Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
Ne aggódj, elsőre nekem is ezt írta ki, utána kértem még, és ami 2. jött meg hitelesítő azt meg már elfogadta. Szóval kérjél legalább 4 e-mail cím hitelesítőt, azok közül csak jó lesz valamelyik.

(igaz utána nekem jött még vagy 2, de azt meg már töröltem, ugyanis már sikeresen hitelesítettem)
Mindenképp fontos hogy mikor hitelesíted, akkor legyél belépve az origin weboldalára, vagyis nekem így be vált. -
Nxn908xxx
őstag
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
Megvan a gond. Az internettel van valami. Két internet előfizetésem van, egy T-s meg egy UPC-s. Mind a kettőre wifivel csatlakozom. Eddig semmi gond nem volt vele, ma is a T-s neten játszottam mint mindig, de most azt írja az origin hogy: "online bejelentkezésre nincs lehetőség". Pedig van netkapcsolat. Az UPC-s netről meg simán bejelentkezik.
Semmit nem csináltam a nettel, sem a géppel, egyszer csak nem akart bejelentkezni.
Valakinek ötlet? Elég furcsa a dolog mivel van kapcsolat de bejelentkezni nem akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valakinek ötlet? Elég furcsa a dolog mivel van kapcsolat de bejelentkezni nem akar.