Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpika
tag
Sziasztok.
Napi használókat kérdezném, az ingyenes csomagban mi az ami költséggel jár?
Teszem azt, írja h az ingyenes fizikai kártya postázása, pl.
Kártyás fizetés revolut szlámra ingyenes még( vhol azt is olvastam, hogy már van költsége)
Várom válaszaitokat -
kp78
addikt
Ausztriában dolgozó magyar (kint csak alkalmazott, magyar lakcímmel), akinek van itthon és kint is számlája/bankkártyája töltheti a Revulot egyenlegét mindkét kártyájával (Eur/Huf)?
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
Oliverda
félisten
Úgy rémlik, hivatalosan csak magyar BIN-es (nem commercial) kártyával garantált az ingyenes feltöltés. A commercialra már tuti ráhúzzák a sápot, a nem magyar BIN-es kártyákkal történő feltöltések viszont ingyenesek, legalábbis egyelőre.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
K Norbi
addikt
Vásárolni akarok egy külföldi webshopból.
De van Pay pal lehetőség is.Kártyával éri meg fizetni, vagy pay pal?
Ne legyen váltási díj.
Megbízható bolt.Kártyával ha fizetek akkor csak leveszi a pénzt és annyi?
Vagy váltsak át eurot?[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz K Norbi #30757 üzenetére
Menj el a körútra, válts eurót, tedd bele egy borítékba, és
Paypallal érdemes fizetni, mert az plusz vásárlóvédelmi réteg. Mögé teheted a revolutos kártyát, de a paypalt állítsd be mindenképpen, hogy ne ő váltson, hanem a "bankod", hogy a revolut árfolyamát tudd használni. -
dkekesi
tag
Sziasztok!
Létezik Revolutban "közös számla + 2 kártya" lehetőség? Nem a Shared Vault-ra gondolok, mert az megtakarítás, hanem olyan számlára, amihez két kártya tartozik és mindkét ember egymástól függetlenül költ velük róla. Ha a pénz kifogy, akkor mindketten tölthetnek rá. -
emeritus
tag
válasz K Norbi #30757 üzenetére
Revoluttal válts és fizess úgy, hogy a boltban fizetendő deviza összege legyen ott előre a Revolut adott deviza zsebében. Ha megbízható bolt, akkor csak leveszi a pénzt a Revolut kártyáról és annyi. Ha a megbízhatóság kétséges, akkor a Paypal fizetés javasolt, de ott is a fenti Revoluit zsebből. (Én igyekszem Paypal fizetést választani de Paypal váltást, azt nem.)
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
rkristof
tag
van valakinek tapasztalata a Revoultos utasbiztosítással kapcsolatban? ha bármi probéma van mennyire nehézkes elérni őket / vagy bármilyen ügyet intézni velük?
-
K Norbi
addikt
(#30758) viktorhu
(#30761) emeritusKöszönöm szépen
-
viktorhu
veterán
válasz rkristof #30763 üzenetére
Egy kötvényt tudsz letölteni, abban benne van a biztosító elérhetősége, szóval nem a revolutot kell hívni baj esetén. Szerencsére használnom nem kellett, de mindenesetre direktben tudsz egy rendes komoly biztosítói hotline-t hívni, netelérés se kell hozzá, meg revoluttal se kell chatelni.
-
Pxs
aktív tag
Sziasztok, részvényeladásnál, majd bankszámlára utalásnál az eladástól számítva mennyi idő alatt érkezik meg belföldi bankszámlára (Raiffeisen) az összeg?
Péntekre szükségem lenne rá, de nem tudom, ideérhet-e még, ha most adom el a részvényt.
Köszönöm!'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag
-
eboostr
aktív tag
Sziasztok.
Otp-s számláról utaltam forintot egy Revolut címre tévesen. A tranzakció 5 napja volt azonnalival. Revolut supporthoz lehet fordulni? Holnap megkérdezem az OTP-t mit tudnak tenni. -
lumpika
tag
Sziasztok
Nem tudjátok hogy az ingyenes csomaghoz fizikai kártya postázása mennyibe fáj? Köszi -
4D4M18
csendes tag
Hali!
A napokban kezdtem el használni a Revolutot. A fizikai kártyát meg is rendeltem és töltöttem is fel összeget.
Viszont GBP-t utaltak volna nekem, de az IBAN-t egyaltalán nem írja, hogy hova kéne, hogy utaljanak. HUF, CHF, és eurónal írja rendesen az IBAN-t és az BIC-et is. Ez mitől lehet? -
őstag
-
4D4M18
csendes tag
válasz razorbenke92 #30780 üzenetére
Szia!
Igen, hozzáadtam a GBP-t. SWIFT-nél írja a Beneficiary-t és BIC-et, de ott is csak annyit, hogy REVOXXXX. IBAN-t egyáltalán nem ír. -
kp78
addikt
válasz lumpika #30782 üzenetére
Rendelhetsz világítós kártyát is, az 1999 Ft.
Posta nem megy rá.
Vagy aki új regisztráció mellé elsőre olyat rendel, úgy is annyi.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz balinlin #30787 üzenetére
Nekem élőben is jobban tetszik, mint az alap kártya.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
st6969
őstag
válasz K Norbi #30786 üzenetére
Menőnek menő, de ha NFC fizetést használsz napi szinten, nem mindegy, hogy mit nem veszel elő a pénztárcádból?
Netes vásárláshoz meg ott az eldobható virtuális...
Szeretem a Revolutot, gyakran használom, de a fizikai kártyát talán 1x vettem elő (ATM kp felvét). Számomra lényegtelen, hogy néz ki -
Stanley-B.
őstag
mekkora a készpénzfelvételi limit magyar fiókkal?
nem az ingyenes készpénzfelvételi limitre gondolok, hanem úgy egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
Gabás
addikt
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogyha kunát váltok revoluton, akkor a 75 ezres ingyenes atm összeghatár kunaban is érvényes lesz? Azon gondolkozom, hogy nem váltok váltónal, 75 ezer forintnyi kuna elég lenne kp-ben, többi max megy kártyáról. Van egy lista, miszerint pl. horvát Otp-nél ingyenes a revolut kp. felvétel, igaz 2019-ben csekkolták, de remélhetőleg továbbra is az.
[ Szerkesztve ]
-
Gabás
addikt
válasz Palesztin994 #30793 üzenetére
igen
-
Lex Icon
senior tag
Sziasztok!
A keresőben nem sikerült megtoldást találnom. Segítséget kérnék 2 problémára: az első, hogy a pénz hozzáadása részben 2 banknál lévő 1-1 kártya van megadva. Az egyik bankszámlát megszüntettem és szeretném ennek a kártyáját törölni a kapcsolt kártyák közül, de ilyen lehetőséget nem látok a kapcsolt kártyák listájánál. Hogyan lehet ezt, megoldani?
A második probléma az, hogy kb. fél éve nem tudom frissíteni a Revolutot (7.29.3-as verzió). A Google Play kiírja, hogy van frissítés, le is tölti, elkezdi a frissítést, majd jó sokára kiírja, hogy nem sikerült...
A teló egy régi Xiaomi Mi 2 -es, amin 5.0.2-es Android fut (MIUI). Úgy tudom, a Revolut app a 8.8-as verzióig Android 5.0+ verziótól működik, csak a 8.9-es verziótól álltak át 6.0+ -ra. Az APK Mirror-on fent vannak a korábbi verziók, de nem tudom, megkockáztassam-e onnan a telepítést. Van aki találkozott ezzel a problémával? Köszönöm előre is. -
őstag
-
Lex Icon
senior tag
válasz razorbenke92 #30796 üzenetére
-
-
vnorbi
aktív tag
válasz Lex Icon #30797 üzenetére
Szerintem ott van, csak nem látod. Próbáld balra elhúzni az "Automatikus feltöltés beállítása" szöveget. A képeden úgy látszik, hogy van még mellette egy gomb.
Szerk: vagy ha nem mozdul, állítsd át a telefonod angolra, így kisebb helyet foglal az "Add money automatically", és látszik mellette a "Delete".
[ Szerkesztve ]
-
Lex Icon
senior tag
válasz vnorbi #30799 üzenetére
Ó, hogy az a ...
Igazad van. A "szokásos" Revolutos SW fordítós xar. A telón nem látszik, mert kicsi és a kontraszt sem az igazi, de így gépre rakva már igen, csak nem néztem meg tüzetesen. Korábban a Pénz feltöltés menüvel is ilyen gondja volt többeknek, aztán berakták a ...-os menüt. Nem értem, miért nem automatikusan így oldják meg az összes menüt, ha kiszámolva nem fér ki a kijelzőre.
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.
Már csak a frissítésre kellene valamilyen megoldás. Nem merem letörölni a R-ot, mert lehet, nem tudom újratelepíteni és akkor gáz lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest