Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_ajos
őstag
válasz
Twilight.666
üzenetére
Köszi!
Régi jó öreg kedvenc játékom!

-
Twilight.666
csendes tag
Origin - On The House új ingyen játék:
Crusader: No Remorse
-
Pedro78
senior tag
Hali!
Mass Effect elso reszet tudom magyaritani origin alatt valahogy?Amit regisztraltam kulcs, az magyar nyelvet is tartalmazo dobozos verzio.
-
XaraX
addikt
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha én külföldön (Ukrajnában) vásárolok egy játékot (boltból, dobozosan, stb.), akkor azt be fogom tudni regisztrálni egy magyarországi accountra? Illetve nyelvi beállításokat fogok tudni változtatni? (Magyar nyelv nem érdekes, csak az angol legyen.)
Elnézést, ha hülye kérdés, nem vagyok annyira képben ezekben a dolgokban.
Köszi a válaszokat előre is! -
Akcok94
senior tag
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha az ha nem, mást nem tudsz vele tenni. Mondjuk én nem néztem ezt letöltés közben.
-
FoxiestFox
félisten
Sziasztok.
Az normális, hogy játék letöltése közben az Origin 90%-ra terheli a CPU-t?
Két játékot töltöttem, DS1 és DS3, mindkettőnél feltűnt. -
Bjørgersson
félisten
Be lehet állítani, hogy ha invisible állapotban jelentkezek be és elkezdek játszani, akkor ne rakjon át online állapotba?
-
guftabi96
addikt
értem, köszönöm.
Csak ugye megláttam, egyből jelentkezek be, és látom, hogy működik. Be is aktiváltam amit tudtam, csak ugye, amikor ''megnyugodtam'' akkor kezdtem el gondolkozni, hogy azért lehet, hogy ez nem lesz egy ennyire vidám történet, de akkor most megnyugodtam. Köszönöm!Ja, és tényleg, olyat tudok csinálni originen, hogy egy adott játékot ''átküldök'' egy másik profilra. Mert ha lehet, akkor valahogy átraknám ezeket az elsődleges profilomra, mert ugye ott nem mertem őket aktiválni.
(jelenleg nem tudok belépni originbe, azért nem tudom megnézni)
-
genndy
addikt
válasz
guftabi96
üzenetére
Nem valószínű hogy lesz. Valaki kiszórta az Origin Humblés maradék kulcsait. Az meg már elég rég volt, szóval ha mondjuk lopott bankkártyával lettek volna vásárolva (kb. ez a legrosszabb eset, akkor visszavonják a kulcsokat, tehát eltűnnek a fiókodról) az már kiderült volna.
Úgyhogy jó játékot
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Ma, a facebookon böngészve megláttam egy posztot, amiben annyi állt, hogy origin keys. Rámentem, mondván, ha valami lájkold, hogy lásd stb oldal, akkor bezárom, ha nem az, akkor meg lehet, hogy szerencsém lesz.
Hát az utóbbi történt.
Megnyitottam az oldalt, és ott volt pár játék cím, és alatta a kulcsok.
Sikerült is beaktiválni az összeset, és elég jó játékokat sikerült megkaparintani (Dead Space 1,3, Mirrors Edge, Burnout Paradise, Red Alert 3 Uprising, Populous).
A kérdés pedig a következő:
Lehet nekem ebből bármiféle problémám? Akár jogi következmények stb? Mert ugye ha úgy nézzük, nem tudom, hogy ezek a kulcsok milyen forrásból származnak stb. Nem az elsődleges fiókomba aktiváltam ezeket, mert oda nem mertem. Nagyon nagy szerencsém volt, vagy még várjak még az örömmel egy kicsit?
Ha lehetnek következményei, akkor mik lehetnek azok? -
-
szami777
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Probalj mas böngészőt.
-
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Olvastam régen, hogy valakinek sikerült egy játékot átvinni más accountra, ezt hogyan lehetne megoldani? -
Hunork
veterán
Üdv!
Win reinstall kérdésem lenne. Cimborám is most tenné meg, és felötlött bennem valami, amit sajnos én nem tettem meg, pedig szívesen próbáltam volna a gépemen. Mindketten az eredetiség hívei vagyunk, ami annyit tesz, hogy a rendszer mellett kb 300 játékunk is van, három kliensen.
Nos, nekem ez jutott eszembe:1. felmásolni egy külön partícióra a Program Files (mindkettő), a Program data, és a Users könyvtárakat.
2. Regedit, elmenteni szintén a másik partícióra.
3. Win reinstall, particionálással, formázással, tehát szép tiszta telepítés
4. Miután áll a rendszer, hardverek illesztőprogramjai fent, utána az 1. pont dolgait visszamásolni.
5. természetesen ami kell telepíteni, az setup...
5. regedit elmentett bejegyzését aktiválniA nagy kérdés: ha ez végigmegy, elképzelhető, hogy a sok-sok eredeti játékot nem kell újra szinkronizálni és/vagy letölteni? Működnek majd?

Nagy segítség lenne cimborának, én ugye a héten telepítettem újra a W8-at, és még majdnem 2 napomba telt (nyilván nem egész napok), hogy az összes játék működjön rendesen.
Meg tesztnek sem lenne rossz, ha sikerülne...
Köszönöm előre is szakértő véleményeteket! -
sepsi0
őstag
Fent van a win-hez az SP1?
Abban benne van a DX11.
Ha a DX-el gond van az nem jó, lehet újra kéne telepíteni, mondjuk csökkentett módban.
Nekem is x64 ultimate van, a gyerekek gépeé meg x64 professional.
Szerintem a DX lesz a probléma és nem a játék....Próbálj egy ilyet.
-
regener
veterán
-
regener
veterán
Az oldal legalján Patch par, beilleszted majd ha kész letölti, a régit átnevezed monjduk bf4.par_backup-ra, ezt meg beilleszted.
Után már nemkell az Origin. -
Enton
addikt
Az mennyire normális hogy mostanában az origin frissíteni akarja magát, ezelőtt egy évig meg egyszer nem láttam ilyen frissítős updater-t:
Én vagyok izé, vagy ezt most csak valahol el kell rejtenem ahogy mondjuk mindezelőtt volt?
Az oké hogy be van pipálva a beta teszt verzió használat vagy mifene de az a kezdetektől fogva be van lőve. Mostanában meg nincs nap hogy ne látnám az updatert. -
scope2007
addikt
ja akkor sorry.. valóban [telefonon elkerülte a figyelmemet az oldalsó sor]
így felejtős az egész akkor.. 50giga-- nem ér annyit, hogy leszedjem
csodálkoztam is volna, hogy ezt bedobják free gémbe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sepsi0
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Nálam ment 6x (4 külömböző gépen) is úgy, hogy játékok felmásol, origin telepít, letőltés elindít, gondolkodik, telepít és kész.
Bf3 kb 20 mp.
Nem kell megállítani, meg hasonlók!
Ja és jelenleg hdd vannak a játékok és SSD-az Origin.Átmásol>origin telepít>játék mappa megad>letőltés indít>gondolkodik, telepít>kész, esetleg nyomhatsz játékonként egy ellenőrzést...
-
-
Hunork
veterán
Hát gyerekek, nem jött be. Win reinstall, Origin telepít, beállít neki, hogy hol vannak (voltak) a gammák, és mindegyik mellett ezek ellenére ott a Letöltés...
Most megy darabonként, de ahogy nézem, nem mindegyiket kell teljesen. Csak azt hittem, megúszhatom. -
Hunork
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek a gyors és részletes válaszokat!

-
Uplaynél nem ilyen egyszerű... ami eleve telepítőt szed le, nem csak a játékot (régebbi, pl AC3, FC3 stb).
Azokat nem tudod "megmenteni". Újra fel kell majd telepíteni.
Ha a telepítő megvan akkor annak letöltését esetleg meg tudod úszni, ha elkezded a letöltést és utána rámásolod a meglévő telepítőfájlokat.
De alapvetően erre a lépésre semmi szükség... csak simán feltelepíted uplay telepítése után, akkor is megeszi az uplay (látja hogy telepítve van már).Az újabb AC4 óta megjelent játékoknál ahol már nem a telepítőt szedi le, hanem magát a játékot gyakorlatilag (ala origin), ott is trükkös, mert a letöltés más könyvtárba megy mint a telepítés (azon belül egy download könyvtárba), itt úgy tudsz esetleg trükközni, ha a letöltést/telepítést elkezded és ebbe a download könyvtárba másolod vissza a játék fájljait... de nem biztos hogy működni fog, de elvileg én egyszer így megcsináltam.

-
csaba951
veterán
Origin: Igen!
Játék mentések:
Ha felhőbe ment, akkor majd onnan visszakapod.Ha régi és/vagy nem felhős játék, akkor neked kell menteni/helyreállítani. Van rá egy jó, ingyenes célprogram: GameSave Manager.
UPlay: Passz!
-
Hunork
veterán
Hali!
Tudom, már volt szó róla, de most sietek, nem tudom átböngészni a topikot.
Win reinstall lesz.
Elég ez?
Lementem külső vinyóra az Origin könyvtárat. Gép újrarak. Könyvtár felmásol, origin letölt, beállít Originbe telepítési mappának a felmásolt Origin mappa. Ha ez megvan letöltés elindít, gondolkozik pár másodpercet és kiírja, hogy letöltés kész.Vagy nem kell ezekről a helyekről is másolgatni:
Users, Program data... (itt ugye általában játékok beállításai, mentései, frissítési előzményei vannak)
Csak hogy ne dolgozzak kétszer, illetve ne kelljen mégis mindent letölteni.

Bónusz kérdés, bár nem jelen topikhoz tartozik: UPlay esetében mi az eljárás? Ha valaki tudja, kérem írja meg!

-
Ennek az On The House akció ürügyén, Szerintetek várható az Ultimate nagyobb leárazása?
-
stefi76
aktív tag
Október 14-ig ingyenes a Dragon Age Origins
-
F_Zolee
nagyúr
(#4623) genndy: ezt linkeltem csak nem a válasz gombot nyomtam.

-
NyMRooD
addikt
Szeretnék a supportal két játékot aktiváltatni, a Crysis maximum editiont (ebből a warhead meg is jelent a fiókomon, sikerült az első hozzászólás alapján aktiválnom) és a MoH: 10th anniversary-t. Ilyen ügyekben hová kell írni (vagy telefonálni)? Lehetőleg magyarul szeretnék intézkedni ha lehetséges. Köszönöm előre is a segítséget.
-
SRII
őstag
válasz
Martin97
üzenetére
ez meg ,hogy sikerült?
nincs steamon bekacsolva a kod kérése?
email címedet is feltörték?
Én beszéltem velük , rendes segítőkész emberke válaszold a kérdéseimre(igaz én csak email címet cseréltem) de be kell akkor bizonyítanod,hogy a tiéd a acc pl: a vásárolt játékokkal, vagy supportnak a biztonsági kérdést bemondani(mert tőlem csak ezt kérte!)de ilyent ,hogy mind 3 fiókod oda, ne is haragudj de akkor a tanulópénz meglett!
(itt a kollégák nagyon sokat segítenek, és segítettek is, olvasgatom a fórumokat, én is megtanultam milyen óvintézkedéseket kell tenni, nekem időben jött a segítségük) -
Hunork
veterán
Ja, Csaba, ez a 24 óra is marhaságnak tűnik, máshol 30 vagy 60 perc maximum a két próbálkozás között. Ez most jutott eszembe.
-
Hunork
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Látom, csak én szívok megint. Mindegy, holnapig várok, akkor már bőven letelik a 24 óra, megpróbálok vásárolni, oszt ha nem megy, hétfőn jöhet a magyar Support, meg levél, meg minden. Elég szánalmas, hogy ezt így kell intézni. Más kliensekkel soha nem volt bajom. Itt már feltörték anno a fiókomat, egy belorusz kergemarha
, meg nem volt jó a dobozos játék kódja, máshol meg mindig minden flottul ment, max a W8 kekeckedett ezzel-azzal.
Szánalom az Origin, akár megoldódik, akár nem. És ha nem? Na, akkor mi lesz? Többet nem vásárolhatok itt???

Szerk: ha lehetne, eladnám az egész fiókot, és mindent beszereznék a Steam-en. Érdekes, ott minden rendben...meg a capsule is, meg Rockstar Social Club, soroljam? Elképesztő ez az egész.
Amúgy tegnap a másik topikban volt másik két delikvens, nekik sem ment.

-
csaba951
veterán
Esetleg próbáld meg másik gépről belépve megvenni!
Azon már nem is csodálkozom, hogy pont neked nem megy, a többieknek meg igen! Megint lesújtott a balszerencse!

-
csaba951
veterán
Az összes online boltra igaz, hogyha nem megy elsőre a fizetés, akkor soha ne ismételd meg egymás után többször! Két próbálkozás között hagyjál minimum 30 perc szünetet! Ha nem így csinálod, akkor a beragadt/elakadt próbálkozások miatt letilt a rendszer, és később se fogsz tudni vásárolni.
Meg mindig érdemes a teljes vásárlási folyamatot mindig a legelejéről kezdeni. Tehát kiüríteni a kosarat, és újra beletenni a termékeket.
-
Hunork
veterán
A tegnapi NFS Rivals őrülethez...
Háromszor eljutottam a fizetés ablakig, aztán semmi.
Negyedi után már a bankkártyámat sem fogadta el, tehát a második ablaknál beragadtam.
Most beszéltem a Live Supporttal, fingjuk sincs, fiókom rendben, egy rakat játékot vettem már, online is.
Nem értem ezt az Origin xarakodást, nem hiszem el, hogy még mindig nincs értelmes programozó csapatuk erre.

Ha valakinek van hasonló élménye, és megoldása, kérem ossza meg velem! Köszönöm! -
tupacamaru
veterán
Más is kap FIFA World Beta-hoz ajándékokat? Már kaptam egy Bronze Gift Pack-ot meg egy 2 Gold Contracts Pack-ot. Ez fiókhoz tartozó kód lehet vagy más is használhatja?
-
Martin97
aktív tag
Sziasztok.
Feltörték a fiókjaimat (steam, origin, uplay). Ha van valakinek egy sablonlevele amit a supportnak írt, és volna oly segítőkész, hogy bemásolja a fórumba azt megköszönném.

-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Minden bejelentkezés után, van 6 db Mass Effect 3 DLC amit letölt újra és újra az origin. Valaki tudja hogy ezt miért csinálja ill. hogy hogyan lehet orvosolni vagy támadjam meg a Support-ot??
-
csaba951
veterán
válasz
Teko001
üzenetére
Origin-es fiók/aktiválás kötelező hozzá. Onnan viszont tök ugyanúgy működik, mint a Steam-es játékok. Telepíted, törlöd amikor akarod. A DVD egyáltalán nem kell hozzá.
Viszont Amazon USA-n kb. 10000 Ft-ért megkapod:
* tartalmazza az angol és magyar nyelvű változatot is, a magyar kiadás meg csak a magyart
* tartalmazza a Cities of Tomorrow dlct, ami az alapjáték rengeteg hiányosságára tartalmaz valamilyen megoldást (tehát amúgy is "kénytelen" vagy megvenni)Egyébként ha nem ajándékba lesz, akkor inkább halaszd el a vásárlást! A következő 4 hónapban simán fog -50%-os akciót kapni, talán többet is.
-
Teko001
őstag
Sziasztok!
Sehol se sikerült megtaláltanom, hogy EA-nél hogyan mennek a dolgok. Ha veszek egy dobozos játékot (pl. ezt), lehetőség van az Origin-ben beváltani/beaktiválni, hogy onnantól elég legyen csak letölteni a jövőben? Hasonlóra gondolok, mint Steamen van.
-
bigyo108
aktív tag
sziasztok,
jóárasított the run van eladó valakinél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
telepítésnél. Már szét vet az ideg

Most megy darabonként, de ahogy nézem, nem mindegyiket kell teljesen. Csak azt hittem, megúszhatom.

, meg nem volt jó a dobozos játék kódja, máshol meg mindig minden flottul ment, max a W8 kekeckedett ezzel-azzal.