Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
válasz DM-Fan #21647 üzenetére
Megmondom őszintén, nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan elviszik, pedig 35k nem kevés pénz egy használt, garancia nélküli lejátszóért...
Gondoltam árulgatom, azt közbe össze is tudom hasonlítani őket... na de még azt sem volt időm eldönteni, hogy pontosan mit is vegyek helyette...Aszem megrendelem holnap az asus-t, aztán lesz ami lesz.
Ez a bolt mennyire megbízható? Itt árulják egyedül 3év garival és még az ára is az egyik legjobb...Erneszto: Szerintem, ha gond lenne a 23.976 lejátszással, akkor erre a tesztben kitértek volna, de ott azt írják, hogy a killa sample volt az egyetlen, ami kifogott rajta... na de az szinte mindenen kifog.
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz s7evcsenko #21652 üzenetére
Az A-210 nagyon keresett, helyből tudnék a sajátomra is vevőt, aki 45 eFt-ot is adna érte.
Nem ismerem a boltot, de a 3 év az gyaníthatólag a gyári Asus garancia.
Get Moded!
-
pongi1
tag
s7evcsenko: Szerintem is jobban jártál volna a Popival, mint ennek a média lejátszójával. Jelenleg nincs pénzem külön média lejátszóra, én ezért döntöttem az ilyen megoldás mellett. A tesztet meg szerintem Te olvasd el, meg hozzá egy Pio tesztet, nem biztos, hogy azonosak az elvárásaink a lejátszókat, illetve azok multimédiás képességeit illetően. A Pio Blu-ray és DVD lejátszónak szerintem tökéletes ezért az árért, a multimédiás képességei pedig elfogadhatóak.
nuke7: Valóban lassabb a beolvasás Blu-ray lemeznél, mint amit megszokott az ember egy DVD lemeznél, de ez lejátszó függő is, és ahogy DM-Fan írta, ezek szerint ez még a gyorsabbak közé tartozik. DivX/Xvid és MP4 fájlokat lejátssza. Ilyen szempontból szerintem egész jó, azt meg mindenki döntse el, hogy hol húzza meg a minőségi határt. Egyébként érdemes megnézni pl. a Netdepo oldalán a termék adatlapját, ott valamennyi játszható formátumot felsorolják. Külső tárolóról lejátssza a 3D filmeket is, de nekem annyira nem jön be a 3D, hogy azt hiszem az Avatar volt az első és az utolsó 3D film, amit megvettem.
Nem játssza le viszont az iso fájlokat, amit tudomásom szerint a média lejátszók simán visznek. -
DM-Fan
Topikgazda
válasz s7evcsenko #21656 üzenetére
Én meg még 55 eFt-ért sem adnám oda a Popit (én anno akcióban vettem és nem fizettem érte ennyit). Elég sok lejátszót láttam már, eddig nem sok volt, amiért odaadam volna. Árában nem igazán van ellenfele. Optikai egységben meg az Asus sosem volt erős, abban csakis Pioneer jöhet szóba, semmi más: optikában és mechanikában is legendásan jó, mai napig.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
s7evcsenko
addikt
válasz DM-Fan #21658 üzenetére
A semminél tuti jobb lesz az optikája...
Amúgy nem tudom Te hogy vagy vele, de azért az A210 sem egy etalon szerintem.
Tudtam vele olyan dolgokat művelni, hogy lefagyjon, elkezdjen szaggatni és ezt csak egy áramtalanítás tudta megoldani. Nem azt mondom, hogy napi szinten előfordult, de 55k-ért nem számítottam erre."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
nagyúr
válasz pongi1 #21655 üzenetére
Szerintem meg (ezzel nyilván bombát robbantok, aminek a repeszei által okozott sérülések még sokáig fájni fognak), nem kell médialejátszóban gondolkodni. Én beszoptam a Popcorn Hour PopboxV8-al, előtte kipróbáltam nem egy (kettő) más közép kategóriás médialejátszót, most gyűröm a Dune HD Max-ot. Ez a Dune az ami egyébként a legközelebb áll ahhoz, hogy azt mondjam, egy igazán felhasználóbarát, kevés buggal és ostobasággal rendelkező médialejátszó, de még ez sincs olyan szinten átlagfelhasználói szempontból, mint egy jól beállított HTPC, azonos áron. És akkor hagyjuk a fejleszthetőséget, testreszabhatóságot, szolgáltatások tömkelegét stb. A folyton hangoztatott képminőség-különbség meg szerintem csak hardver és jó beállítás kérdése. Igaz, hogy egy HTPC-vel több "munka"' van, de tutira behozza az "árát".
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz s7evcsenko #21660 üzenetére
Soha nem kellett áramtalanítanom a Popcorn-t, fagyásra sem emlékszem, maximum olyanra, hogy 3 másodperces power gomb kellett neki a leállításhoz, pedig lassan 2 éve használom. Szaggatással soha nem találkoztam, nálam nagyon stabil a gép. Leginkább azoknál fagy, akik nem konfigurálják rendesen, vagy nem csinálnak full gyári resetet a firmware-upgrade után, ami pedig nagyon erősen javallott.
liszi70: az volt a hiba, hogy a Popcorn-ból a legolcsóbb, kiforratlan modellt választottad, amivel sajnos téyleg vannak gondok. Az A-210-zel nemlettek volna olyan gondjaid, amiket anno leírtál. A HTPC-vel több a kellemetlenség, mint amennyivel többet nyújt, igazából a minőségi filmlejátszáshoz egyik olyan tulajdonságára sincs szükség, amivel többet nyújt egy Dune-nél vagy Popcorn-nál.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz s7evcsenko #21660 üzenetére
Popikra sokan panaszkodnak, hogy fagyogat. Nálam Dune még sosem fagyott le.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ijk
nagyúr
válasz DM-Fan #21662 üzenetére
Nálam azért hajlamos eldobni a hálózati meghajtókat, néha újra kell indítani. Igaz nem NAS az elsődleges funkciója 4 vinyóval, nonstop torrenttel.
Viszont sajnos nem játssza le a Hi10-et, ahogy egyik médialejátszó sem.#21666: Félreértetted (rosszul fogalmaztam), az A210-es a NAS, benne egy 500-as vinyóval, és még USB-n 3x1TB-os vinyóval, nincs külön NAS, pedig kellene.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
s7evcsenko
addikt
Hát persze, tuti én voltam a balek...
2eset:
1
mappa, amiben van pár film, mondjuk úgy 40GB... próbálom törölni a mappát, de semmi, csak kifagyás.
semmire nem reagál... áramtalanítás után file-ok érintetlenek... újra próba, megint fagyás.
Ez a jelenség néha-néha előfordult, de aztán eljutottam odáig, hogy a számítógépen töröltem a fölös file-okat a winyóról.
2.
BD ISO
Hang másik nyelvre váltás után elkezdett akadozni, szaggatni...
Viszont ez a jelenség aszem a FW frissítés után elmúlt...Félre ne érts, nagyon meg voltam elégedve vele, de azért nem volt kifogástalan a működése.
Ám a kompromisszum a boldogság legfontosabb alapszabálya!
Előtte pc-ről vittem át a filmeket tv-re, na ahhoz képes maga volt a megváltás...
Nem is akarom szaporítani a szót popi ügyben, mert ha nem válik be az asus, még kénytelen leszek visszatérni rá..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
nagyúr
válasz s7evcsenko #21667 üzenetére
Bocsáss meg, de ha a Popcorn A210 nem jött be számodra, ami állítólag az egyik legkiforrottabb médialejátszó, akkor mire számítasz? Ne haragudj, nem vagyok hittérítő, de sokkal többre ne számíts médialejátszó szinten, még az új modellektől sem.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz s7evcsenko #21667 üzenetére
Nem ismerem az említett Asus-t, de kétlem, hogy fejlettebb lenne a file-kezelése, mint a Popcorn-é. Nálam az általad említett hibák sosem jelentkeztek, pedig másoltam FTP-n eleget a belső HDD-re, meg onnan vissza is, töröltem könyvtárakat és különálló fájlokat magával a Popival is, PC-vel is, soha nem volt ezzel gond. A NAS-hoz NFS-protokollal csatlakozik, az még stabilabb, mint az FTP, kevesebb a handshake, ezáltal fürgébb is. Még épphogy megboot-ol, de már látja a NAS-t és virítja a könyvtárszerkezetet. Gyorsabb, mint bármely HTPC, amit eddig láttam. Állítom, hogy a Pioneer BD nincs olyan stabil, mint a Popcorn, a Pio-nál már előfordult, hogy el kellett vegyem tőle a tápot, mert csontrafagyott BD-menü navigálása közben, pedig csak gyári lemezzel etetem.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
spiky03
veterán
EZ a KÁCS 90 fokos toldó megfelelő lenne a Kácsa KCS-HH1 HDMI kábelhez?
Vagy szerintetek vegyek hozzá inkább 3980 huf-ért egy HAMÁ-t? Mert az Euronicsban ennyiért láttam.
Az ST50-hez kellene, mert oldalról kell beledugni a HDMI-t és így kicsit furán néz ki, hogy kiáll a tv-ből, plusz egy picit toldana is az 1 méterhez.Amúgy ha ilyet használok nem romlik a képminőség?
Bocsi, ha hülye volt a kérdésSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
nagyúr
Idézet a médialejátszó topic-ból, regger tollából:
"Ha nem kívánnék többet a médialejátszóktól, mint amire tervezték őket, én sem váltanék. Bizonyos igényeim -úgy ahogy jó néhányunknak- egyszerűen már nem képesek kiszolgálni.
Ráadásul egyértelmű minőségi visszalépés figyelhető meg, főleg a Sigma és Dune háza táján. Akik még kitartanak csak szemellenzővel nem látják, vagy nem merik bevallani saját maguknak sem. Vicc, hogy a 80k-s A-400-on egy hangsávot nem tudsz hiba nélkül átváltani, és sorolhatnám, te is tudod. Egy olyan chip van a piacon és született belőle néhány jó MP típus, amit 3 éve dobtak piacra, röhej.
Nem titok, a végső döntésemben a Dune xarakodásának is nagy része van. Az AMD a Brazos család, majd a Llano ill Trinity-vel lerakott egy szilárd, (nem csak) médialéjátszásra való kiváló alapot, amit hülye lennék nem kihasználni."[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz spiky03 #21672 üzenetére
Azt a toldót azokhoz a bemenetekhez találták ki, amik a hátlapon, arra merőlegesen vannak elhelyezve. Oldalsó esetén csak feszítést, csavarást adsz az aljzatnak és a kábel végén lévő csatlakozónak.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dexar007
veterán
Péntekre, legkésőbb hétfőre már nálam lesz a PS60E530..tapraptaptapppp
Give me your cum,bull!
-
-
StLui
veterán
válasz DM-Fan #21681 üzenetére
akkor neked mások voltak a dolgaid vele, folyamatos olvasója voltam a lejatszo.hu forumának és soha semmire nem jutottam vele, hiába próbáltak segíteni, htpc-t pedig magamtól üzemeltetem, több gépről is lejátszok róla, mindent megoldottam amit akartam. Popcorn meg odaadtam a barátaimnak hdd áron, filmet lejátszani tudunk róla egy tévére rákötve azt kész.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
nagyúr
"A HTPC-vel több a kellemetlenség, mint amennyivel többet nyújt, igazából a minőségi filmlejátszáshoz egyik olyan tulajdonságára sincs szükség, amivel többet nyújt egy Dune-nél vagy Popcorn-nál."
Az a ti bajotok, megrögzött médialejátszó fanoknak, hogy mindig csak a legújabb éppen trendi fájlokkal, kódolásokkal foglalkoztok, mintha nem is létezne más, régebbi, vagy akár újabb rendszer, kódolási metódus, amivel egy HTPC könnyedén, egy médiaplayer meg sehogy sem bánik el. Nem is beszélve a rengeteg praktikus szolgáltatásról, testreszabhatóságról. De mindegy, én senkit nem akarok agitálni, de engem még a Dune HD Max sem tudott arról meggyőzni, hogy ne dolgozzak továbbra is a HTPC-project-en.
[ Szerkesztve ]
-
Cha-b
senior tag
válasz liszi70 #21674 üzenetére
Popcorn AXXX/C300 szériára ez igaz, ahogy olvasgattam, hszeket médialejátszóknál, C200 a legjobb popi a mai napig, nem fagy semminél, mindent lejátszik. A sorozatnál/C300nál sokan fagyásról panaszkodnak BDISO HD hangváltásnál, illetve tekerésnél... C200nál semmi gond ezekkel sem. Mivel nekem nem kell egyenlőre 3D semmi pénzért nem cserélném le újabbra sem, semmi sem okoz gondot neki.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz liszi70 #21683 üzenetére
"mindig csak a legújabb éppen trendi fájlokkal, kódolásokkal foglalkoztok, mintha nem is létezne más, régebbi, vagy akár újabb rendszer, kódolási metódus, amivel egy HTPC könnyedén, egy médiaplayer meg sehogy sem bánik el."
Konkrétan mire gondolsz?
"Nem is beszélve a rengeteg praktikus szolgáltatásról, testreszabhatóságról."
És itt? Mit akarsz annál jobban testre szabni, minthogy kompromisszummentesen menjenek a filmek/zenék?
Get Moded!
-
DVlad
őstag
Az én Pio lejátszóm is lassúnak számít, mert a tesztek szerint korábban mindenhol felhozták ezt negatívumként. Én ezt nem értem és sosem éltem meg, mint hiba. Ha egy minõséginek ígérkezõ "mozizáshoz" készül az ember, akor szerintem bele kell, hogy férjen az az egy perc. Számomra ez vicc kategóriába tartozó ökörség.
-
pongi1
tag
A lejátszó tudja a 24p-t, erre vonatkozóan is van beállítási lehetőség, nyilván gondoltak azokra is akik nem 24p kompatibilis tévét néznek. Ez a lehetőség tehát bekapcsolható. Viszont érdekes, hogy amikor elindítja a filmet, nem azt írja ki, hogy 24p, hanem azt, hogy 24 Hz, ennek van valami jelentősége?
A belső feliratokat is kezeli, azzal sem volt eddig gondom, illetve egy esetben a Madagascar 3-nál alapból indított valami feliratot, ami a képernyő szélén elmosódottan jelent meg, viszont kilőve a feliratot csak a film maradt, ide ugye nem is kellett felirat (itt lehet, hogy valamit a konvertálásnál elrontottak).
liszi70: Arra amire nekem kell, azt hiszem elég lesz ez a lejátszó, mivel nem tudom összehasonlítani egy média lejátszóval, illetve csak akkor tudnám, ha kérnék egyet kölcsön egy ismerősömtől, ezért ez a dolog engem nem is izgat.
-
frei34
csendes tag
Én a Dune Base Prime-t az első szállítmányból vettem,ami bejött MO-ra,2 éve karácsony előtt,azóta egyszer sem fagyott le,NFS-en csatlakozik a Synologyhoz gigabites hálón.El nem hiszem,hogy kép és hangminőségben akármilyen HTPC megközelítené,nem beszélve a felskálázásról.Gyakorlatilag mindent lejátszik,ill nálam nem volt még olyan,amit nem.
Még egy gyengébb minőségű filmből is ,bár nem nagyon nézek szarokat,élvezhető minőséget produkál. -
nagyúr
válasz DM-Fan #21685 üzenetére
Mindössze arra gondolok, (például) hogy nem egy nem kettő régebbi fájlomat, a legbutább pc-szoftver is lejátssza, a médialejátszók nem. Erre azt a választ kaptam a Popcorn fórumán keresztül, hogy hát igen, ez egy "ősrégi" formátum, nehogy má elvárjam! Hát má hogy a búbánatba ne várjam el, amikor mindre az van öles betűkkel kiírva, hogy MÉDIA-lejátszó. Nem az, hogy H.264 lejátszó, meg Új-HD-fájl lejátszó! Én egyike vagyok azon keveseknek, akik nem csak a legújabb, éppen futó és frissen letorrentezett trendi fájlokat nézem, hanem szívesen időzöm a régi családi felvételeknél, meg HD-ban soha fel nem lelhető játék és dokumentum filmeknél, stb.
De ez csak az egyik mérgesítő dolog. Hálózatról játszom le, de a belső vinyó akár órákon keresztül is pörög tök fölöslegesen és nem lehet lelőni. A ventillátora készenléti állapotban is folyamatosan pörög, akkor is, ha már deresre fagyott a HDD. A menü sebességéről ne is beszéljünk, ami persze jóval gyorsabb a popcornétól, de hol van ez egy HTPC-hez? Torrent kliens? Vicc. Netes tartalmak? Ugyan már! Fájlkezelés? Röhej. Zenelejátszás? Fényévekkel van a popbox felett, de nem tud egy koncert esetén 2 másodperc szünet nélkül track-et ugrani, szánalmas. Stb, stb. Egy HTPC-n meg olyan progit társítok egy adott fájlhoz, ami abban a legjobb. nem köti a kezem senki, és semmi.
Ez az egész médialejátszó-piac egy nagy lenyúlás, (ugyanúgy, ahogy a tévépiac is). Jönnek majd az új formátumok, kódolások, és ugye nem gondolod, hogy majd mindegyik esetén küldenek rád egy jóindulatú frissítést! Egy nagy túrót! Vedd meg a következő szériát, ami majd azt is tudja. Ez nyilván valamilyen szinten megvan a pc-nél is, de azért jóval szélesebbek a lehetőségeid.
-
-
-
BBéci
legenda
válasz liszi70 #21690 üzenetére
Kivételesen egyetlen szavaddal sem értek egyet.
Mindegyiket tudnám cáfolni, kontrázni, de nem látom értelmét.
Sokunk számára nyűg, szükséges rossz a PC, tiszta kéjmámor, amikor nem kell a közelében sem lenni. Gyakran megesik, hogy hétvégén, két napig be sem kapcsolom.
A médialejátszót megvesszük, elhelyezzük, 5 perc alatt beállítjuk a menüjében, amit kell, utána évekig használjuk úgy, hogy csak a távirányítójához kell hozzányúlni. Néha megnézni, adtak-e ki frissítést, azt pendrive-ról ráküldeni és csókolom. Netre sem csatlakoztatom, mi a csudának?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
Topikgazda
Akkor én tételesen végig is megyek az általad leírtakon.
Nálam igen sokat megy a Popcorn hanganyag-, illetve fotó- és családi videó lejátszás üzemmódban és eddig mindössze egy kamera által készített videó-formátummal volt gondja, amivel nem tudott mit kezdeni, de ott még PC-vel sem egyszerű a történet.
"Hálózatról játszom le, de a belső vinyó akár órákon keresztül is pörög tök fölöslegesen és nem lehet lelőni."
Az A-210 10 perc tétlenség után (mert mondjuk NAS-ról játszol le) leállítja a HDD-t és újra sem indítja addig, amíg be nem fejezed a NAS-ról/hálózatról való lejátszást.
"A ventillátora készenléti állapotban is folyamatosan pörög, akkor is, ha már deresre fagyott a HDD."
Az A-210-ben pl. nincs is ventillátor, teljesen passzív a gép, az egyetlen mozgó alkatrész a HDD (már ha teszel bele egyáltalán, mert nem szükséges).
"A menü sebességéről ne is beszéljünk, ami persze jóval gyorsabb a popcornétól, de hol van ez egy HTPC-hez?"
Nekem a Popcorn-éval sincs semmi bajom, nyomom a távirányítót, lépked a kurzor.
"Torrent kliens? Vicc."
Sosem volt rá szükségem, sosem használtam, de állítólag a Transmission megfelelően működik.
"Netes tartalmak? Ugyan már! Fájlkezelés? Röhej."
Youtube videókat piszok gyorsan és HD-ban kezel, teljesen jó saját szoftverrel. A Picasa-albumok kezelése is pofonegyszerű, az időjárás app is dekoratív. Netes rádiók tárházát kínálja még a tengeren túlról is.
"Zenelejátszás? Fényévekkel van a popbox felett, de nem tud egy koncert esetén 2 másodperc szünet nélkül track-et ugrani, szánalmas."
Az A-210-en tökéletesen működik a gapless playback. Nagy Pink Floyd-rajongó vagyok, nekik sajátosságuk a concept-lemez, ahol nem határolódnak el a zeneszámok élesen, hanem átfolynak egymásba. Sosem észlelem a track-ek közötti váltást, ahogy a koncertalbumoknál sem. Nem kell társítgatni programokat, natívan tudja.
Mint láthatod, mindössze annyi történt, hogy nem a megfelelő gépet választottad és/vagy nem állítottál be mindent megfelelően. A Popcorn 2x0-es szériája - megfelelően konfigurálva - gyakorlatilag minden igényt képes kielégíteni, amit az ember egy médialejátszótól elvárhat. A HTPC egyszerűen nem alternatíva mellette: arányaiban nem jön ki olcsóbbra, sőt, telepíteni kell, bonyolultabb a konfigurációja, amit adott esetben újra és újra meg is kell ismételni, többet fogyaszt, adott esetben zajosabb is, képminőségben sem feltétlenül produkál olyan minőséget, mint a dedikált médialejátszó.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Cha-b
senior tag
válasz DM-Fan #21696 üzenetére
" "A menü sebességéről ne is beszéljünk, ami persze jóval gyorsabb a popcornétól, de hol van ez egy HTPC-hez?"
Nekem a Popcorn-éval sincs semmi bajom, nyomom a távirányítót, lépked a kurzor. "
Legolcsóbb popija volt, bár nem ismerem, de felesleges ahhoz bmit is hasonlítani, ha ilyen hibák léptek fel nála, mert nálam sem lassú a menü. Bmikor összeengedném a C200amat egy Dune HD max-al, sztem nem lenne különbség, + a leírt Dune hátrányokat olvasva valszeg a popi nyerne.
CSAKAKISPEST!!!!
-
DM-Fan
Topikgazda
A frissítésről meg annyit, hogy 2 éve van meg a lejátszó, most augusztusban tettem föl egy új firmware-t, de igazából semmi szükség nem volt rá, mert a 2 év alatt nem akadt olyan fájl (a korábban említett digitális fényképező által készítettet leszámítva), amivel ne boldogult volna. Nincsenek olyan gyors változások a formátumokban, mint ahogy azt sokan vizionálják, zömmel ugyanazt a kódolást (4.1 vagy 5.1) használják az mkv-k is, a DVD, BD struktúra meg ugye soha nem is fog változni, ez utóbbiakat meg akár könyvtárszerkezetből, akár ISO-ból is lejátssza gond nélkül. De ha valami újdonság jön mégis, akkor elkészül az új firmware és kész. 2 éves a gép, de most augusztusban is jött firm és már úton van a következő. Ennyi.
Használtam HTPC-t, akkor lássak legközelebb, amikor a hátam közepét! Ennél jobb, letisztultabb lejátszóra nekem nincs szükségem. Kiegészítve a Pioneer BD-vel tökéletes mindenre.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
erdoke
titán
Ha hálózati megosztást engedélyezel, akkor pörög a vinyó, az nem hiba. A venti menüben kikapcsolható, ha egy 5400-as 2,5" HDD-t építesz bele, akkor megsülni se fog.
Torrent kliens, netes tartalmak nem médialejátszós követelmény, nem értem, milyen alapon rovod fel akár a hiányát, akár a tökéletlenségét. Mindegyikre van itthon jobb megoldásom, mint a HTPC, persze ha csak ezért vettem volna őket, akkor drága mulatság lett volna.
A Panasonic BD jatékosomat és a Dune HD Base 3-at együtt 62e Ft-ért vettem. Meséld el, milyen HTPC-t építesz ennyiből, ami kinézetben, minőségben, zajban, fogyasztásban, egyszerű kezelhetőségben, távirányíthatóságban (mobilos appokat is beleértve) a közelébe kerül. Vajon miért érzem úgy, hogy körbe foglak röhögni? Egy normális, igényes, a házimozi komponensekhez passzoló kijelzős HTPC ház kerül kb. ennyibe...[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- BestBuy topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen légkondit a lakásba?
- SörcsaPH!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest