Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz viharhozo #30050 üzenetére
A tapasztalatom szerint nem. Pénteken kora délutáni utalás csak hétfőn érkezett meg oda, ahová máskor 3 órán belül szokott.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
modflow
veterán
Az OTP-s kártyám elromlott, csak úgy tudták kicserélni, hogy a meglévőt letiltják.
Szuper, no bankkártya. Mondom semmi gond, majd addig Revolutra teszek át és kész.Erre most állítom, hogy az app-ban ha pénz hozzáadásra megyek, kártyaszámot néz....
No az ugye tegnap óta nincs.....
Hogyan tudok most pénzt áttenni magamnak? -
sopruk
senior tag
válasz modflow #30053 üzenetére
Ha a főoldalon a zászlóra kattintasz, ott lesz egy helyi bankszámlaszám, arra tudsz utalni.
Ez egy gyűjtő számlaszám, mindenkié ugyan az, ezért nagyon fontos, hogy az ott található közleményt beírd, különben nem talál meg.
Viszont ez már csak a hét elején fog megérkezni szerintem...[ Szerkesztve ]
-
balinlin
senior tag
válasz modflow #30053 üzenetére
Még a tiltás előtt kellett volna áttenni kártyával, most ahogy sopruk írta, csak az utalás maradt. Az hétfőn jó eséllyel meg fog jelenni az egyenlegen.
Lehetőség még bekérővel rokontól vagy ismerőstől kérni áthidaló segítséget.
Nincs virtuális kártya az otp-nél, ami bevethető lenne? -
kp78
addikt
válasz modflow #30059 üzenetére
Elvileg lehet hozzá webkártyát kérni, és akkor arra a számlára pénz átutalását követően (ingyenes) virtuális kártyával tudod tölteni Revolutot.
OTP webkártya >> [link][ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz modflow #30062 üzenetére
Azonnali, "pénzzel fogható" segítséget ahogy balinlin is írta korábban, csak közeli ismerőstől kaphattál volna, aki Revolut felhasználó.
Webkártya igénylés a leírás szerint fióki ügyintézés, ami szintén hétfő.
Kérdés meddig nem lesz bankkártyád...
Ha akár egy hétig is, akkor hétfőn még érdemes lehet belefogni.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
Lmh
őstag
Meglattam revoluton h 351 az euro, gyorsan top up, vettem eurot, es ott mar 359-en valtotta... kivonaton is az van, meg persze kiszamolva is a 359 jön ki. Ez normalis?
most us 351-et ir ha valtani akarok tehat ne hiszem hogy abban a tizedmasodpercben felugrott volna es vissza....Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
kp78
addikt
Hétvégi felár
Összefoglaló: "Mely időszakban van hétvégi felár?"[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz balinlin #30070 üzenetére
Már megérte ma benézni ezért a hasznos infóértGyorsan ki is próbáltam.
A másik számomra (ami nem Revolut regisztrált) küldtem egy kérést, OTP-s virtuális webkártyával ki is fizettem.
Nagyon köszönöm ezt a hasznos infót.
Eddig azt hittem, csak Revolut felhasználótól lehet kéréssel pénzt bekérni.[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz zsamiatt #30072 üzenetére
Revoluton csak középárfolyam van...
Hétvégi felár!?!? Nemáár bakker, akkor is csalás h ezt nem jelzik vagy nem eleve ugy adják meg az árfolyamot amikor váltom.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz MADcat #30075 üzenetére
Nálam a "biztos le van irva" elég messze áll a korrektről.
Majd en is csinalok egy penzugyi vallalkozast ami penzvaltassal foglalkozik, beleirom a 100 oldalas ászf-be hogy hétköznapi felár +5000% a váltás folyamatában meg odatolom a felhasználó elé hogy 1 eur = 100 forint.... aztán váltsál bőszen haver, majd a kivonatban 6000ft lesz, köszöntem, le van írva viszlát[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
kp78
addikt
válasz zsamiatt #30076 üzenetére
Korábban mintha figyelmeztetett volna a hétvégi felárra a váltás véglegesítése előtt, vagy rosszul emlékszem?
Meg lehet nézni vhogy az app-ban egyszerűbben is a vételi árfolyamot, mint az átváltó fülön a Ft-hoz pl.: 10.000 Ft-ot írna az ember és visszaosztaná?
Figyelőlistában nekem mindkét irány be volt állítva (HUF > EUR és EUR > HUF), de ott az a 0,0027 ugyebár használhatatlan.[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Az átváltás fülön, ha beírod mennyi eurót akarsz átváltani, ott már 359-es árfolyammal számol, szóval te voltál a figyelemtelen. (beírod, hogy 1 eurót akarsz váltani, ki is írja, hogy 359Ft.)
Szerk: sopruk megelőzött, erre gondoltam.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
kp78
addikt
válasz sopruk #30080 üzenetére
Meg mindenki másnak is!
Végül is így a legegyszerűbb ellenőrizni.
A figyelőlistán kicsit még "reszelhetnének" a fiúk.
Eddig egyszer váltottam csak a legelején egy kis összeget, mikor használni kezdtem a Revolut-ot, de ha végre újra lehet menni, biztos szükséges lesz még.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz balinlin #30070 üzenetére
Magyar Revolut-osként van akadálya, hogy Eurot kérjek be ilyen azonnali bankkártyás fizetéses módszerrel ismerőstől?
Ha fizetne az osztrák Raiffeisen-es bankkártyájával a küldött €-s bekérőmre, akkor azt az Euro számlára rakná a Revo?
Euro számla (rajta némi €-val) Revoban természetesen van már.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
TigerDzsó
tag
-
Fifi
őstag
A hétvégi felárral nem kell külön számolni, az már bele van "építve" a váltáskori árfolyamba.
A figyelőlistát nem használom mert számomra is sokkal nehezebben értelmezhető.
A legkönnyebb, szerintem, ha az EUR vételi vagy eladási árfolyamra vagy kíváncsi, akkor ne a HUF, hanem az EUR számla legyen kiválasztva és akkor ... majd átváltás és itt szépen látni az aktuális árfolyamot:
Szerk: Lmh 1000%, hogy összekeverte a két árfolyamot.
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz viharhozo #30091 üzenetére
Ezt hol választod ki?
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Fevi
friss újonc
Sziasztok!
Lánykám úgy utalt K&H bankszámláról Revolutra pénzt, hogy nem adta meg a referenciaszámát a közleményben. Járt már így valaki? Mi a teendő? Előre is köszönöm a segítséget.. -
Eversmann
aktív tag
1 éve igényeltem Revolut kártyát. Azóta viszont a mostani bankkártyáknál is minden tranzakcióhoz kell már kód. Így a Revolutot deaktiválnám.
Lesz valami plusz költségem, hogy nem használom már? Köszi
Life is better with a Titan
-
veterán
-
emeritus
tag
válasz Eversmann #30094 üzenetére
Költség és kötelezettségmentes fenntartani, ahogyan deaktivizálni is. Nem javasolt a zárás, ha standard, lehet még haszna, újraregisztrálni nehézkes.
"We do not advise closing your Revolut account as it can take a bit of time to set up a new account with the same mobile number. Revolut doesn’t charge you to keep a standard account open that is not in use." (Help centre)[ Szerkesztve ]
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
Lmh
őstag
válasz Donki Hóte #30095 üzenetére
Azzal nem is lenne gond, mert alacsony eladasi arhoz altalaban alacsony veteli is tartozik. Azert ugrottam rá mert legutobb kb 357 eladasin vettem es akkor lett a vege 360-as vegu vasarlasi arfolyam mikor utolag visszaneztem, az rendben is volt.
Ez a hetvegi felár idegesitett fel. h +8 ft lett a vege...es igy kb feleslegesen valtottam. Mindegy hagyjuk, hulye voltam, elismerem, van már nagyobb bajom is.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
tread777
tag
Sziasztok!
Egy éve, kicsit több mint egy éve használom a Revolutot... gyakorlatilag a mindennapi életben bármire...
OTP-ről viszont csak 150k-t enged feltölteni, pedig az OTP kártyámon a napi vásárlási limit 99999999999 (sok kilences)
Állami cégnél dolgozom, a gazdasági osztályon csak gyökerek vannak... nem tudom idekérni a fizum...
Van opció, megoldás, h csak havonta 1x töltsem? -
tread777
tag
válasz UberMutant #30099 üzenetére
még semmit, kedden megyek be hozzájuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest