Hirdetés
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Hiányzik a gamer érzés
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- E91 blog 2. rész
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
t72killer
titán
válasz Takuun #26144 üzenetére
Ha folyamatosan emelkedik az egyenleged és nem utalgatsz Kajmán-szigeteki és Hong-Kong-is számlák között, akkor szvsz kicsi az esélye, hogy gond legyen. Ha hirtelen nagy mozgás van, arra lehet harapnak.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Brandynew
őstag
válasz Takuun #26142 üzenetére
Én forgattam át rajta milliókat és nem volt gond. Talán 7 vagy 8 millió volt a legnagyobb összeg, amit egyszerre felraktam rá. Előtte ráírtam a supportra chaten, hogy kérem az accountom ellenőrzését. Bekértek bérpapírt, és másnapra írták, hogy csekkolták, minden oké. Nekem minden hónapban megfordul rajta néhány százezer Ft, váltok valutákat, kriptot és részvényeket is tartok rajta.
-
$atirka
senior tag
válasz Takuun #26759 üzenetére
Az a helyzet, hogy én is szívok egy utalással, csak épp ez nem próba. Konkrétan szerdán délután 1 után utaltam, másnapra írta az érkezést, azóta nem kapta meg az illető a pénzt. Roppant kellemetlen, mert vásároltam valamit és most áll az adásvétel.
Nyár óta van revo-m, rendszeresen utalgatok vele, eddig minden rendben volt. Chat-en írtam már pénteken, gondolom megkaptam a sablon választ, hogy 3-5 munkanap a normális, holott az app-ban azt hiszem 2 munkanapon belül-t ír.
Kíváncsi leszek, hogy hétfőn lesz-e változás."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
kmarci25
veterán
válasz Takuun #26780 üzenetére
Én Olaszországba utaltam csütörtök délelőtt, tegnap este igazolták vissza, hogy megérkezett (a konkrét időpontot nem tudom, de 4 napon belül az tuti).
Más: UniCredit feltöltés. Kártáyval akartam feltölteni, nem kért semmi plusz azonosítást, de azóta is függőben van, szerintem nem fog teljesülni. Curve-ön keresztül (ami mögött ugyanaz az UC kártya van) gond nélkül felment az összeg.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Takuun
aktív tag
válasz Takuun #26745 üzenetére
December 12.-én írtam, hogy egy próbautalásom nem érkezett meg 2 hét alatt. A live agent segítőkész volt, de az utóbbi 4 napban nem reagáltak semmire. Jelentem ma visszatérítették indoklás nélkül az 500 HUF próbautalás összegét. Így sajnos nem tudtam meg, hogy mi volt a hiba.
Ezzel egyidejűleg, úgy döntöttem, hogy a Befektetési részt bezárom, így eladtam az összes részvényem és a teljes összeget (tőke+nyereség) átvezettem a fizetési számlámra. Ma reggel 9:15-kor kiutaltam a magyar bankszámlámra a 8 számjegyű összeget, mely 1000 forintomba került Prémium felhasználóként (második utalás volt) és egy óra alatt megérkezett a pénz.
Könnyen használható és gyors alkalmazásuk nagyon tetszett, soha nem volt problémám velük, elégedett ügyfelük vagyok. De a neten olvasott random fagyasztások/zárolások/fiók megszüntetések teljesen elvették a kedvem tőlük. Ezt a kockázatot nem vállalom a továbbiakban, mert nem is azzal van gond, ha fagyasztanak és igazolni kell a pénz forrását, hanem a random feloldási idő ami lehet 2 óra vagy akár fél év is. Ezt mérlegelve döntöttem a kilépés mellett, mivel amúgy sem arra használom a Revolutot amire eredetileg kitalálták.
-
Takuun
aktív tag
válasz Takuun #26865 üzenetére
Egy kis UPDATE!
Eladtam a héten minden részvényem és a teljes összeget amit a Revoluton tartottam átvezettem egy magyarországi bankba. Reggel 9:15-kor utaltam, 1 órával később már a magyar számlámon volt a pénz. Nem kötött bele az algoritmus. Lehet szerencsém volt.
Aztán még aznap este érkezett a felszólítás, hogy igazoljam az összes pénzt amit 2019-óta befizettem a Revolut számlámra! Azonnal megkapták a fizetési papírjaim 3 hónapra visszamenőleg és a 2018-2019-es adóbevallást valamint a bankkivonatomat is. Majd ma reggel ismét kértek további dokumentumokat. A sok negatív komment alapján erre számítottam is. Eközben minden funkciót tudtam használni az applikációban látszólag. Hogy tudok-e fizetni, utalni, részvényt venni, nem tudom, mert 3700 Ft-om maradt rajta és már nem volt kedvem ezzel szórakozni.
A további doksikat majd megkapják, ha lesz kedvem és türelmem hozzájuk. Nem bánom, hogy időben léptem és "kimentettem" a pénzem tőlük. Hogy az utalás miatt vagy egyébként is kérték volna a bevételem igazolását nem tudom. De most úgy érzem, hogy piszok nagy mázlim volt és éppen időben léptem le tőlük.
-
kmarci25
veterán
válasz Takuun #26920 üzenetére
Az nem lehet, hogy azért kerültél sorra, mert készültél a kilépésre? Azaz minden részvényt eladtál (elég nagy összegre emlékszem, 8 jegyű tán), és elkezdted kiutalni a pénzed róla? Szerintem ez nyomta be náluk a csengőt.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
zoza32
csendes tag
válasz Takuun #26865 üzenetére
te se bizol a brexit utáni revolutos tőzsdében? én még mindig vacillálok, nem szivesen ereszteném el, nekem jól működött a részvénydolog.. meg azt se tudom igazán ha kiveszem a pénzem (nem kevés) akkor simán áttudom az otp s vagy erste számlámra utalni 1000 ft költséggel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest