- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ne aggódj, a hétvégén én is így jártam; elcsesztem vele némi időt mire összejött.

-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ott a valuta figyelő lista.
Azon belül kijelölöd mi az indító és mi a figyeledő. Szépen fognak majd diagramosan változni a számok.
Hogy azzal mit kezdesz, az már a te dolgod lesz.
-
Orgi
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szerintem teljesen logikátlanul az "áthelyezés" alatt.
-
4Grider
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nyilván lehet, de ha nem, lehet majd havi x100e Ft-ot ingyen felvenni bármelyik magyar atm-ből. És a magyar bankszámlaszámmal az otp sem fog fee-t felszámítani, főleg nem az ingyenes részre.
-
Friczy
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ne keverd a digitalizálást (Apple Pay Google Pay, Garmin Pay) a virtuális kártyával
-
4Grider
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ezek szerint pont nincs virtuális kártya. Itt a fizikai kártya digitalizálhatóságáról írnak...
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
K&H-nál nincs virtuális kártya és pont!
20 éve vagyok ügyfelük és részben emiatt lettem revolut felhasználó. -
Friczy
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez csak fogalommagyarázat, próbáld megkeresni általuk ajánlott termékként. Nem fog sikerülni.
-
bugizozi
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Köszi, ez hasznos!

-
Ninci
újonc
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Akkor ez teljesen kiszámíthatatlan? Sajnos nem tudom bevállalni, hogy napokig nem ér oda… Ezért dilemmázok.
-
Ninci
újonc
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem kell utalnom valakinek a gb revolut számlájára.
Revolut nem kérdezi meg bizonyos összeg felett, hogy honnan a pénz, amit igazolni kell és stb? -
Krethx
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Semmit nem érnek ezek a Screenshot-ok. Az az semmire sem jók.

-
xrvman
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Kamu a kép vagy nem tudom, én a linkedre kattintottam és 75e Ft van limitként.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Eddig sem akarta letagadni a Revolut (valójában a Revolut semmit sem nyilatkozott erről).
Ahogy már az elején írtam, vagy hiba van ezen az oldalon, vagy egy jövőbeli állapot került ki hamarabb.Amúgy érdekes, hogy ez itt most sokakat zavar. Az kevesebb embert zavart, hogy eddig is fals infók szerepeltek itt, csak más arányokkal. Sőt, az átváltási limit és a revpont gyűjtés esetén is rossz információ szerepel.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Egy oldal megírta, a többi átvette. A Revolut továbbra sem erősítette meg és sehol máshol nincs nyoma.
Tehát igen, TÉVEDETT az összes oldal, amely azt írta hogy módosította a limiteket a Revolut. -
azbest
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
ez még ugynaz a hír, ami múltkor volt, de be is tettek frissítést, hogy
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem márciustól lesz 150?
-
pictigjis
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
miért ne tévedhetne? nem értem. és senki nem mondta, hogy "tévedés", de ha én bemegyek a profilomba, továbbra is 75 ezer forint látszik
ha mindenkinél átváltott 150-re, akkor mondhatjuk, hogy felemelték a limiteket
-
ballazol
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
múlt szombaton vettem új telefont, nekem pár perc volt az UniCredit app...

-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Hát a CIB app új telefonra migrálása még mindig telefonos segítséget igényel, ráadásul legutóbb majdnem 1 órán keresztül tartottam a vonalat, mire felvették...
Bár azért annyit meg kell adni, hogy legalább karácsonykor is felvették a telefont...
Mellettük szóljon, hogy azért így eléggé biztonságban érzem a bankszámlámat, nyilván amiatt ilyen nyögvenyelős a dolog. -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Tűpontos meglátás

-
Moleman
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez valóban jó gondolat!

A kedvezményes devizaváltásról nem is beszélve, az Erste és a Gránit most már 0.5%-kal jobban vált, jóval nagyobb kedvezményes havi kerettel. -
Nikaré
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Melyek azok az ügyfélbarát változások, mit tapasztalhatunk?
-
zsola400
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
+1
-
Oliverda
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Pont azért nőtt ennyit, mert lépten-nyomon mindenért lehúzzák az ügyfeleket.
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ezt a sztorit hol találom? Keresőben próbáltam néhány szót és néztem az idei találatokat, de semmi.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Tehát csak írtak róla, de nem történt meg.....
-
remetelvtars
junior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Es ez szted ellentmond annak, amit irtam? 😂
Egyebkent Athenban is boven talalni olyan helyet, ahova keszpenz kell. Mondjuk, en kerulom a turistahelyeket. Szoval mkepp meg kell oldanom a kivetet. Lehetoleg banki sarc nelkul. -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Revolutról, de már meg is kaptam a választ.
Köszönöm mindenkinek!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ki tudom választani a pénznemet, csak azt nem tudom, hogy ilyenkor ki váltja... (Hozzáadás, kártyára rápöccintek, és felül van egy olyan sáv, hogy pénzfeltöltés pénzneme.)
#54239TrollBalint
Köszi
Még egy kérdés:
Ha váltottam eurót, akkor ugye két számlán kezeli. Nekem kell valamit csinálnom pluszban fizetésnél, vagy automatikusan azt a pénznemet vonja, amelyiket kérik? -
bigdady
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Helyes. Telepítsen saját ATM-et és meg van oldva
-
azbest
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A visának és mastercardnak is az a fontosabb, hogy mások hálózszobájában vagy játékvásárlásaiban turkáljanak és erkölccsöszködjenek, ahelyett hogy a vacak banki partnereiket kényszerítenkék normális szolgáltatásra, ha már az ő lógójukat és hálózatukat használják.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Forintszámla, nem deviza. Akkor forintot feltöltök, és Revoluttal fizetek. Köszi!

-
remetelvtars
junior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A cimbol igaz a kiszoritas, de nem most kezdik, mar jo ideje. Maga a cikk is nagyon idiota.
-
Gáboromm
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
"Ok nélkül a Revolut nem von le senkitől pénzt, szóval kell, hogy legyen rá magyarázat."
Biztos van, de miért nem az otp-met terheli? pár éve volt ilyen, akkor az otp-t terhelte.
"Mivel az adóhatóságra hivatkoznak a levonás okaként, ezért ott kellene kezdeni az érdeklődést."
A revolut szart se tud, csak mivel a litván adóhatóság az úr náluk, így betartják a törvényt. Ezért adtak linket, ami szart se ér, mert magyarként nem tudom felvenni a kapcsolatot velük.
"Először megnézném az adófolyószámlámat, hogy mi a helyzet ott (mik a követelések, mik a befizetések), aztán ezen adat alapján keresném a NAV-ot (már ha be van jelölve Magyarország az adóilletőségednél)."
Megnéztem, nincs tartozás vannak érdekes pénzmozgások a májusi levonás (vagyis jóváírás részemre) után, de ilyen pár ezer forint tételek, nem tízezres nagyságrendű, amit a revolut levont.
"Ha a Revolut átutalta a pénzedet a NAV-nak, akkor ott a pénz nyoma az adófolyószámládon. "
Ilyen téel, hogy revoplut (avgy litván adóhatóság) utalt volna a navnak/nekem így ilyenformán, pláne nem létezik.
"Végülis ha neked lesz igazad és nincs adóköteles forgalmad a Revolut számládon, akkor egyszerűen kéred az adófolyószámlán lévő pénz kiutalását."
Mármint az én adófolyószámlámon? Nincs pénz rajta.
Mindegy, most már a revolut számlámon minusz 65.000 Ft-om van a tegnapi eset miatt. Hálisten gyorsan sikerült a sját számlámra a 190ezret utalnom. Így nem veszett el.
De hogy én sose fogok revoluttal bizniszelni többet, az tuti. Nem hiszem, hogy lesz ilyen eset.
-
Gáboromm
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Miért, ő hogy a NAv tud választ adni? Egyrészt.
Másrészt, ha nav tartozás lenne, akkor az egészet vinné, nem? Miért ilyen "kis" összeget apránként?
-
remetelvtars
junior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Kosz! Ez tobb, mint megyozo.
Es nagyon hasznos info!
-
remetelvtars
junior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Komolyan? Mikor vettel fel naluk?
Mert emlekeim szt a redditen irta vki, h 2 honapja fizetnie kellett a Vubnal (nekem ottani otp-nek remlett).
Mondjuk, a szalloda epuleten "Spar" volt, mellette meg 365
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Itt azt írják, hogy a CSOB és Prima nem számolt fel költséget, míg a Sparkasse és a VUB igen.
-
Moretimer
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Érdekes, én a barát meghívása 20k-ért üziken, és az újításokon vagy kedvezményeken kívül semmi spam jellegűt nem kapok, vagyis ezeket én nem tekintem annak.

-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem minden hírlevél tiltva van.

Ami fontos, arról küldenek push üzenetet. -
Noxy
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nyomkod végig, olvasd el oszt azt kapcsold be ami tényleg érdekel.
Nekem pld semmi nincs bekapcsolva. -
SzGee
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Le kell mondani az előfizetést
Nem kompromittálódott a kártyád, Te adtad meg az adatait -
zerodot
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ahogy már feljebb is írták, ez nem Revolut specifikus dolog. Neked kell tudnod, hogy az adott előfizetést kártyával vagy átutalással fizeted, hiszen te magad kellett hogy beállítsd/jóváhagyd annak idején.
Egyébként ha gyanús levonásokat látsz, az valószínű a kártyán keresztül megy. Menj be a kártyák menübe és ott az adott kártyát kiválasztva látod az ahhoz a kártyához tartozó összes tranzakciót. Ha ez a bizonyos havi fizetés kártyán keresztül megy, akkor itt kell látnod ezeket a tranzakciókat is.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ha a kartyad kompromittalodott akkor tiltsd le a kartyat es csinalj ujat.
-
kp78
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez a csoportos beszedés szerintem, amit te a "rendes" magyar bankszámlaszám esetén említesz.
Revolutnál tudomásom szerint ilyen nem lehet.
Nekem amit Revolutról vonnak, az mind a b.kártyám megadása után indult.
De biztos jön majd még vki, aki ezt megerősíti, vagy megcáfolja. -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Milyen havi kifizetésekről beszélsz? Ha átutalással fizetsz, akkor átutalás lesz, ah bankkártyával, akkor bankkártyás fizetés. Ez így megy a magyar bankoknál, és mindenhol máshol is.
-
kp78
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Anno először egy ilyenhez a kártyád adatait kellett megadnod.
Persze, én az egyik virtuális kártyámat csak kínai vásárlás előtt "olvasztom ki", és amint fizettem, már megy is vissza fagyasztásba. -
kp78
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem elég ha fagyasztod a kártyát, amit úgy vélsz, h kompromittálódott?

Vagy akár az összeset?
És kérsz egy új virtuális kártyát, amit beteszel vmi wallet-be és te tudsz fizetni, ha akarsz.Egy ideje már azt is be lehet állítani, h melyik kártya melyik számláról költhet.
Amúgy a kártyáknál tudsz limitet állítani. -
zsola400
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A következő belépésnél már nem fogja kérni.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igen, én is úgy használom.
Boond: Köszönöm! (bekaphatják) -
Friczy
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A verzió: előveszem a pénzt a pénztárcámból, fizetek, utazok. Feltéve, hogy van nálam pontos összeg, vagy a sofőr tud visszaadni. Ha ez nem áll fenn, akkor probléma van. Megoldás: Valahol váltani kell, vagy lemondok a visszajáróról.
B verzió: ha többször utazom ugyanazon a viszonylaton, akkor a távolság ismert, tehát nem kell a Menetrend alkalmazás. Ha nem, és van időm várni, mert a busz még nem ért oda/nem indult el végállomás esetén, akkor megnézem a menetrendet, elindítom a BudapestGo-t, megveszem a jegyet, ugyanazon a mobilon a bank alkalmazásában jóváhagyom a tranzakciót, visszatérek a BudapestGo alkalmazásba, és megmutatom a sofőrnek.
Én általában a B verziót választom.
-
axioma
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem A-nal ugy kezdodik, hogy keresek egy automatat, beirom a kodot, kapok nagypenzt, mert nincs a zsebemben kp... a taskam melyen a penztarcamban kemeny 1000 Ft ugy egy honapja.
Amugy a menetrendek.hu-t azert nyitom meg mert latom, hol tart a busz [siet/kesik]. -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Egyszer kellet jóváhagynom, nem vagyok otp-s.
-
vmarci21
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
B verzióban rossz a sorend, a jegyet otthon veszed, a buszon már csak QR kódot olvasol.
Amúgy tényleg túl van bonyolítva, városi közlekedésre lett kitalálva a rendszer, amire a COVID miatti jegyvásárlásos korlátozások miatt néhány nap alatt bele erőltették a Volán-t is, így sikerült... ((más kérdés hogy városi közlekedésre meg egy Pay-As-You-Go rendszert kellett volna csinálni, nem QR-kód olvasósat, de az a Rigó már elszállt
)) -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Simple Classic alkalmazás?
Még a városok parkolása is benne van, és nem csak az otp bankkártyát kezeli.
Autópálya matrica és a csekkbefizetés is működik vele. -
Uher
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Menetrenden tavolsagot nezni szerintem csak 2 telepules kozott kell. Jegyet meg pl. simple alkalmazassal lehet, oda be van regisztralva a bankkartyad, nem kell a banki appal kinlodni. Es nezd a jo oldalat, feleslegesen nem kell papirt nyomtatni.
-
Friczy
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Természetesen a BudapestGo nem GPS koordináták alapján dolgozik. BKV esetén Az applikáció nem törődik azzal, hogy melyik buszra szállsz fel (helyi járat esetén mindegy is), a QR kód tulajdonképpen a buszt azonosítja. Helyi járatoknál egyszerűen kiválasztod az alkalmazás megfelelő listájából Az adott várost. Távolsági busz esetén vagy tudod a távolságot, vagy kinézed a menetrendek alkalmazásból, és távolságra veszel jegyet.
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A távolságot a "menetrendek" oldalról tudod megnézni 😁
-
kress
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
távra veszed a jegyed nem megállóra sztem, kiválasztod melyik társaság meg melyik km sáv
-
Major Lion
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
egyhazat tamogatni? neeem, kapnak eleget

-
Hovi
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem vagyok otthon a vendéglátásban. De nem úgy van, hogy a borravaló megy a közösbe és majd a nap végén szétdobják? Vagy a tulaj leveszi a maga részét és a többit szét dobja? Mindegy is. Egyre több helyen van szervízdíj. Legutóbbi helyen 12% volt. Itt már nem adnék borravalót. Nekem a célom a teljes kp mentesség. Ahogy fentebb is írtam 5+ éve így élek kicsi családommal. Nincs nálam még apró sem. A nejemnél sem, a fiamnál sem.
-
pictigjis
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
hagyjuk már ezt a borravalót is, mert ez is csak kultúra kérdése. számos külföldi országban évek óta van "tip" menüpont a terminálokon, garantálom neked, hogy nem a tulaj teszi zsebre. ahogy egyébként a legtöbb magyar helyen sem, mert a vendéglátás elég speciális terület (és elég jól dokumentálható, egy adott fogyasztáshoz milyen terminálbizonylat kapcsolódik)
most jöttünk haza a kedvenc osztrák hotelünkből, ahol a fogyasztás után nemcsak aláírhatod a (szoba)számlát, hanem saját kezeiddel szépen ráírhatod a borravalót is, amit kijelentkezéskor külön "tip restaurant" sorokban tüntetnek fel a számlán
legalja magyar étteremtulajdonosok mindig lesznek, de ne belőlük induljunk már ki lécci. mert ebben a ku..va országban mindenki hozzászokott már az urambátyám rendszerhez
-
Major Lion
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nyilvan vannak olyan piacok ahol mar ez se gond, jotekonykodas alatt nem tudom mit ertesz, de a legtobb helynek utalsz altalaban, borravalot is sok helyen mar beutnek, legalabbis ahol en elek.
-
Hovi
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igaz ritkán, de piacra is járok. Ott a terminál (telefonos) a hentesnél és a zöldséges néninél. Osztálypénzt réges rég a szülői mk vezetője szedi egy számlára. Oda megy utalással. Míg a gyerek kisebb volt Revolut junior (suli büfében simán ment) de ritkán kellett, vitt itthonról mindig enni/inni. Borravaló: ahol eleve benne van a szervízdíj ott sehogy, ahol meg nincs mindig mondom kerekítsen felfelé. Jótékonyság nem játszik. Még 1x mondom: én egy megszállott vagyok ezen a téren. De simán lehet élni kp nélkül is. Teljesen KP mentes a család. Ugyanakkor természetesen elismerem, hogy adódhat olyan élethelyzet, mikor kellhet a kp. Nálam szerencsére nem adódik. Fentebb írták, hogy nem ingyenes a kártyás fizetés. Igen, a kereskedőnek van költsége. De egyrészt több szolgáltató is van a piacan. Másrészt azt is mérlegelnie kell, ha nem fogadja el a kártyás fizetést , akkor vevőt is veszíthet. Nagyvárosban élek, így én nem találkoztam olyannal az elmúlt jó pár évben, hogy "nem lehet" kártyával fizetni.
Vasárnap voltunk Veszprében a BakonyExpón. Sok sok kis pavilon, (méz, bor, saj, kézműves termékek, minden is) mindegyiknél ott volt a terminál. -
törölt tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én azokat az embereket nem tudom, hogy csinálják, milyen közegben élnek akik évek óta nem láttak készpénz.
Buszra nem tudsz jegyet venni kp nélkül (próbáltam) és ez csak egy a sok millió lehetőség közül. Szinte mindegy ki hol él, mindenhol belefuthat ebbe... Annyit meg nem ér, hogy bármiről is lemondjak, ilyen hülyeség miatt. -
zsamiatt
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Gaz.. Nem veletlenul van rola szo, hogy sok penzt nem szabad tartani rajta.
@kis.zsolt: te megnezted, tenyleg elerheto a beszamoloja, es valotlansagot allit a cikk?
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ráadásul a méltán megbízható Zindexről... jajj.
Nos, nem zörög a haraszt, de minden évben olvashatóak hasonló rémhírterjesztések a Revoluttal kapcsolatban. Szálka a szemükben, hogy nem hódoltak be a rezsimnek. -
SzGee
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szerintem ne bajlódj fonttal, dollárt vagy eurót vigyél (inkább dollárt, mert tapasztalatom szerint 1:1-ben váltják, akkor is úgy váltották, amikor 1,3 volt az árfolyam), és ha lehet, kis címleteket, jól fog jönni a borravalónál, sok-sok 1 dollárossal készülj, egyből mindenki nagyon készséges lesz
Egyébként a fontot nem is lehet hivatalosan kivinni az országból, ezért se vesződj a váltással, ezért aztán magyar pénzváltóknál nincs is
-
Gardaai
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez ott derül ki, ha majd próbálod levenni. Itthon nem fog kiadni fontot az ATM, ha erre gondolnál. (Legalábbis tudtommal nincs ilyen, bár kis városban élek.)
-
zerodot
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Hát, az alapján, hogy a havidíjat (amit elmulasztott lemondani) következetesen még mindig lehúzásnak meg lemarásnak nevezi, nem úgy tűnik...
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
-
gabor9991
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Azért mondjuk megnézném mikor egy balkáni körutazás során tankoláskor lefotózott kártyaadatokkal levásárolják az egyenleged akkor mennyire görbülne le a szád
Amerikai utazás után 2 héttel mikor már itthon vagy és küldi a bank a push üzenetet hogy épp tankolnának a kártyáddal las vegasban csak erősítsd már meg azért az nem vicces -
zsola400
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én a széfet a vásárlások utáni aprót 100-300ftokat átváltja €-ra és ott gyűjtöm, meg a limit áras váltások után szintén ide rakom be. Ez azért jó mert te sem és mások sem tudják elkölteni róla a pénzt pl. ellopják a kártya adatokat, de én max 1-2k € gyűjtök, utána megy a befektetésekbe. A zseb és a széf között annyi a különbség, hogy a zsebből mehetnek az ismétlődő kifizetések.
-
Noxy
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
-
Pharaoh
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Azt nem tudod véletlenül elkölteni.
-
Krethx
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szerintem felét adja oda.
Én 20.000 Ft. kapnék egy meghívásért. -
törölt tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Most vetted észre? mert ez már tavaly is ott volt
Jó megfigyelő vagy
Egyébként ez egy win-win dolog. Nem mintha olyan túl sok értelme lenne a kiírásnak 
-
TrollBalint
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ezt így most akkor én sem értem. Ha nem lehet eurós zsebe, de ugyanúgy fizethet vele (csak nem tud előre váltani) akkor nem nagyon látom én sem értelmét ennek a korlátozásnak... de mindegy, a lényeg, hogy akkor lehet vele fizetni.

-
zerodot
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Kiválasztod az adott pénznemet, az egyenleg alatti sorban (az Add Money, Exchange, stb. mellett) More -> Hide -> Yes.
Vagy a Details gomb mögött is ott a Hide opció.
vnorbi: érdekes, nálam ez a balrahúzás nincs... -
pictigjis
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
én is nagyon régóta szeretném megszüntetni a már nem is létező hrk zsebet, soha nem sikerült
-
kmarci25
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez a funkció kb 3 éve létezik.
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Amikor ezt leírtam nem hozta ki az Atmeket ország szerte (Városon belül igen, ha konkrétra kerestem rá)., ha ezen változtattak az jó. A kérdésekből nekem úgy tűnik, hogy ez ha így van nem olyan régi esemény.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én rákeresek angolul az országra és a készpénzfelvételre.
Általában kidob egy revolut fórumot és ott elég pontosan leírják mi a helyzet.
(Németország Sparkasse ingyenes a határig ez így is volt)
Lengyelországban azt írják csak az Euronet ATM-ket kell kerülni és Visa kártyával pénzt felvenni, mert ha MasterCard kártyával veszel fel pénzt akkor felszámol díjat.
Pár példa ahol ingyenes felvételt írtak:
"You can try too Millenium Bank or Bank Pekao, for example, for free. Santander too, as you have said."
Én MasterCarddal vettem fel pénzt Németországban és nem számolt fel külön díjat. -
TrollBalint
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
szerintem nem is lesz ilyen lista, mert egy bank önkényesen megváltoztathatja, hogy számol-e fel idegen bankkártyákért díjat, vagy sem, és nem fogja értesíteni az összes többi bankot / pénzintézetet.
-
csibe1
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szombat este regeltem, simán elfogadott mindent, fényképet, adatokat; kb. 5 perc után meg is jött a jóváhagyás.

-
Gabás
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Csak a keret felettire

(ha sok készpénzt veszel fel, ajánljuk figyelmedbe a Curve-t is) -
Oliverda
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem kell várni. Küld push üzenetet az app, ha válaszolnak.
-
zerodot
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem a chatbottal kellett volna beszélgetni, hanem a "live agent" beírással élő embert kérni.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Sándor Csányi likes this.
-
hedgehog
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
hát, azért én megvártam volna a munkanapokat, mielőtt (╯°□°)╯︵ ┻━┻
-
Noxy
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Már mint azt akinek csak a Revolut kártya van a telefonjában, vagy a pénztárcájába.
Ilyenkor hol van az a kártya amivel topupolja a Revolut kártyát? Nálam pld 4 db kártya van az ApplePay-ban. (UC MC, Revolut, Wise, Curve. Az utóbbi mögött meg ott van az előző 3)
-
nrg_52
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Azert ne tegyunk ugy, mintha mondjuk az otp-nel sosem tortent volna ilyen. Mondom ezt ugy, hogy reggel nekem is vissza kellett menjek a boltba, mert nem tudtam fizetni.
-
Gabás
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Mostanra helyreállt

Ez mindenkinek kellemetlen volt, de azért hazai bankoknál is volt elég hasonló probléma. -
p.t.r
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Azt, hogy bedobjuk a számládat a közösbe
-
jotzo01
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
-
Oliverda
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Passz. Épp szervizben van a jósgömböm.
-
szasanyi
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
...ez az ország a korrupció mocskába fog süllyedni... - már megtörtént, hiszen ez a rezsim arra épült és abból él. A továbbiak pedig rosszabbak lehetnek, mint az általad említett Kádár-korszakban - sőt, bizonyos területeken máris überelik azt.
És magyar társadalom a tájékozatlanság, a felelőtlenség és/vagy ostobaság okán továbbra is csak tétlen szemlélői és elszenvedői mindannak ami is történik. Sőt, még mindig sokan éltetik és tapsolják! De be is fejezem, mert meg kell reguláznom a bosszúság és elkeseredettség szavait hiszen ez nem az fórum. -
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én magánszemélytől vettem az autómat. Forintban alkudtunk, de nekem Euroban volt a pénzem és nem tudtunk megegyezni az árfolyamban. Elmentem egy valutaváltóhoz és kaptam Forint kp. -t. Be kellett volna tennem a bankba, hogy aztán még fizethessek az utalásért is?
-
Krethx
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én is utalással fizetek. De sokan vannak akik csak KP-t fogadnak el és van bankszámlájuk. Semmiképp nem hajlandóak arra hogy utaljak. Pl. itt a HardverAprón. Vagy ha igen akkor ráteszik azt a költséget amennyibe nekik kerülne a pénz felvétel. Most nem írok nevet mert korrekt eladó volt. De amit fentebb írtam pénz felvételt azt az itt vásárolt új termékre kellett. Jó áron vettem meg töle. Nekem meg a pénz felvétel nem került semmibe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Futás, futópályák
- Ubuntu Linux
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Spórolós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár azért annyit meg kell adni, hogy legalább karácsonykor is felvették a telefont...