Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz
batman91
üzenetére
Ez mostanában volt? MErt én a zutóbbi héten 10+ maiult váltottam a support-al meg 2x próbálkoztam chattel is de mind tudatlan béna volt, azóta se oldották meg a problémám, Nemtudom mikor kiszervezték az egészet india-ba és szerintem mostmár kritikán aluli a minősége, régen még tényleg jó volt amúgy
-
Zoli133
addikt
Nah, jött mail hogy visszaállították a jelszavam. Megnéztem EA től jött EA oldalán is kellett újat megadnom. Azt írták gyanús tevékenység miatt ami fura mert 2 lépcsős azonosításom be van kapcsolva. Ha hazaérek azért ellenőrzök mindent megint azt hiszem.
-
Zoli133
addikt
ha megpróbáltatod letölteni vele, oda ahol van a telepített akkor felismeri hogy ott van.
-
Zoli133
addikt
válasz
Devilstudio
üzenetére
Ezt nem tudom ilyen ügyben nem kerestem még őket (csak egyebek miatt) Én felírtam a plusz kódokat

De ilyen meglévő játékok megnevezése, egynek a serialja amit kb kérhetnek, aztán remélem jár erre valaki aki kijavít. -
Zoli133
addikt
válasz
Devilstudio
üzenetére
Magyar chat nincs. Mail talán, de telefon a leggyorsabb itt is 2 perc alatt megvagy vele.
-
Zoli133
addikt
válasz
Devilstudio
üzenetére
Akkor ügyfélszolgálat, összefoglalóban benne van a telefonos elérhetőségük.
-
Zoli133
addikt
válasz
Devilstudio
üzenetére
Mikor beállítottad a hitelesítést adott az origin ~6db kódot, erre az esetre.
-
Zoli133
addikt
Valaki próbált mostanában nem telefonon beszélni az ügyfélszolgálattal?
Most elkezdtem kitölteni a hibabejelentőt és a végén mikor választani kéne kapcsolatba lépési módot akkor nincs ott semmi, csak az EA által ajánlott ami telefon. Régen volt mail is.... -
Zoli133
addikt
-
Zoli133
addikt
válasz
Feszes92814
üzenetére
hosts file, keress rá a fórumban....
-
Zoli133
addikt
válasz
Milkoma
üzenetére
Én tűzfal oldalon kutakodnék, első indításnál véletlen letiltottam az @BIOS (gigabyteos frissítő) azóta akármit tettem nem tudtam elérést adni neki, igaz pár óránál többet nem szórakoztam vele de tűzafal kikapcs + elérés engedélyezése külön minden ilyesmi megvolt, tehát ez alapján én arra nézelődnék, de pontosabbat nem tudok mondani.
-
Zoli133
addikt
-
Zoli133
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ha jól tudom akkr kiírja, hogy ennyit töltene le, majd ez után mikor el is kezdené ráeszmél, hogy már megvan. Tehát ha jól sejtem csak egy "tovább" választott el a sikertől.
-
Zoli133
addikt
Azt kell mondjam meglepett ma a magyar EA support. Felvetettem nekik egy kérdést a help.ea.com-om, gondoltam majd holnap válaszolnak nem volt sürgős. Mindezt 19 órakor, fél óra múlva jött a válasz a megoldással. Nem hittem volna, hogy még ilyenkor is dolgoznak.
-
Zoli133
addikt
Esetleg engedélyezni a beta-ra való frissítést, hátha abban jobb?
-
Zoli133
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Valahol láttam olyasmit, hogy alapértelmezett böngészőtől függhet a probléma, nem tudom már hol, de kipróbálni nem tart sok ideig.
-
Zoli133
addikt
válasz
Flatronx3011
üzenetére
Vírusirtó, tűzfal szokta tiltani, kapcsold ki őket és próbáld meg úgy indítani.
-
Zoli133
addikt
válasz
CMDR.Shepard
üzenetére
Gyanítom egy természetes dos tűmdaást kaptak a sok vásárlótól, így félig lehalt a szerverparkuk.
Leállítás után origint is leállítottad és úgy próbáltad folytatni?
-
Zoli133
addikt
válasz
CMDR.Shepard
üzenetére
Egy játékot sikerült aktiválnom most hibaüzenetet kapok a termékkód beváltására. Azt hiszem nem voltak ekkora forgalomra felkészülve.
(#3144) Mardel: DS1et sikerült aktiválnom ott kérdezte milyen nyelven szeretném használni. Tehát gyanítom a 3nál is adott a lehetőség.
-
Zoli133
addikt
Most, hogy géphez ültem, megvettem én is a bundle-t.
Egyedül a Crysis 2 volt meg belőle, aminek örültem, pár hónapja, hogy a maximum editiont 5 euroért megvettem, erre itt a HB, de ez legyen a legnagyobb gondom
Ahogy nézem, jobb ha az aktiválást más időpontra hagyom.
-
Zoli133
addikt
válasz
Gregtryall
üzenetére
ESet szoftverek sozktak ilyet okozni, nod illetve smaart security, ha ezekt használod kapcsold ki őket teljesen úgy próbáld meg.
-
Zoli133
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Legalább fél éve nálam hibátlan a program nálam.
Jelenleg abszolút elégedett vagyok vele, jól végzi a dolgát.
-
Zoli133
addikt
Emelt díjas? Normál budapesti számmal rendelkeznek: +36 150 595 50
Azt hiszem az EA-t sok mindenért lehet okolni, de ügyfélszolgálattal eddig csak pozitív tapasztalatom van.szerk: Beszéltél már a magyar ügyfélszolgálattal? Kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, én is azt hittem nem, de meglepődnél. Persze könnyebb látatlanban az EA-t szidni mint megpróbálni valamit.
-
Zoli133
addikt
Igen, tényleg borzalmas, hogy egy 5 perces hívás helyett, egy olyan chatre vársz ami elvileg mint magyar felhasználó trükközés nélkül nem érsz el.
A kiírás tényleg szar, de mikor én próbáltam chat-et (magyar idő szerint este 8) akkor fél percembe nem telt és megvolt az ügyintéző.
-
Zoli133
addikt
-
Zoli133
addikt
Rájöttem, hogy megérte először a magyar supporthoz fordulni, hisz most esik le hogy kaptam egy 15%-os kupont....
Nah fel is használom
-
Zoli133
addikt
Ezek a supportok mindenhol ilyenek, Praktikernél voltam a törzsvásárlói adatokat karbantartani pár hónapot, és a Call Centeresekkel kerültem egy helyre, náluk is rögzítik a beszélgetést és nap közbe a főnök kiválaszt véletlenszerűen párat és meghallgatja, majd kiértékeli, és bizony ha az értékelés nem elég jó akkor viszlát....
-
Zoli133
addikt
Nah sikerült, CD Prohjektes mass effect originen

Leírtam a problémát és rögtön regelte be a játékot a support, meg se említették h bármi gond lenne, magar support meg azt mondta olyat nem lehet....
Agyzuzo: Egy Angad nevű ember volt, esetleg rá gondoltál? -
Zoli133
addikt
Egy gyors kérdés hogyan érem el az angol live chatet? help.ea.com-on?
-
Zoli133
addikt
Nah megpróbáltam beregeltetni a CD-projektes MAss Effect-emet, magyar support szerint külön felhívta EA a figyelmet h az nem lehet (itt pedig volt már eset), majd teszek egy próbát a US live chattel hátha, ha meg ott se sikerült akkor feladom, de jó lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung A17 mobiltelefon
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, de battlefied van, majd ott