Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
ATM_automata #29249 üzenetére
Curve-ra biztos nem, legfeljebb azon keresztül. Többen írták, hogy igen, mert a Curve-vel kvázi meg lehet kerülni a 3DS-t, ahol elakad a folyamat.
-
ATM_automata
őstag
Azt tudjuk, hogy BB-s kártyával megy-e a feltöltés Curve-ra vagy Transferwise-ra? És onnan tovább lehet-e tölteni Revolutra?
-
mályva
aktív tag
Revoluton is van magyar szamlaszam vajon a transferwise vagy a revolut jobb magyar számla szám terén?
nekem már jo újra az utalas magyarra -
kuksa90
őstag
válasz
ElektrikusDE #29240 üzenetére
írd meg nekik, hogy jelentőset dobna a használaton, ha adnának saját számlaszámot, és fogadni tudnád a revon a nyugdíjadat...
-
ElektrikusDE
senior tag
Pár napja megkérdezte a Revolut hogy miért nem használom az új kártyámat.
"Miért nem használod a kártyádat?
Ha van egy perced, kérjük, tájékoztass minket egy-két kérdés megválaszolásával."Majd ha lesz felesleges pénzem akkor talán, ebben a bizonytalan helyzetben.
Pedig ezen terveztem átváltani a teljes nyugdíjamat...
De ezt azért nem írhatom meg nekik...
-
Somatom
veterán
válasz
ATM_automata #29238 üzenetére
Az előbb feltoltam Erste kártyáról 500 Eurót. Az ellenőrzés rendben volt, de utána dobott egy üzit, hogy Gerorge most épp nem elérhető. Nemtom ez mit jelent, de a feltöltés megtörtént.
-
mályva
aktív tag
Otp nel is gaz van amugy . Azt írja nem megfelelő a revolut szamlaszam és ez mától kezdődött
-
ATM_automata
őstag
válasz
nyikoláj #29230 üzenetére
Dettó. Budapest Bankos kártyáról nem tudok feltölteni. Ugyan az a 3DS hiba stb. Gondoltam, hogy nem nálam lesz a hiba...de na...Én is beszéltem a BB-vel, szerintük a Revolut nincs benne az európai kártyás vásárlási hitelesítési rendszerbe és ezért nem működik (pár napja még benne voltak? akkor ment...) A revoluttal is beszéltem, náluk is minden rendben, beszéljek a bankkal, vagy várjak pár napot hátha magától megoldódik.
És ezekre bízzuk a pénzünket...oh boy...
-
mályva
aktív tag
Nekem se OTP -s se Budapest bank utalas se Jon meg a számlára.. azt írja ki nem jo a szamlaszam miért lehet ? Karbantartás van ?
-
nyikoláj
tag
Sziasztok!
Nálam is gond van a Budapest Bank feltöltéssel.
Beszéltem a Revoluttal, azt mondták, hogy náluk nincs gond, beszéljek a bankommal. Beszéltem a BB-vel, náluk nincs gond, beszéljek a Revoluttal.
Próbáltam eltávolítani a kártyát, majd újként hozzáadni, az után sem ment.
3DS ellenőrzés hiba, valamint tranzakció gyakoriságot túlléptem...
Ötlete lenne valakinek, vagy várjak türelemmel? -
mályva
aktív tag
Sziasztok Szombaton utaltak nekem, magyar belföldi számla.. De még most sem kaptam meg a kettő közül egyiket sem. Szerintetek ez időben normális?
-
bferenc
tag
válasz
Somatom #29226 üzenetére
"Karbantartás lesz BB-nél, nem gondolnám, hogy véletlen.
Tisztelt Ügyfelünk! Karbantartás miatt 2021. április 12. 22:50 óra és április 13. 00:05 óra, valamint április 13. 1:10 óra és 1:30 óra között a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App nem lesz elérhető, továbbá az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód és internetbank belépő kódot tartalmazó SMS kiküldésében ezen időszakok alatt kiesés várható." -
ACE-
addikt
Jól mutatja most már a Curve mögé tett Revolut kártya a terheléseket, a napi még nem könyvelt költések nem egyben, hanem külön-külön szerepelnek.
-
bferenc
tag
Budapest Bank lezártnak tekinti az ügyet:
“Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a PSD2 erős ügyfél-hitelesítésre vonatkozó elvárásánakhatályba lépését követően némely kereskedői weboldalak nem készültek fel az előírásoknak megfelelő átállásra, ennélfogva nem felelnek meg a rendelet követelményeinek. Ezeken az internetes oldalakon gyakran tapasztalható, hogy a vásárlás végső fázisában a tranzakció megszakad és/vagy elutasításra kerül. További részletekért kérjük, látogasson el a https://www.budapestbank.hu/hirek/PSD2-sikertelen-tranzakciok oldalra!” -
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Heti rendszerességgel utalnék fix összeget, de néha mégis szükség lenne a változás lekövetésére. Az automatikus utalás rendben van, de eddig nem sikerült még megváltoztatni az utalás összegét vagy annak felfüggesztését amikor szükség lett volna rá, valahogy mindig törölte(m) és újra be kellett állítanom.
Van erre megoldás, csak én nem jöttem rá hogy működik?
Pl. 1 hetet néha ki akarok hagyni, felfüggeszteni az automatikus utalást. Van rá mód?Köszönöm!
-
RBJ
addikt
Pénteken utáltam a Raiffeisen al revolutra. Elso körben megérkezett. Második körben azóta is várok. Bank szerint elment a revolut meg semmi. Kezdek ideges lenni.
-
pezito
újonc
válasz
tuzpenge #29213 üzenetére
Sziasztok,
Nekem is ez a problémám (BB bank VISA) csütörtök délután óta.
A BB azt mondja, hogy a Revolut nem küldi a kódot, a Revolut pedig a BB kártyaosztályára küld....
Azt a hibát irja a Revolut, hogy a 3D Secure nem támogatott. A BB Bankos ügyintéző azt mondta, hogy sok ügyfél panaszkodott ugyanerre. -
tuzpenge
őstag
válasz
pn4hvq #29212 üzenetére
Igen. Ma én se tudok feltölteni vele. A héten csütörtökön simán fetoltam több tízezret de ma 2x is próbáltam de nem megy. Nem tudom ez BB vagy a revolut sara de már többször elöfordult. Egy idő után megjavul. Van hogy 2 nap, de volt már hogy 1,5 hét után. Egy picit bosszantó mert én is használtam volna ma is…
-
pn4hvq
senior tag
Fel szeretnék tölteni 10e Ft-ot Budapest Bankos Mastercard kártyáról Revolutra. A héten már tettem rá hasonló összeget és a Revo acc megléte óta vagy százszor. Ma többször is próbáltam (az sms-ben kapott vásárlási kódot jól írtam be), de mindegyik tranzakció elutasítva: sms-ben sikertelen kártya POS tranzakció, Revolutnál csak annyi, hogy elutasítva. Mivel ötször próbáltam reggel óta és mindig ezt kaptam vissza, így kérdezném, hogy más tapasztalt hasonlót? Ma még semmilyen kártyatranzakcióm nem volt, vagyis nincs túllépve semmilyen kártyalimitem, és a netbankba belépve sincs semmi tranzakció mára.
Szerk.: a bankkártyát újra hozzáadva a Revo-hoz sem sikerült: "a bankkártya nem felelt meg a 3ds..." tovább nem tudtam elolvasni, mert visszajött a Revo felülete.
-
mályva
aktív tag
Revolut hétvégén működik??? Szombati utalást mikor kapok meg ? Belföldi számlára belföldi . Koszi
-
AcCEsS
senior tag
Megújított személyi igazolványt hogyan lehet náluk lejelenteni? Nem találtam olyan menüpontot, ahol lefényképezhetném az újat.
-
mályva
aktív tag
Sziasztok Olyan kérdésem lenne hogy tudja e valaki esetleg hogy a revolut bankkártya mennyibe kerül? Nekem a legolcsobb kellene 0 ft-os, olyan van hogy havi díj meg minden díj 0 ft ? köszönöm
-
zerodot
aktív tag
Pont azért amit írsz
"Ez nem egy játék alkalmazás, ez egy bank" és a szabályzatuk alapján a pénzváltó részt tilos kereskedésre (= oda-vissza váltásokkal profitszerzésre) használni.
Ettől függetlenül egyszeri alkalom miatt szerintem sincs semmi, főleg kis összegnél. De ha rendszeresen csinálnád, akkor egy idő után rád szólnának.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Death Stranding (PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest