Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkhead
aktív tag
válasz
Moleman #38398 üzenetére
Köszönöm
Akkor kb. 30 USDt vonnak le.
Azt nem tudom, ha az USD-t OTP deviza számlán hagyom tudok-e fizetni vele otp kártyával euro övezetben?Vagy mit tanácsoltok? Mit csináljak?
Hamarosan Beva utal nekem 1000 USD-t, de Revolutra nem utalhatják,csak OTP számlámra.
Na most a dollárt nyilván kulfoldon költeném el, úgy gondolom Revoluttal könnyebb kint fizetni usd-vel mint otp kártyával,cash-t nem szeretnék vinni. Revoluton usdt átváltanám eurora.
Köszönöm -
junkhead
aktív tag
Otp deviza/USD számláról szeretnék Revolutra utalni 1000 USD-t.
Milyen költségekkel számoljak? És hány nap alatt írják jóvá Revoluton?Köszönöm
-
Moleman
addikt
Euróban kapom.
Forinttal nem hiszem, hogy működne, vagy ha igen, nagyon sokba kerülne a munkáltatónak a nemzetközi utalás.#38396 ollie
Igen, de forintnál nincs is szükség ilyen kerülőutakra, van több ingyenes magyar számla lehetőség (nekem most épp Gránit és CIB van), onnan meg kártyával ingyen fel lehet tölteni Revolutra, ha végül onnan utalnád tovább. -
Ka_
csendes tag
Paypal egyenlegről (balance) át tudok tenni pénzt a Revolutra? Működik, ha az az appban látható IBAN számot megadom Paypalnek? Meg beállítok egy virtuális kártyát és azt adom hozzá Paypalen.
-
Moleman
addikt
válasz
pictigjis #38389 üzenetére
Lehetséges, de most már szerintem a fair use-ba is beleférhetek, mert a fizetésem is ide jön - amit szintén kiutalok, abba csak nem köthetnek bele, hogy nem tárolok rajta pénzt.
Sokáig bármi más forgalom nélkül csináltam ugyanezt, akkor tényleg nem lepődtem volna meg, ha kidobnak.Mondjuk ha egyszer tényleg bevezetik a hitelkártás feltöltés tiltását (és nem lesz más módszer sem), akkor kénytelen leszek abbahagyni.
-
-
TigerDzsó
tag
válasz
albiosz #38386 üzenetére
1. Igen, 1 utalás elvileg ingyenes.
2. 2-3 munkanap, de olykor lehet több is.
3. Van, de csak a meghívó kap jutalmat (nálam pl.: 80€-t adnak), de ehhez cserébe rendelned kell egy kártyát és 3 alkalommal legalább 5€ értékben vásárolnod kell.
Felezni szokták a jutalmat a meghívó és meghívott, így mind két fél jól jár.Ugyanakkor szerintem, ha csak erre használod az nem biztos, hogy a rendszernek tetszeni fog.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Havi egy HUF kártyás feltöltésre majd belföldi bankos HUF számlaszámra utalás miatt szeretnèk regisztrálni. Kérdések:
1. Jól értelmezem, hogy mindez ingyenes?
2. A HUF kiutalás mennyi idő alatt teljesül?
3. Van jelenleg bármilyen meghívásos kedvezmény? Jóváírás stb.Köszönöm előre is!
-
Moleman
addikt
válasz
#33802016 #38381 üzenetére
RC-n számít a közlemény, de ott sincs probléma vele.
Nem bizalmatlanságból nem tartok rajta több pénzt, a betétbiztosítás engem is megnyugtat.
Egyszerűen nem tárolok szabadon pénzt egyik számlámon sem, vésztartaléknak ott egy teljes hitelkártyakeret, Revolut feltöltéssel azonnal hozzáférek bármilyen formában.
Revoluton van a legtöbb szabad pénzem, a többi számlámon vagy 0 forint van, vagy pár száz forint a következő havi számlavezetési díjra. -
-
törölt tag
kártyás feltöltés azonnali ráadásul ingyenes is (forint). De nyilán ha van eurós kártyád az is.
"Valóban nem gyors, de legalább ingyenes. Ha belekalkulálod az átfutási időket, minden utalásod ingyenessé tudod tenni."
lehet... engem még a közvetítő / az, hogy belepiszkálhat a közleménybe zavar... de lehet jó pár utalásnál hasznos lehet. Legalábbis az olvasottak alapján volt ilyen."Egy bevásárlásnyinál több pénzt én nem tárolok rajta, de átfolyattam több tíz milliót gond nélkül."
Azért az, hogy biztosítva van a betét, szerintem, nem kell hogy álmatlan éjszakákat okozzon. Ez talán túlzott óvatosság. Igaz nekem sincsenek milliók rajta, de sima bankszámlán sem. -
ElEng
friss újonc
-
Moleman
addikt
válasz
#33802016 #38374 üzenetére
Fordítva fogalmam sincs, kártyával töltöm. Az államkincstáras kiutalás meg nem mérvadó.
Viszont a fizetésem korán reggel meg szokott érkezni, órákkal hamarabb, mint korábban a Bank Austriához.
#38376 ollie
Igen. Túl drága volt a Bank Austria fenntartása, inkább bevállaltam a kockázatot. Semmi gond nem volt eddig. -
törölt tag
Euró utalás minimum 1-2 munkanap. Én kifelé nem utaltam, de befelé így megy. Ha a bank támogatja az azonnali átutalást akkor esetleg hamarabb/ rövid időn belül megjön. De ilyennel még nem találkoztam.
Forint utalás ki/bvbe a leírás szerint 3-5 nap. De mivel közvetítő végzi, a kiutalást úgy tudom, volt akinek 1 hét vagy annál is több volt.
Ha nem régóta használod a Revolutot, én nem biztos, hogy ekkora összegekkel kezdenék, mert véletlenül koppansz, ha befagyasztják, és kérdezősködnek, meg papírokat kérnek be... aztán ülnek rajta kitudja meddig...
- de mindenki azt csinál amit akar. Nem biztos, hogy igazam van
"rvlt"
nem lenne egyszerűbb kiírni, mint kiszedni az a pár betűt? -
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84 #38367 üzenetére
ezt már sokszor megbeszéltük, a sepa-utalásokkal keveritek sokan, amire valóban hoztak szabályt
de a nemzetközi forintutalás nem sepa-utalás, kb. bármennyi pénzt el lehet érte kérni, csak az adott bank pofátlansága szab határt a maximum összeg tekintetében
-
ElEng
friss újonc
a rvltEUR -> EUR számlára utalás is ilyen lassú?
logikusan az EUR ->rvltEUR utalás is lassú ezek szerint...
-
ElEng
friss újonc
nem történt semmi most reggelig.
8kor hívom majd a bankom, hogy ez a megbízás akkor off, vagy pending esetleg.
Közben utaltam vissza éjfél körül a rvltEUR számláról az EUR számlámra, de az sincs még itt.
Azt írja, hogy "úton a címzett bankja felé".
Azon gondolkodom, hogy nem az lehet vajon a gond, hogy ezt a rvlt számlát tegnap este 20.30kor hoztam létre és az iban nem futott még át a rendszereken?
2022ben ilyen lassú lenne ez még?
(kártyával vásárolva tudtam rá azonnal tölteni) -
törölt tag
Ezt jó tudni. Azért kérdeztem, mert mostanában wise-nál olvasni ilyen story-kat... De egyébként ezt bármelyik hagyományos bank is megkérdezheti - legalábbis joga meg van rá, mivel eu-s szabály, ha jól tudom.
Működni müködik a váltás persze. Utalás is... Más kérdés, hogy mennyi költsége van huf-ot beutalni... de ha azzal sincs gond akkor elvileg nincs akadálya, tudtommal.
-
ElEng
friss újonc
válasz
#33802016 #38358 üzenetére
Nem tudom kinek mi közel lehet hozzá. de meg lehet kérdezni. Sőt beírom ide.
Visszaváltottam 45M-nyi máp+-t, s ebből 25ért szeretnék most EUR-t venni.a 25M az magyar banknál vezetett folyószámlán van.
Nyitottam magyar banknál vezetett EUR számlát.
Egy viszonylag egyszerű dolgot szeretnék.
HUF-t elutalom fintech-be (eddig azt gondoltam, hogy a revolut jó lesz erre),
ott átváltom a huf-t EUR-ra (később majd EUR-t akarok dollárra is, de az másik sztori),
majd az EUR-t vissza akarom utalni a magyar banknál vezetett EUR számlára -
ElEng
friss újonc
sziasztok!
Segítsetek pls rvlt feltöltésben.
netbankból szeretnék utalni rvlt számlára
Deviza átutalás:
swift kód: REVOLT21
számlaszámnak megadom az LT kezdetű rvlt számlaszámom
névnek a nevem (vezetéknév, keresztnév, de próbáltam már fordítva is)
devizanem, Ft,
összeg
mai értéknap
De! nem teljesül. A banki státusz az, hogy "RECEIVER nem található a SWIFT megbízás alapján"
hol a hiba? -
Gubu0101
veterán
Udv!
Ha jol ertem,online kartyaval is lehet fizetni napi szinten,bolt stb.Nem akarok egyenlore kartyat csinaltatni,kiprobalom igy(Apple pay),ha jobb mint az otthoni magyar bank,akkor ezt fogom hasznalni.Ugy terveztem,hogy mikor megjon az €-os fizu,akkor atkuldom erre.Sajnos a raiffeisen nekem havi szinten 15-30€ kozt vonle mindenfele koltseget
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- SkyShowtime
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Nők, nőügyek (18+)
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- World of Tanks - MMO
- Külpolitika
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest