- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
pala2
csendes tag
válasz
doctorem #30642 üzenetére
A pontos "viselkedését" nem sikerült megfejtenem, de amikor nem sikerült Apple Pay-el fizetnem, másodikra elővettem a fizikai (REV) kártyát és érintés+PIN-el sikerült azonnal kifizetnem.
Valamiért az az érzésem, hogy ott lehet a probléma, hogy a telefon az arcfelismerés miatt nem kéri a PIN-t.
(ugyan erről a telefonról, ugyanakkor, ugyanott, ha átváltok a CIB-es kártyámra, símán, PIN nélkül is lehet fizetni 20e felett is)
Itt tartok. -
-
Kobe
veterán
Lehet revolutnal is veget ert a devizavaltos aranykor?
Eleg sok eurot kellett most valtanom, ok hogy atleptem a 350 ezres keretet (meg korabban) de eleg durva koltsegek vannak felette, ami jobban zavar az hogy full aranytalan egy devizakeresztnel
2500 eur HUF ra valtasa kb 2600-2700 HUF koltseg, mostani arfolyamon kapsz erte 885500 hufot
885500 huf visszavaltasa pedig mar 12 eur dijas.... (4200 huf kb) -
ottalai
lelkes újonc
válasz
luck66 #30639 üzenetére
Nekem még figyelmeztető email és push üzenetet is küldtek többször, hogy hamarosan lejár. De ide másolom neked a blog szöveget (bocs a hosszúságért):
Our financial super app delivers everyday digital banking solutions globally.
We know you love our product and that’s why we’re rewarding you to share the love. Invite your friends and family to Revolut.
When you invite your friends to join Revolut, you’ll get paid for each friend that signs up, orders a physical card and makes 3 card transactions before the 22nd June 2021 at 11:59 PM GMT.
Note: To be eligible to earn money, you’ll need to have received an email inviting you to this promotion. The value of the reward for each referral is set out in that invitation email.
You can invite friends from anywhere in the world where Revolut is available.
How do I invite friends?
Open your Revolut App
Tap on the referral tile on the in-app home screen
Select your friends from your contact listYou can refer up to 25 friends, but they must be eligible for a Revolut account and not already be a Revolut customer. They must fulfill the eligibility requirements below.
What do my friends need to do?
Sign up to a Revolut account using your unique referral link
Verify their identity and pass our Know Your Customer (KYC) checks
Add money by connecting their bank account or debit card
Order a physical Revolut card
Complete 3 purchase transactions with their new Revolut card (can be through a virtual card while they wait for their physical one)Don’t forget to nudge your friends to complete all the above steps so you can earn the reward.
What other legal information should I know?
If you think you’re owed a reward that has not yet been granted, please reach out to our customer support via our in-app chat
We may, at our sole discretion, suspend, terminate or change the terms and requirements of the Referral Program
These terms are published in English and any translation is a courtesy translation only - participants of the Referral Program cannot derive any rights from the translated version. The English language version of these terms shall apply and prevail and be conclusive and binding. The English version shall be used in legal proceedings
It is a one-sided campaign where only the referrer will be awarded the reward
Each Revolut customer can refer up to 25 friends
In order for the referrer to be awarded the reward, the referee will need to:
Sign up to Revolut
Verify their ID
Add money by connecting their bank account or debit card
Order a physical card
Make 3 transactions (transactions can be in a pending state and not completed)
Referee will have till 22nd June 2021, 11:59 PM GMT to complete the above process
Top-up should be via card or bank transfer; peer to peer transfers are not included
A referee must be:
A brand new Revolut retail customer (they must not have created a Revolut account before)
Eligible for a Revolut account
Excludes business and Junior account -
luck66
tag
Sziasztok
Olyan kérdés lenne, hogy a barát meghívás után járó 9000ft ajándékot megkapta már valaki? Az App-ban leírt feltételeket teljesítették,de azt is írja,hogy a Blogban vannak a pontos részletek, de ott meg nem találtunk erről semmit!
Köszi, ha valaki tud infót -
Gsx-rr
veterán
Tud olyan ember szamlat nyitni aki Magyarorszagon el van Magyar telefonszama ,de olyan orszag allampolgara, Ukrajna ami meg nem tamogatott?
-
zsola400
aktív tag
válasz
adriankoooo #30627 üzenetére
A Vivid van még, ott is 200€ a havi limit.
-
Somatom
veterán
válasz
adriankoooo #30627 üzenetére
Országonként eltérőek a szolgáltatók. Kártyából sztem a Curve a nyerő a napi 200 körüli limitjével.
-
adriankoooo
senior tag
Lassan indul a kirándulós szezon. Melyik szolgáltató a legjobb, ha külföldön szeretnék pénzt felvenni. Van még, ahol viszonylag olcsó? Revolut, Wise 200€-t enged ingyen, ha jól tudom.
-
hedgehog
senior tag
Tőlem nem kérték még a számláját a telónak. Amazonos céges vásárlás, vagyis nincs rajta áfa, és én a nettót adtam meg az intervallumnak amit ki kellett választani.
Sajnos azt viszont nem tudom, hogy belekötnek-e ebbe ha esetleg érvényesíteni kellene... (volt már ügyintézésem, de az rendes számlás vásárlás volt) -
vilga
tag
válasz
fokukac #30621 üzenetére
Egyszer használtam fizetésre a fizikai kártyát hogy aktiválódjon /bedug+ pin/ azóta be van fagyasztva.
G-pay -hez a virtuális van felvéve, még soha nem gondom vele, sőt még pin-t sem kért soha. ezt kell feltelepíteni a telóra, semmi baj vele akkor sem mikor az ikon elrejti magát, teszi a dilgát. -
fokukac
nagyúr
válasz
MasterMark #30616 üzenetére
hello. Persze, én anno a revolut app-ban hozzáadtam, a Google Pay-hez a virtuális kártyámat. De ettől még kétlem, hogy egyből működne, hogy ha csak úgy oda tartanám fizetni... Vagy lehet, hogy tényleg csak ennyi?
A telefonon pedig nincs Pay app, és - bár láttam ilyen cikket, hogy az android beállításokból elérhető, nekem a Pixel 4-a-n már 11-es android van, amiben nincs olyan menüpont....
-
kulu22
aktív tag
válasz
MasterMark #30618 üzenetére
Én is rendszeresen használom, online szinte mindenre ami nem Ft-os. Egyébként is több előfizetés (Spotify, Netflix, Plex, Microsoft, domain szolgáltatás stb.) onnan ment eddig (ma reggelig) már régóta. Ezért is fura, hogy megakasztották, ráadásul egy ilyet ami már régóta élő, miközben egyébként is rendszeresen elköltök viszonylag nagy összeget róla havonta, tehát semmi szokatlan dolog nem történt a használat során. A gondom az vele, hogy ugyan az appban egy mozdulat visszállítani a letiltott kártyát, de a szolgáltatónál a visszautasított fizetés miatt nem feltétlenül ilyen egyszerű a helyzet. Aztán ezek után ki tudja mikor jut eszükbe megint "megvédeni" engem.
Na mindegy, nem akarom magamat ismételgetni, mindössze érdekelt, hogy ez valami új módi vagy csak rám pikkel valamiért. -
ACE-
addikt
válasz
MasterMark #30618 üzenetére
Én hasonlóan most már főszámlaként használom szinte (persze van banki számlám, és töltögetem) sosem volt letiltásom, a zárolások feloldása hamar megy, a Curve-ös visszautalásokról is rögtön van visszajelzés.
-
kulu22
aktív tag
Ebben reménykedem én is. Mindenesetre most az összes Revolut-ra mutató havidíjas előfizetésemet átvittem a Wise-ra. Nem szeretnék azzal bohóckodni, hogy találomra letiltott kártya miatt futom a köröket pluszban. Egyre inkább csalódás a szolgáltatás, az elején még nagyon tetszett, de állandóan variálnak, időnként összekutyulják az appot (pedig milyen letisztult volt az induláskor). Nagyon jó lehetne ez az egész, de egyre óvatosabb vagyok vele...
-
-
fokukac
nagyúr
A múltkor én is úgy jártam, hogy otthon hagytam a fő bankkártyámat, cash pedig nem volt nálam, csak a REvolut, de nem tudtam vele fizetni a pékségben...
Hárosmzor próbáltuk, mindig elutasította. Kicsit ciki volt.Amúgy ez a Google Pay-es metódus hogy működik? Még azt kipróbálhattam volna, de még sose próbáltam... Első blikkre az se egyszerű, hiszen a Gpay nincs a play store-ban...
-
jbl
senior tag
Prémium csomagban vagyok. Nekem még soha nem volt vele rossz tapasztalatom. Mindig tudtam vele fizetni nem zárolták a számlámat..
Prémium vagy metál csomaggal rendelkezőket kérdezém hogy nektek volt valamikor is ami nem ment megfelelően? -
kulu22
aktív tag
Reggel arra ébredtem, hogy a legalább két éve a Revolut-ról a Microsoftnak fizetett 539Ft-os havidíjat elutasította "csalás megelőzése érdekében". Az utóbbi időben már kétszer is volt hasonló, nem tudom mire fel ez a nagy kártyatiltogatás mostanában. Van másnak is hasonló tapasztalata?
A másik, hogy eltűnt az automatikus felöltés lehetősége amikor az OTP lecserélte a lejáró kártyámat (én meg nyilván lecseréltem az adatokat Revolutnál). Ezt sem tudom mire vélni. -
zsamiatt
őstag
találkozott más olyan hibával webes vásárlásnál, hogy
Payment status: failed
Payment message: #Incorrect billing information -ad vissza?Revo szerint a boltnál a gond, bolt szerint meg a banknál. Az adatokat helyesen töltöm ki. Próbáltam fizikai, internetes és virtuális kártyával is. Eddig csak ennél a boltnál van a hiba. Viszont 2-3 hónapja simán vásároltam revo kártyával náluk.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Junior számla limitek közösek vagy arra is van 75eft /hó ingyenes ATM? -
S@c@
őstag
tárgyi adomentes szamlara is lehet revolut biztit kotni?
-
MasterMark
titán
válasz
razorbenke92 #30606 üzenetére
Előtted lévőre akart menni a #30602-ra.
-
válasz
MasterMark #30604 üzenetére
?
-
MasterMark
titán
válasz
razorbenke92 #30603 üzenetére
TIN = adóazonosító szám (jel)
-
-
Rimuru
veterán
válasz
MasterMark #30601 üzenetére
Az adoazonosito jelre gondolsz, az adoszam az mas.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Formula-1
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest