- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
MrPeekaboo #48891 üzenetére
Az autópályákon elég sok helyen olyan gyorsfizetéses technológia van, ami nem vár a bankod engedélykódjára, a terhelést negatív egyenlegbe is elvégzi. Így lehet megoldani, hogy egy másodpercen belül visszaadják a kártyádat és húzz tovább. Ennek a kártyatársaságok részéről feltételei vannak (pl. fénykép minden bankkártyáról), amit az érintésmentes fizetéssel még nem tudnak megoldani.
-
kapasz
tag
válasz
MrPeekaboo #48802 üzenetére
Jól működik a Revolut az olasz autópályákon minden tekintetben. Egyszer egy automata kúton nem fogadták el, de ez nem általános, inkább kivétel volt. A zárolást gyorsan feloldják, ez nem a Curve. Azt nem érdemes automata kútnál használni.
-
törölt tag
válasz
MrPeekaboo #48796 üzenetére
Atm hiba is lehet pl kifogyott, hibás valami. Lehet utólag beterheli és visszatériti az atm
volt rá példa
-
blg
senior tag
válasz
Próbáltad kisebb összeggel? 5-10-20 EUR?
-
8
senior tag
válasz
csak egy atmben próbáltad, vagy többnél sem sikerült?
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
MrPeekaboo #36923 üzenetére
A rendeléstől számított 7. napon megérkezett a cserekártya (charity). Ennek a hátoldalán már debit szerepel, a korábbi prepaid helyett.
-
Gabás
addikt
válasz
MrPeekaboo #36895 üzenetére
Az ATM-eknél figyelni kell, mint más országban is. A legtöbb banknál ingyenes a pénzfelvét. Visa és MC között nincs különbség.
-
torma99
aktív tag
válasz
MrPeekaboo #29040 üzenetére
Nekem sem megy, pont most kellett volna fizetnem Sem a VISA, sem a Mastercardjaik nem működnek. Curve mögül sem.
-
Oliverda
titán
válasz
MrPeekaboo #29040 üzenetére
-
viktorhu
veterán
válasz
MrPeekaboo #27648 üzenetére
Igen, meg tisztán otp kártyával is.
-
emeritus
tag
válasz
MrPeekaboo #27636 üzenetére
Ez (sajnos) így van a Revolutnál. Az eredetileg befoglalt összeg "nem vész el, csak átalakul."
Mivel a változás bizonytalan időben és minden "nyom" nélkül történik nehezen követhető. -
viktorhu
veterán
válasz
MrPeekaboo #27636 üzenetére
Nincs mit visszavonni, befoglaltak egy összeget, de az akkor még a számládon maradt lefoglalva. Utána csak a valós értéket terhelték a foglalásból, innentől a végleges tranzakciót látod. Ugyanígy működnek az önkiszolgáló benzinkutak is.
-
-Magic-
újonc
válasz
MrPeekaboo #26858 üzenetére
Köszi, no én ezt sem találtam meg. A heti 6 az bőven elég és még a havi kb £40 ~ 15k is.
Bár a havi 15k (junior) az a kivétre vagy a feltöltésre vonatkozik? Ez most kicsit nem tiszta nekem.
-
kp78
addikt
válasz
MrPeekaboo #26342 üzenetére
Vajon M.o-ra drágább lesz?
-
Oliverda
titán
válasz
MrPeekaboo #25535 üzenetére
Talán már odáig is eljutottak, hogy nem engedélyezik rá a pénztári készpénzbefizetést.
-
balco
aktív tag
válasz
MrPeekaboo #25291 üzenetére
Köszönöm!
-
Broki1
tag
válasz
MrPeekaboo #22912 üzenetére
Lehet is rendelni! Most nem ingyenes, mint tavaly.
-
Friczy
senior tag
válasz
MrPeekaboo #22455 üzenetére
Az átutalás sem így működik. Régebben, még az azonnali átutalás előtti időben napközben kb. két óránként volt fordulóidő, tehát egy átutalás munkanapon belül átment még akkor is, ha délután 2 előtt küldték. Most viszont pár percen belül át kell menjen, és nem csak munkanapon. Az már a fogadó oldalon múlik, hogy mennyi idő alatt könyveli le.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
MrPeekaboo #22466 üzenetére
Köszi, hogy megosztottad, ezt hasznos tudni. Ez alapján én is arra tippelnék, hogy hétvégén sem írja jóvá az érkező utalásokat, akkor marad a kártyás feltöltés, ha nagyon muszáj.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
MrPeekaboo #22455 üzenetére
Tegnap délután 3 után utaltam be forintot. 6 percig tartott mire megjelent a Revolut egyenlegen. Viszont éjszaka lehet, hogy tényleg leáll az adminisztrálás, és majd reggel folytatják.
-
kokokka
addikt
válasz
MrPeekaboo #22092 üzenetére
Nem kell, nincs is mit beállítanod. Mondom, nekem két nap múlva jött egy újabb email egy ugyan olyan linkkel, mint az első ami viszont már működött. Az első nekem is csak az appot nyitotta.
-
kokokka
addikt
válasz
MrPeekaboo #22036 üzenetére
Írtam nekik, de senki se válaszolt. Kétszer is ez történt. Úgyhogy egyenlőre hagyom a dolgot. Érdekes support, le se sz@rtak. De mivel először történt ilyen, hisz még sosem kellett igénybe vennem, betudom valami technikák hibának a részükről.
-
Tuomas
addikt
válasz
MrPeekaboo #20783 üzenetére
Nekem annyira nem hiányzik, a következő fülön már ott a diagram.
-
Tuomas
addikt
válasz
MrPeekaboo #20650 üzenetére
Melyik verziót használod? Nekem android 6.34.3-ban ott a diagram.
-
tuzpenge
őstag
válasz
MrPeekaboo #18217 üzenetére
Most hogy mondod nekem is ios v6.24.1 van fent és pont ma frissítettem...remélem hamar javítják.
-
Krethx
aktív tag
válasz
MrPeekaboo #15517 üzenetére
Magyar BIN-es.
-
kukac7
tag
válasz
MrPeekaboo #11693 üzenetére
par hete a betaban is megjelent a leirasban, de gondolom meg nem kapcsoltak be, mert nalam sincs.
-
anadroid
senior tag
válasz
MrPeekaboo #10310 üzenetére
Továbbra sem jelennek meg a fizetési módok (kivéve a GPay-t), és ha megpróbálok kártyát hozzáadni, akkor a próbaterhelés és visszaadás után csak néz ki a fejéből az Ellenőrzés oldalon.
-
Brandynew
őstag
válasz
MrPeekaboo #10310 üzenetére
Reggel ugyanezt csinálta a kolléga, csak ő kártyát rendelt
Mindig mindent elég egyszer megnyomni, nem kell többször, ez nem a liftgomb
(mondjuk, azt is elég egyszer)
-
z67
őstag
válasz
MrPeekaboo #9832 üzenetére
Meg szabad kerdeznem, hova lehet írni a közleményt?
-
bg2001
csendes tag
válasz
MrPeekaboo #7367 üzenetére
Nem tudom. Amúgy régi még eurós a kártya. Volt rajt akkor minden. Forint, euró, zloty, font de még egy maradék rubel is hátha átt megyünk a határon kalinyingrádba. Mondjuk forint volt a legnagyobb tétel.
-
brainticket
aktív tag
válasz
-
KTU
addikt
válasz
Nem vagyok béta tesztelő, de nekem is alkalmazásban kell jóváhagyni a webes vásárlást.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
De, nagy valószínűséggel az történt, hogy a mekiben nem kérdezték meg, hogy miben terheljenek és a terminálon alapból a kártya saját devizáját ütötték. Az esetek 90%-ban rákérdeznek, hogy miben történjen a terhelés.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
MrPeekaboo #6877 üzenetére
Semmi gond, nem olvastam a választ
-
brainticket
aktív tag
válasz
MrPeekaboo #6852 üzenetére
-
mrrr74
aktív tag
válasz
MrPeekaboo #6852 üzenetére
Ez az üzenet belépés után kitölti a képernyőt, elég nehéz nem észrevenni
-
kukac7
tag
válasz
MrPeekaboo #3997 üzenetére
en nem latom, hogy reklamoznak.
egyedul a changelogba kerult bele, de ezek szerint kicsit elhamarkodva.
foleg ugy, hogy juniusra igertek angliaban is elso korben.meg a beta app-ban sincs jele semminek.
-
válasz
MrPeekaboo #3997 üzenetére
írták redditen: véletlenül került bele a leírásba, mivel még nem teljeskörű, hanem csak limitált számú felhasználó számára érhető ez el
-
kukac7
tag
válasz
MrPeekaboo #3993 üzenetére
az app-ban meg nincs, de a wallet app-ban hozza lehet adni, felteve, ha:
"Visa BIN(6/8) amivel megy jelenleg : 459654
MasterCard BIN(6/8): 539123"raadasul semmi koze a revolut app-nak, hogy hozza tudod e adni a kartyat vagy sem. app nelkul is megy.
-
hedgehog
senior tag
válasz
MrPeekaboo #3778 üzenetére
Akkor megdőlt a BIN-szűrés teória... nekem ugyanígy kezdődik a kártyám, csak 2023-ban jár le. (szintén MC volt előtte).
Bárhogy próbálom, csak a "Double check your card details" üzenetet kapom -
hedgehog
senior tag
válasz
MrPeekaboo #3686 üzenetére
mi a BIN-ed? nekem sajna a 459654 még mindig nem megy
-
kukac7
tag
válasz
MrPeekaboo #3275 üzenetére
addigra lesz itthon is apple pay.
-
kásás
tag
válasz
MrPeekaboo #2807 üzenetére
Előbb nekem már 72 órát írt már az ellenőrzésre.
Lenne egy kérdésem. Az app-ban Card security beállításoknál, a kapcsolók bekapcsolt (világít) állapotánál kerülnek tiltásra a funkciók? Tapasztalat van, hogy kb. mennyi idő alatt aktiválódik?
-
válasz
MrPeekaboo #2683 üzenetére
BAM és HUF kéne, akkor lenne nekem az igazi
-
Oliverda
titán
válasz
MrPeekaboo #2615 üzenetére
Nem értem mi tart ezen ilyen sokáig, hisz HUF egyenleg már elég régóta van. Mindegy is, reméljük ez a soon nem olyan lesz mint a tavaly év vége.
-
xcsabo
senior tag
válasz
MrPeekaboo #2569 üzenetére
Én próbáltam, a revolutról le is emelt 300 ft-ot, de hibát írt ki a gpay sajna - mobilon próbáltam.
Nem tudom miért nem lehet mobilon gpay-t aktiválni?!? Ez valami magyar sajátosság? -
DAndersen
csendes tag
válasz
Tényleg MasterCard lett az új virtuális kártya. Kipróbáltam, igényeltem egyet, de sajnos ezt sem fogadta el a GPay az NFC-s fizetéshez
Járt már valaki sikerrel Magyarországról? -
flegga92
senior tag
válasz
Tényleg megjelent, de azt írja, hogy ez a kártyaszám minden tranzakció után megváltozik. Így azért elég kényelmetlen a GPay (ha megy vele)
-
_ATi_1
senior tag
válasz
MrPeekaboo #2215 üzenetére
Ez egy frissen regisztrált fiók, nemrég jött meg a kártya. Csak a szükséges 10 euró feltöltése történt meg.
-
kukac7
tag
válasz
MrPeekaboo #2059 üzenetére
en tesztelo vagyok (barki lehet az), de nincs huf top-up meg mindig.
de ahogy mar tobben fentebb irtak, egy darabig ne is varjuk.
(nem, nem tudok semmilyen belsos infot, csak a beta frissiteseket kapom meg az apphoz.) -
L4mie
veterán
válasz
MrPeekaboo #1679 üzenetére
Nincs is az ellenőrzéssel baj, csak furcsa volt ezért kérdeztem, hogy más is átesett-e rajta. Kérdés, lehet igényelni két fizikai kártyát? Azért érdekes mert akkor nem kéne párommal közös számlát nyitni, lehetne ezt használni és lenne mindkettőnknek egy-egy kártyája. Vagy erre nem használható/ajánlott még?
-
L4mie
veterán
válasz
MrPeekaboo #1673 üzenetére
Értem, köszi.
Akkor a lényeg, hogy senki mással nem játszottak még el innen ilyen átvilágítós dolgot... regisztáció és 10 euró feltöltése után.
Se a kérdést se az útlevéllel fotózkodást. -
L4mie
veterán
válasz
MrPeekaboo #1646 üzenetére
5 napja regisztráltam, 10 eurót raktam rá...
-
lindermen
senior tag
válasz
MrPeekaboo #1539 üzenetére
Érdekes. Nekem egy Owen nevű srác segített, és nem akadékoskodott.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
MrPeekaboo #1538 üzenetére
Megtörtént a support-os társalgás, de a kifogott hölgyet nem tudtam rávenni a reset-re. Azt mondta, hogy mágnescsíkos probléma esetén nem csinálnak ilyet... Na majd hétközben próbálkozom újra, hátha kifogok valakit, aki megteszi.
-
lindermen
senior tag
válasz
MrPeekaboo #1535 üzenetére
Nekem tegnap este resetelték, ma már működött
-
KTU
addikt
válasz
MrPeekaboo #1300 üzenetére
.
törölhető
-
betyarr
veterán
válasz
MrPeekaboo #1300 üzenetére
pfff,miért van egy olyan sejtésem,hogy ez nálunk is "divattá válik" a bankok körében majd,ha bevezetik a kártyás feltöltést?
túl szép lenne egy ilyen kiskapu a spórolásra.a bankok is ugranának,mert elveszítenének egy rakat bevételt,meg állambácsi is a tranzakciós adó elkerülése miatt
-
csaszizoltan
csendes tag
válasz
MrPeekaboo #85 üzenetére
Sziasztok!
Valakinél felmerült a visszautalás lehetősége, s nekem is szükségem lett rá, mert most fejezi be a Revolut a KitKat Android OS támogatását, s nem tudok jobb telefont beszerezni.
Ma kezdeményeztem is a transzfert, ami majd egy hét múlva fog megérkezni az utalás befejezésénél történt tájékoztatás szerint.
Amikor a Payments-re, Bank transfers-re nyomok akkor kér egy új beneficiary-t (kedvezményezettet), amit kiválaszthatok saját magamnak. Az ország és a számlám valutanemének kiválasztása után (HUF esetén szerintem majd a Revolute fogja átváltani) meg kellett adni a számlám IBAN kódját és a számlavezető bankom SWIFT kódját, amik megtalálhatóak az Én számlavezető bankom esetén az egyenlegértesítő papíron. Opcionálisan megadhatóak még a telefonszám és értesítési email, ennek gondolom akkor van igazán több értelme ha másnak utalok.
Utána címadatokat kért e s hozzá lehetett adni a kedvezményezettet, amit PassCode-dal és SMS-ben érkező 6 számjegyű autentikációval kellett megerősíteni
Ezek után a pénzküldés erre a bankszámlára már gyerekjáték, mert csak meg kellett adni a küldendő pénzt Forintban, ami a próbálkozásaim szerint 2 Eurónál kevesebb (EUR-os accountom van) és a bankszámla teljes kimerítésénél több nem lehetett, egyszerűen letiltotta a küldés nyomógombot, ha kívül estem a kifizetési határokon. Az ingyenes (emlékeim szerint standard) utalás az ígéret szerint egy hét múlva fog megérkezni, amiről majd szeretnék még írni, hogy így történt-e, a torbo sebességűért 6 Eurót kérnek el. -
brainticket
aktív tag
válasz
MrPeekaboo #1005 üzenetére
Azt ugye tudod hogy a kártyád biztonsági beállításainál ki tudod kapcsolni a mágnescsíkot? Nem lehet hogy csak az a baj?
-
Zoly75
aktív tag
válasz
MrPeekaboo #881 üzenetére
Hiába csináltam a leírtak szerint.
Hiába telepítettem vpn-t (többel is próbáltam), majd töröltem a play store adatait, majd állítottam le a play store-t. Nem találtam Google Pay alkalmazást. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
MrPeekaboo #889 üzenetére
Láttál már ilyen oldalon eredeti aláírással rendelkező hackelt appot?
-
TOZ
addikt
válasz
MrPeekaboo #894 üzenetére
Az applepay egyes hirek szerint amugy is terjeszkedni fog keuropaban... Ez alapjain boritja a bankok startegiajat is...
-
TOZ
addikt
válasz
Just works.
Az iment teszteltem.
Priman mukodott (es okosan a forint zsebbol vont le, HUF-ot fizettem).Koszonom az infot.
-
sparks
senior tag
válasz
Zsííír!
Müxik, teszteltem, lehet telefonnal fizetni.
Köszi a tippet! -
hedgehog
senior tag
válasz
Köszi a tippet, kis bűvészkedés után sikerült is a dolog
(a saját google accountommal nem ment, de egy cégessel igen)Kár hogy nem próbáltam meg ezzel a módszerrel már két hete, akkor nem kellett volna a horvát nyaralás alatt se kártyát magammal hordozni
(volt hogy csak a kártya meg a telefon volt a zsebemben egy esti séta folyamán)
-
sajti_pajti
tag
válasz
MrPeekaboo #889 üzenetére
Az apkmirror nem warez oldal, fizetős vagy buherált appot onnan tudtommal nem lehet leszedni, amúgy meg a gugli nekem naponta ellenőrzi a telómon a fent levő appokat és eddig csak egy "matcli" nevűt szokta inaktiválni ami a Xiaomi rendszer részeként van fent.
Máskülönben meg konkrétan ez a Googla Pay nem volt hajlandó nálam futni (egész pontosan az NFC-s fizetésre), mondván a rendszerem nem gyári, de korábban sokáig a Photoscannel is ugyanez volt a helyzet, aztán egy idő után (azt) már hagyta... -
sajti_pajti
tag
válasz
MrPeekaboo #886 üzenetére
Az apkmirror oldalról is letölthető, szerintem nem kell semmiféle VPN.
-
betyarr
veterán
válasz
MrPeekaboo #883 üzenetére
a revolut kártyát a simple-ben is hozzá lehet adni,nem
-
Kövi
csendes tag
válasz
nem tudom,hogy ez a Revoluttal hogy függ össze, de ha már ilyen sokat írtál, vazelinezhetted volna a történetedet
-
betyarr
veterán
válasz
igazából miért ennyire várós a google pay?van köze a revolut-hoz is?tényleg láma vagyok ezen a téren...
-
Merlini
tag
válasz
MrPeekaboo #773 üzenetére
Pont ezen a jún. 30.- júl. 01. hétvégén - többszöri keresés után - került elő, a már jó 2 éves Revolut fizikai MC kártyám. Még pont időben, mert a rákövetkező kedden indultam Angliába, és 2016-tal ellentétben most már fel is tudtam tölteni ugyan azzal az MC debit kártyával. (Két részletbe 30-án és elsején fonttal.)
Vasárnap PIN-kódos aktiválás miatt vásároltam a fizikaival, majd még aznap a virtuális VISA -val foglaltam online angliai buszjegyet.
Gondoltam legyen végre bevételük, nekem nem került többe, sőt plusz biztonsági réteg. Ezek szerint mákom volt, mert nem lépet fel hiba vásárlásaimnál.#826:
Második nekifutásra (2*2 -100Ft) tegnap éjszaka sikerült Simple alkalmazásba beregisztrálni a bankkártyákat és elindítani a visszatérítés. MasterCard hálózati probléma közepette elgondolkoztam, lehet a fizikai MC-t kellett volna Simple alkalmazáshoz kapcsolni a Visa helyett. -
Merlini
tag
válasz
MasterCard-al lehetnek most problémák, de nem csak a Revolut-on.
"Card payment issues
There is a problem with the MasterCard network which is causing some card payments to fail. This issue is affecting a large number of international banks. We'll update you as soon as we know more. In the meantime, please carry an alternative card. We're so sorry for any inconvenience. Revolut Visa cards are working fine"
-
zsoltex70
csendes tag
válasz
MrPeekaboo #809 üzenetére
Természetesen az volt az első amit próbáltam, de kiírta hogy hibás authorizacios kód, majd ezután még 2x kértem új kódot, újabb 100 ft-ok levonva, ha ez a kód , akkor mindháromban ugyanezt a kódot küldte, de ahányszor probalom, ugyanez a hiba jön elő
-
Laox
aktív tag
válasz
MrPeekaboo #779 üzenetére
Én is a banki licensz hiánya miatt nem tartok náluk nagyobb mennyiségű pénzt, mindig szinte csak annyit, amennyi a rendeléseimhez kell. Nagyon ígéretes szolgáltatás és hozzáállás, remélem hamarosan meglesz a licensz és a magyar bankszámlaszám is, akkor valószínűleg majd áttérek erre a magyar bankokról.
-
ghostie
tag
válasz
Pár hete a Transferwisenál volt egész napos leállás. Egyedüli pénzügyi szolgáltatónak még nem megbízhatóak ezek a cégek, kell egy tartalék megoldás.
-
Kövi
csendes tag
válasz
hamarosan megyek külföldre, de egyértelmű, hogy viszek magammal visacard-ot (revolut), mastercard-ot és persze kp-t is. Ennyi.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Szép..
-
silver-pda
aktív tag
válasz
MrPeekaboo #767 üzenetére
MrPeekaboo: mi volt ez a bankkártyás fiaskó?
Ha hétvégén vásárolok olyan pénznemben, ami nincs a kártyán, akkor felszámítják az 1% (azt hiszem ennyi) díjat?
A virtuális kártya másnál is olyan halovány? Mintha tejüvegen keresztül néznénk.
-
Fandango
veterán
válasz
Én eddig egyszer beszéltem a supporttal, de akkor azonnal válaszolt először a chatbot, majd átvette egy ügyintéző, és megoldotta a problémát rögtön. (az első kártyám ami ingyenes volt, nem érkezett meg, aztán igényeltem egy újat, de ahhoz már felszámoltak költséget, ezt tettem szóvá, és minden gond nélkül visszautalták az összeget, és küldték az új kártyát)
-
maestro87
őstag
válasz
Kár, utálok mobilon gépelni, főleg angolul.
De majd akkor megpróbálom Twitter-en.
-
Kövi
csendes tag
válasz
MrPeekaboo #715 üzenetére
Van egy rossz hírem. Nem tudod a Revolut kártyát feltölteni simple-n, ugyanis a "törvényi szabályozás okán egy naptári hónapban legfeljebb 65.000 forintot tölthetsz fel Simple kártyádra és a havi vásárlási limit is megegyezik ezzel az összeggel."
Simple kártyához kapcsolódó díjak: a Simple kártya egyenleg vezetéséhez, elszámolásához, zárásához és feltöltéséhez kapcsolódó díjak akciósan elengedésre kerülnek, melyet a Bank visszavonásig, de legkésőbb 2019.02.28-ig biztosít.
nem egészen értem miért kavartátok bele a Simple-t ebbe a sztoriba. A simple-nek SEMMI köze a revolut feltöltéshez!
-
Oliverda
titán
válasz
MrPeekaboo #692 üzenetére
Egyelőre USA accountot sem tud adni a Revolut, inkább TransferWise borderless accountot csináljon.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
MrPeekaboo #688 üzenetére
Saját számláról, vagy bankkártyával töltesz fel. Honnan lenne. Kicsit túl van ez pörögve
-
maestro87
őstag
válasz
MrPeekaboo #637 üzenetére
Köszi!
Azért kérdeztem, mert egy cikkben ezt olvastam:
Ugyan az általunk megkérdezett könyvelők szerint Magyarországon lehetne Revolut kártyára utalni fizetést, az euro és dollár átutalások esetében a cég csak az ügyfél neve alatt lévő más számlákról fogad el pénzt.
Ez a limites dolog nem hangzik valami jól, mert nagyobb összeg lenne.
Egyébként a jelenlegi árfolyamon HUF-ban mennyit kapnék Revolutra kérve a pénzt és mennyit kapnék K&H forintszámlára kérve a pénzt ha az illető USD-ben küldené nekem? Igazából a K&H-nál nem tudom, hogy melyik árfolyamot is kellene néznem (deviza I, deviza II?)... -
hedgehog
senior tag
válasz
MrPeekaboo #605 üzenetére
Igazából az van, hogy az Androidban az NFC-s fizetésre, pontosabban az NFC-chip ilyen célú elérésére van rendszerszintű szolgáltatás. Aztán ezt tudja használni egyrészt a Google Pay, másrészt a Mastercard Masterpass nevű megoldása is. Ezt a Masterpass-t használja a Simple is, meg a GránitPay, MKB Pay, és a KHB mobiltárcája is (a Telenor nem Masterpasst használ, de az is működik néhány telefonon).
Szerintem ha a Revolut elsején nem az ApplePayt jelenti be, akkor ezt a Masterpassos androidos fizetést fogja. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
MrPeekaboo #605 üzenetére
Olyan. Viszont nincs magyarországi Pay. A bankok a MasterCard megoldását használják. Neked is lehetne, mert a Google nem tiltja mint az Apple
-
hedgehog
senior tag
válasz
MrPeekaboo #594 üzenetére
Valóban nem lehet, de én igazából nem értem minek kéne előre átváltani... az max arra jó, hogy ha figyeled az árfolyamot, és amikor kedvező, akkor váltasz. De azt max a pénzpiaci tőzsdeguruk tudják, mikor igazán jó váltani
Fizetni tudsz HRK-ban, akkor is ha EUR/HUF-ban van a Revoluton a pénz, majd ő szépen átváltja amikor jön a terhelés.
A lényeg, hogy bárhol kérdezik, HRKban akarsz fizetni és nem másban. Mással ne foglalkozz. -
KTU
addikt
válasz
MrPeekaboo #589 üzenetére
BGN = Bolgár Leva
????Lehet csak elírtad.
HRK, Horvát KunaHUF számla sincs, és mégis ami nálam Ft-ban van, az számszerűleg annyi mint amikor átváltottam.
-
Oliverda
titán
válasz
MrPeekaboo #585 üzenetére
Nem feltétlenül kell felvenni, elég csak átváltani.
Az Euronet ATM-ek díjairól lehet valahol bármi konkrétumot találni?
-
Oliverda
titán
válasz
MrPeekaboo #528 üzenetére
Nálunk hamarabb húzza majd le a rolót az OTP, minthogy behozza az Apple vagy a Google Pay-t, ezért: [link]
-
sajti_pajti
tag
válasz
MrPeekaboo #475 üzenetére
Már akinek.... (Mobilon nekem mindig csak 5.0.0 látszik, böngészőben viszont látnám az újabbat is.)
Bár akkor ha ilyen bugos, akkor nem fogok sírva könyörögni érte! -
Rage47
veterán
válasz
MrPeekaboo #475 üzenetére
Szerintem marad így, mert látom, hogy más országoknál is így működik, pl. Qatar, Töröko.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
MrPeekaboo #452 üzenetére
Nálam IOS -en már fel lehet tölteni HUF-ot a frissítés után (vagyis a lehetőség már ott van, még nem töltöttem).
-
Rage47
veterán
válasz
MrPeekaboo #452 üzenetére
Nálam a HUF kiválasztása után megjelenik, hogy hova utalhatom a pénzt. International paymentnek számít ez is - szóval mi értelme?
iOS -
_ATi_1
senior tag
válasz
MrPeekaboo #449 üzenetére
Androidon egyelőre még nem látszanak az új pénznemek.
Rage47: Neked milyen platformon jött az update?
-
Oliverda
titán
válasz
MrPeekaboo #383 üzenetére
Nem volt. Egy K&H-s bankszámláról folyt be az összeg amely mellett az én nevem szerepelt.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
MrPeekaboo #344 üzenetére
Na, végre valami értelmes ember kezébe került a levelem az Amazonnál, és ő meg tudta magyarázni.
Az első levonás csak egy technikai terhelés akart lenni, hogy a pénz rendelkezésre áll-e, és a második lett volna az éles. De én nem tartok sok pénzt a Revolut számlámon, ezért a második (igazi) terhelés már nem tudott érvényre jutni, az első meg még nem törlődött, a Revolut viszont 7 napig tartja vissza a pénzt, ahogy te is írod, utána visszaadja (remélem).
Most kaptam egy törlő kódot az Amazontól, és megpróbálom lemeccselni a Revoluttal, hogy hamarabb kapjam vissza a pénzem. Utána megpróbálhatom újra a vásárlást. -
rum-cajsz
őstag
válasz
MrPeekaboo #342 üzenetére
A délelőttöt őrült levelezéssel töltöttem, a Revolut azt látja, hogy az Amazon benyújtotta a levonást, ők levonták, de az amazon de nem igazolta vissza, hogy megérkezett a pénz. Az amazon csak azt látja, hogy három visszautasított tranzakciójuk van.
Így abban maradtunk az amazonnal, hogy visszavonom a rendelést, így a Revolut vissza adja majd a pénzem (7 nap múlva), és akkor kezdhetem megint.
Furcsa, mert korábban is vásároltam már online, akkor probléma mentesen. Annyi volt most a különbség, hogy most szombaton vásároltam, korábban hétközben, de nem tudom ez kavart-e be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest