Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
takos
tag
válasz
mAtThEw0319 #26492 üzenetére
Köszönöm. Azért érdekes, hogy lassan egy hete nem tudják megoldani. Szomorú
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
viharhozo #26489 üzenetére
Az a baj, hogy ha nem fixírozod folyamatosan a telefonod, akkor simán lehet, hogy lemaradsz az "agent"-ről. Én azt szoktam, hogy beírom, hogy "live agent", utána pedig már el is kezdem írni a nyűgömet, hogy ha valaki belép már reagálhasson is rá.
#26491 xy.zsolt
Ha, mindkettőtöknek van Revolut-ja, akkor ne bekérővel vacakoljatok. Simán csak küldjétek át egymásnak a pénzt. Az a lényeg, hogy mindketten engedélyezzétek, hogy az app. hozzáférjen a kapcsolataitokhoz (gondolom egymás tel. könyvében benne vagytok), és akkor az app. tel. szám alapján már tudni is fogja, hogy neked is, és a haverodnak is van Revolut-ja. Utána már csak pár "katt", és meg is érkezik a guba. -
mAtThEw0319
senior tag
UniCreditnél még mindig nem megy a bankkártyás feltöltés... telefonos ügyfélszolgálat (UniCredit) jövő hétre ígérte, hogy megfog oldódni a probléma, addig inkább átutalással töltsem fel, mondták.
És emiatt írok.. kevesebb mint 15 perc alatt teljesült, délután 5 óra után az átutalás.. ez számomra teljesen hihetetlen. Úgy voltam vele, hogy jó ha holnap délelőtt valamikor rajta lesz a pénz.. és erre kevesebb mint 15 perc múlva jelez a revolut app.. hihetetlen... !! -
xy.zsolt
őstag
kaptam egy revolutos pénz bekérő linket egy barátomtól....utalni kéne neki revon belül de valamiért nem fogadja el érvényesnek a revo kártyámat
A kapott linkre kattintva az app kéri ugye a nevem címem, kártyaadatokat, irányítószámom és országom (Magyarországot és a revonál regisztrált irányítószámomat, revo kártyaadataimat adtam meg)....majd rábökök a fizetésre erre mindig azt írja ki, hogy nem megy. A kártyával ma gond nélkül többször fizettem boltban és neten. Mi lehet a gond?
-
norrberth
addikt
Utaltam magamnak pénzt.
Pénz megérkezett, de se e mail, se app nem jelzett.Értesítéseket lehet valahol állítani?
-
viharhozo
addikt
Hogy lehet uj chatet inditani? A mostani harom napja "Munkatárs keresése" allapotban van, es nem tortenik vele semmi. Viszont a listaban az aktivak kozt szerepel.
-
Tuomas
addikt
Megújul a standard kártya kinézete, először csak az UK-ban lesz elérhető, majd fokozatosan a többi országban.
[link] -
Tuomas
addikt
Aki lemaradt volna róla: elérhető a Revolut web app, úgy látom ez már jóval több funkciót tartalmaz, mint a korábbi.
[link] -
room303
tag
-
dugynok
senior tag
Üdv!
Unucredites mastercard nàlam sem megy... Gpay fizetés megy curve kàrtyàval, de napi max 200k. Utàna màr nem enged... Mögöttes kàrtyàn bőven van pénz. Mi lehet a bibi? -
norrberth
addikt
Sziasztok
Fizikai kártya igényléskor melyiket küldik mostanában?
Visa vagy MasterCard? -
MárkeR
lelkes újonc
Sziasztok!
Ha magyar bankszámlára szeretnék utalni mindenképp kell a címzett címe is?
Ezt nem értem miért kériKöszi
-
<Adamsky>
nagyúr
"Kíváncsi leszek mi lesz."
No, nem volt épp gyors (meló közben kitettem a telefon képét a monitorra, hogy ne maradjak le ha bejelentkeznek) de megoldódott. Kicsit nehezen értette meg a dolgot, de aztán azt írta, hogy a technikusok dolgoznak a probléma megoldásán és jelentkezni fog, ha már jó.
Nem hagytam magam lerázni, kérdeztem, hogy hol fog jelezni, és kb. mikor. Kisvártatva csak annyit írt, hogy nyomjak egy logout-ot. Mondom OK, legyen ...
... és TA-DA, logout-login után jó lett.
Szóval szerintem Te is próbáld meg először ezt, aztán ha nem megy, akkor készülj be egy statement-el (kivonattal) és pár screenshot-al, és irány a chat. Ha lassan is, de itt működik a dolog (nem úgy mint a Curve esetén)
-
Brandynew
őstag
válasz
1stVikman #26453 üzenetére
A robotnak hiába küldöd be, azt nem olvassa valódi ember. A robot arra való, hogy a beírt kulcsszavak alapján a GYIK megfelelő pontját kapod meg válaszul, egy sima kereső. A live szót kell beírni (nem kell az agent utána), pár perc múlva kapcsolnak élő embert és vele tudsz erről beszélni.
-
balinlin
senior tag
akiknek gondjuk van a topup-al, azok próbálták esetleg a web appot használni? Ott is lehet topupolni. Persze elvileg ott is hasonlóan megy (vagy nem megy) a töltés, de egy próbát megérhet.
-
<Adamsky>
nagyúr
Tegnap igen, de akkor még nem voltam tudatába, hogy van ilyen kivonat. Ő azt írta, hogy látja a pénzváltást, és azt is, hogy a végösszeg stimmel. Mondta, hogy nézzem meg a tranzakciókat. Mondtam, hogy pont ez a gond, hogy ott nem látszik. Küldtem screenshot-ot...
Az lett a vége, hogy várjak, és/vagy telepítsem újra az app.-ot. Most, hogy ki tudom exportálni PDF-be a hónapot, és mellé tudom tenni azt, hogy a végösszeg nem annyi, amennyi, így ma újra próbálkozok. Egyelőre várom, hogy bejelentkezzen valaki. -
Hozzáadtam a kártyát a Google Pay-hez, de amikor akarom használni sikoltozik, hogy "használja a chip" kártyát.
Hol "ronthattam" el?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest