Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9548) Gyick válasza bambano (#9540) üzenetére


Gyick
őstag

Amúgy én is régebben egyszer elkezdtem nézni(amikor nem volt még ennyire ismert) megnéztem az első részt és abbahagytam...
Nekem akkor az jött le hogy ilyen narkós,gettós,lövöldözös ilyen mostani "liberális" mocsok,kb olyan volt a hangulata nekem mint egy guy ritchie filmnek.Abszolut nem tetszett..Nyáron nem nagyon mentek azok a sorozatok amiket preferálok meg nem is találtam mást akkor kezdtem el nézni újból és úgy megfogott hogy kb. 2hét alatt lement az 5 évad.Nagy hibát követsz el ha a pilot alapján itéled meg.Nem mondom hogy nem lesznek majd később bent durva ocsmány dolgok,de nem az lesz a lényeg..És a sorozat különlegessége később fog kijönni igazán nem nagyon tudnám hasonlitani semmihez pedig nem egy sorozatot láttam már..Ja és poént ne nagyon keressél bent mert nem vígjáték,mivel dráma.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.