Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Magic-
újonc
-
zerodot
aktív tag
válasz -Magic- #26854 üzenetére
Nem a pénzösszeg miatt, hanem az ATM használat száma miatt Tudtommal nem csak %-os, hanem valami fix díjat is felszámolnak az ATM üzemeltetők és azt ugye a Revolut fizeti, aztán ki tudja mennyinél unják meg... De hajrá, aztán ha nem tetszik nekik, majd jelzik
#26855K Norbi
Curvenél havi 10x alkalom a "fair usage" limit, afölött díjat számolnak fel. -
MrPeekaboo
senior tag
-
fil
őstag
válasz zerodot #26853 üzenetére
"...egy idő után rád szólnának..."
Te tudsz ilyen esetről, vagy hallottál ilyenről? Szerintem ,ha valaki a felhasználási feltételek szerint használja ,akkor az rendben van úgy , még ha az nem is előnyös a banknak. Ha tömegessé válik, és számottevő veszteségeket okoz, akkor majd megváltoztatják a feltételeket.
[ Szerkesztve ]
-
-Magic-
újonc
válasz MrPeekaboo #26858 üzenetére
Köszi, no én ezt sem találtam meg. A heti 6 az bőven elég és még a havi kb £40 ~ 15k is.
Bár a havi 15k (junior) az a kivétre vagy a feltöltésre vonatkozik? Ez most kicsit nem tiszta nekem.
[ Szerkesztve ]
-
zerodot
aktív tag
-
Takuun
aktív tag
válasz Takuun #26745 üzenetére
December 12.-én írtam, hogy egy próbautalásom nem érkezett meg 2 hét alatt. A live agent segítőkész volt, de az utóbbi 4 napban nem reagáltak semmire. Jelentem ma visszatérítették indoklás nélkül az 500 HUF próbautalás összegét. Így sajnos nem tudtam meg, hogy mi volt a hiba.
Ezzel egyidejűleg, úgy döntöttem, hogy a Befektetési részt bezárom, így eladtam az összes részvényem és a teljes összeget (tőke+nyereség) átvezettem a fizetési számlámra. Ma reggel 9:15-kor kiutaltam a magyar bankszámlámra a 8 számjegyű összeget, mely 1000 forintomba került Prémium felhasználóként (második utalás volt) és egy óra alatt megérkezett a pénz.
Könnyen használható és gyors alkalmazásuk nagyon tetszett, soha nem volt problémám velük, elégedett ügyfelük vagyok. De a neten olvasott random fagyasztások/zárolások/fiók megszüntetések teljesen elvették a kedvem tőlük. Ezt a kockázatot nem vállalom a továbbiakban, mert nem is azzal van gond, ha fagyasztanak és igazolni kell a pénz forrását, hanem a random feloldási idő ami lehet 2 óra vagy akár fél év is. Ezt mérlegelve döntöttem a kilépés mellett, mivel amúgy sem arra használom a Revolutot amire eredetileg kitalálták.
-
Oliverda
félisten
Sajnos jellemző, hogy a bankoknál (a magyaroknál meg pláne) begyepesedett informatikusok dolgoznak (tisztelet a kivételnek), amit csak tetéz a komplex, toldozott-foltozott szoftveres és hardveres rendszer, illetve a pénzintézetekre vonatkozó viszonylag szigorú előírások. Az UC problémája jól mutatja, mi történik akkor, ha a rendszerhez muszájból komolyabban hozzá kell nyúlni, de a nagyobb rendszeres leállások is jellemzően emiatt vannak (OTP, CIB, stb.).
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
whbear
senior tag
Sberbank Mastercardról próbáltam feltölteni a Revolutot, de nem sikerült. Pár hónapja még működött. Feltettem a Sberbank mobil alkalmazást is de az egy vicc és természetesen nem megy így sem. Tényleg csak az a megoldás, hogy Curve alá kell tenni a Sberbank kártyát? Úgy sikerült.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
vendingo
veterán
válasz whbear #26871 üzenetére
Most próbáltam, erre azt írja, hogy a bank elutasította a kérést. Eddig működött. Ez gáz, mert csak a revolutot használom mindenhol, és nem sok pénz van már rajta :(
Innen mennek az előfizetések is. Bajba leszek, ha nem javul meg.
Curve meg nincs, nem is szeretnék. Vicces, hogy trükközni kell a feltöltéssel.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
ShadeX
tag
Sziasztok! Az egyik ismerősömnek segítettem regisztrálni Revolutra. Minden rendben ment a pénzfeltöltésig. Takarékbankos Mastercardja van, de a tranzakció végén a Revolut "Valami hiba történt... Próbálja meg újra..." üzenettel elutasítja a tranzakciót. Így sajnos már nyitóösszeget sem tudja feltölteni, nem hogy használni a szolgáltatást. Tudnátok tippet adni, milyen irányba induljunk el?
-
vendingo
veterán
válasz whbear #26877 üzenetére
Közben olvasgattam a témában, ~5 napja nem működik az online kártyás fizetés. Egyik oldalon azt írták, hogy dec 29-re ígérték a javítást. Miért is ne, covid alatt, karácsonyi dömpingben kell szarakodniuk. Vicc az egész. Oké, legyen, csinálják meg ezt a hitelesítéses rendszert, de ne hetek alatt főszezonban.
Curve megoldáson kívül milyen lehetőségeim vannak, hogy revolutra pénzt varázsoljak? Már kriptóban meg széfben sincs akkora összeg, hogy kihúzzam a javításig.
-
zerodot
aktív tag
válasz Somatom #26879 üzenetére
Ennek tényleg mi értelme? Egyenesen utalhat a Revolut számlára.
#26878 vendingo
Revoluton ha a Forint van kiválasztva, jobbra a balancetól van egy magyar zászló, arra kattints, és a LOCAL alatt megjelennek a magyar gyűjtőszámla adatai. Erre tudsz normál belföldi banki utalással pénzt küldeni. A bankszámlaszámon kívül a Reference számot is fontos megadni, ezt a Közlemény rovatba kell beírni utaláskor.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz UberMutant #26886 üzenetére
Az összes csoportos megbízást átvezetik?
Pl.: hitel, kgfb? Előfizukat nekem kell manuálisan, vagy mindent komplettan átvezetnek, ami rendszeres levonás?
Gyakorlatilag semmi dolgom, csak váltok?Egész jól hangzik, fel is keresem a szaktopicot, hogy hova érdemes menni.
-
vendingo
veterán
válasz UberMutant #26888 üzenetére
Köszi, átolvasom.
-
savoo
addikt
Az elmúlt időszakban több banknál is tapasztalható kártyás vásárlási hibák kivételesen tényleg nem a magyar bankok hibájából eredendők, hanem az olasz SIA miatt. Aminek részben köze van a 3DS átálláshoz is.
-
UHHH
senior tag
Sberbank ma küldött smst, mely tartalmaz egy egyedi kódot az online vásárlásokhoz, melyet meg lehet változtatni. Szóval TALÁN már lehet revot is tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest