Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Jah nem is kell leszedni külön, benne van 2 DLC a kiadásban ha letöltöd.... előre paráztam

Egyébként le a kalappal az Origin live chat support előtt. Hihetetlen segítőkészek és tényleg mindent megtesznek... Aktivációs gondom volt pár játékkal, és simán adtak másik termékkulcsot, hogy próbáljam meg azzal. Számlát nem kértek meg semmit...
Pl a Crysis 1 aktiválásnál csak megkérdezték hol vettem. Mondtam, hogy Ööööö kb 5 éve a Hungary Media Marktban. Számlám nem lesz az tuti. Csak egy fotót kértek a lemezről és a serial kódról. Ennyi....
Az összes support példát vehetne róluk. Egyetlen probléma, hogy megeshet, hogy 1 órát is várni kell, hogy emberhez kapcsoljanak, viszont megéri kivárni. Inkább kivárom, mint bedobjak egy emailt egy support mailbox-ba.... fekete lyuk szindróma....
Uplay support meg sem közelíti ezt a színvonalat, Steam support-tal még nincs tapasztalatom mondjuk. Ott még nem volt bajom. Lehet akkor az mégis jobb?

A mai napig nem értem különben, hogy Uplay-nél miért nem lehet játékot másik accounthoz átadni ha duplikált accountod van, vagy éppen miért nem lehet felhasználó nevet változtatni. Vicc kategória... alapjaiban bénán lett a rendszer felépítve, ha usernév valami UniqueID plusz idegen kulcs náluk, egyéb magyarázatot nem tudok találni arra, ha a felhasználónév változtatás nem engedélyezett.
-
Zebu
addikt
Közben megtaláltam: Bring down the sky
Hátha másnak is érdekes...
-
SRII
őstag
szia! én is így jártam a crisys 2 vel, ugyan ezt a hiba üzenetet kaptam,bemásoltam a kódot, utána ki be léptem, próbálgattam, és jó lett, egyből kérte az EA regisztrációt és minden rendben ment, én is ph-n vettem a kulcsot, és azon voltam beírok ide segítséget kérni, de megoldódott.(kb fél nap próbálgatás után lett jó, azt nem tudom miért lett jó vagy mi volt a hiba oka, egyszer csak jó lett)bár megijedtem bevallom, hátha a kód rossz, de az esetemben nem az volt a bibi
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Társasjáték topic
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi