit kalózbázison javítanak, szép lassan átalakul kalózhajóvá, inkább külsőleg, de akár belsőleg is.

(#16231) TESCO-Zsömle
Azt felejtették el, hogy a Drake Interplanetary nem fog direkt kalózhajót gyártani :) Minden kalózhajó, amire kitűzik a kalózzászlóz.

(#16233) TESCO-Zsömle válasza mrfire (#16232) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

És ha ez az állomás a Pók, akkor jöhetnek a 200 éves alkatrészek.

Ez számomra azért jó hír, mert nekem tervben van esetlegesen talált több száz éves hajók működőképesség tétele. Jó tudni, hogy lehet majd kapni hozzájuk alkatrészt. :DDD

Nyilván nem, de ezt magyarázd meg a sok Jolly Roger-nek, akik a fórumokon koptatják a billentyűzetet, hogy őket mennyire átverték...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16234) Drenadar válasza TESCO-Zsömle (#16233) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Hát igen nem a hajó teszi a kalózt, hanem az ember és a hozzáállása...

(#16235) Szőrös  válasza TESCO-Zsömle (#16233) üzenetére


Szőrös 
veterán

"akik a fórumokon koptatják a billentyűzetet, hogy őket mennyire átverték..."

óóó és még mennyi ilyen lesz főleg a játék indulása után és nem csak Jolly Roger. :D

De mrfire-nál az igazság , az kalózhajó amit arra használnak.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#16236) mrfire válasza TESCO-Zsömle (#16233) üzenetére


mrfire
őstag

Kíváncsi leszek, mennyire veszik komolyan ezeket az állításokat, hogy tényleg lesznek-e ilyen több száz éves alkatrészek, amiket be lehet szerelni akár a mai hajókba is.
Egy kalózbázisra mindenesetre nem lesz egyszerű a bejutás. :)
Arra is kíváncsi lennék, így visszatérve a javítás témához és a régi alkatrészek kapcsán, hogy lesz-e olyan, hogy a hajón belül kell megjavítani valamit. Elromlik a generátor, ilyenek, és akkor lehet püfölni egy csavarkulccsal. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#16237) Flashback válasza TESCO-Zsömle (#16201) üzenetére


Flashback
addikt

Azt hiszem megint elő kell vennem a szériát! :)

Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)

(#16238) vaakuum válasza Drenadar (#16230) üzenetére


vaakuum
addikt

Szerintem nem nagyon kell itt az állandó javítástól tartani. Lévén, hogy ez nem olyan játék, hogy aki túlélte a csatát, az 3 perc múlva újra felépül, (meg nolimit rakétát, csalit, lőszert visz magával ala BSGO), ezért nagyon valószínű, hogy minden csata után szerelni kell rajta egy kicsit.
Én ezt úgy képzelem, hogy 2 perc csata után a túlélőnek 8 perc repülés valami javítóbázisra sűrűn reménykedve, hogy a füstölgő gondola nem csábítja meggondolatlanságra az egyéb playereket, akik szembe jönnek az úton. Utána negyed óra hegesztés, tankolás, lőszervásárlás, és kidokkolás, majd újabb 5-10 perc a tervezett helyszín elérése.
Ugyanakkor aki meg ráfarag a csatában, az nagyon ráfarag, tehát pápá hajó.
Kérdés, hogy kinél hány csata után jön el ez a pillanat, de nem hinném, hogy valaki 50/1 k/d aránnyal repülne, pláne, ha egy Org berág rá, mert már megint lelőtte egy tagjukat. Abban az esetben nem szervizelés kell, hanem egy zsírúj hajó. Nyilván a kalózok is csapatban mennek, de ha nem, akkor biztos, hogy aki meglátja őket kisebb csapatban vagy egyedül, az azonnal adja le a drótot a haveroknak, hogy hol is tartózkodik és merre halad a népnevelésre váró célpont...

MÁS: az mitől lehet, hogy a drake videót itt melóban mindenfajta felbontásban felkínálja a yt, Otthon meg a 720p a maximum, és nem is adja fel az egyéb lehetőségeket, pedig fullhdban is nézhetném?

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#16239) vaakuum válasza Szőrös  (#16235) üzenetére


vaakuum
addikt

:Y Szemrevaló teremtés :DDD

[ Szerkesztve ]

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#16240) tikshow


tikshow
addikt

Sziasztok,

Tervezem megvenni ezt a jatekot, viszont eleg sok opcio van erre. Ti melyik "csomagot" javasoljatok kezdesnek?

(#16241) Drenadar válasza tikshow (#16240) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Ez nagyon sok mindentől függ... viszont a játékban majd ha elindul akkor mindent meglehet venni játékpénzből!

Lehetőleg olyan csomagot(mindenképpen csomagot és nem stand alone shipet) vegyél amiben van arena commander pass (ha nincs akkor +5$).

Aurora: Nagyon starter hajó, nem sok mindenre jó
300i: ez már erősebb
Hornet: ez egy katonai vadász, nem sok lényeges ellenfele van.

ez a 3 hajó repülhető jelenleg ami meg is vásárolható.

ott vannak még a verseny hajók, de ahhoz csak redditen/ebayen egyéb játékosoktól tudsz venni...

[ Szerkesztve ]

(#16242) Menthirist válasza Drenadar (#16241) üzenetére


Menthirist
veterán

Szerintem aurora arena pass-os verzió kezdésnek jó, aztán ha tetszik neki, majd cross-chassis-upgrade-eli drágábbra.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#16243) mrfire válasza tikshow (#16240) üzenetére


mrfire
őstag

És ha egy olyat veszel, ami még nincs kész akkor is kapsz egy repülhetőt, sz'al nem kell attól félned, hogy emiatt nem nézhetsz bele az eddig elkészült tartalmakba.

[ Szerkesztve ]

(#16244) tikshow válasza Drenadar (#16241) üzenetére


tikshow
addikt

Szóval jelenleg, ha mondjuk megvenném ezt akkor jelenleg nincs lehetőségem csak játékpénzből másikat venni, ezért érdemesebb lenne inkább egy 300i + Arena Commander pass?

(#16242) Menthirist: Ez gyakorlatban mit jelent?

[ Szerkesztve ]

(#16245) mrfire válasza tikshow (#16244) üzenetére


mrfire
őstag

Jelenleg csak valódi pénzből lehet hajót venni, és ha megjelenik a játék már csak játékpénzből. Játékpénzt most is és később is lehet venni majd valódi pénzből, de most nem lehet sehogy sem megkeresni a játékon belül.

Ha megveszed azt később bármikor beolvaszthatod a csomagot és az árából vehetsz egy nagyobb csomagot nagyobb hajóval.

A cross-chassis-upgrade (CCU) az ez. Itt kis + költéssel a jelenlegi csomagodat fejlesztheted fel.

[ Szerkesztve ]

(#16246) Szőrös 


Szőrös 
veterán

No azért azt ne felejtsük el hogy nem csak az Aurora lesz a starter ship hanem ott az a másik is ami viszont még nem repülhető. Érdemes azért azt is megvárni mert harcra alkalmasabbnak tűnik és át lehet majd arra váltani. ;)

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#16247) tikshow válasza mrfire (#16245) üzenetére


tikshow
addikt

Áhám, köszi! :)

(#16248) TESCO-Zsömle válasza Drenadar (#16234) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Időnként elképzelem, hogy mit szólnának ezek a sírós kalózok, egy karibi hajón, mikor a kapitány felnyalatja velük a hajópadlót...

(#16235) torz on borz: Elkerülhetetlen következménye a balanszolásnak. De amúgy tényleg nem értem. A Cutlass nem kalózhajó, csak a kalózok által kedvelt. Miért? Mert agilis, nagy a raktere, és rohadt olcsó a fenntartása. Legalább is a leírás szerint...

(#16236) mrfire: Nyilván, vagy megszólal egy jelzés, hogy a reaktor elromlott és 2 perc múlva robban... :DDD

(#16237) Flashback: Én évente 1x alkalommal végignézem az összeset.

(#16238) vaakuum: Tartani lehet tőle, de nem szabad túlmisztifikálni. A mindennapi rutin része lesz. Az általad emlegetett ingázás ellen pedig ott lesznek az Anvil Cricibel-k.

(#16240) tikshow: Ha konkrét elképzelésed van, hogy miként szeretnék kezdeni a játékban, akkor az ahhoz és a pénztárcádhoz mérten rengeteg lehetőség van. Fontos tudnod, hogy a játék még pre-alpha állapotban van, vagyis még legalább 1 év, mire tényleg összeáll legalább alap szinten az egész.

------------------------------------------------------------------------------------

A szavazás állása (19345):

A – Kutató-mentő hajó - 11%
B – Utasszállító hajó - 20%
C – Átszálló / támadó hajó - 21%
D – Aknatelepítő / aknakereső hajó - 9%
E – Felderítő hajó - 12%
F – Mély űri vadász (két motoros) - 27%

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16249) Szőrös  válasza TESCO-Zsömle (#16248) üzenetére


Szőrös 
veterán

Zsömi igazad van , egy kalóz ladiknak ilyennek is kell lennie. A cél az hogy a kiszúrt delikvenst gyorsan elérd , lerángasd róla még a gatyát is aztán tipli ezerrel.
Van aki ezt nem érti meg ....hát az ő baja.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#16250) mrfire válasza TESCO-Zsömle (#16248) üzenetére


mrfire
őstag

Hohó, alakul az utasszállító. :C
Ha bekerül két lehetőségük lesz, vagy beleteszik a rabszolga-kereskedelmet és ezeket a hajókat is el lehet majd fogni, vagy értéktelen lesz a rakományuk és kevésbé fognak rácuppanni a kalózok az ilyen szállítókra.

Ha az előbbit választják, akkor lehet hogy véletlenül leadom a drótot pár rossz útra tért ismerősnek, merre járok, aztán felmarkolom a részem később az eladott emberkék után. :D

Én anno azt csináltam, hogy fogtam az összes DS9 részt. Levettem róluk a hangot és feltöltöttem egy mp3 lejátszóra. Egy időben 2 évig egyfolytában az szólt a fülembe. :DDD Azelőtt meg annyiszor láttam, hogy addigra már a legjelentéktelenebb epizódszereplők arcát is simán magam elé tudtam képzelni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.