Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
-
Agyzuzo
addikt
Miért csodálkozol? Pont arra a hsz-re repliztél rá amiben ez le is van írva.

"1. Mass Effect nem lesz magyar originben, a magyarítás a CD project műve és tulajdona ezért nincs benne."
A magyar ME-t CSAK support tudja neked bereggelni Originbe, viszont onnantól nem lesz benne magyar nyelv.
-
myke01
senior tag
Kösz, ez elég elszomorító
, hogy nem törölhető egyedileg .
Írtam egy e-mailt a "privacy adminnak" ,talán rajta keresztül sikerül törölni... -
Hunork
veterán
-
Hunork
veterán
Vagy igen, ez is igaz! Az már trend, hogy idehaza szinte minden játék többe van, főleg, ha nincs valami kupon. (nekem nemrég volt a szülinapi, azt azért kihasználtam...) És sajna, néha jobb venni pl. a CDGalaxistól...ami azért hajmeresztő! (MOH Warfighter is így lesz meg...)
-
-
csaba951
veterán
>Ezeknek a nyelv választásoknak van valami értelmük,
Persze, hogy van értelme. Olyat válasz amit meg is értesz!

Szerintem érdemes az lehetőleg az európai csomagot választani. Ebben tuti a metrikus mértékegységeket használják. Vannak olyan játékok, ahol nem lehet így kiválasztani a telepítési nyelvet, az Origin kliens nyelvén teszi fel a játékot.Elsőre ezért nem sikerült nekem az angol nyelvű klienssel feltenni a magyar kommentárú Fifa 12-t. Nem töltötte le a szerverről a magyar hangfájlokat.
>vagy ez régió zár lenne?
Origin-en jelenleg nincs régiózár. Plusz az Amazon USA-n kapott kulcsok nagy része ROW-os (az egész világra érvényes, nemcsak Észak-Amerikai).
Korlátozás ott szokott lenni, hogy bizonyos kulcsokhoz nem lehet ezen a képernyőn nyelveket választani. Tipikusan ilyen pl. az orosz Mass Effect 3. Itt csak az orosz nyelv választható, más nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gyúrósok ide!
- Robot fűnyírók
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, hogy nem törölhető egyedileg .

De nem baj, így megy át az ember a Steam-re szép lassan. Itt is csak a BF/MOH/Crysis trió miatt vagyok... Most veszek 3 gammát a Steam-en 13,74 euróért!
(Prototype, Bioshock, FEAR2)