- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
szami777
üzenetére
Na, bejelentkeztem egy live chatre a supporttal. Az Originen a cachet törölni kellett, és már működik is. Nagyon segítőkész volt a chates, barátságos, gyors. Úgyhogy le a kalappal, akinek bármi gondja van valamivel, én is csak ajánlani tudom őket. Megéri kivárni azt az időt amíg kapcsolnak mert biztos hogy összehozzátok a megoldást.
-
Nxn908xxx
őstag
Azzal mit lehet kezdeni, hogy nem tudok felvenni több barátot, mert azt írja hogy megtelt a barátlista. 35 barátom van kb...
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A battlelogot kihagytad.

-
Nxn908xxx
őstag
Sziasztok!
Regeltem egy új accot, de nem akar küldeni visszaigazoló e-mailt, pedig több e-mail címen is próbáltam. Lehet amiatt hogy túl van terhelve most a szerver? Mi történik egyébként ha nem igazolom vissza? -
Nxn908xxx
őstag
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
Megvan a gond. Az internettel van valami. Két internet előfizetésem van, egy T-s meg egy UPC-s. Mind a kettőre wifivel csatlakozom. Eddig semmi gond nem volt vele, ma is a T-s neten játszottam mint mindig, de most azt írja az origin hogy: "online bejelentkezésre nincs lehetőség". Pedig van netkapcsolat. Az UPC-s netről meg simán bejelentkezik.
Semmit nem csináltam a nettel, sem a géppel, egyszer csak nem akart bejelentkezni.
Valakinek ötlet? Elég furcsa a dolog mivel van kapcsolat de bejelentkezni nem akar. -
Nxn908xxx
őstag
Nálatok is szarakodik?

Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valakinek ötlet? Elég furcsa a dolog mivel van kapcsolat de bejelentkezni nem akar.