Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
hi, milyen 42es pana plazmat 140k-ig? 3d nem kell.
hüllő
-
gyiku
nagyúr
hello, 2007es 42pv70 melto utodjat keresem, az sem baj, ha eggyel nagyobb. nezegettem mi most a felhozatal, de hova tunt a 47" kategoria?
hüllő
-
-
gyiku
nagyúr
lehet tudni mikor jonnek a 2013as pana modellek, hogy lenyomjak a 2012es arakat?
hüllő
-
gyiku
nagyúr
válasz < CyberBob > #12865 üzenetére
oktoberben lesz 5 eves a pana plazmam, es csak 2 ev garival vettem. uzemorat egyszer majd megnezem kivancsisagbol, de az eg vilagon semmi baja.
lcd-t meg csak azert vettem a haloszobaba, mert nem volt 32"-es plazma. bar ezt a hibat hamarosan orvoslomhüllő
-
gyiku
nagyúr
50st50 a kiszemelt aldozat, de megvarom az 5 ev gar akciot, ill megnezem milyen aron adjak a gt/vt-t. viszont kellene valami 'mediatarolo' amirol a teve jatszana az avi,mkv,m2ts fileokat a pc/laptop nelkul is. gigabites router van, miben gondolkodjak? ar/ertek alapjan persze. nem feltetlenul kell nekem nas, ha pl egy mybook live is megteszi, de olyan megoldas kell, amit mind az st50, ill a masik tevenel a br player is lat es jatsza a tartalmakat.
hüllő
-
gyiku
nagyúr
most volt itt a 42st50 teszt, ott azt irtak nincs gond ezekkel. nincsenek nagy igenyek, mint emiltettem is, kulon hangrendszer pl egyaltalan nem is lesz, csak a tv hangszoroi. a kerdes tovabbra is az, hogy milyen eszkozt lat/szeret a teve.
illetve szacsee otlete is erdekes lehet, amennyiben egy built in hdd-s mediaplayer is kepes nas-kent egy masik tevere streamelni. van ilyen?
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
gyiku
nagyúr
irtatok meg regebben, hogy az 50st50 lejatszoja nem tamogatja a 24p-t. ugy is kell hozza egy 3d br player, ezek hogy boldogulnak vele? mondjuk mkv+srt. DMP-BDT120EG vagy DMP-BDT220EG?
hüllő
-
gyiku
nagyúr
-
gyiku
nagyúr
-
gyiku
nagyúr
-
gyiku
nagyúr
válasz Viktor81 #15486 üzenetére
de ha mar a gt-t nezegeti az ember, akkor mar ott a kisordog, hogy vt. megis csak az a vilag legjobb tv-je. amugy is hosszu tavra tervezek, ezert varom az 5 ev gart, bar a 42pv70et ket evvel vettem (nem tudtam, hogy van ilyen akcio) es most neztem meg a szervizmenut, 11500 oranal tart, hibatlanul
szoval marhara varom az akciot, de van egy olyan sejtesem, hogy nehez dontes lesz, ill nehez lesz varni karacsonyig.hüllő
-
gyiku
nagyúr
-
gyiku
nagyúr
válasz janos666 #15586 üzenetére
hi, 65vt50-nel mirol beszel a ficko 4:35tol? es ami foleg erdekel, hogy mi ez az local networkon toreteno automatic process (4:43), ami igy bekalibralja?
hüllő
-
gyiku
nagyúr
válasz janos666 #15588 üzenetére
akkor mindenkepp kell hozza a kalibrator kutyu? az nem megy, hogy a user otthon lewarezolja a progit, majd az bekalibralja neki a tevet? grafikon alapjan durva a kulonbseg az out of box, ill a calibrated kozt, de egy vt-t szerintem nem kalibraltatnek. monitorjaim be vannak, de az mas teszta.
hüllő
-
-
gyiku
nagyúr
-
gyiku
nagyúr
nincs ez a 24p mizeria tulhipeolva? 24p keptelen tv-vel neztem/nezem pcrol/laptoprol a 720p mkv-at, es eddig meg nem vettem eszre semmi reccenest. szerencses vagyok?
hüllő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- Sweet.tv - internetes TV
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Opel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest