Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Új On the House játék: NFS Most Wanted.
-
Wolverine
félisten
válasz
BasketWink
üzenetére
Állítsd a nyelvet angolra a kliensben, akkor lesz live chat.
-
Wolverine
félisten
Hopsz, pont most futottam bele egy ilyen hibakezelésbe a SteamGifts fórumában.
-
Wolverine
félisten
A hardver adatai, amin futtatod az Origint; illetve az oprendszered verziója is árulkodó - ebből le lehet szűrni, hogy milyen minimum és ajánlott követelményekkel érdemes fejleszteni.
#3569: szerintem elég egyértelmű: ha félsz az Origintől, akkor nem használd a Steamet és a Google-t se

-
Wolverine
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nálad lesz a hiba, nálam ugyanis hibátlanul működik.
-
Wolverine
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Egyetértek, az nagyon furcsa, hogy a bolthoz sincs link a játékok mellett a fejlécben.
-
Wolverine
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Nálam rákattintva böngészőben nyitja meg a boltot; ahol csak a kereséssel találok játékot, vagy a kategóriák megnyitásával.
#3304: és?
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz
Gregtryall
üzenetére
Nem fogja meg a tűzfalad? Nem lehet, hogy zárva van a szükséges port a routereden?
-
Wolverine
félisten
válasz
nyakleves22
üzenetére
Ezt csak a support képes elintézni, te nem.
-
Wolverine
félisten
válasz
Nevernotrust
üzenetére
Nem. Az alap usered alól is mennie kellene, de rendszergazda jogkörrel (jobbklikk, futtatás rendszergazdaként).
-
Wolverine
félisten
válasz
Nevernotrust
üzenetére
Futtasd rendszergazdaként. Illetve dózerold le és telepítsd máshová, ne a C:\Program Files (x86) mappába. Lehetőleg ne is a C:-re.
-
Wolverine
félisten
válasz
rayoliviero
üzenetére
Lásd kicsit feljebb.
-
Wolverine
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A Live Chat csak angolra állított kliensnél megy, és akkor az USA-ban levő emberrel beszélsz; őket meg ottani idő szerint érdemes keresni, azaz magyar idő szerint este

-
Wolverine
félisten
Egy kérdés azokhoz, akik CD Projektes Mass Effect 1-et regisztráltattak be az Origin Supporttal (tudom, hogy az amerikai Live Chat kell hozzá): kértek-e fotót a serialról és a lemezről; és ha igen, kellett-e mellé valamilyen extra adat is? Azért érdekelne, mert nem tudok fotózni alapesetben (nincs kamerám), és ha már szívességet kérek, akkor nem akarom kétszer megcsinálni...
-
Wolverine
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Érdemes körülnézni a többi játékboltnál is, hátha találsz még olcsóbban

-
Wolverine
félisten
válasz
vitemerius
üzenetére
Pont ez a rendszer egyik lényege...
-
Wolverine
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ha annyira óvatlan vagy, hogy összejött egy keylogger, arról nem az EA tehet, hanem te.
-
Wolverine
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Benyeltél egy keyloggert és ellopták az accountod. Írj a supportjuknak, vagy hívd fel őket.
-
Wolverine
félisten
Szerintem te keversz dolgokat. Az aktiváció azt jelenti, hogy hány gépre van telepítve az adott játék. Nem mindegyikben korlátozzák a telepítések számát az Originen sem, és a Steamen is van olyan game, amelyben van ilyen aktivációs korlát.
Viszont ha egy játék már az Origin-accountodhoz lett adva, akkor az ott is marad a profilodban megint; ez nem géphez kötött. -
Wolverine
félisten
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Tippelek: benyeltél valamilyen malware-t, ami blokkolja a netkapcsolatod. Hiba volt kilőni a vírusirtót és a tűzfalat, no meg eleve óvatosabban kellett volna böngészni...
-
Wolverine
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Várj egy hetet és utána próbálkozz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igazad van, 3 órát tévedtem, magyar idő szerint 15-03 óra között hívhatóak (vasárnaptól meg 16-04 óra között).