Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Hogyan tudom beállítani, hogy Originnel való belépésekor a chat iset is elérhetőn legyek
Mert külön művelet kell, hogy láthatóvá legyek. -
@rglaaf
veterán
Nevet hogy tudok változtatni? Change Origin ID oldal nem müködik
-
csaba951
veterán
válasz
Thermaltake
üzenetére
GameSave Manager
Ingyenes. A legtöbb ismertebb játéknak ismeri a mentési helyét. Mentést-visszaállítást tudsz vele csinálni.Régebbi játékok nem mentenek a felhőbe, ezért nem szabad arra hagyatkozni, hogy majd helyreállítom felhőből...
-
genndy
addikt
"hozzárendelt egy ismeretlen email fiokot az enyémhez", de előtte az Origin fiókjára nem tudott bejelentkezni, tehát az "enyémhez" szerintem az Origin accra vonatkozott.
Mindegy, az sose árt ha a mailjét is megerősíti.Thermaltake: mentsd ki a Dokumentumok mappádat. De egyébként ha az újrarakás miatt nem érzékeli a mentéseket, akkor visszaállítja a felhőből. Játék nevére keress rá a Dokumentumokon belül (95% a My games-be lesznek), vagy guglizd ki egyesével hogy melyik játéknak mi a mentési útvonala. De nagyon ritka az amelyik nem a Dokumentumokba ment.
-
Thermaltake
tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
"Ha van mentés és a dokumentumokban tárolja akkor azt meg ki tudod menteni..."- akkor egyszerre ment a gépemre és a felhőbe is?
A gépemre nem lehet vissza állítani a mentési módod, hogy megkapjam látható adatként a save állományokat, aztán megint vissza állítani a felhőt. (így ki tudnám írni akár lemezre is, és később mégis felhőből olvastatnám be, de ha mégis beütne a krach akkor még ott lenne a saját fájlom. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Thermaltake
üzenetére
Nem kell regelni semmit. Felteszed az origint és ott lesznek a játékaid. Csak újra le kell tölteni vagy ellenőriztetni ha a játék másik partíción megmaradt. Ha van mentés és a dokumentumokban tárolja akkor azt meg ki tudod menteni...
-
Thermaltake
tag
Sziasztok!
A következő témában kérném a segítségetek.
Mi van akkor ha pl újra telepítem az egész rendszert/új gépet veszek stb.. a felhő módban tárolt játékaimat újra be kell regisztrálni?( pl dobozos BFBC2) Mi van ha pl nem abba mappába esetleg meghajtóra kerül vissza akár 1 évvel később, ahol anno volt...képes mindenféle gond nélkül vissza állítani a mentéseim?
Vagy van-e mód arra, hogy pl kiírjam dvd-re a jelenlegi mentésem, de ugyanakkor megmaradjon a felhőben is? -
genndy
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem az volt a gond, ő saját maga adta meg az Origin adatait egy kamu oldalon. Persze a jelszóváltoztatás, védelem-erősítés sose árt

-
Jah ez így elég szerencsés szitu volt... szerintem kapcsold be a biztonsági dolgokat a gmail-en és az originenen is. (2 lépcsős biztonság, sms küldés, biztonsági kérdés stb stb)
Tippre egyiken sincs valami erős védelmed.

-
juve600
nagyúr
beszéltem a supportal
visszaállitották a fiókomat
respect EA !!!nem kértek semmilyen kódot vagy számlát,papirt
-
genndy
addikt
Elég nagy hiba ha nem őrzöd meg. Papíros számla vagy igazoló mail kell általában ilyen esetben.
Igen, emailre is emiatt nagyon kell figyelni. De általában amivel veszed, az is küld visszaigazolást (PayPal pl.), újabb bizonyítható pont, hogy te vetted, te számládra, te emaileddel, adatok stimmelnek, stb. -
juve600
nagyúr
az alap BF4 -et amd kuponhoz kaptam,megvan az is meg a amd gaming evolved visszaigazolo e-mailje is a bf 4 kóddal,a premiumot meg itt vettem az aprón 1 hete
-
SRII
őstag
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
juve600
üzenetére
Már nem azért de az oldal amire irányítottak már a címében is furcsa. Na meg az ilyen ajánlások tuti valami gázos ügybe vezetnek. Én ilyet meg se nyitok hanem törlöm egyből. Főleg ha ismeretlentől jön. Legutóbb mondjuk ismerős küldözgetett ilyen üzeneteket és tudtam, hogy feltörhették az profilját vagy valami hasonló.
Ebben az esetben kb átengedted nekik a profilod szóval reméljük a legjobbakat a support oldalról...
-
juve600
nagyúr
ey dude did you read the new article of getting free BF Hardeline ! it's amazing i got it ! read it here http://www.battlelog-hardeline.url.ph/bf4/gate/
ez volt az üzenet amire kattintottam
ezzel lopták el
a gmail-os fiokom megvan,a jelszót megváltoztattam,délben hivom az EA supportot
remélem visszaállitják -
juve600
nagyúr
üdv
feltörték az origin fiókomat....

reggel bekapcsolom a gépem és nem indult a origin,beirom a nevet-jelszót és az irja hibás név-jelszó,nézem a gmail-os fiokom ott meg látom hogy valaki hozzárendelt egy ismeretlen email fiokot az enyémhez na ezt egyből töröltem is,a második emailban látom hogy ez a valaki jelszóemlékeztetőt kért arra másik email cimre,a 3. mailben meg irják hogy sikerült a jelszó modositás

megvan az erdeti BF4,BF4 PREMIUM kódom ( ezek voltak a fiokban ),majd déltől tudom hivni az EA ügyfélszolgálatot,szerintetek igy vissza tudják állitani a fiókom ???
thx -
SRII
őstag
válasz
Twilight.666
üzenetére
igen de, lehetne már valami nagyobb game is On the house!

-
Twilight.666
csendes tag
Bejeweled 3
Origin - On the house -
ballkrissz
újonc
Amikor elíndítom az Origin-t mindig azt írja hogy Frissítési hiba töltsem le az origin frssített verzióját és ad 1 linket[link] akárhányszor letöltöm mindig ezt adja ki.
-
S1M0N
senior tag
Megjelent a FIFA 15 demója, gondolom ezért (is) van behalva a letöltés.

-
G viktor
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akkor az lehet.
Köszi
-
G viktor
tag
Sziasztok!
Megvettem a battlefield 3-mat és letöltés 33%-ánál megáll és azt írja sikertelen letöltés.

-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
ezt a biztonsági kérdést nem lehet kikerülni?
-
szami777
addikt
válasz
naruto3110
üzenetére
Viszont ha itt vetted hardveraprón, nyugodtan linkelheted az eladót, nehogy másokkal is megessen.
Meg jelentsd is a megfelelő topikban.
-
csaba951
veterán
válasz
naruto3110
üzenetére
PC-n manapság már az összes AAA játék fiókhoz van kötve. Szóval ha játszott a játékkal, akkor már beaktiválta a fiókjára, ahonnan már nem lehet továbbadni.

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
naruto3110
üzenetére
Igen de annak árusítása meg tiltott szóval duplán bukó lenne.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
naruto3110
üzenetére
Kód a fiókhoz kötött így hiába törli le a gépről...ajánlott a pénzt visszakérni.
-
naruto3110
csendes tag
Sziasztok. Vettem valakitől egy pvz Garden Warfare játék kódot. De amikor aktiválom azt írja az origin hogy ezt a kódot már felhasználták. Ilyenkor nem lehet tenni valamit hogy a játék az enyém maradjon. A srác letörölte a játékot, ezért nem értem miért van felhasználva. Tudnátok segíteni?
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. Reinstall után ha ugyanoda irányítom az Origin játéktelepítési mappát(F:\Origin Games) akkor csak leellenőrzi mint a Steam?
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Furcsa gondom akadt. Mobilon letöltöttem a fifa 14-et, be akartam lépni az ultimate teambe, de ahhoz kért biztonsági kérdést...Én ilyet nem emlékszem, hogy megadtam volna, próbáltam 2-3x, erre letiltotta az egész accomat, csak offline tudok belépni...Hogy tudom vissza oldani?
újra indítottam párszor és jó lett.. -
sepsi0
őstag
válasz
Predator2
üzenetére
Szia!
Pont ma csináltam.....
Lementettem külső vinyóra az Origin Games könyvtárat. Gép újrarak. Könyvtár felmásól, origin letőlt, beállít originbe telepítési mappának a felmásolt origin games mappa. Ha ez megvan letöltés elindít gondolkozik pár másodpercet és kiírja, hogy letöltés kész. Azért én minden játékra nyomtam egy javítást utána.
Nálam tökéletesen működött! -
Predator2
addikt
Helló
Szeretném újratelepíteni a gépem. Megformázom a vinyóm stb...
Nem szeretném a Origin-es játékokat újra letölteni, mit kell tennem, hogy ne kelljen újra letöltenem a játékokat?
A mentéseim is megmaradnak így?THX
-
kmisi99
addikt
Néha néha kiírja az origin, hogy ez a fiók használatban van beléptek egy másik gépről stb. Már jelszót is változtattam de még mindig. Sehol máshol nincs ez megadva ez a jelszó. Ez valami hiba vagy feltörik az accountom? Az sms beléptetés aktiválva van mégse kapok sms-t
-
sepsi0
őstag
Sziasztok Újra rakom a gépet.
A meglévő játékaimat nem akarom újra letölteni. Ugye elég, ha a telepítési mappába berakom és elkezdem letölteni és csak végigfut a telepítés.
Múltkor a BF4-nél ez nem működött, igaz akkor lett hozzáadva az accounttomhoz a játék, de hiába másoltam át a másik gépről a kész BF4-et csak letöltötte a netről újra.
A lényeg, hogy az asszony gépén ugyan azok a játékok vannak és újratelepítés (Win7) után átmásolnám az én gépemre.
Van erre valami trükk, hogy jó legyen vagy csak elkezdem letölteni, megállítom és átmásolom?
Köszönöm!
-
-
@rglaaf
veterán
akkor a névváltás nem megy már a weboldalon keresztül?
-
batai15
félisten
Üdv, most titan fall leárazás van. Meg akarnám venni de mikor kosárba rakom az eredeti árat írja tehát nem 18 euró hanem 60. Most akkor mi a helyzet?
-
Scale
őstag
Másnak se jó az origin? Most léptem fel és a barátlista csak pörög és nem tölt be.. fifát el akarom indítani és egyből bezáródik magától.
Már megjavult.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
Ja elég beraknod a játékaid közé, ha úgy tartja kedved akkor karácsonykor is játszhatsz vele

-
SityiSXT
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
Elég, ha a promóciós időszakban az accodra kerül a játék, utána bármikor elkezdheted a játékidőt.
-
Pangelus
tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Szerintem igen bár ez akkor derül ki mert ennyire még nem centiztem ki de ezt szerintem ők is belekalkulálták hogyha az ucsó másodpercben indítod is megadja az adott időt (ha jól emlékszem a mostani bf4nél is így volt ) de ha tévednék valaki okosabb majd helyreigazít

-
2csi
aktív tag
Na sikerult! Köszönöm a sok segitseget!!
-
csaba951
veterán
1) Origin-ből kilépés, belépés. Megpróbálod újra!
2) Ha nem oldotta meg, akkor Origin-ben jobbklikk a BF4 ikonjára -> Check for Updates.
3) Ha ez sem nem oldotta meg, akkor Origin-ben jobbklikk a BF4 ikonjára -> Repair Game.
Jelenleg 47,4 GB-ot foglal a BF4 mappám, szóval ennyi szabad hely biztosan kell neki. De persze jobb ha ennél sokkal több szabad helyed van...

Egyébként nem kell állítgatnod semmit! Mindig leszedi majd "magától" a legújabb patch-et, új dlc-t ha már van.
-
2csi
aktív tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Elsore: Köszi!
Bocsi de nem ertem. Beirtam a kodot, de azt irta h nincs eleg hely a letolteshez es h valtoztassam meg. Nem tudtam, ezert letoroltem valamit. Megint irom be de azt irja h a kodot mar hasznaltak. Mar premiumoskent kezel a szervereknel. De a premium meg mindig nincs letoltve. Probaltam h ramegyek egy dlc szeróra, de kiirta h le kell hozza tolteni es ott volt h open in origin. Ramegyek es semmi. -
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Miert nem tudom megvaltoztatni a telepites helyet? Azt irja h a mappa h a kivalasztott könyvtar ervenytelen elemeket tartalmaz. Segitsetek leci.
Előre is köszi! -
basaharc502
aktív tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Sajna pont ez a bajom a steamnél, hogy sokszor van free weekend, de általában valami indie, kis címet dobnak be,10-ből 8 alkalommal kb. Sokszor ráadásul ugyan azokat pár hónapon belül (lásd pl: payday 2 vagy chivalry, amik amúgy is milliószor voltak leakciózva 50-80%-al, szóval aki akarta már megvette valszeg)
De persze bármilyen címnek örül az ember, amit kipróbálhat ingyen....de most az origin azért egyre magasabbra tolja azt a bizonyos lécet... -
bicajoskema
tag
Sziasztok
Originen tudok sima Otp junior bankkártyával vásárolni? Vagy paypal kell? Illetve 1 számlárol lehet 2 különböző origin fiókban is vásárolni?
Köszi
üdv -
F_Zolee
nagyúr
válasz
basaharc502
üzenetére
Elég későn "kapcsoltak". A konkurenciánál majdnem, hogy állandóan van próba lehetőség. Igaz nem mindig nagy címekkel de jobbak ilyen szempontból. A bf4 miatt ne bánkódj, mert 3hoz képest elég tré lett(grafikát leszámítva).
-
basaharc502
aktív tag
Egyre szimpatikusabb az origin és az ea...Olyan játékokat dobnak be ingyen vagy pár napos játékidőre, amivel még játszik is az ember. Pl. a bF4-el mindig is akartam játszani, de ezidáig nem volt lehetőségem. Az 1 hetes idő alatt kipörgettem a single részét és belenéztem a multiba is. Meg is állapítottam, hogy a BF multiban nem az én cs:go-hoz szokott lelkivilágomnak való...
Most meg itt a plant vs zombi...erre is kíváncsi vagyok, sok jót hallottam róla...Egyébként örülnék, ha sok kiadó belátná, hogy demók híján kb. ez az egyetlen legális (!!!) lehetőség arra, hogy kipróbáljuk a terméküket mielőtt megvesszük. Ha valami jó és még lehetőségünk is van kipróbálni (akár pár óra erejéig) akkor már megyek is a pénztárhoz....így meg sok játéknál vár az ember vagy egy hasonló free timra vagy pedig egy nagyobb leárazásra, amikor "egye fene" alapon megveszi....Felsorolni sem tudom, hogy hány ilyen játék van a várólistámon...
-
Pangelus
tag
augusztus 25ig ingyen letölthető és kipróbálható a Plants vs. Zombies: Garden Warfare első indítás után 72órátok van rá még lejár a próbaidő.
-
Költözz el orosz és lengyel országból...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pigster
senior tag
Próbáltam volna letölteni a BF4-t, de választható nyelvnek lengyelt meg oroszt ajánl fel. Mit kell tenni, hogy emberibb nyelven tudjam játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert külön művelet kell, hogy láthatóvá legyek.

az ilyennek törném el a kezét és fel........ mindegy

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)