Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
xBoy4140
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tudtok-e nekem segíteni. A kérdésem hogy nem e tudtok valamit arra hogy mit csináljak ha megvettem a SimCity-t és ugye ahoz kell 1 Origin fiók.Én regisztráltam az Origin-re de regisztrálás közben nem kért e-mail címet (furcsáltam is) és mivel nem kért e-mail címet ezért tulajdonképpen "nem is létezik a fiók" úgy értve hogy nem tudok barátokat jelölni és ha 1 másik fiókból megkeresem (névalapján) azt írja ki hogy nem található. De. Mivel nincs hozzárendelve e-mail cím ezért az EA weboldalán nem tudok bejelentkezni és így az Origin pedig nem ad hozzáférést. (mármint ahoz hogy a programon keresztül adjak hozzá e-mail címet. De játékokat ugyanúgy tudok aktiválni mert a SimCity és a Cities of Tomorrow is aktiválva van benne). Ha tudtok segíteni akkor előre is köszönöm!
-
Wolverine
félisten
Hopsz, pont most futottam bele egy ilyen hibakezelésbe a SteamGifts fórumában.
-
copass
veterán
ingyenes lett a dead space, leszedtem, felrakta, leáll hibával. win7 64bit. vkinek van tapasztalata ezügyben?
-
zsozsoo80
újonc
Szaiasztok!
Tudna nekem valaki segiteni? Ma feltelepitettem a boltból vásárolt Crysis 3-at. De nem indul valamiért.
Ahogy adta sorba origint feltettem,fiókot létrehoztam,progit feltelepitettem,frissitést leszedett magától hozzá. Majd inditanám, beadja a képernyő közepére a Crysis képét,majd kis töltés után kilép. El se indul a játék.
A konfigom megvan hozzá Phenom 9550 4 mag, 4Gb memória. Radeon R7 250 Dx11.2 1Gb ram vid kari.
Mi lehet a gond???? -
szami777
addikt
Üdv
Nem enged Origin több barátot visszaigazolni, mert elértem a maximum barátok számát. Van rá opció, hogy megnövelhessem a maximumot, mint steamen, vagy kezdjek el törölni? -
cashback
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kapcsolatba lépek velük a napokban.
A vásárlást igazoló email-eket tudok nekik elküldeni... bár nem tudom az mennyire "hivatalos".Köszönöm.

-
cashback
őstag
Sziasztok.
Kérdés... olvastam erről itt korábbi bejegyzésekben, de szeretnék biztosra menni.
Van két fiókom.
1-es: Origin Bundle-ből származó játékokat tartalmaz.
2-es: TitanfallMindegyik digitális vásárlás. Egyik sem dobozos verzió.
Az ügyfélszolgálattal ha felveszem a kapcsolatot, akkor ők egybe tudják (tudni biztos tudják, de megteszik-e) gyúrni a két fiókot?Illetve milyen dokumentumokra van nekik szükség ahhoz, hogy ezt véghez vigyék. Gondolom bizonyítanom kell, hogy én vásároltam a játékokat.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
birorichard
üzenetére
Én még nem találkoztam ilyennel.
-
birorichard
őstag
Nem tudjátok, van az Origin-ben valami olyasmi, mint a Steam-ben, hogy jelenleg melyik játékkal kb. hányan játszanak?
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Játék közben origin böngészőben mondjuk a google.com legyen a kezdőlap. Vágooood?

-
Böngészőben kezdőlapot lehet állítani?
-
Norbika88
senior tag
Üdv!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy rendszer boot után, nem tud automatikusan indulni az Origin?
Feladatütemezőhöz külön is hozzá adtam, hogy induljon rendszergazdai joggal.
Windows 8.1 64bit.
Úgy néz ki, mintha nem mindig lenne a toppon a feledatütemező. -
birorichard
őstag
Nos, beszéltem velük, valami elképesztően segítőkészek és rugalmasak. Angol nyelvet nem tudta hozzáadni, viszont elindította a refund-ot. Van egy rossz szokásom, hogy security question-nek mindig valami hablatyot adok meg, és nem jegyzem le, de ezt is sikerült áthidalni, úgyhogy összességében én igazán elégedett vagyok velük. Úgyhogy most már jó leszek, megveszem vmelyk boltban...

Csak egy dolgot felejtettem el megkérdezni, nem tudjátok véletlenül, hogy a játék, akkor tűnik el a könyvtáramból, ha elutalták vissza az összeget? -
birorichard
őstag
Most Live-Chatelek velük...
Szegény, biztos vagy hat beszélgetésben van bent egyszerre, elég lassan válaszol.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
birorichard
üzenetére
Nem biztos hogy visszakapod, lévén vpn-es vásárlást nem nagyon tolerálják ott sem. ( A vpn-es aktiválás az más tészta, az nem probléma)
szerk:
Passz. Anno chaten fél óra alatt elrendezték minden nyügömet. Amióta maileztem velük utoljára volt hogy két nap is eltelt.
-
birorichard
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Én voltam olyan hülye, hogy orosz Originről vettem meg a TF-t, ami csak orosz nyelvet tartalmaz. Elindítottam a refund-ot, remélem, nem fog problémát okozni...
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
birorichard
üzenetére
Visszaadják. Én a magyar helpdesket hívtam. Annak idején a Rivals black screen hibás volt, simén visszautalták az árát.
-
birorichard
őstag
Sziasztok!
Origin refund-ról mi a tapasztalatotok? Visszaadják-e zokszó nélkül a játék árát, mennyi idő múlva, stb.?
-
szami777
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ugyanez van nálam is. Zavaró, mert 1 percre se lehet otthagyni a gépet.
-
Bjørgersson
félisten
Nagyjából percenként kapok egy ilyen hibaüzenetet Battlefield 4 töltése közben. Találkoztatok már ilyennel? Van rá valami megoldás?

-
atidzsiforc
őstag
Hali, jart mar valaki ugy, hogy az origin alkalmazas login utan felzabal 1gb ramot, az ablak a fullhd monitor felbontasanak sokszorosara no es ha at akarom meretezni, akkor egybol kifagy?

Szerk.: appdata/roamingbol kitoroltem a hozza tartozo fajlokat es megjavult.
-
soos92
csendes tag
zsír

felhívtam őket és megcsinálták
nem volt több 1-2 percnél -
soos92
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség
A minap meg akartam változtatni az emailcímemet az originen és elfelejtettem a biztonsági kérdést
Ezt nem lehet valahogy visszahozni? vagy át írni? -
darkpower
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis megerősítést szeretnék. Ha veszek egy dvd-s játékot, az originben tudom a cd-kulccsal aktiválni és onnan letölteni? Nincs már olvasóm a gépben....
köszi
-
-
Skizz
addikt
Sziasztok
Már aktivált Simcity kódot lehet "rehabilitálni", azaz tudja majd még használni másik account is, ha eladnám?
üdv.
-
csaba951
veterán
válasz
Gabor8634
üzenetére
Meg lehet adni, hová települjenek a játékok. Egyrészt letöltés megkezdése előtt erre amúgy is rákérdez.
Másrészt Origin kliensben:
Origin menü -> Application Settings -> Advaced -> Downloaded Games.Ugyanitt, csak Game Installers beállításánál még azt is meg lehet adni, hogy az előtöltést/átmeneti letöltést hova végezze el. Így simán meg az, hogy átmeneti tárolónak pl. a hdd-t használja, a játékok meg sdd-re kerüljenek. N, ilyen nincs még gyárilag a Steamben!

-
Gabor8634
tag
Sziasztok
Originben meg lehet adni ,hogy hova települjön a játék vagy mindig csak oda lehet ahova az origin telepítve van ? -
Jofi81
őstag
Az EA ügyfélszolgálatnak mennyi ideig tart beaktiválni egy játékot? Két napja beszéltem velük, hogy legyenek szívesek aktiválni a dobozos Crysisomat Originen. Tíz perc múlva jött is a levél, amiben kérték a fényképet. Válaszoltam rá rögtön, azóta semmi...
-
szami777
addikt
válasz
Feszes92814
üzenetére
#3938-ba azt írtad eredetibe vetted meg...most akkor mi van??
-
SityiSXT
őstag
válasz
Feszes92814
üzenetére
III/10/10 - ugye olvastad?
-

-
Feszes92814
újonc
koszönöm a segítséget sikerült megcsinálnom az origint de kellene nekem egy termékkód is a fifa 14 hez de nem működik nekem az a termékkód generátor akinek van olyan az küldjön már nekem egy kódot légysz az emailomra kardos1992@freemail.hu előre is köszi
-
edari
őstag
Sziasztok
Remélem tudtok valami épkézláb ötletet adni az ügyben, hogy lassan 1 éve nem jelentkeztem be az originembe, és tegnap megakartam ezt ejteni, de semmilyen jelszóval nem engedett be (4 fajtát használok kisebb-nagyobb különbségekkel, szóval az összeset jól írtam be), felhasználó nevem szinte biztos hogy jó volt. Ennek ellenére nem akarta az igazat.
Megnéztem most másik accountal, hogy a régi megvan-e még, és megtaláltam, minden ok vele.
Próbáltam megkeresni a support e-mail címét de sehol nem találtam. Hol kaphatnék erre a problémámra segítséget? -
csaba951
veterán
válasz
Feszes92814
üzenetére
Lásd: #3875 csaba951.
-
Feszes92814
újonc
de mit kell keresnem a fórumon
-
csaba951
veterán
válasz
Feszes92814
üzenetére
Lásd #3920 csaba951!

-
Feszes92814
újonc
Még mindig nem sikerült megcsinálnom az originem a FIFA14 et akarom elindítani megvettem eredetibe de nem enged belépni az origin azt írja hogy az online bejelentkezésre jelenleg nincs lehetőség utána meg mikor be akarok lépni hogy az első bejelentkezéshez kell internet kapcsolat nem értem ezt az egészet az origin oldalát nem rendesen nyitja meg z én gépemen haverom gépén meg lehet nyitni rendesen az origin.com ot az enyémen nem és megnéztem azt a hosts izét az nekem nemugy néz ki hanem nincsenek előtte kettőskereszt vagy nem tudom de lett az már bántva nekem a simcity telepítésekor mert azt ugy töltöttem le és az egy tört izé volt és egy ijen utasítási videó alapján telepítettem és ott azzal is kellett csinálni valamit lehet az kavar be és akkor csak a simcity t használtam és az originre akkor a vulpeszedrás emailcímmel léptem be most meg már csináltam egy saját fiókot csak nem tudok vele kezdeni semmit
-
DonThomasino
veterán
Bekapcsoltam a fiókvédelmet azt írja a hogy ha
bekapcsolom a számítógép felismerése funkciót nem fog kérni kódot.
Tőlem mégis álladóan kér hogy van ez? -
-
RazoR
veterán
Megvan
-
RazoR
veterán
Hali!
Az a gondom, hogy meg szerettem volna venni a BF4-hez a Premiumot az Originen keresztül de elszúrtam és félrenéztem a dolgokat és a BF3 Premiumot sikerült megvennem ami már megvan. Van valami lehetőség arra, hogy ezt visszacsináljam és visszakapjam a pénzem, vagy ráfizessek és becserélje nekem az EA a BF4 Premiumra?
-
batman91
őstag
50%-os akció van minden Battlefield termékre!!!!
-
Zoli133
addikt
válasz
Feszes92814
üzenetére
hosts file, keress rá a fórumban....
-
csaba951
veterán
válasz
Feszes92814
üzenetére
Pedig most éppen be lehet lépni. Nálad lesz valami hiba.
-
Feszes92814
újonc
sziasztok az aa problémám hogy nem tudok belépni az originembe mert nincs internet kapcsolatom azt írja ki pedig van mit tegyek segítsetek
-
gmx9
aktív tag
Az Origin pontokról van friss hír? Mit akarnak vele pontosan? Nem igazán értem.
-
csaba951
veterán
válasz
barnabasss
üzenetére
Leggyakrabban ezek okozhatják a problémát: Connection Issues
A gépeden és/vagy a routereden valószínűleg nincsenek engedélyezve a megfelelő portok a kommunikációhoz. -
DJadamka
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan problémám mint az előttem lévőnek aki képeket rakott ki. Na nekem ugyan ez van az Origin oldalát nem hozza be és ha beakarok lépni akkor ezt írja: "Az online bejelentkezésre jelenleg nincs lehetőség" Most készülök megvenni a Simcityt és még ma szeretnék erre megoldást kapni és már tudnám rendelni mert így félnék hogy nem fog indulni :/
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Nekem is az a problémám, mint xxx86 fórumtársnak. A hosts fájlt megnéztem, de elvileg nem az a ludas, legalábbis ugyanez van benne.
Egyéb ötlet? Win 8.1 van fent.
-
kissd01
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
És ezt hol tudom beállítani?
-
kissd01
tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni tőletek.Olyan problémám van, hogy alapból a Origin kliensem egy win7 rendszerem van.'C' meghajtón,BF 4 pedig a 'D' meghajtón. Eddig oké minden. Most egy teljesen más particióra felraktam egy win.8-at. Lehetséges,hogy az új win-re feltelepített Origin beszinkronizálja a 'D' meghajtóra telepített BF4-et?
Előre is köszönöm a válaszokat! 
-
xxx86
csendes tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ez az köszönöm hosts file volt a ludas .
-
-
xxx86
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sajna nem.
-
xxx86
csendes tag
Szia, sajna nekem több napja ilyen.
-
Milkoma
csendes tag
És valóban, nagyon profik az EA munkatársai, minden elismerésem az övéké!
Fél perc alatt elhárították a jelenséget, kiderítve, hogy a hiba az én készülékemben van
Mindössze a mappa elnevezés nem tetszett az alkalmazásnak (tartalmazott egy aposztrófot). Átnevezés után már el is kezdte a letöltést.Ettől függetlenül nektek is köszönöm a segítséget, így legalább ezeket átlépve tudtak nekem segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)