Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
válasz
Zoli133
üzenetére
Érdemes mindent ilyenkor ellenőrizni, s a 2 lépcsős azonosítást is bekapcsolni, mert az origin accountok fekete piaca nagyon pörög.
Supportal még azt is meg lehet csinálni, hogy a ellopott accountról játékot átvinni másik accontra, így ha valaki elfelejt belépni vagy nem veszi észre, hogy a libary-ban egyel kevesebb játék van, akkor rá lehet fázni. -
válasz
Zoli133
üzenetére
Megpróbálom.
cyberwarfare: a probléma fennállt third party csevegőprogram nélkül is.
Xfire-t próbáltunk most, azzal is, nélküle is, szóval passz. Az én Win7-em 64 bites, pár hetes (legál, bár angol), nincs összehányva, fel van frissítve, karban van tartva, driverek, meg a szokásos csomagok is telepítve vannak..
Steamnek sincs semmi gondja. -
válasz
Zoli133
üzenetére
dead space 3
játék közben ha behívnak nem tudok csatlakozni mert nem tudom előhozni a panelt. persze van más módja is a csatlakozásnak de működjön már ha van.
ja meg ha én akarok behívni akkor kiírja hogy engedélyezzem ezt az opciót márpedig engedélyezve van.
nameg alapból már az gyanús volt hogy játék indításnál mikor a játék már tölt be fel szokott ugrani jobb alsó sarokban az origin ablakocska hogy hogyan hívhatom elő az origin opciót de most semmi kis ablak nem ugrik fel.eddig működött rendesen minden. most mióta újra raktam a win7-et ma lett először telepítve a játék és coop-oztam volna de így nem nagyon akart összejönni.
egyébként ha én még nem vagyok játékban és engem hívnak be azt engedi de azt se mfelugró ablakkal hanem a chat ablakban ott egy csatlakozás gomb. de ha már bent vagyok be kell zárnom a játékot mert tálcára rakni sem engedi.
-
knoz91
tag
válasz
Zoli133
üzenetére
Talán akkor az első pozitív véleményem megszületett róluk, gondoltam emelt díjasra futotta nekik. Megpróbálkozok vele, hátha több sikerrel járok mint eddig. Köszi az infót.

*edit:
Őszintén szólva azt hittem nincs, csak az oldalról tudtam. Amíg nem voltak ilyen problémák mint email átírás, stb. nem volt szükség egyáltalán az ügyfélszolgálatra. Körbenézek majd, meg a számot megpróbálom.

-
knoz91
tag
válasz
Zoli133
üzenetére
Na már most, egy emelt díjas számot felhívsz úgy hogy mellette fizettél a játékért, és csak azért hogy egy email címet átírjanak? + Akkor még betűzzem le nekik oda-vissza... Megkímélem magam, így is már sokadszorra csalódok, nem kicsit bennük.
A magyar ügyfélszolgálattól meg amúgy is...inkább többet se várok, mint a béka feneke alatti teljesítményt.
Mind1 mindenesetre este megpróbálkozok vele, ha akkor se megy...passzolom az ügyet.
-
Hunork
veterán
válasz
Zoli133
üzenetére

Hát ez nem semmi. Köszönöm a tippet!
Pedig azt hittem, hogy a magyar srácok mindent tudnak... legalábbis én elégedett vagyok velük még így is, ezt az apróságot elnézem nekik, végül is egy 2,5 eurós DLC-ről van szó...Agyzuzo: neked is köszönöm, de nálam van egy lurkó, marhára élvezi, hogy mindent ért a játékban, ez mégsem egy agyatlan Fps...(hiába jó angolból, azért itt hosszú szövegek is vannak...)
-
haly
őstag
válasz
Zoli133
üzenetére
Igen, én is szenvedtem vele egy pár napot. Először csak írtam nekik, ahogy javasoltátok, vissza is írtak egyszer, de nagyon szűk szavúan, válaszoltam nekik, azóta nem kaptam választ. Meguntam, felkerestem a live chat-et aztán már itt is a játék a fiókomban. Igaz új fiókot kellett létrehozni
Igazán megcsinálhatnák, hogy lehessen átrakni más profilokba játékot. Mert valaki egy helyen gyűjti az összeset, mint én, és így kibasznak vele. Mind1, úgy sem játszok vele sokat, csak nagyon b@szta a csőröm, hogy nem működik. 3 éve még nem gondoltam, hogy 1 e-mail-re kéne tenni az összes játékomat. Na majd innentől odafigyelek 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Zoli133
üzenetére

Egyébként a supportnál érdekes arcok ülnek. Van hogy kikaptam egy normálisat, akivel még beszélgetést is kezdeményeztem. PL kérdem tőle hogy merre lakik, mit szokott csinálni, szereti-e a munkáját.Erre kapom választ hogy nem válaszolhat ilyenre, ellenőrzik chat logot és ha ilyen infókat találnak benne ki is rúgják őket..

A másik véglet amikor tök kedvesen előadom hogy mi van, ennél kedvesebb nem is lehetek, erre meg rávágja hogy ő ezt nem tudja megcsinálni, köszöni hogy felkerestem oszt zárja a chatet. Se puszi se pá, semmi... WTF mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mikor írtam, még a 75%-os banner sem volt kint, csak a lejárt visszaszámláló.

Hát ez nem jött rá.

Igazán megcsinálhatnák, hogy lehessen átrakni más profilokba játékot. Mert valaki egy helyen gyűjti az összeset, mint én, és így kibasznak vele. Mind1, úgy sem játszok vele sokat, csak nagyon b@szta a csőröm, hogy nem működik. 3 éve még nem gondoltam, hogy 1 e-mail-re kéne tenni az összes játékomat. Na majd innentől odafigyelek