Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krethx
aktív tag
-
törölt tag
Ma azt hiszem befejezem a Revós részvény day tradinget.
Eladtam a részvényeimet 386 dolláros áron erre 330-on könyvelte el kb. 20 perc múlva. -
HoTDoG
tag
Várható a Revolut webes felületének bővítése? Kifejezetten a tőzsdei kereskedésre gondolok. Ha esetleg valakinek lennének bennfentes infói, esetleg aktívan olvassa a Revolut fórumát
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Oliverda #27889 üzenetére
Köszi! Rémlett, hogy mintha lenne különbség a K&H-nál a betéti és hitelkártyák kezelése között ezen a ponton, csak nem tudom összehasonlítani betéti kártya hiányában.
@pictigjis: Neked is köszi a tapasztalatok megosztását!
@Skuzzy: Nálad a 8679 a K&H-s kártyádhoz a Revolutnál generált azonosító szám. Elvileg minden feltöltésnél ez jelenik meg, és akkor volt jelentősége, amikor vissza kellett írni a megerősítő kódot a Revolutnak, hogy tényleg a te kártyád. Ez tehát nem az MCC kód.
-
Bucinudli91
csendes újonc
Sziasztok!
Tegnap a következő problémába ütköztem. Sikertelen feltöltés. Budapest Bank. A kódot beállítottam a kártyához, azt nem is kérte. A bankkal beszéltem, azt mondták, hogy náluk nincs probléma, a kártyával minden rendben. A Revolutnál lesz a gond szerintük. Járt valaki más is így? Esetleg a Revoluttal beszélt valaki?
Köszi a segítséget! -
vnorbi
aktív tag
válasz
Skuzzy #27887 üzenetére
Rámész a tranzakcióra és legalul van a "statisztikai kód". Legalábbis hitelkártyánál így van. Egyelőre még valószínűleg csak foglalás lesz, két munkanap múlva könyvelik le (és dől el, hogy vásárlás-e), ezért most még a számlatörténetben a zárolt tranzakciókat le kell nyitni, ott kell keresni.
-
Skuzzy
csendes tag
Viszont a mcc vagy milyen kód változott és KH-nál nem vásárlásként jelenik meg, bár KH-s ügyfélszolgálat azt állítja, majd nem fognak rá felszámolni költséget, de nem is teljesült még, pedig fél órája indítottam, azóta függőben van:-( Remek
-
Skuzzy
csendes tag
ohh végre valuta vétel és eladásnál is 1 EUR/$ ..stb-hez van mérve mindkét irány Ft-ban, nem 1 Ft-hoz az egyik
-
Is-tee
aktív tag
válasz
Karsai07 #27878 üzenetére
Szia!
Semmi választ nem kapok arra, hogy miért nem tudok bejelentkezni. Próbáltam töröltetni a fiókot, de nem lehet mert van rajta 2.89Ft. Ugyan azt a sablon szöveget kapom, hogy tudják, dolgoznak rajta. Egyelőre nem tudom mit csináljak, megint írtam nekik. Ha kapunk választ megosszuk egymással?
-
Karsai07
friss újonc
válasz
Is-tee #27851 üzenetére
Szia!
Ugyan ez történt ma velem mint Is-tee...új telefont vettem... Be akartam jelentkezni a Revolut appba de nem engedte: A beírt ellenőrző kód vagy jelszó helytelen... Aztán a régi telefonon is ki jelentkeztem... Gondolván az új telloval lehet valami... De sajnos nem úgyhogy most semmi hozzáférés... Online meg ugye semmit sem lehet csinálni.. Tőzsdére meg nem is látni rá..
Írtam én is a supportnak de még semmi.. Is-tee nálad történt valami előrelépés?
Köszi a segítséget. -
Cheesus
senior tag
Sziasztok
Frissen szeretnék regisztrálni Andoird telefonon az app-ba, de nem fogadja el sem az sms kódot, sem azt amit a gép hang bediktál. Valmi ötlet esetleg?
-
Elek419
csendes tag
válasz
Quinine911 #27872 üzenetére
Üdv! Szintén ugyanez, szintén ios.
-
Somatom
veterán
Üzent a Revolut, hogy az új virtuális kártyámat hozzáadhatom a Google Pay -hez. Ráböktem, hogy mégse, az üzenet eltűnt és vele együtt a virtuális kártya is. Tudja vki, hogy hogyan lehet előcsalni? Az app -ban csak a régit látom.
-
Drenadar
veterán
válasz
Quinine911 #27872 üzenetére
nálam működik rendesen.
(android) -
Quinine911
aktív tag
Skacok, ti sem tudtok felcimkézni/elnevezni kártyákat?
hiányzik a “save/mentés” gomb nekem...beirom a kivánt kártya nevet, de sehogy se tudom elmenteni, csak visszamenni a kártya menüjébe, de ugy meg nem menti el.ios app amugy.
-
aleister
veterán
zerodot és drtimot:
Brexit bakker! Teljesen kiment a fejemből.
Köszi Urak! -
Kviky
tag
A Revolut magatol lecserelte a virtualis kartyamat (elore kuldott ertesitest, hogy ezt fogja tenni) egy ujra, holott a regi meg boven ervenyes jo nehany evig. Jelenleg latom mind a regit, mind az uj virtualis kartyat.
Ket kerdes ennek kapcsan:
- mi lehet a lecsereles oka?
- meddig elhet meg ezutan a regi, mivel pl. PayPal, Gpay moge az van megadva?Van ilyen jellegu tapaszatalata valakinek?
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Volt valami változás a Revolut számlaszámaiban?
SEPA utalást szeretnék eurós Rev számlára. Eddig ez volt a számlaszámom: GB85 REVO 0099 7028 5961 83 · REVOGB21
Most belementem az alkalmazásba az adott számlához, és már litván számlaszám van ott (LT76 előtag és REVOLT21 BIC). -
Is-tee
aktív tag
válasz
emeritus #27863 üzenetére
Igazából én is ezt érzem, mert nem az én hibam zárolás, vagy valami, hanem náluk van valami hiba, de kezd már kínos lenni, hogy kedd óta reggel este beszélek velük, és mindig ugyan az a válasz, várjak majd lesz valami, és kicsit tartok már attol, hogy ban lesz a vége, vagy valami hasonló.
-
Is-tee
aktív tag
Köszönöm a segítségeteket, kedd óta minden nap beszéltem valamelyik ügyintézővel, de egyik másik ugyan azt mondta, várok pár napot hátha történik valami, csak ilyenkor eszembe jut ha ennyire a helyzet magaslatán állnak érdemes-e komolyan venni őket.
azért napokat heteket várni a hiba elhárítása miatt, hogy használni tudd a számlád nonszensz
Tuomas: nem hiszem, bent voltam beta programban, tegnap jött frissítés, és azzal se oldódott meg. Külföldi oldalakon jelezték már többen elég régen, van akinek azóta se jó.
-
vesir
tag
válasz
Is-tee #27859 üzenetére
"új telefonszámra kérem az új regisztrációt"
Hiába kéred másik számra amíg a meglévő fiókod nem került törlésre, plusz a személyidből kiderülne az egyezés. Fejenként csak egy personal fiók engedélyezett, a személyazonosságot igazolni kell, tehát elméletileg ez így nem menne, tényleg csak törlés után. -
Is-tee
aktív tag
Lehet egyelőre várok pár napot mást nem tudok tenni, kérdés ha új telefonszámra kérem az új regisztrációt, akkor is érvényes-e a várakozási idő. Csak ez a halandzsa amit mondtak, hogy majd jelez az alkalmazás elég érthetetlen, mivel nem tudok belépni, hogy jelezne?
-
Is-tee
aktív tag
válasz
Tuomas #27855 üzenetére
Mert jelenleg a weben kívül nem tudom használni, mert nem tudok belépni az alkalmazásba, mint írtam.
emeritus: pontosan, tegnap megkérdeztem, hogy járható-e ez az út, de csak annyit írtak, hogy ha megszeretném szüntetni a fiókot, akkor azt alkalmazáson belül megtehetem, de mivel nincs alkalmazás, azaz nem tudok bejelentkezni, így nem tudom törölni se.
-
Is-tee
aktív tag
válasz
bigdady #27852 üzenetére
Online nem kell app, mert elég az email cím, meg a telefonszám, és, akkor tudom használni, csak, hogy ez lehetséges-e így megszüntetni. Mert amilyen válaszokat kaptam kicsit nevetséges, mert azt mondták, ha helyre állítják a hibát, akkor az app jelezni fog, de hogy jelezne az app, ha be se tudok lépni?
Illetve mennyi időn belül tudok újra regisztrálni.
emeritus: Igen olvastam, csak így elég necces, hogy várjak, várjak, közben nem tudom használni se, és mi garantálja, hogy utána minden gond nélkül menni fog, mert nem tudtak választ adni, hogy mi okozza a hibát, csak annyit, hogy tudják, hogy probléma van, és dolgoznak rajta, már 5. napja, kicsit csalódás így. Ha használnám kereskedésre, amin elgondolkodtam, így elég meredek, ha nem férek hozzá, hogy eladjam, vagy bármi.
-
emeritus
tag
válasz
Is-tee #27851 üzenetére
A Revolut nem javasolja a fiók törlését, mivel "...it can take a bit of time to set up a new account..." Ha a support szerint is kell egy kis idő az újhoz, valószínű, hogy időigényes.
Csak akkor szüntesd meg a fiókod, ha alapos az indok, költséggel a fenntartása nem jár. -
Is-tee
aktív tag
Van valakinek tapasztalata a revolut fiók törlésével kapcsolatban? Mennyi időn belül lehet újra regisztrálni? Jeleztem a supportnak, hogy nem tudok bejelentkezni az app-ba, mert ezt a hibaüzenetet kapom: A beírt ellenőrző kód vagy telefonszám helytelen. De a weben betudok jelentkezni, és csak annyit mondott az összes ügyintéző, hogy dolgoznak rajta, és várjak, nem tudnak konkrét időt írni, hogy ezt mikor fogják tudni elhárítani,mindez már 5. napja. Csak app nélkül megszüntetni se tudom a fiókot.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest