Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
-
Agyzuzo
addikt
Miért csodálkozol? Pont arra a hsz-re repliztél rá amiben ez le is van írva.

"1. Mass Effect nem lesz magyar originben, a magyarítás a CD project műve és tulajdona ezért nincs benne."
A magyar ME-t CSAK support tudja neked bereggelni Originbe, viszont onnantól nem lesz benne magyar nyelv.
-
myke01
senior tag
Kösz, ez elég elszomorító
, hogy nem törölhető egyedileg .
Írtam egy e-mailt a "privacy adminnak" ,talán rajta keresztül sikerül törölni... -
Hunork
veterán
-
Hunork
veterán
Vagy igen, ez is igaz! Az már trend, hogy idehaza szinte minden játék többe van, főleg, ha nincs valami kupon. (nekem nemrég volt a szülinapi, azt azért kihasználtam...) És sajna, néha jobb venni pl. a CDGalaxistól...ami azért hajmeresztő! (MOH Warfighter is így lesz meg...)
-
-
csaba951
veterán
>Ezeknek a nyelv választásoknak van valami értelmük,
Persze, hogy van értelme. Olyat válasz amit meg is értesz!

Szerintem érdemes az lehetőleg az európai csomagot választani. Ebben tuti a metrikus mértékegységeket használják. Vannak olyan játékok, ahol nem lehet így kiválasztani a telepítési nyelvet, az Origin kliens nyelvén teszi fel a játékot.Elsőre ezért nem sikerült nekem az angol nyelvű klienssel feltenni a magyar kommentárú Fifa 12-t. Nem töltötte le a szerverről a magyar hangfájlokat.
>vagy ez régió zár lenne?
Origin-en jelenleg nincs régiózár. Plusz az Amazon USA-n kapott kulcsok nagy része ROW-os (az egész világra érvényes, nemcsak Észak-Amerikai).
Korlátozás ott szokott lenni, hogy bizonyos kulcsokhoz nem lehet ezen a képernyőn nyelveket választani. Tipikusan ilyen pl. az orosz Mass Effect 3. Itt csak az orosz nyelv választható, más nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, hogy nem törölhető egyedileg .

De nem baj, így megy át az ember a Steam-re szép lassan. Itt is csak a BF/MOH/Crysis trió miatt vagyok... Most veszek 3 gammát a Steam-en 13,74 euróért!
(Prototype, Bioshock, FEAR2)