- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircso13
senior tag
Sziasztok!
Vettem itt a ph BF3 kódot. Megbízható tag, nem új. Na beváltottam a kódot, el is fogadtta, de nem találom sehol a játékot. Kell valamit csinálnom, h lássa, vagy letölthessem valahogy?
Előre is köszi
-
SRII
őstag
szia! én is így jártam a crisys 2 vel, ugyan ezt a hiba üzenetet kaptam,bemásoltam a kódot, utána ki be léptem, próbálgattam, és jó lett, egyből kérte az EA regisztrációt és minden rendben ment, én is ph-n vettem a kulcsot, és azon voltam beírok ide segítséget kérni, de megoldódott.(kb fél nap próbálgatás után lett jó, azt nem tudom miért lett jó vagy mi volt a hiba oka, egyszer csak jó lett)bár megijedtem bevallom, hátha a kód rossz, de az esetemben nem az volt a bibi
-
Zebu
addikt
válasz
Bjørgersson #4192 üzenetére
Jah... 1 órát kb...
-
Zebu
addikt
EA support chat: We are actually aware of the issue and we are currently working to fix the problem. Please try to access the game after 24 hours. Sorry for the trouble mate.
-
Zebu
addikt
válasz
Bjørgersson #4188 üzenetére
Jól hangzik....
na még 5 perc a live chat-ig....
-
Sparx123
újonc
Erre valaki tud megoldást?
-
szami777
addikt
válasz
Thronks.90 #4174 üzenetére
Pedig azzal a progival van valami gubanc, vagy valami komponens hiányzik.
De valószínű egy OS ujrarakás megoldja. -
szami777
addikt
válasz
Thronks.90 #4172 üzenetére
Op rendszerednek függően töltsd le ezt. [link] Illetve a legújabb verziót. Telepített programoknál kiírja melyik van fent.
Egy próbát megér. Valószínű már fent van a gépeden, akkor installnál van ilyen azt hiszem, hogy repair. -
Thronks.90
tag
Hello!
Lenne egy olyan problémám, hogy ha el akarom indítani az origint, akkor ez az üzenet fogad:
Próbáltam már újrarakni többször is, oldalról leszedve, de a szoftverbázisról töltöttel is ezt írja ki. Mit tudnék kezdeni, hogy elinduljon? Köszi a segítséget
-
Túl van terhelve... nincs ebben semmi meglepő... szerintem kb addig ilyen lesz amíg tart az akció.
-
Sparx123
újonc
Sziasztok.
Felbuzdulva az ingyenes BF3on,letölöttem az origint,és miután feltelepittem,kidob egy olyant hogy: Your update could not be completed.Please download and install the latest version of Origin from és itt 1 link
Valaki találkozott e hasonlóval vagy tud e megoldást,előre is köszönöm a válaszokat -
Bjørgersson
félisten
válasz
gyenesmartin #4163 üzenetére
Beszélj az ügyfélszolgálattal.
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Még régebben megvettem a battlefield bad company 2-őt. Eddig cd-ről telepítettem, de már nem sokáig lesz olvasó a gépemben (csak emiatt a játék miatt kelletett, hogy fel tudjam tenni.). Hogy kell beaktiválni az originre ezt a játékot? Próbáltam, de azt írja ki, hogy már használva van. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
Nxn908xxx #4153 üzenetére
Ne aggódj, elsőre nekem is ezt írta ki, utána kértem még, és ami 2. jött meg hitelesítő azt meg már elfogadta. Szóval kérjél legalább 4 e-mail cím hitelesítőt, azok közül csak jó lesz valamelyik.
(igaz utána nekem jött még vagy 2, de azt meg már töröltem, ugyanis már sikeresen hitelesítettem)
Mindenképp fontos hogy mikor hitelesíted, akkor legyél belépve az origin weboldalára, vagyis nekem így be vált. -
whitezo88
nagyúr
sziasztok!
van nekem még megjelenésről egy CnC4-em, gondolom belerakom a dobozos játékaim a rendszerbe. csakhogy ennél azt írja, hogy már felhasználták, az összes játék alatt viszont nem szerepel. rémlik pedig, hogy ez anno beregisztráltam, a zenéit is innen át töltöttem le de akkor miért nem jelenik meg a listában? kizárt hogy 2 accom lenne, csak 1 emailem van arra használok mindent.
kovy29: lehet az lesz, látom van hibabejelentő eszköz, értenek magyarul? bár az egész magyar...
-
SRII
őstag
válasz
Bjørgersson #4148 üzenetére
Igazad volt, tényleg, csak ki kell várni az alkalmat! le van terhelve rendesen!
-
Sparx123
újonc
Sziasztok.
Felbuzdulva az ingyenes BF3on,letölöttem az origint,és miután feltelepittem,kidob egy olyant hogy: Your update could not be completed.Please download and install the latest version of Origin from és itt 1 link
Valaki találkozott e hasonlóval vagy tud e megoldást,előre is köszönöm a válaszokat -
Akcok94
senior tag
válasz
Bjørgersson #4148 üzenetére
gondolom, de akkor itt kell mellette ülnöm hogy töltse mikor megszakad,
-
Akcok94
senior tag
hali,
tölteném le BF3 originről de 2 percenként megszakad, mi lehet a baja?
-
SRII
őstag
nem lehet új accot létrehozni! Nekem ezt írta ki, és a havernak is, ebben az időben nem lehet fiókot létrehozni!
Szvsz majd akkor lehet ha lemegy a BF3 free.
Nem? -
Nxn908xxx
őstag
Sziasztok!
Regeltem egy új accot, de nem akar küldeni visszaigazoló e-mailt, pedig több e-mail címen is próbáltam. Lehet amiatt hogy túl van terhelve most a szerver? Mi történik egyébként ha nem igazolom vissza? -
Brutus880
tag
Ilyenkor mivan ha ezeket dobálja ki állandóan a program? : "Certificates do not match! Dev: Cert check failed! Check Origin build." Eddig minden okés volt vele most meg tölteném le a Battlefield 3-at de így...
-
dredbiro
senior tag
válasz
Bjørgersson #4133 üzenetére
Ez most komoly? A PF-ból egyszerűen átmásolom és működni is fog? Arra gondoltam ,olyan mint a steamnél,van belső programja,ami elkészíti, csak nem találtam sehol sem ilyen opciót
genndy.- köszi,kipróbálom
-
SRII
őstag
Ingyenes a Battlefield 3!!!!!!!!! nekem még nincs meg így ez hatalmas !!
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
A könyvtáramban lévő játékokról hogyan lehet back up-ot készíteni, hogy ne kelljen letölteni minden egyes alkalommal amikor játszani szeretnék valamelyikkel? -
Lendova
őstag
Vki tudja, hogy hogyan lehet (amennyiben lehet) játék indításakor megszüntetni a villogó origin fület a tálcán?
BF4 esetén eléggé irritál, úgy is tudom, hogy mikor játszhatom, mert kérés nélkül bevágja az arcomba, ha betöltött a pályát, ahova csatlakoztam. -
bayern04
újonc
sziasztok.
Olyan problémám adódott, hogy az Origin fiókokból eltűntek a játékaim, köztük a Fifa 14 is amellyel kapcsolatban írok.
Eddig mindig ha bejelentkeztem fentt voltak a korábban vásárolt játékaim.
A Gond az ezzel, hogy a serial kódom nincs meg hozzá, hiába van meg az eredeti Fifa14 DVD, sajnos elkeveredett, de eddig mindig Origin keresztül telepítettem nem volt gond soha.
Az lenne a kérdésem létezik e megoldás hogy vissza jöjjenek a játékaim. Például a Fifa 12-14 ig mint a Saját játékaim között szerepelt az Originben. -
alratar
addikt
Jól vettem ki, hogy az origin pontok igazából semmire se jók?
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Nxn908xxx #4122 üzenetére
Megvan a gond. Az internettel van valami. Két internet előfizetésem van, egy T-s meg egy UPC-s. Mind a kettőre wifivel csatlakozom. Eddig semmi gond nem volt vele, ma is a T-s neten játszottam mint mindig, de most azt írja az origin hogy: "online bejelentkezésre nincs lehetőség". Pedig van netkapcsolat. Az UPC-s netről meg simán bejelentkezik.
Semmit nem csináltam a nettel, sem a géppel, egyszer csak nem akart bejelentkezni.Valakinek ötlet? Elég furcsa a dolog mivel van kapcsolat de bejelentkezni nem akar.
-
Nxn908xxx
őstag
Nálatok is szarakodik?
-
Rent
senior tag
válasz
cashback #4119 üzenetére
Nem tudom én 12k-ért vettem megjelenéskor a BF4-et üzletben, azóta ott figyel originben a game és a tokban a blokkom. Prémiumot a tavalyi playiten vettem ha jól emlékszem 8k-ért. Természetesen annak is megvan a blokkja a tokban. Úgy vagyok vele, hogy inkább kiadom a normális árat érte és nem vállalom be, hogy olcsóbban megvegyek egy esetleg lopott kártyával vásárolt keyt, amit bármikor visszavonhatnak kártalanítás nélkül.
1-2 ilyen vásárolt játékom van Steamen (a közel 300-ból) amiket nem közvetlenül a steamtől vettem, de azokat mind ismert tradertől vettem itt phn, pl. Danih-tól. A tőle vett játékok a mai napig aktívak steamen.
Ritkábban veszek inkább játékot, de megbízható forrásból.Tudom ezzel nem segítettelek ki, de mást talán igen. Ne vegyetek megbízhatatlan idegentől semmit.
-
cashback
őstag
Leírtam mi történt velem és mit gondolok róla.
Szerintem nincs értelme tovább bármit is írnom. -
djculture
félisten
válasz
cashback #4116 üzenetére
Hogy lehet hogy lehet. Egyszerűen lopnak egy bankkártyát vagy feltörnek egy számlát és az azon lévő pénzen vásárolnak össze vissza (legtöbbször online dolgokat mert azt a legegyszerűbb eladni . Utána szépen eladják azt amit vásároltak. A bank /számlatulaj észreveszi és bank megkezdve a kármentést amit lehet letiltat. Ez ilyen, sajnos napi téma manapság ez..
Ezért alaptétel annak aki a neten vesz ilyen cuccokat hogy ami nagyon olcsó(normális árának pl a negyede ) az garantáltan nem tiszta és nem szabad megvenni.
-
cashback
őstag
válasz
cskamacska #4115 üzenetére
Ok. De hogy lehet "lopott" kulcs?
Béna a fostos rendszerük... hát én tehetek róla?
Nem lenne ilyen gond, ha nem lennének pénzéhes görények. -
cskamacska
addikt
válasz
cashback #4114 üzenetére
Azért vagy hibás, mert nóném sefterektől vásárolsz.
Nem különösebben szeretem az EA-t, de ne ők legyenek már a felelősek, mert lopott kulcsot kaptál egy random trédertől.
Egyébként ha van róla dokumentációd, érdemes a fazont jelenteni SteamRep-en. Lassan dolgoznak, de bizonyított csalókat mindig megjelölik.
-
cashback
őstag
válasz
djculture #4109 üzenetére
Csak az alapjáték.
Megzuhantak az árak amikor vettem. Több "nagyobb" trader is hasonló áron árulta. Mivel előre kaptam a kódot, így úgy éreztem nincs benne rizikó.
Nem tudtam, hogy Origin is ilyen selejtes, mint a Steam... bármi sz@rral lehet náluk is fizetni.
És még én vagyok a hibás, mert béna a rendszerük. -
szami777
addikt
válasz
Edward1981 #4103 üzenetére
Sajna az árak még így sem jók a mi régiónkban
Mexikóiaknál 18 euro a titanfall
barziloknál meg 6 euro a fifa 14
nekünk is adhatnának ilyen árakat. -
djculture
félisten
válasz
cashback #4105 üzenetére
Én eleve nem mertem venni ilyen kupont inkább megvettem a dobozost.. Mivel ezt a bf4-re is jogosító arany kupont csak a legnagyobb kártyákhoz adták kispénzért csak a hülye vagy a csaló nepper fog megválni tőle úgy voltam vele. Nem egy silver kupon ami már huszon ezres kártyához is jár.
-
cashback
őstag
válasz
djculture #4101 üzenetére
Ahh... utálom a Steam-et is, meg ezt az Origin hülyeséget is.
Nem hiszem el, hogy nem tudnak ez ellen normálisabb módon fellépni.Mert ugye teljesen világos a dolog, hogy ezek akik ilyet csinálnak, azok nem a saját céljukra használják fel...
Viszont ezt mind a két cég magasról letojja.
Tiszta vicc.Persze olcsón vásárolni továbbra sem lehet máshol.
És akkor még vissza ír nekem chaten a maki, hogy szokott lenni akció is... meg kell várni.Noh, de a lényegen nem változtat semmi. Kell egy új BF4...
-
Edward1981
tag
40% engedmény van 2 napig az origin store-ban
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémával kérném a segítségetek:
Origin -> Fiók és biztonság -> Regionális beállítások alatt az "Ország szerinti lakóhely" nálam Magyarországról rendszeresen változik mindig másra. Ez mostanában tűnt fel, nálam van valami probléma, esetleg feltörték? Azért furcsa mert változtattam biztonsági kérdést és jelszót is és mégis váltogatja belépésenként, általában Afganisztánra stb. Biztonság beállítások alatt be van kapcsolva a "Bejelentkezési ellenőrzés is". Rendszeresen küld mailt a fiókomra ha csinálok valamit egy biztonsági kóddal. Mégis létezik, hogy feltörhették vagy valami rendszerhiba lehet?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest