- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
van most valami akció mint kb. egy éve, hogy ha igényelsz kártyát, jóváírnak bizonyos összeget?
-
Drenadar
veterán
válasz
razorbenke92 #27348 üzenetére
köszi, reménykedtem hogy van valahol eldugva egy gomb, ami csinál róla statisztikát.
Már több mint egy éve használom, macerás ezt összeadniviszont annyira (szép) irreális a Ft értéke a széfnek, hogy kiváncsi lennék, hogy hány ft-ot rakott eddig be.
(Nálam csak a ft-ot nézi, 3x -os szorzó van, és azt teszi be a széfbe és akkor váltja át krypto-ba). -
válasz
Drenadar #27344 üzenetére
Befektetések lapon megtalálod a széfeket, és megnézhetsz minden tranzakciót.
Nekem forint alapon van, viszont más valutákban is gyakran használom a kártyát. A kerekítést külön módszerekkel csinálja ( Forintnál 100 forintra kerekít, Eurónál, Fontnál, Dollárnál egészre kerekít)
Így viszont a forint tranzakciók után szorzó nélkül maximum 99Ft a megtakarítás, valuta után pedig akár 300-400 forint is. Szorzóval pedig még agresszívebbek a számok. -
gabo91
aktív tag
December végén jött egy email, ha használom a kártyám dec 31-ig 5x akkor 2000Ft jóváírást kapok.
Valaki kapott már jóváírást? -
Drenadar
veterán
Sziasztok,
Arra van e mód hogy valahogy megnézzem, hogy mekkora pénz került bele összesen a széfben? (Aprópénz széfről van szó amit ügyesen nem Ft alapon állítottam be viszont forintot költök általában.) -
UHHH
őstag
Van sberbankos sorstársam, akinek sikerült már feltöltenie idén revolutra pénzt? Azt írja a revo, hogy 3ds gebasz van a bankommal, felejtsem el a topupot a mastercardomról.
-
nhpeti
tag
Ja lemaradt, hogy MasterCard-ról próbálom tölteni.
-
nhpeti
tag
Sziasztok! Teljesen szűz revolut felhasználó vagyok, szóval bocs, ha hülyeséget kérdezek, de nem találtam rá választ a fórumban.
Elsőként próbáltam feltölteni a minimális 4000 Ft-al a Revolut számlámat OTP bankkártyával. Meg is történt, az OTP Smartbankban látom is a levont 4000 ft-ot, Revolutban azonban azóta az van a tranzakcióknál, hogy Kártya engedélyeztetése (függőben) +4000 ft.
A revolut egyenlegen tehát nem jelent meg az összeg. Ez a kártyaengedélyeztetés mennyi idő szokott lenni? -
emeritus
tag
válasz
Oliverda #27335 üzenetére
Jómagam szabálykövető vagyok és még csak kockázatos műveletekre sem biztatok senkit. Mindamellett a topup egy közönséges kártyás vásárlás, ahol a használt kártyát illetően a Revolut, mint "eladó" korlátozott felelőssége és hatásköre tudatában szabályoz. Felteszem, hogy egy céges, vagy egy társkártyával végzett topup is teljesen szabályos lehet.
-
emeritus
tag
válasz
Viper26 #27325 üzenetére
A Revolut szabályozása puhul. Korábban megkövetelte a saját kártyát, most is mindig arra utal, DE: "Azt ajánljuk, hogy saját kártyáddal adj hozzá pénzt a Revolut-számládhoz. Ha valaki pénzt szeretne küldeni a Revolut-számládra, ezt azonnal megteheti a saját Revolut appjával."
(Ezt írja most a Sugóban, korábbról "a neveden kell lennie" megfogalmazásra emlékszem, a jelenlegi megfogalmazás enyhébb és sajnos nem egyértelmű.) -
Tuomas
addikt
válasz
Viper26 #27330 üzenetére
Az nem volt kérdéses, hogy tudsz-e rá tölteni, vagy sem.
A bankkártya használatra viszont törvényi vagy jogszabályi előírások vannak, egyszerűen elméletben nem használhatsz olyan kártyát még boltban vásárlásra sem, amin nem a te neved van.
Azt, hogy közös számla esetén mi van, azt viszont nem tudom. -
UberMutant
őstag
szerintem egy magyar bankszámlára kell kiutalni a forintot ( a paypal nagyszerű árfolyamával) és utána a forinttal azt csinálsz , amit akarsz, pl átrakod revolutra.
de ez paypal topik kérdés.
egyébként, miért nem próbálod ki? ha hozzá tudod adni a revolutos számlaszámot akkor mehet, egyébként nem. mondjuk , mivel a revolutnál nincs egyéni számlaszám, én a helyedben nem próbálkoznék ezzel.
ha nincs magyar bankszámlád, próbálkozhatsz még transferwise zal is. persze az sem biztos, hogy a paypal csak simán engedi hozzáadni a TW számlaszámot.mindez azért van így , mert a paypal ragaszkodik a 3% lehúzáshoz. #greedy_bastards
-
Ka_
csendes tag
PayPal balance-ról (EUR) tudok pénzt tölteni Revolutra (HUF) ?
-
emeritus
tag
válasz
Viper26 #27320 üzenetére
A Revolut töltése (OTP) kártyával (is) egyszerű. A 3DS bevezetése kapcsán olvasni zavarokról, ezek nyilván átmenetiek, én semmit nem változtattam - régóta régi SmartBankot használok - nem tapasztalok semmi változást, nem kér hitelesítést. (Egyébként a 3DS sem bonyolult.)
-
Brandynew
őstag
Kicsit off, de hasznos: a full ingyenes magyar Recash hozzárendelhető Revoluthoz, bizonyos üzletekben pénzvisszafizetést ad, továbbra is a Revoluttal fizetsz, akitől megkapja az infót, hogy fizettél-e a listájában lévő üzletben. Sok nagy üzlet nincs benne, de pl. Zing Burgernél 16%, Woltnál 4%, Praktikernél 4% visszatérítés jár, megkapod a Recash accountodra és simán átrakod Revolutra a lóvét.
Esetleg tud még valaki hasonlót szolgáltatókat, amelyek pénzvisszatérítést adnak vagy együttműködnek a Revoluttal?
-
Viper26
nagyúr
Google pay mellé szeretnék virtuális kártyát, amit hozzá tudok adni telefonhoz, órához.
Jó megoldás ez így, vagy érdemes mellette fizikai kártyát is tartani / igényelni tőlük?
-
Tuomas
addikt
válasz
Okami68 #27314 üzenetére
Igazából amit ő mondott szerintem az az érintéses fizetés akar lenni, mert ott tényleg van olyan, hogy bizonyos összeg elérésekor nem enged érintésell fizetni, hanem be kell dugni a terminálba és úgy fizetni. Olyanról én őszintén szólva nem hallottam, hogy online vásárláskor jön ez elő, de kitudja.
-
Tuomas
addikt
válasz
Okami68 #27312 üzenetére
Aha, lehet az is, hogy nem komálja a revolut kártyát, néha előfordul, mert pre paid kártya.
Megpróbálhatod amit mondtak végülis, de az is megoldás, hogy igényelsz egy revolut virtuális kártyát is, ha tudsz ingyen és azzal is megpróbálod.
Vagy egy másik megoldás, hogy másik helyről is próbálsz venni valamit on-line, ha épp aktuális lenne. -
Okami68
csendes tag
Sziasztok!
Megerősítésre van szükségem.
A kezdetektől fogva, amióta Rev kártyám van, kizárólag online vásárlásokra használom. Soha nem volt semmi gond, mentek a fizetések.
Az utolsó három alkalommal azonban elutasításra került a kifizetésem. A kártyán van elég pénz, az adataim rendben voltak.
Beszéltem az "élő ügynökkel", aki azt mondja, hogy valami kapcsolati probléma volt, ezért utasították el a fizetéseket. Javasolta, hogy reseteljük a kártyát és végezzek el egy fizikai vásárlást - vegyek egy boltban kaját, innivalót vagy bármit -, aztán onnan minden rendben lesz.Valami változott náluk? Mert eddig ilyen még soha nem történt és nem volt szükség semmiféle fizikai kártya használatra egy fizikai boltban.
Valaki futott már bele ilyenbe? Működött? -
Szajkop
csendes tag
Aki még az OTP topup-al szenved 3DS hibakóddal, annak itt egy kis segitség:
1) smartbank appban telekód és vásárlási limit megadása (Bankkártyák->részletek)
2) revolut appban törölni a kártyát és új topup-ot inditani
adatok megadását követően jött az értesités a smartbanktól és el is tudtam fogadni a "Kártyás tranzakció jóváhagyása" menüpont alatt
Nekem ezzel sikerült pénzt feltöltenem -
tonyrulez
őstag
Végre sikerült megoldani az auto top-up problémát. Tavaly írtam supportnak hogy nekem nem jelenik meg a kártyánál az auto topup beállítás lehetősége, holott már egy tucatszor topupoltam manuálisan. Akkor azt mondták a banknál kell engedélyezni az ismétlődő tranzakciókat. Na ennek se füle se farka, mert ismétlődő tranzakció alatt a bank a rendszeres levonást érti, megadott időközönként. A Revolut-hoz semmi ilyesmi nem szükséges.
Most végeztem a supporttal, kértek screenshot-ot banki számlakivonatról amin szerepel a nevem és Revolut-os tranzakció. Ezután aktiválták végre az auto topupot, kilépés/belépés után meg is jelent, be tudtam állítani. Kíváncsian várom hogy működni is fog-e.
-
Somatom
veterán
Kaptam mélt a Revoluttól. Személyesen szólítottak meg és azt kérdezték, hogy örül-e a pénztárcám annak, hogy tavaly sehova sem utaztam. Vicces srácok.
-
Andreas2
tag
válasz
vnorbi #27286 üzenetére
Kösz, pont tegnap akartam kipróbálni.
Forintos egyenlegemet dollárra átszámítva pár cent hiányzott a vásárláshoz, mondom itt a remek alkalom, Eladás HUF, Limitárnál viszont átszámolva csak 9 Ft-os lépésekre lehet állítani. Dollár vétel felől közelítve viszont tényleg szépen be lehet állítani.Kis késleltetéssel zajlott le a tranzakció, 16:36-kor jelzett az árfolyam Értesítő, de az átváltás csak 16:49-kor történt meg. Közben egyenletesen esett az árfolyam.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest