- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
pdr755
aktív tag
válasz
sopruk #27188 üzenetére
Lehet hogy néhol az elfogadóhelyek rendszere még nincs élesítve?
Mai napon 1 SixtPay (?) elfogadóhelyes vásárlás vásárlás nincs erős hitelesítés, 1 PH! prémium vásárlás (Barion elfogadó) nincs egyáltalán jelszó vagy bármi kérés. K&H Visa kártya, csak azért írom, hogy egyelőre máshol is van h nem változott. -
pictigjis
őstag
válasz
viharhozo #27197 üzenetére
megmarad. 14-es pont, kartyamegszuntetes lehetosege csak a plusnal merul fel 14 napon belul
https://www.revolut.com/en-HU/legal/premium-and-metal
15 nap utan mondom majd fel, ez igy osszesen 3600 lesz, 1600-zal tobb egy sima postazasnal, ez van, belefer
ha valakit erdekel, uk bin-t generalt a revolut erre a visara
-
zoza32
csendes tag
próbáltam otp ről feltölteni én is, nekem végigcsinálja, és a végén azt irja hogy sikertelen feltöltés
-
sopruk
senior tag
Most fizettem az Alzánál eldobható kártyával 15.170 Ft-ot. Nem úgy volt, hogy mától az appban meg kell majd erősíteni? Simán fizetett, nem kért semmit...
-
pictigjis
őstag
válasz
viharhozo #27184 üzenetére
nekem is visat adna plushoz, de csak a kartyarendeles miatt nem eri meg valtani 14 napon beluli downgrade eseten sem :/ a szallitasi dij utolagos felszamolasa nem zavarna, de az igen, hogy kvazi torolhetik a kartyat. persze ez a may jelentheti azt is, hogy nem teszik meg, de az esely megvan
If we sent a Plus Card to you, we'll charge you the delivery fee, and may deactivate the card. The delivery fee will be between £4.99 and £6.99 depending where you live.
-
viharhozo
addikt
válasz
vmarci21 #27183 üzenetére
En Barionon kivul se tudok tovabbra sem fizetni Revolutos MC-vel. Visa megy. Fura.
Kivancsisagkepp raneztem, magyar maganszemelykent igenyelt Revolut MC a Bin checker szerint ukran kartya, a PUJSC FIDOBANK-e. Ez masnal is igy van?
Ha esetleg keresne vki Visat, nalam most a Plus csomaghoz azt adna. A tobbihez MC.
-
Reverting
őstag
Na akkor unicredit top up megy valakinek?
-
oszi666
őstag
Sziasztok, szeretném topupolni a revolutomat OTP kártyáról, de azonnal azt írja, hogy declined. Gondolom az új hitelesítés mizéria miatt, mert ez online vásárlásnak minősül. Elvileg be van állítva minden, és amikor máshonnan rendeltem online akkor működött rendesen, de itt amikor rábökök hogy add money, nem ugrik fel az smartbankban hogy hitelesítsem a tranzakciót.
-
bigdady
nagyúr
Január 1 változások illetve van ahol nem sikerült. Nálam Bbank rendben
-
viharhozo
addikt
-
Sinkó
tag
válasz
XboxGamePass #27172 üzenetére
Curve se megy Revolut se megy.
-
Sinkó
tag
válasz
XboxGamePass #27172 üzenetére
Rohadek Erste is...
-
zoza32
csendes tag
pl melyiket ? ami megbizható is? köszi
-
Sanyi.mTs
addikt
próbálnék PH éves prémium tagságot venni és Barion-on nem sikerül. Ezt írja:
"A megadott kártyát a rendszer visszautasította. Kérlek, vedd fel a kapcsolatot a bankoddal!"Mi lehet a gondja?
Pénz van rajta, adatok jók, CVC kód jó, család- és keresztnevet is felcseréltem. Az az érdekes, hogy az app-ban semmi se jelenik meg a sikertelenségről. -
zoza32
csendes tag
válasz
Takuun #26865 üzenetére
te se bizol a brexit utáni revolutos tőzsdében? én még mindig vacillálok, nem szivesen ereszteném el, nekem jól működött a részvénydolog.. meg azt se tudom igazán ha kiveszem a pénzem (nem kevés) akkor simán áttudom az otp s vagy erste számlámra utalni 1000 ft költséggel?
-
atosz1986
újonc
A Revolut appban a kártyánál "Add to GPay" lehetőségre kattintottam, elfogadtam a feltételeket stb... ezután gyakorlatban hogy tudom használni pl egy üzletben?
-
petir
senior tag
-
Pocok256
veterán
Sziasztok bitcoinnal és reszvenyekkel kereskedek revon viszont ez a 2,5% os fee ide oda váltásnál teljesen megeszi a hasznot ha platina vagy metalra valtanék azzal ez fixalva lenne mert pontos infot nem találtam sehol sem, hogy platina vagy metal usernek.mennyi a bitcoin valtaskor a költsége valakinek tapasztalata esetleg ?
-
-
akom
őstag
Sziasztok!
Hátha valakinek segít:
Beszéltem a support-tal, hogy én még nem kaptam megerősítő üzenetet (Jan 1-től változik a részvénykereskedelmi üzletszabályzat, és csak akkor tudsz kereskedni Revoluton ha elfogadod azt.)
Na most kiderült a lényeg: Nem fogja az appban automatikusan feldobni, hanem teljesen el kell menned addig még rá nem nyomsz egy részvénynél a vétel vagy eladás gombra. Itt egyből feldobja az általános szöveget, majd meg is lehet erősíteni hogy benne vagy a buliba. -
sopruk
senior tag
"Biztonságos internetes fizetések
Az új rendeletek miatt kötelező lesz a 3DS-hitelesítés használata
Az Európa-szerte hatályba lépő új rendeletek miatt bizonyos típusú internetes fizetéseknél további biztonsági réteget (3D Secure (3DS)) kell alkalmazni.
Nem minden kereskedő engedélyezte azonban ezt a funkciót a webhelyén. Ez azt jelenti, hogy bizonyos fizetéseket nem dolgozhatunk fel ezeknél a kereskedőknél, és kötelességünk lesz elutasítani őket.
Úgy gondoljuk, hogy ez a tranzakciók kevesebb mint 1%-ánál fog előfordulni, mivel a legtöbb kereskedő fel van készülve a változásra. Tudjuk, hogy frusztráló, amikor megpróbálsz fizetni, és nem sikerül, ezért szeretnénk, ha tudnád, hogy mi minden tőlünk telhetőt megteszünk a folyamat zökkenőmentessé tétele érdekében.
Ha mégis ilyen helyzetben találod magad, próbáld meg felosztani a kosarad tartalmát több kisebb fizetésre (az egyes fizetések értéke ne haladja meg a 250 EUR-t vagy azzal egyenértékű összeget), mivel így kisebb a valószínűsége, hogy nem sikerül a fizetés.
Amennyiben kérdésed lenne, kérjük, tekintsd meg a blogunkat, ahol további információt találsz."
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest