Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
atm ingyenes pénzkivétel hazai pénznemben a Curve-nél:
10 000 font/év
10 kivétel/hó
200 font/alkalomhitelkártya esetén 200 font/hó felett 2% extra költség, ezért ez nem ajánlott, csak a debit ill. prepaid kártyák...
ennyi az ingyenes cash a curve kártyával.. le van írva a szabályzatukban
[ Szerkesztve ]
-
hedgehog
senior tag
Van itt egy félreértés: a 200 gbp/hó csak a _váltásra_ vonatkozik. De ha Curve-n keresztül egy magyar kártyáról magyar atm-ben veszel fel pénzt, ott nincs váltás. Ezért arra csak a napi 200GBP-s, és a havi 10x alkalmas limit vonatkozik.
Az fb-s fintech csoport egyik adminja (aki a rendeljkinait.hu-ra is ír) tesztelte is.[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
Zugi
aktív tag
Köszi. Akkor ezek szerint te módosítottad a Google fiókod címét? Én ezt nem akarom, mert akkor 1 évig vagy meddig nem módosíthatom újra és nem akarom elhagyni a magyart. Gpay-em ettől függetlenül van, külön apk-ben letöltve és egy angliai címre átírt, majd onnan igényelt virtuális Mastercard kártyám működik Google pay mobilfizetéssel.
Korábban sokan írták, hogy akinek fizikai Visa kártyás Revolut-ja volt, azt engedte a Google pay mobiflizetni. Kérdés a Revolut mostani újra Visa-ra váltásánál ez megmaradt -e, erről lenne jó valakinek tapasztalat.[ Szerkesztve ]
-
Krethx
aktív tag
Köszi. Majd ha legközelebb újra vásárolok megprobálom.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
kp78
addikt
-
zerodot
aktív tag
-
törölt tag
Érdekesség, hogy ami késett az a dizájnos csomagolás volt. A másik kettő az sima és idő előtt megjöttek. A sajátom pl szombati napon vagy 5 nappal korábban.
A képeken (internet) meg ugye ált ilyen kihúzós dizájnos verzió volt... nah az késett... néhány napot 3-4 talán...
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
veterán
Ugyanez, múlt hétfőn több napos csúszást követően jeleztem, hogy nem érkezett meg az új kártya, pénteken kihozta a még újabbat a GLS.
Chaten jeleztem, hogy nem oké, hogy a fizetős "Summer" dizájn helyett csak sztenderd kártyát tudok kérni, ám ez nem segített, mindössze a Summer árát kaptam vissza.
-
törölt tag
lehet alapanyag, gyártás gond van?
Komolyan lehet 1 hónap is volt a sima banknál.. franc tudja már, de arra emlékszem hogy két részletbe jött előbb a kártya ,utána a kód vagy fordítva 1 hetes eltéréssel... itt meg pick pack... ráadásul nekem szombaton jött meg...[ Szerkesztve ]
-
Faby
senior tag
Kártyás vásárlásnak számít, és igen, jár utána a visszatérítés is. Évek óta használom így.
Sőt, egyszer volt a CIB-nél internetes vásárlás kategória, akkor a Revolut feltöltésre is járt a +2%, összesen 3% jóváírás.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
pictigjis
senior tag
én már egy ideje curve-vel töltöm kizárólag, de érdekes
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
idén töltöttem kétszer is rá és mindegyik vásárlás. Nekem Mastercard-om van, ha neked Visa, akkor ott még lehet valami, ahhoz nem értek, de mindenképpen hívnám a Unicreditet, mert az is lehet, hogy félrement valami.
Én amúgy 3-án és 4-én töltöttem rá (a könyvelés mindkét esetben másnap volt)https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
TrollBalint
addikt
tegnap indítottam egy feltöltést próbaképpen, igaz csak 30.000-rel, azzal biztos nem lesz költség, de még nem könyvelték le. Ha valaki nem a 150.000-es kp felvételt választja, hanem a Unicredit sajátját, akkor egy ilyen Revolutos feltöltést hova könyvelnek el, idegen automatás felvételnek?
Ha lekönyvelik, megírom, hogy hova sikerült rakniukhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mesterséges intelligencia topik
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest