Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
Ne aggódj, elsőre nekem is ezt írta ki, utána kértem még, és ami 2. jött meg hitelesítő azt meg már elfogadta. Szóval kérjél legalább 4 e-mail cím hitelesítőt, azok közül csak jó lesz valamelyik.

(igaz utána nekem jött még vagy 2, de azt meg már töröltem, ugyanis már sikeresen hitelesítettem)
Mindenképp fontos hogy mikor hitelesíted, akkor legyél belépve az origin weboldalára, vagyis nekem így be vált. -
Nxn908xxx
őstag
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
Megvan a gond. Az internettel van valami. Két internet előfizetésem van, egy T-s meg egy UPC-s. Mind a kettőre wifivel csatlakozom. Eddig semmi gond nem volt vele, ma is a T-s neten játszottam mint mindig, de most azt írja az origin hogy: "online bejelentkezésre nincs lehetőség". Pedig van netkapcsolat. Az UPC-s netről meg simán bejelentkezik.
Semmit nem csináltam a nettel, sem a géppel, egyszer csak nem akart bejelentkezni.
Valakinek ötlet? Elég furcsa a dolog mivel van kapcsolat de bejelentkezni nem akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valakinek ötlet? Elég furcsa a dolog mivel van kapcsolat de bejelentkezni nem akar.