Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taposo
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Frissen feltelepitett winnel driverek s egyéb progik nélkül próbáltad ? Mióta csinálja lehet valamit nem kajál meg valami új dolgot amit nem használtál régebben ? Windows frissitésekkel nem jöhetett valami, nekem soha nem szabad engedni a win updatet szétb@ssza az egész gépemet eredeti winnel

-
albert8
veterán
Helló!
Steames BC2-őt szeretnék origin fiókhoz adni, de azt irja, hogy nem aktiválhatom.
Valaki tudta esetleg?Harmadjára sikerült

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
egy pillanatra nálam is megáll minden, amikor indítom.
-
Wolverine
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nálad lesz a hiba, nálam ugyanis hibátlanul működik.
-
Bjørgersson
félisten
Tököm tele van már ezzel a rohadék Originnel, hogy indításkor mindig megfagy az egész gép.

-
p98eti
újonc
nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy tegnap óta nem tudok belépni az originbe mert folyton azt írja h kapcsolat megszakadt és próbáljam újra pár perc múlva de még most sem működik..az előbb telepítettem újra de nem jó
szerintetek mi lehet a probléma és mikor javítják ki mert már nagyon szeretnék játszani?! -
Hegasus
senior tag
Hozzá tudom adni valahogy a mass effect1, az crysis1 maximum edition, és az assasins creed1 dobozos játékaimat a fiókomhoz?
A dragon age ultimate edition sikerült, csak beírtam a cd kulcsát és hozzáadta, de a többinél ez nem akar működni... -
mcwolf79
veterán
Üdv all!
Az megoldható már, hogy az Origin-es játékokat más-más helyre telepítsem ,vagy még mindig csak egy helyre lehet.
Mert pl. a BF4 bétát ráraknám a rendszer SSD-re (sima vinyón borzasztó lassan tölt), de a többi Origin-es játék normál vinyón lenne (azoknál nem zavaró annyira, na meg hely sincs nekik az SSD-n). -
nanus
senior tag
Nem kell addig várni felhívod a magyar supportot .....megmondod hogy elirtad bla-bla-bla és megoldják ,legfeljebb másik fiókot csináltatnak(jelenlegi fiók -jelszó-e-mail cím,biztonsági kérdés stb kelleni fog,hisz be kell azonosítaniuk hogy te vagy a fiók igazi tulaja.) ,én is mondtam hogy fifa 3+
- az igen de origin store ...stb nem,magyar törvény 16+.Hogy 16 után minden funkció elérhető lesz -e azt nem tudom .....a lényeg jelenleg kiskoru fiókja van,ezért a korlátozás ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dokee78
félisten
Ha százszor rányomok akkor is ezt írja ki,van rá megoldás?

-
nanus
senior tag
Nincs itt semmi ördöngősség.......én gyerekem is igy volt(95 helyett 2005
), regisztrációnál meg kell adni a korodat...amit te 16 év alattinak adtál meg....és a magyar törvények bla-bla-bla...és ezért még online sem tudott játszani stb...én legallábbis ezt a választ kaptam a supportnál a telefonomra .....a problémát kb 5-6 perc alatt rendezték azóta minden klafa.
06-1-505-9550
hívd bátran
AtHoS: szó nincs semmiféle zavarosban halászásról.
-
Wolverine
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Egyetértek, az nagyon furcsa, hogy a bolthoz sincs link a játékok mellett a fejlécben.
-
horvathd
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Válasz: [link]
-
ricshard444
veterán
Az Origin nem enged be, azt írja, hogy az első bejelentkezéskor rendelkezzek internet kapcsolattal vagy, hogy nem az online bejelentkezésre most nincs lehetőség, mi lehet a probléma?

-
Itt valami tiltás vagy korlátozás van életben, mert még a boltot se látod...
Biztos hogy a legfrissebb kliens van fenn?Nincs bekapcsolva valami fiókvédelem, ami nincs aktiválva az adott gépre?
Vagy netán nem megerősített fiók? (verified)Ez nagyon érdekes hiba, ha egyik sem akkor mindenképp support és fiók jogosultság ellenőrzés kell...
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Fifa 14 be lett regelve Origin accountra, viszont a játék nem látszódik a Játékaim menü alatt. Ez mi miatt lehetséges?
-
-
LamaCube
addikt
Sikerült. Úgy csináltam, hogy a letöltést szüneteltettem és felülírtam azzal a fájlal, amit átmásoltam. Ezután elindítottam a letöltést és egyből ellenőrzött mindent és telepített.
Nagyon szépen köszönöm a türelmeteket és a segítségeteket.
-
válasz
LamaCube
üzenetére
Ahogy nézem a könytárat a beszúrt képen... valamit nem jól csinálsz ott.
Csináld azt amit írtam a könyvtárakkal.
BF3\origin games ?? az mi?

Mondom alapból az van ott hogy Program files bla bla\Origin Games
Ezen belül hoz létre egy "Battlefield 3" vagy ilyesmi könyvtárat maga az Origin.
Azt tedd át egy új helyre, de az új helyen is ez a struktúra kell.
Tehát az Origin az új Games könyvtáron belül fog dolgozni!!Szerintem ezt rontod el azért nem találja mert te direktbe a BF3 mappába állítottad szerintem az egész Origin könyvtárat... de az nem jó, egy szinttel "feljebb" állítsd az Origin könyvtárat, a BF3 könyvtár "fölé".
És tartsd meg azon belül a "Battlefield 3" nevet amit az Origin magától ad neki. -
válasz
üzenetére
De van... de csak pár kisebb fáj (+DX telepítő, stb), de attól még telepítő és az installer könyvtárban vannak. Ezek hozzák létre a registry és egyéb konfigurációs könyvtárakat mindenhol.
Azokat törli ha nem tartatod meg vele.Ezért mondom hogy a letöltés menni fog, csak hamar végez.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A BF3nál nincs telepítő. Játék fájlokat szed le. Bullshit.
-
válasz
LamaCube
üzenetére
Ez jó... ok... majd vissza játékokhoz és letöltés/telepítés gombra katt.
Nyilván valamennyit letölt, főleg ha nem tárolod a telepítőkészletet is (van egy ilyen opció), de mivel a fájlok többsége megvan azokat csak leellenőrzi... majd utána telepít és konfigurál.
Nem fog letölteni 36 gigát, higyj nekem nem először csinálom ezt.
(A backup módszer is ugyanez gyakorlatilag.) -
LamaCube
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem, rendesen tölti. Az ellenőrzés az megvan 2 perc alatt olyat csináltam már. Erre azt írja, hogy 1ó 10p. A poén, hogy sok idő elment a másolgatással és annyi idő alatt már letöltöttem volna

Biztosan én cseszek el valamit.

-
LamaCube
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A baj az, hogy nem ellenőrzi, hanem elkezdi letölteni. Biztonság kedvéért elmentettem az eredeti mappát. Most megpróbálom azt, hogy a letöltést szüneteltetem és a bf3 mappát rámásolom a letöltési mappába és felülírom, ha úgyse jó, akkor letöltöm.

-
-
-
LamaCube
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
válasz
LamaCube
üzenetére
Nem kitörlöd!
Rendesen uninstalláld... de persze előtte másold át az egész könyvtárat.
(Programok eltávolítása.)Ja és az előbb kimaradt még, hogy természetesen utána állítsd vissza az Origin könyvtárat az SSD-re, hogy az új BF4 megint oda települjön majd. (katt a Default/Alapbeállításra vissza pl)
-
LamaCube
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Tehát, ha jól értem akkor az origin games mappán belül csak simán kitörlöm a Battlefield 3 mappát /persze először azt átmásolom a hdd-re/ vagy hogyan uninstalláljam?
Én úgy csinálta, hogy a mappát átmásoltam hdd-re, majd originen beállítottam a hdd-n levő útvonalra, de amikor a játékot indítottam volna, akkor mindenáron le akarta tölteni ugyanúgy a c-ben lévő origin games mappába. Lehet valamit elrontottam. Megpróbálom a te leírásoddal.

-
válasz
LamaCube
üzenetére
1. Átmásolod a könyvtárat az új helyre.
2. Eltávolítod a játkot Originen belül (uninstall a régi helyről).
3. Átállítod az Origin telepítési helyének elérését a beállításokban az új helyre és rákattintasz a telepítésre az Originben.
Most valami ilyesmi hogy C:\Program Files\Origin\Origin Games\Battlefield 3
->
Új hely meg legyen X:\Games vagy X:\Origin Games\Battlefield 3
És az Origin telepítés helye legyen az új Games könyvtár.
Ennyi.
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
SSD-n van az originem és rajta a bf3. Lassan jön a bf4 és azt ssd-re szeretném telepíteni. Sajnos a dlc-k miatt nem fog már elférni a bf3 mellett. Ezért a bf3-at át szeretném tenni hdd-re. Hogyan lehet ezt megoldani? -
Aslan
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Szuper! Közben találtam egy verziófüggetlen magyarítást a játékhoz, aminek elvileg létre kellene hozni egy indító ikont, de nem hoz létre semmit. A játékot indítva a MOD menüben sincs semmi.
Szóval akkor ez azt jelenti, hogy eredeti játékon (Legalábbis a Maximum Edition esetében) ne is álmodjak arról, hogy a magyarítás működik. Óriási!

-
-
Aslan
aktív tag
Sziasztok!
Ide is beírom a gondomat, mert érinti az Origint.
Szóval:
Hardveraprón vettem egy Crysis 2 Maximum Edition kulcsot. Origin-en aktiváltam és tökéletesen működik, ahogy kell, (értsd: mind single mind multi tökéletes!) DE magyarítani egyáltalán nem tudom.
Leszedtem a magyarítást, indítottam a játékot és a MOD menüben kiválasztottam a magyarítást, újraindult a játék, de nem lett magyar. Nem lett magyar akkor sem, mikor a magyarítás saját parancsikonjával indítottam a cuccost.
Utána olvastam kicsit a dolgoknak és azt írták, hogy az 1.9-es patch kell hozzá, hogy működjön. Letöltöttem, majd indítottam a telepítést és ezt az üzenetet kaptam:
"Crysis 2 could not be located on your system. Re-Install crysis 2 and then run this patch again."
WTF? Egyszerűen nem értem a dolgot. Amennyire tudom többnyire ez a hiba crack-elt verzióknál jön elő, de egy tök eredeti Originen aktivált változatnál miért is?
Mikor tört verzióval játszottam (anno 2011-ben) azzal gond nélkül ment a magyarítás, nehogy már az eredetivel ne menjen
Nevetséges! 
Valami ötlet? Előre is köszönöm!
-
-
-
LBandi
aktív tag
Üdv!
Leszedtem az Origin klienst (hivatalos oldalról) egy ismerősöm gépére mert akpott ajándékba egy játékot amit ki szeretn epróbálni. A gondom az lenne hogy szeretném átállítani a klienst hogy hova telepítse a játékokat (nem szeretném hogy a C meghajtón foglalja a helyet), viszont a beállításokba belépve nincs advanced setting lehetőség ahol ezt meg tudnámm tenni. Elő lehet ezt valahogy csalni vagy van valamiféle módja hogy a játékok másik meghajtóra kerüljenek?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
batman91
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Szerintem EA-nél folyamatosan problémák vannak, egyre jobban kezdek eltávolodni tőlük. A régi hírnevük már csak a múlté.
-
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Egyépként a forum is ezzel van tele. Nem tudnak belépni, én nem kaptam semmi email-t. Annyira nem jó jéták, hogy ennyit vesződjek vele.
-
batman91
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Velem is ugyan ezt a hülyeséget játszotta el, én hagytam a fenébe.
-
válasz
üzenetére
Ez érdekes, nekem ez ment flottul elsőre... ha jól emlékszem.
Beírtam az Origin ID-t meg jelszót és azzal ment. (Az ID nem az emailcím ugye, bár gondolom ezt vágod már.)
De ha ez nem is megy akkor ugyanarra a névre (ID) és emailcímre amit az Originben használsz létre kell tudnod hozni egy acc-ot a játékon belül.
Aztán azzal + a kulccsal be kell tudni lépni hogy tudj multizni is...Ha ez így nem megy akkor tényleg írj/chatelj a supporttal. Biztos segítenek, elég jó a tapasztalatom ezzel is mostanában.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem jó, mert azt írja, hogy a mycrysis.com-on csináljak acc-ot. Csináltam is, de nem jött megerősítő email és ha beakarok lépni, azt írja, hogy az acco-om inaktív.
-
-
-
-
batman91
őstag
Mégsem semmisítem meg, átmentettem öcsém mailjére.
-
batman91
őstag
Min1 most törötlem origines emailcímemet, soha többet nem akarok originnel foglalkozni. Két kérdésem volna, a vásárlási adataimat(pl. bankkártya szám) csak kérésre menti el origin ugye, mert volt ott egy ikszelős cucc, abba nem mentem bele. Másik hogyan törölhetem origines accomat?
-
törölt tag
válasz
batman91
üzenetére
Igen láttam én is, hogy van rá mód, hogy e-mail címet változtassunk, de szerintem az csak a publikus e-mail cím. Mint itt. Ugye itt is van kettő(vagy lehet). Egy bejelentkezős és egy publikus. Ez a fiókvédelem miatt van. Valami ilyesmi lehet az Originnél is. Próbálj meg belépni a régivel vagy megerősítő e-mailt nem kaptál? Érdemes megnézni a spamokat ilyenkor.
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Van lehetőség az origin áruházban valamilyen módon "ajándékba" vásárolni, mint pl Steamen. Vagy ilyen esetekben be kell jelentkeznem az ismerősöm fiókjával és úgy megvásárolnom az adott játékot? Csak mert nem akarom, hogy megjegyezze a fizetési adatokat.
Előre is köszönöm a segítséget! -
törölt tag
Sziasztok!
Vettem ma egy MoH Airborne-t az originen és telepítésnél kulcsot kér. Ugye a játék adatok feltüntetésénél kéne lenni, de ott nincs. Tudtok erről valamit?
2.ik (sajnos) Crysis 2 ME., regisztrálni kell, hogy betudjak jelentkezni meg online játszani a mycrysis-com-on ami ma csak simán crysis.com. Megcsináltam és elvileg kéne kapnom emailre egy megerősítő levelet ami nem jött meg.
-
batman91
őstag
Na fölöslegesen vettem meg a C&C Tiberium Warst, mivel az Originhez hűnem nem idnul akár csak a Red Alert 3. Felvillan a töltő kép és ennyi. Nagyon elegem van Originből, nem tudják normálisan megcsinálni. Rohadjon meg az EA!!!
-
batman91
őstag
Üdv!
Vásárlotam originen keresztül és az lenne a kérdésem, hogy a vásárlási adataimat nem menti el az origi ugye?(pl. bankkártyaszám stb.) Csak akkor ha beikszelem az infó megjegyzését, úgy mint steamen?
-
prokxy
veterán
Sziasztok!
Originen belül van pár játékom, de csak 1 helyre engedi őket telepíteni. Mivel alapból az SSD-re raktam őket a BF3 miatt, ott kezd fogyni a hely, főleg, h fent van a Dead Space 3, MoH is /+win és társai/.
Lehet olyat, h egyik játék az SSD-n, a másik a winyón van úgy, hogy működik mind2?Azt tudom, h a helyet meg lehet változtatni, de én ragaszkodom, h a BF3 és a BF4 az SSD-n legyen a többi pedig mehet a winyóra.
Köszönöm,
Krisz -
brarid
csendes tag
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy megvettem anno a Bundle-ön az Origin csomagot, de ha letöltök valamit Steamről (mondjuk a példa legyen a Dead Space) simán fut viszont ugyanez Originen keresztül elindul de fekete képernyőt kapok majd gyorsan leugrik a tálcára a program. EA support tesz a fejemre. Mi lehet a megoldás? A rendszer Windows 7 Ultimate x64.
Előre is köszönöm a választ
-
Tom6
aktív tag
Ha valakinek kellene, -15% kupon kód:
CE-8X24M-R8M7P-XPOGD-DW2Y4
Felhasználható 30 napig Originen keresztüli játék vásárlásra, kivétel legújabb játékok vagy előrendelés.
-
mikike87
csendes tag
Sziasztok,
Olyan gondom van az Originnel, hogy megvettem a Sims 3-at telepíteni szeretném, majd elindítanám az Origint és azt írja ki " internet hozzáférés kell az első belépéshez".
A forumba már kibogaráztam azt, hogy router vagy vírusirtó probléma lesz. Na most ha lekapcsoltam minden védelmet a routeről és kikapcsoltam a vírusirtót akkor elindul. Kérdésem az, hogy tudnám a vírusirtóval megtaníttatni, vagy a routerrel, hogy elinduljon a játék.
Kaspersky IS-t használok
A routerem pedig: CiscoSegítséget előre is köszönöm!
-
csaba951
veterán
Csak nem szintén BF4-et akartál venni?

Egyébként nincs mese, jelenleg tényleg csak a máshol vett kulcsokat tudod ezek szerint aktiválni te is. Nem igazán tudni, hogy mi is lehet az igazi ok. Többnyire azokkal fordul elő akik nem abban az országban akarnak vásárolni a Store-ból, ahol létre lett hozva az Origin fiókjuk. De van olyan eset is, hogy az fiók ország, Store ország, fizetési eszköz országa is ugyanaz, mégsem megy. Szóval igazi rejtély, hogy miért nem megy már 1-1,5 hónapja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Asztrofotózás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- az igen de origin store ...stb nem,magyar törvény 16+.Hogy 16 után minden funkció elérhető lesz -e azt nem tudom .....a lényeg jelenleg kiskoru fiókja van,ezért a korlátozás ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ilyesmit tudtam én is elképzelni.