Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
Oliverda
üzenetére
Aha, hat a magyarban nagyon nem igy fogalmaznak…

Szia, Mark!
A Revolut Ltd. vállalatunknál regisztrált, EGT‑beli ügyfeleket áthelyezzük az RT Digital Securities Cyprus Ltd. (RTDSCL) vállalathoz, hogy eleget tegyünk a kriptoeszközök piacairól szóló európai uniós rendeletnek.Itt ugye vegig azt irjak hogy az ugyfelet helyezik at..
De egyebkent a tiedben sem annyira egyertelmu, hogy csak a crypto szolgaltatas providere lesz mas, amugy az account marad ahol van.
-
MasterMark
titán
Végre válaszolt az ugyfelszoli, ezt irtak:
When it comes to your fiat balances, they are held in our Revolut Bank UAB entity. But this migration will only change our crypto service entity and will be migrated to RTDSCL.
Szóval a rendes account marad ahol most is, csak a crypto account lesz migralva. -
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
Apámnak iPhone-on is 8 ezer lett a minimum, szerintem attól függ mennyire használta eddig valaki.
-
MasterMark
titán
válasz
petike2014
üzenetére
mert Apple Pay-el hajtották végre a tranzakciókat.
Ezt hol látod mivel lett végrehajtva? Akárhogy nézem a tranzakciókat, semmilyen jel nem utal arra, hogy Apple Pay-en keresztül fizettem, pedig tudom, hogy azzal fizettem. Ugyanúgy látszik mintha a kártyával fizettem volna.
-
MasterMark
titán
válasz
bigdady
üzenetére
Hm, megnéztem és nálam ott van.
A közeli OMV kútnál lehet befizetni azt írja.Ezek az aktuális limitek egyébként: Limits for Paysafe cash top-ups
-
MasterMark
titán
válasz
balazs1956
üzenetére
700 Ft számlavezetési díj ez valami vicc?

Amúgy amit sokat emlegetsz LT sokszám az egy IBAN formátumú számlaszám. Ez annyit jelent hogy nemzetközileg ilyen formátumban adják meg. A te bankszámlaszámodnak is van IBAN formátuma, HU két ellenőrzőszám, és utána a számlaszámod.
-
MasterMark
titán
válasz
janakbacsi
üzenetére
Tudsz, de nem biztos hogy szeretni fogják ha rendszeres lesz.
-
MasterMark
titán
válasz
mucsácsó
üzenetére
Forintnál azonnal megveszed az adott dolgot, ott max annak van átfutási ideje mire elszámolják azt amit vettél.
Euro-nál eddig úgy volt, hogy előre fel kellett tölteni euro-t a pénzszámlára, ez a kártyás befizetés után pár nap - egy hét is lehetett, és utána tudtál belőle venni pemáp-ot.
Most ez szünetel január 6-ig, utána pedig ahogy néztem már lehet ugyanúgy közvetlen venni majd kártyával mint forintosnál. (De ez nem biztos, majd kiderül ha újraindul ez.) -
MasterMark
titán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
De használod is, vagy csak ráteszed a pénzt? Mert azt amúgy nem mondanám kevésnek se.
Próbáltad kevesebb összeggel is ezt a befizetést?
-
MasterMark
titán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nem, hanem a tiéd. Ha nem használod aktívan a profilod, akkor nem enged rögtön nagy összeget így befizetni hozzád.
-
MasterMark
titán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Oda van írva a képre. Kicsi a limited hozzá.
-
MasterMark
titán
Lehet úgy használni is, ahogy ő akarja, nekem is hozzá van adva a Revolut kártyám, és a fizetésnél ki lehet választani hogy azzal fizessen a Simple.
Gondolom neki is azért kell amiért nekem, vannak oldalak ahol Simple-vel lehet fizetni, és egyszerűbb a QR kód alapján az appban tárolt kártyával, mint mindig beírogatni a kártya adatokat oda.
-
MasterMark
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Fogalmam sincs.
-
MasterMark
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ellenőrzött tőkepiaci ügylet, tud róla amúgyis. Ha oda-vissza váltogatod a pénzt, abból fizetni kell az árfolyamnyereségért adót.
-
MasterMark
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Neked nem, majd a revolut szól.
-
MasterMark
titán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igen, felvehetsz, azt jelenti, hogy 0 Ft lett elhasználva a keretből. (Tényleg fura, mutathatná fordítva hogy mennyi van még hátra ahogy a Curve is.)
-
MasterMark
titán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Kártyás vásárlás.
Az OTP app-ban az utalás az az úgynevezett "kategóriája" annak a vásárlásnak. Azt bármire meg tudod változtatni akár te is.
-
MasterMark
titán
Alléban vettem fel eurót kb. 1 hete.
Amit megkérdez az nem az hogy mit adjon ki, hanem hogy milyen pénznemben vonja le a kártyádról. Nyilván ha forintot választasz mert látja hogy forintos kártya, akkor az OTP fogja neked a saját árfolyamán azt euróra váltani.
Az eurós ATM mindenképpen és csak eurót tud kiadni, más pénz nincs benne.
(Érdemes elolvasni amit kiír az ATM, nem csak összevissza nyomogatni a gombokat.)
-
MasterMark
titán
válasz
kennystyle
üzenetére
Az a különbség hogy egyik esetben direkt töltesz fel, a másiknál meg ApplePay-jel.
-
MasterMark
titán
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Azt akkor rosszul olvastad vagy hülyeséget írtak.
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
válasz
dragonfire44
üzenetére
És ezt honnan tudja egy kártyás topup-nál?
-
MasterMark
titán
válasz
dragonfire44
üzenetére
Curve-nál visszamegy oda ahonnan levonta.
Viszont nem teljesen értem hogy hogy jön ide irányítószám.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A közeli OMV kútnál lehet befizetni azt írja.