Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok! Hogy lehet életkort módosítani mert reginél rosszat sikerült megadnom?
-
dredbiro
senior tag
válasz
Zoltanberta2
üzenetére
nálam is ugyanez a helyzet pedig szeretném megvenni az Airborne-t de már sokadszorra is kidobja a hibát

-
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék játszani a BF3-al, de 2 napja csak initializing-ot ír ki a böngészőben kattintás után,nálam van a gond vagy globális szinten? -
dredbiro
senior tag
válasz
Alcatraz13
üzenetére
próbáld meg uninstalállni az origin-t, a telepítési helyét manuálisan töröld (biztonsági mentést azért készíts,ha van miről )
-
dredbiro
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Megpróbáltam,köszi, sajna egyik sem működik,origin nem fogadja el a kódot, a leírtak alapján sem megy

-
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
Megvásároltam (steamre) az NFS Shift 2-őt,viszont nem tudok belépni az autologra, mert belépéskor kidobja a játék szériaszámát amivel aktiválva lett és azt írja rá, hogy már regisztrálták egy EA fiókon (persze,én,telepítéskor) Segítséget kérnék, hogyan tudnám használatba venni a szóban forgó programot?
-
dredbiro
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ez most komoly? A PF-ból egyszerűen átmásolom és működni is fog? Arra gondoltam ,olyan mint a steamnél,van belső programja,ami elkészíti, csak nem találtam sehol sem ilyen opciót

genndy.- köszi,kipróbálom

-
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
A könyvtáramban lévő játékokról hogyan lehet back up-ot készíteni, hogy ne kelljen letölteni minden egyes alkalommal amikor játszani szeretnék valamelyikkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest