Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat
-
Gygyusz
csendes tag
-
Somatom
veterán
-
trialboj
őstag
Srácok, segítség kellene.
Egyszer régen beállítottam valahogy hogy legyen auto top up a bankkártyámról, ami sajnos lejárt, és azóta nem találom a menüt. Van erre még lehetőség vagy buktam az opciót?
Nagyon zavaró, mert nem tudom feltölteni a revolut kártyámat, most próbáltam 2 opciót is az Add Money menübe, végig vittem ahogy kell, és mind a kettőnél az ing app azt írta oké, a revolut meg hogy nem sikerült.
Már régóta ilyen, de mindig megérkezik a revolutra csak másnap v harmadnap, nekem viszont olyan opció kellene hogy miközben fizetem a számlákat és beesik x összeg alá, szívjon magától y összeget az ing kártyáról.Remélem van rá opció.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
zerodot
aktív tag
Az Add Money képernyőn a jobb felső sarokban van: egy kört formázó nyíl, benne + jel.
Bár van akinek nem jelenik meg, de asszem az inkább új accountok esetén jellemző.
-
Somatom
veterán
válasz dredjudge84 #38761 üzenetére
Ezért kell vásárláshoz is Curve -ön keresztül használni a Revot, nem közvetlenül.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
discrate
aktív tag
Ismerősöm most lett új Rev felhasználó. Megadott minden adatot, kért fizikai kártyát, ami meg is érkezett.
A gond az, hogy nem tudja aktiválni azt, mivel sehogy se tud rá pénz utalni.
Jól gondolom, hogy mindenképp rendlelkeznie kell egy saját névre szóló debit card-dal, amiről beutal, másképp nem megy? Ezt sehol nem láttam, leírva...
Jelenleg csak CIB-es virtuális kártyája van, azzal próbálta a pénz hozzáadást, de mindig hibát kapott, hogy a 3ds azonosítással gond van.
Felesége debit kártyájáról se sikerült utalni (gondolom, hogy ott a név különbözőség a gond).Az világos, hogyha megvan a setup, akkor bárki, bárhogy utalhat a számlájára, de addig?
-
veterán
-
discrate
aktív tag
válasz Donki Hóte #38768 üzenetére
Köszi.
Ismerlek a kés topicból, kicsi a világNincs Rev-os ismerőse, szóval ez nem játszik nála jelenleg.
Azt olvastam valahol, h ATM-nél pin kód változtatás is aktivál kártyát. Mivel azt nem kapott, akkor a pin-je az, amit az applikációban használ?Nem egy tech guru és én csak közvetítő szerepben vagyok, de a végén megcsinálom a regisztrációt én is, ha ezzel beljebb leszünk. Csak nem nagyon használnám, ezért feleslegesnek tartottam kiadni mindenféle személyes adatom a Revolutnak a "semmiért".
-
veterán
válasz discrate #38769 üzenetére
A PIN-je az a szám, amit a kártyaregisztrációkor megadott.
Megnézni úgy tudja, hogy belép az alkalmazásba, rábök a Kártyák feliratra, aztán rábök a Fizikai kártya képére, ott a Beallítások menüpontot választja, majd rábök a PIN-kód megjelenítése sorra.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
discrate
aktív tag
Rendben, Pin okés.
Boldogulni fog, köszi a válaszokat. -
trialboj
őstag
válasz zerodot #38760 üzenetére
Nekem nincs olyan opció egyáltalán az Add Money képernyőn semmi sincs a sarokban. Nemrég jött meg a pénz amit tegnap küldtem, mindkét módszerrel, kb 12 óra lehetett, hát ez nevetséges, régen instant volt az auto top up.
Mit tehetnék hogy megint lássam azt a menüt? Mindenki másnak megvan?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
wayne1
senior tag
Facebook csoportban és ott a mobilarénán is jelezték, hogy a Vivid fintech már nem enged Magyarországról regisztrálni és a magyar ügyfeleknek elkezdték kiküldeni az értesítést, hogy megszüntetik a számlájukat. Gondolom kormányunk extra adója miatt.
-
TigerDzsó
tag
Eddig elérhető volt, innentől már nem. Nem tudom miért fogalmaznak így.
Vivid topikban is ez a téma. -
Krethx
aktív tag
válasz wayne1 #38777 üzenetére
"Gondolom kormányunk extra adója miatt."
Szerintem nem mivel határon átnyúló szolgáltatást nyújtanak. Magyarországon pedig nincsenek is jelen. Ezért nem tudják megadóztatni.A kormány a Revolutot és a Transferwise-t is szeretné elcsípni
Idézet a Telex anyagából.:
"Az hiú ábrándnak tűnik, hogy a pénzügyi szférában a külföldi szolgáltatókat is megadóztassa az állam, így a magyarok pénzügyei egyre inkább külföldi szolgáltatókhoz tolódnak, elsősorban a külföldi pénzintézetek nem ide fognak fókuszálni a hitelállomány-növelésben.Szóba került, hogy a kormány a Revolutot és a Transferwise-t is szeretné elcsípni, ennek technikája egyelőre nem ismert."
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
veterán
válasz Krethx #38783 üzenetére
Szóba került, hogy a kormány a Revolutot és a Transferwise-t is szeretné elcsípni, ennek technikája egyelőre nem ismert.
Egyelőre az akarat kimerül abban, hogy az MNB negyedévente közzétesz egy ijesztgető közleményt, miszerint nincs biztonságban a pénz egy Revolut számlán.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Krethx
aktív tag
válasz Donki Hóte #38784 üzenetére
"Egyelőre az akarat kimerül abban, hogy az MNB negyedévente közzétesz egy ijesztgető közleményt, miszerint nincs biztonságban a pénz egy Revolut számlán."
Így van. Revolut-ot és a Wise-t sem tudja megadóztatni. A Wise-nak volt magyar telefonos ügyfélszolgálatuk. Már nem elérhető.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Sapike72
csendes tag
Sziasztok,
Biztos volt már kérdés, de megkérdezném, hogy tudok levenni Revolutos kártyával, hogy ne legyen költségem a bankautomatánál?Horvátország.
Köszönöm szépen....
[ Szerkesztve ]
-
Krethx
aktív tag
válasz wayne1 #38788 üzenetére
Arra gondolok azért mert nem használják vagy csak Cashback-re. Nem éri meg nekik fenntartani Magyarországon. Nálam a Revolut napi használatban van és van Premium előfizetésem is. A Wise-t már kevésbé használom. De ott is van forgalom. Vivid-em is van viszont forgalom nincs rajta. Ez a megadóztatás akkor működne ha EU hozta volna meg. Pl. Szlovákiában is lehet nyitni számlát. Akkor őket is megadóztatja? Vicces lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Krethx
aktív tag
Itt leírta. https://mobilarena.hu/tema/vivid_let_your_money_grow/hsz_2492-2492.html
Anyám is meg kapta az Email-t. Én még nem de hamarosan nekem is jönni fog. Nálunk is csak volt de nem használtuk. Egyszer volt egy 50% Spar Chasback akkor azt lett felhasználva és semmi több. Mivel a Revolut minden térem kielégít így nem láttam értelmét hogy használjam.
[ Szerkesztve ]
-
SzGee
aktív tag
-
citkar
addikt
Üdv! Ha valakinek olyan pénznemben utalok, ami nincs neki, akkor megjelenik nála, vagy atvaltja, valamibe, ami van nála?
-
Sapike72
csendes tag
válasz UberMutant #38787 üzenetére
Csák azért írtam mégegyszer mert ahol vagyunk Rabacon konkrétan egy ATM se ad ingyen pénzt …
Mindegyik pl 100 kunara ker 39kunat.Az összes …
-
Kasya
nagyúr
"Fizikai" EUR-t tudok esetleg befizetni valahol Revo szamlara itthon?
-
TrollBalint
addikt
Nem, vagy saját deviza számlára fizetsz be (ha van banknál devizaszámlád) és utána átutalod / kártyával feltöltöd Revolutra, vagy pedig Forintot töltesz fel rá és ott váltod.
Sőt, semmilyen "fizikai" pénzt nem tudsz rá befizetni.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs