Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Egy kérdés azokhoz, akik CD Projektes Mass Effect 1-et regisztráltattak be az Origin Supporttal (tudom, hogy az amerikai Live Chat kell hozzá): kértek-e fotót a serialról és a lemezről; és ha igen, kellett-e mellé valamilyen extra adat is? Azért érdekelne, mert nem tudok fotózni alapesetben (nincs kamerám), és ha már szívességet kérek, akkor nem akarom kétszer megcsinálni...
-
törölt tag
-
Moretimer
aktív tag
Sziasztok,
Problémám van a bf3 premium edition telepítésével. Vagyis az origin nem akar elindulni, "az első bejelentkezés rendelkezned kell internetkapcsolattal" szöveggel jön.
Account működik az origin honlapon, tehát az jó.
Olvastam neten megoldást erre, viszont nálam nem működik.
Valaki szembesült már ezzel a problémával? -
Rabbitf_24
addikt
Valakinek esetleg lenne egy origines -10 vagy -20 %-os kódja?
Megköszönném, ha amúgy se akarja felhasználni. -
Wolverine
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Érdemes körülnézni a többi játékboltnál is, hátha találsz még olcsóbban

-
Agyzuzo
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Akkor úgy fogalmazok, MOST 4990 Ft-ért rendelhető.

KATT -
Rabbitf_24
addikt
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Igen, a kulcsszó a "lesz", nekem most van szabadidőm.

Hajlandó vagyok bukni pár ezret, amúgy is megvettem volna, ez a vásár pont jókor jött.
Cdgalaxison szoktam nézegetni a kínálatot a digitális kínálatból, ami elég kicsi.
Egyébként pl a Mass Effect 3 is ocsóbb itt, ezért nem az Originen fogom megvenni sokér
Ja amúgy a dobozos dolgok már nem játszanak nekem, ezért szeretek a steamen és az originen és persze itt a Ph-n vásárolgani...
-
törölt tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére

Szokásos sablon sajnos, hogy akciósan is drágább a közvetlen letöltős vásárlás mint idehaza offline boltban tokkal vonóval. Egy példa:
Medal of Honor Warfighter Limited Edition (fémdoboz és 2 DLC) - CDGalaxis 6 990 Ft
Originben:
Medal of Honor™ Warfighter 29.99 €
Medal of Honor™ Warfighter Digital Deluxe 35.99 € Akciósan
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Azért mielőtt lecsapsz rá 30 ojróért, az 576 shopban lesz 4990-ért is és elég valószínű Originen aktiválható.

-
törölt tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ettől szerintem nem kell félned

-
törölt tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ha erre gondolsz : Need for Speed™ Most Wanted 29.99 €
-
boogie84
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
A nagy régiekkel is tudunk játszani win7-en? Hogy oldájk meg a felbontást? Ezek bővített példányok felkészítve a mai gépekre??
Ez engem is érdekelne!
-
csaba951
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
MW2 Originből?! Majd ha a pokol befagy!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Reméljük. Mondjuk én a MW2-re utazok, ha az lesz -50%al, akkor veszem is.

BF3 megvan, az is elég jó bolt lesz most...Winnie: csak felkészülnek rá.... habár az Originről van szó...

-
cskamacska
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Az azt jelentené, hogy a COMMAND & CONQUER™ THE ULTIMATE COLLECTION 15€ lesz.

Benne minden létező Command and Conquer játék, elvileg Win 7 kompatibilisen.
-
Winne
nagyúr
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Aztán majd megint nem lehet vásárolni, mint a múltkor...

-
Rabbitf_24
addikt
Pénteken nagy leárazások lesznek az Originen black friday miatt worldwide.
PL MW 2 -50%. Csekkoljátok majd. -
-
Hunork
veterán
válasz
horvathd
üzenetére
Oké. Ez a verzió (sajnos) már elképzelhető.
Én annak idején mindent megváltoztatta, email (teljesen új fiók), jelszó, nick, mindent, plusz a fiók-védelem. Amúgy itt hadd jegyezzem meg, hazánkban az egyik legjobb az EA support.
Remélem, nálunk nem sok felhasználót fog érinteni! -
csaba951
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Nem hiszem, hogy csak hoax. Az EA fórumán feltűnően sok Origin fiókkal kapcsolatos panasz tűnt fel, friss dátumokkal. Nekem kliensből sikerült a jelszóváltoztatás.
(#2371) Hunork
A videó szerint most orosz fiókra állítják át a fiókokat. Lehet, hogy neked is ezt kellene tenned. Hátha nem lopnak "hazai" fiókokat!
(#2374) horvathd
Nem volt betörés. Na, igen! És persze megint a felhasználó a hibás, mert biztos keyloger-t telepítettek a gépére! Hát, hogyne!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Hunork
veterán
válasz
horvathd
üzenetére
Jó lenne tudni, hogy mely területet érinti a dolog, feleslegesen nem kell pánikot kelteni. Ha USA-ban USA accountoc-at lopnak, az nem feltétlen jelenti, hogy a mi földrészünkön is. Mondom úgy, hogy egy belorusz köcsög engem már megszívatott, így az accountom mellett védelem van, csak magyar support-on keresztül lehet belemászni, és egy védelem-jegy vagy mi a szösz van még mellette, hogy már 1szer feltörték...

A közölt hír elég hiányos, slendrián, így könnyen félrevezető is lehet.
Ilyen híreket szoktak továbbítani csodás mail-láncokon keresztül...
-
Állítólag alkottak egy mázsa fiók azonosítót kiloptak az ea-tól. Aki nem tud belépni az futhat a fiókja után.
-
-
csaba951
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
Please follow these steps:
Login into www.pogo.com and create a EA Classic screen name.
Login into profile.ea.com using the EA email id and password.
Scroll down the page, click on "Add Persona".
Select option "existing EA classic screen name". It will open a login window.
Login using pogo screen name and password.
Click on "Add Persona".
Now pogo screen name should appear under "Select a default persona" heading.
Double click on the pogo screen name.Now you should be able to start the game and login using your full email/password. Once you login it will activate and that should be that.... For your current hardware.
DRM. Sigh.
(forrás) -
KubanitoS
veterán
Érdekes probléma lépett fel. Fent van a gépen a Crysis 1. Ez egy dobozos verzió, amelyet később az EA Support segítségével felrakattam Originre is. Problémamentesen működött a játék, viszont legalább már két hónapja nem játszottam vele. Ma ismét próbáltam. Dupla klikk az ikonra: "Tegye be az eredeti lemezt". Gondoltam ez a bolti változat miatt van. Elindítom Origint és próbálom onnan indítani. Erre feljön egy ablak, miszerint a játékot aktiválni kellene a gépemen?
Kéri az e-mail címem és a jelszavam. Beírom, de mindig azt kapom, hogy az EA szerverei nem elérhetőek. Vélemény?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
üzenetére
Már a Win7 sem egy statikus rendszer, ezért írtam hogy formális az SP1 itt is.
A Win8 esetében én biztos nem az SP1-re fogok várni, hanem arra, hogy egyszer megszokjam annak a gondolatát, hogy elindul a jó öreg Win felület egy másik irányba - ez még eddig nem sikerült. 
-
törölt tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Minden eddigi Windows-al ellentétben itt jelentős változások vannak :
"Nagyon fontos dolgot tett a Microsoft az elméletileg már véglegesített Windows 8 operációs rendszerrel, amikor a héten elkezdett frissítéseket kiadni a beépített alkalmazásokhoz. Ezzel a lépéssel a szoftvercég azt jelzi, hogy a Windows 8 nem egy statikus rendszer lesz, amit egyszer elkészítenek, aztán pedig nagyjából úgy is hagynak, hanem rendszeresen frissülni fog. "
Utolsó utáni frissítést kapott a Windows 8
Még az is lehet, hogy nem is lesz olyan, hogy SP 1...
Na itt a lényeg: Többé nem lesznek szervizcsomagok a Windows rendszerekhez.
Úgyhogy aki az SP1-re vár, hogy majd vált, annak sok türelemre és kitartásra lesz szüksége
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
asb88
tag
Valakinek esetleg van valami ötlete windows 8 alatt normális működésre?
-
Mardel
őstag
Mivel ez only usa volt így nem nagyon hallottunk felőle.
-
myke01
senior tag
Kösz, ez elég elszomorító
, hogy nem törölhető egyedileg .
Írtam egy e-mailt a "privacy adminnak" ,talán rajta keresztül sikerül törölni... -
Mardel
őstag
Ez miért baj?
Ehhez még meg kell adnod a 3 jegyű kártya biztonsági kódot, anélkül meg nem ér semmit, a kártyaszámból meg csak az utolsó 4 szám látszik.Ha nem egyedül használod az accod, akkor ezeket a kártyádról is le tudja olvasni ha hozzáfér, ha meg ellopják az accod, azért azt csak látják, hogy mondjuk másik országból vásárolsz, stb.
-
myke01
senior tag
-
Hunork
veterán
válasz
Zoli133
üzenetére

Hát ez nem semmi. Köszönöm a tippet!
Pedig azt hittem, hogy a magyar srácok mindent tudnak... legalábbis én elégedett vagyok velük még így is, ezt az apróságot elnézem nekik, végül is egy 2,5 eurós DLC-ről van szó...Agyzuzo: neked is köszönöm, de nálam van egy lurkó, marhára élvezi, hogy mindent ért a játékban, ez mégsem egy agyatlan Fps...(hiába jó angolból, azért itt hosszú szövegek is vannak...)
-
Hunork
veterán
ááá. nem tudták beintegrálni a ME1-et az Originbe a srácok az ügyfélszolgálaton
, mert nekem magyar nyelvű verzió van meg (cd projekt), így a kapható, és kellemes árú DLC sem jön le...pedig a trilógia megvan...de szép is lett volna... 
-
Anonymus X
tag
Edenykének igaza van. Az eredeti játékok topicban linkelték az ezzel kapcsolatos hivatalos oldalakat, ahol le van írva ez. Elvileg nem okoz gondot, mert bárki letöltheti Originen a megfelelő verziót (de gondolom biztos van olyan, aki nem szeretne Origint telepíteni, ha már rendelkezik az eredeti játékkal).
-
törölt tag
10 éves a Battlefield 1942 így ingyen letölthtő az Origin-ből, mindenki egyedi kulcsot kap, és a Battlefield Veteran programba is bevésődik, így látható a Battlelogban is. Nekem is megvan 2004 óta a játék eredetije lemez tokkal vonóval, de valami gyökér ugyanúgy mint haveromét anno kigeneráltatta, írni is akartam az EA-nak de így megoldva

-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, kaptam crysis 3 alpha kulcsot, amihez origin kell.Eddig még nem volt telepítve a gépemen, letöltöttem a hivatalos oldalról, telepítés elindít, végig megy, közben frissíti is magát, majd ha végzett ott van a parancsikon az asztalon.
Ha rákattintok, akkor azt kérdezi, hogy törlöm-e, mert a helye megváltozott, ha bemegyek az origin mappába ott csak az origintmp.exe van, ami nem indul el, ha újra elindítom a telepítőt, akkor azt mondja, hogy már telepítve van, ha uninstall és újra, akkor ugyanez.A rendszer win 7 sp1 64bit.Ennyire fos lenne ez a program, vagy mit csinálok rosszul?4. újratelepítés megoldotta.

-
Winne
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
A paypalos mailem természetesen nem az, mert nem magamnak akarom megvenni, giftben meg nem megy. Steamen ha akarok vásárolni, akkor tudok, nincs semmi extra hozzá, itt meg már egy napja vergődök rajta, hogy költsem a pénzem és nem tudom. Ha ezt tudnák feljebb EA-nál szerintem hullanának fejek.
Ha meg nem paypallal vásárlok, akkor a sima mastercard-nál nem kér semmi plusz infót, se mailcímet. Feladom.
-
csaba951
veterán
1) Hm. Mégis lehet gift-elni Origin-en? Van rá külön faq is, de nem jelenik meg ez a funkció a fizetésnél sem a kliensben, sem a böngészőben.
2) Az Origin-es e-mail címed és a használni kívánt PayPal számla e-mail címe pontosan ugyanaz volt?
3) Steam is kényes arra, ha valaki majdnem minden vásárlásánál másik bankkártyát ad meg, még akkor is ha semmi baj nincs a kártyaadatokkal. Ekkor mindenképpen vizsgálatot rendelnek el.
-
Winne
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
CIB, OTP és haveromé, azt nem is tudom melyik, plusz kétféle paypallal is. Ha meg tudod esetleg venni nekem az adot accra utalom is a lóvét azonnal. Én speciel CIBes vagyok. Az én kártyámmal nyáron négy darab premium csomagot is vettem, haverom is folyamatosan vásárol, az övét sem fogadta el...
-
Winne
nagyúr
Veronica:
Thanks. Please give me a moment to check on your account.Veronica:
Thanks for patiently waiting. I saw three records of your order attempts. Two of them are on Risk status, the other one on Pending Payment.Veronica:
Your order is currently under review. For your protection as a customer, we review some orders to ensure accuracy and check for fraud. Once the status changes on your order, you will receive an email. You can also view your order status on Origin.comVeronica:
It means that your order is currently being reviewed.Veronica:
The other one is on Pending Payment. This status typically means that we are waiting on receiving funds from the customer's financial institution, although it is also used as a placeholder status for pre-orders and items on backorder.Veronica:
I'm sorry about this. I think you need to contact your bank first.Veronica:
I understand but since the system tells us that it needs to be reviewed then there is nothing we can do. I really suggest that you contact your bank first because they know more of your financial matters.Veronica:
I apologize but even if you give me your card number and I do the order for you, I will still get the same issue.Ebben benne van az egész szánalom...
-
Winne
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
Ez egy vicc tényleg, már egy jó napja szarakodok azzal, hogy egy áruért fizethessek és megkapjam. Lassan olyan ez, mint 30 éve, amikor egy Trabantért meg egy Ladáért sorba kellett állni hónapokig...
3 accra próbáltam venni 3 különböző kártyával plusz paypallal is, nincs egy normális contact email, ahova tudnék írni, csak a sok hülye faq, meg gyik...

-
Mardel
őstag
Hmm.
Most próbáltam és tudtam vásárolni fél áron.
Mivel eddig origin oldaláról nem vásároltam lehet a bankkártyás vásárlásnál lévő "Payment Nickname" opció zavart meg, mert azt én szokásos becenévként értelmeztem, közben oda a kártyatulajdonos neve kell.

Gondoltma ez is olyasmi, hogy akinek több kártyája is vna az el tudja menteni egy kitalált néven a kártyaadatokat, láttma már ilyet. Egy egyszerű Card Holder's Name célravezetőbb lenne Nickname helyett.
-
Mardel
őstag
Én a Halloween akció feltételeit linkeltem.
Magyarországra nem vonatkozik az akció, azért nem tudod megvenni fél áron.
*OFFER EXPIRES 4th NOVEMBER 2012 23.59 GMT. FOR RUSSIA, POLAND, UK, IRELAND, DENMARK, FINLAND, SWEDEN, NORWAY, SPAIN, BELGIUM, ITALY, THE NETHERLANDS, PORTUGAL, BRAZIL, MEXICO OFFER ENTITLES CUSTOMER TO A 50% DISCOUNT ON PURCHASES OF SELECTED TITLES.
Majd ha látsz benne Hungary-t akkor szólj.
-
Winne
nagyúr
Szeretnék egy olyan contact mailt, ahol sos-ben válaszolnak. Lehet angol is. Ty
Új hozzászólás Aktív témák
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont én a MP3-al is így vagyok, 75%-osban sem tartottam rá igényt 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én annak idején mindent megváltoztatta, email (teljesen új fiók), jelszó, nick, mindent, plusz a fiók-védelem. Amúgy itt hadd jegyezzem meg, hazánkban az egyik legjobb az EA support.

Kéri az e-mail címem és a jelszavam. Beírom, de mindig azt kapom, hogy az EA szerverei nem elérhetőek. Vélemény?
(mondjuk azt ember programozta!
Steam/Origin/Capsule minden gond nélkül, minden nehézség/probléma nélkül JÓL működik Windows 8 64 bit alatt.

, hogy nem törölhető egyedileg .

, mert nekem magyar nyelvű verzió van meg (cd projekt), így a kapható, és kellemes árú DLC sem jön le...pedig a trilógia megvan...de szép is lett volna...