Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
válasz
DarkByte #26699 üzenetére
A "Pénz hozzáadása" ablakban a jobb felső sarokban lesz lehetőség beállítani az automatizált feltöltést. Be tudod állítani, hogy ha "x" összeg alá kerül az egyenleged, akkor "y" összeggel töltsön fel. Ha még nincs ott ez a lehetőség, akkor ha "elég sokat" használod a Revolutot, akkor előbb utóbb bekapcsolják...
Az EUR-ra váltás alapból automatikusan történik. Nem szükséges előre átváltani fizetés előtt, kivéve hétvégén, mert olyankor feláras. Olyankor érdemes előre váltani hétközben... -
DarkByte
addikt
válasz
balinlin #26698 üzenetére
Szuper, köszi!
---
Esetleg nem tudom van-e aki subscription-ök fizetésére használja (pl. Amazon Prime, ami EUR-ban von és nem Forintban).
Lehet valahogy automatizálni a kártyás topup-ot majd az EUR-ra váltást Revolut-on belül?
(Tudom hogy lehetne rendszeres átutalással, de annak díja van a banknál, míg a kártyásnak nem, ha lenne ilyen megújuló előfizetés szerű terhelés) -
DarkByte
addikt
Buta kérdés gyanítom, de ha nem akarok fizikai kártyát, mert úgy sem fogom használni, csak online dolgokhoz, akkor nem muszáj rendelnem, ugye? Tehát attól teljes értékű a fiókom és használhatom virtuális és eldobható kártyákkal?
Csak mert közben visszajött a rendelő felület, de látom hogy az első tök alap kártya sincs ingyen. És bár nem nagy tétel, ha nincs rá szükségem, most nem költenék rá.
-
-
1stVikman
senior tag
Sokadik Unicredit-es hozzászólás!
Most frissítettem a Revolut app-ot, próbaképp elindítottam egy feltöltést. Nem jött UC app-ban semmi megerősíteni való, illetve a revolut app-ban sem váltott a Visa engedélyeztetési formájára, csak jött egy "processing" képernyő és átment a pénz.
Szóval legfrissebb revolut app, és gond nélkül ment a topup Unicredit Visa kártyáról.
Ez alapján ezt az egész mizériát a Revolut számlájára írom. -
csubuka
addikt
válasz
Somatom #26673 üzenetére
Köszönöm szépen válaszod!
A gond ott van, hogy nem nagyon hajlandóak magyar számlára utalni, ahogy kinéz. Vagy a brit számla (ezt nyújtaná a Revolut) vagy Paypal. Ha Paypal, akkor ahhoz is célszerű kötni egy Revolut kártyát, hogy a pénz a Paypalról elvándorolhasson a magyar számlára gondolom... *Ahogy nézem Paypal nem fogad el Revolut kártyát, szóval az bukó
-
interfész
tag
Sziasztok!
Történet a következő: Van egy Huawei P20 telefonom ahol minden frankón működik (pénzfeltöltés, saját Unicredit bankártyán keresztül, még 3d secure sincs... rányomok és ott van a pénz egyből).
Váltottam telefont P30 Pro ra és beállítottam a revolutot is meg a banki appot is... na most ha pénzt akarok küldeni revolutba akkor bekéri a banki auth. , jóváhagyom a banknál és utána proxy error al elszáll a feltöltés... a másik telón hibátlan... ugyan az a revolut és az unicredit app a 2 telón verzióra...
Esetleg tudtok segíteni?
-
DarkByte
addikt
Megjavult az OTP-s kártyás topup.
Erre most kártyát nem tudok rendelni.
Imád engem ez.Tuomas: persze, csak gondoltam megjegyzem milyen vicces hogy minden problémába beleszaladok folyton.
-
norrberth
addikt
Ez micsoda? [link]
Kártyakézbesítés
Észlelve · 12:20 10, Dec -
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ha külföldről várna az ember valamennyi kevéske bevételeket, ámde azt végül magyar számlára akarja eljuttatni, arra megfelelő lehet egy Revolut számla nem (netes oktatás)?
Ha jól értem az ingyenes csomagban is van ingyen havi 200 fontig magyar ATM-ből pénzfelvétel, illetve lehetne havi egyet ingyen (? nem tudom, hogy a célbank nem húzza-e le az embert, hiába a "feladás" ingyenes Revolut oldalról) utalni akár egy OTP számlára teszem azt, mindezt 1000 fontig külföldi valutát magyarra váltva, szintén ingyen? Nem ilyen ezer fontos dolgokról lenne szó amúgy, szóval az, hogyha kicsit beragad a pénz, meg nyavajognak azon, hogy honnan van, az nem a világ vége...
-
norrberth
addikt
válasz
UberMutant #26666 üzenetére
-
norrberth
addikt
Az egyszer használatos Kártyával fizetek.
Pl alin, akkor azt írja megváltoznak a kártya adataim minden vásárláskor.De ha van valami gebasz.
Akkor hogy küldik vissza a pénzt? Ha a régi kártya adatai megváltoztak? -
Okami68
csendes tag
Megjött a válasz az UC-től a panaszomra:
"Bankunk dolgozik azon, hogy a Revolut kártya feltöltésére irányuló tranzakciók mihamarabb sikeresek legyenek. A probléma nem minden tranzakciót érint, ezért a vizsgálat hosszabb időt vesz igénybe, mely miatt elnézését kérjük.
Munkatársaink a kártya kibocsátói, POS és ATM elfogadói szolgáltatást üzemeltető SIA Slovakia bevonásával azon dolgoznak, hogy problémát mihamarabb megoldják és ne okozzunk kellemetlenséget a kártyás fizetések során.
Kérjük megértését és türelmét a hiba javításáig, melynek időpontjáról nincs pontos információnk."Oliverdának van igaza. Ez egyhamar nem lesz megoldva.
-
fil
őstag
Lehet, hogy én vagyok béna, de a mai frissítés óta nem találom az árfolyamfigyelőt az app-ban.
-
Oliverda
félisten
válasz
Okami68 #26653 üzenetére
A magyarázat nyilvánvaló: elcseszték valahol a 3DS-t a fejlesztők, hibás a kód. Bankoknál az ilyen hibák javítása heteket vagy akár hónapokat is igénybe vehet, úgyhogy én egyhamar nem számítanék megoldásra.
kirkri: Már én is tapasztaltam hibát több kártyánál is, évente kb. 2-3-at, jellemzően a Revolut valamelyik rendszerének ideiglenes hibájából. Az Unicredit esetében másról van szó.
-
kirkri
addikt
válasz
Oliverda #26648 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy itt van jó helyen a téma, mert elég sokan vannak akiket érint és ők itt fognak tájékozódni a fejleményekről. Abban mondjuk egyetértek veled, hogy azt nincs értelme beírni újra és újra, hogy még ma sem megy. De mivel nem születik több száz hozzászólás, ami már zavaró lenne, valamint OFF-ban is vannak az UC hozzászólások, így gyorsan áttekerhetőek.
Szerk: #26651 Oliverda
Tegnap a Fintech Facebook csoportban valaki írta, hogy egy CIB kártyás feltöltésnél tapasztalta a hibát. -
Okami68
csendes tag
válasz
Oliverda #26651 üzenetére
Rejtélyes, az biztos, főként mert semmi "hivatalos" magyarázat nincsen, csak a kezdeti terelést követő elismerés az UC részéről, hogy van hiba és dolgoznak rajta.
De bakker, már harmadik hete!Mondjuk, nekem most 5 percen belül a Rev kártyán volt az átutalásom. Szóval, legalább ez működik az UC-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Villanyszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GTA VI
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest