Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Megmaradnak, ha támogatta a kliens a felhős mentést adott játékhoz és be is volt kapcsolva rá (alapból igen).
-
-
Uplaynél nem ilyen egyszerű... ami eleve telepítőt szed le, nem csak a játékot (régebbi, pl AC3, FC3 stb).
Azokat nem tudod "megmenteni". Újra fel kell majd telepíteni.
Ha a telepítő megvan akkor annak letöltését esetleg meg tudod úszni, ha elkezded a letöltést és utána rámásolod a meglévő telepítőfájlokat.
De alapvetően erre a lépésre semmi szükség... csak simán feltelepíted uplay telepítése után, akkor is megeszi az uplay (látja hogy telepítve van már).Az újabb AC4 óta megjelent játékoknál ahol már nem a telepítőt szedi le, hanem magát a játékot gyakorlatilag (ala origin), ott is trükkös, mert a letöltés más könyvtárba megy mint a telepítés (azon belül egy download könyvtárba), itt úgy tudsz esetleg trükközni, ha a letöltést/telepítést elkezded és ebbe a download könyvtárba másolod vissza a játék fájljait... de nem biztos hogy működni fog, de elvileg én egyszer így megcsináltam.

-
Jah ez így elég szerencsés szitu volt... szerintem kapcsold be a biztonsági dolgokat a gmail-en és az originenen is. (2 lépcsős biztonság, sms küldés, biztonsági kérdés stb stb)
Tippre egyiken sincs valami erős védelmed.

-
-
Költözz el orosz és lengyel országból...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Az nagyon veszélyes lenne... képzeld el a véletlen törlések számát és akkor lehetne a supportal levelezni ki milyen játékot törölt véletlenül és hol vette hogy kapja vissza stb.
Nincs is túl sok értelme egy ilyen funkciónak, főleg ha van rejtés.
Fényévekkel jobb ez így, nekik is és nekünk is. -
válasz
ViharVadász
üzenetére
Mivel nemrég került be ezt így előre megmondani nem lehet... attól függ hogy állnak hozzá EA oldalon.
Csak ha megpróbálod utána fogjuk tudni... van példa mindkét esetre (hogy régi játékot ingyen betettek, vagy azt mondták vedd meg újra ott, ha ott is akarod. )
-
válasz
szami777
üzenetére
Próbáld ki azt hogy törlöd a steam-es telepítést.
Aztán originben megpróbálod beaktiválni a kódját, és originről telepíteni.

Steam fórumot nem nézted?
Ilyet is írnak:
"First, uninstall your PhysX and instal the one who came with the game. After this, go to installation folder of Shift 2 Unleashed and change name of "shift2u" to "shift2", then run it as administrator. The game will works."
Szóval ez szerint lehet physx probléma is, lehet admin jogi probléma is és lehet átnevezés probléma is.

Mondjuk nem tudom m köze ennek az cd kulcs problémához, de manapság már minden lehet.
Tényleg lehet valami admin probléma mondjuk. -
-
Az úgy pedig jó... mármint ha helyet csinálsz.

Ez sajnos ilyen, van benne az elején egy "hely" ellenőrzés ami nem veszi figyelembe hogy már ott vannak a fájlok.
Trükközni kell vele.Az webes plugin újratelepítése meg nem nagy etvasz... megcsinálja azt is magától szerintem.
Bár ha már fenn van, akkor szedd le és tedd újra azt is.Szerintem nincs semmi baj az Originnel, Win 8 alatt sem.

Amugy a helyes áthelyezési menet ez:
Átmásolod, uninstallálod a régi helyről rendesen.
Elkezded a telepítést abba a könyvtárba ahova átmásoltad őket. (az Origin beállításoknál kell át-/beállítani ezt előtte.)
Elvégzi a telepítést/letöltést.
Játszhatsz tovább.
-
Nem erre gondoltam, hanem hogy PP-n keresztül kártyával:
http://panelsyndicate.com/help/paypal
Ha jól emlékszem lehet és nem von le előtte.
Ez az aktiváció akkor kell ha csinálsz PP számlát... mondjuk ha kapsz SMS-t akkor abban szokott látszani a kód.
Mondjuk ha Mexico-ból vásárolsz ott lehet régiós probléma is, kikapcsoltad a proxy-t vagy VPN-t mielőtt beléptél meg fizetnél? Mert célszerű előtte.

-
-
-
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kikapcsolod a notification-t a beállításokban.
-
Pénzért átteszik...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Meg kell venni újra.)
-
Túl van terhelve... nincs ebben semmi meglepő... szerintem kb addig ilyen lesz amíg tart az akció.

-
-
-
-

-
-
-
-
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
És vártál is egy kicsit hogy megnézd valóban le is tölti vagy csak kiírja és közben a HDD-n molyol?

Ja és mit "tallóztál be", magát a játék könyvtárát, vagy egyel feljebb? Mert ugye eggyel feljebbit kell megadni, és azon belül a játék könyvtárak már az Origin automatikus kezelése alatt vannak. (nem ez a hiba?
) -
válasz
DonThomasino
üzenetére
Mit értessz az alatt, hogy betallóztad?
Amugy attól még hogy visszamásolod újra el kell indítani a letöltéseket/telepítéseket minden játéknál.
Csak mivel érzékeli hogy már le van töltve pár fájl, azokat nem szedi le csak ellenőrzi gyorsan.Feltéve hogy ugyanaz a könyvtár van megadva a kliensben is mint ahova másoltad.
-
válasz
leviske
üzenetére
Még annyit tudok elképzelni, ha nem a kliens/registry/rossz csillagállás szívat épp, hogy lehet kimaradt valami acc verifikációs lépés vagy visszaigazolás nálad (pl levélben confirm link, ilyesmi). Ezért ugymond nem enged hozzáférni az acchoz ilyen szinten.
Ha a kliens újratelepítés sem segit, akkor marad a support. EA-nál mondjuk van online chat és magyar telefon support is. Így viszonylag gyorsan és egyszerűen orvosolható minden.
-
Esetleg még az lehet hogy nem adtál meg biztonsági kérdést és az a baja?
A Security-ben lentebb esetleg adj meg egyet, ha nem lenne... talán utána működik csak. -
válasz
leviske
üzenetére
Akkor nem értem, nekem tisztán működik így:
Edit -> feljön a biztonsági kérdés ablak (zenekar, anyja neve stb, amit anno megadtál kérdésnek) -> bejön az edit screen, átírom, mentem. Verifikációs mail, confirmál a levélbe stb... mennie kell.https://help.ea.com/article/how-to-change-your-origin-account-s-email-address
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem tudom letesztelni mert nem akarom lecserélni az enyém, de el tudok menni a változtatásig az edit-re megyek... elvileg tehát lehet.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azt te is meg tudod a kliens account settings-en belül.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem a kérdés lett volna a lényeg... az olvasás.

(#3782) Hunork: Kinek mi, szerintem a kliens jó... nem egy játék alapján dönteném el. Nekem semmi bajom nincs vele régóta (több éve is már).

-
-
-
-
válasz
Bencus88
üzenetére
Addig nem fog tovább engedni amíg nem csinálod meg amit írtam.
Az a baja hogy valami kell neki az Origin kliensből az aktiváció során, és azt keresi.
Csak mivel régi cucc ott keresi ahova default települ mert ez valami fix dolog maradt benne.
De csak egyszer kell megcsinálni egy telepítés után. -
válasz
Bencus88
üzenetére
Azt hiszem annál van egy olyan probléma hogy ha nem az alapértelmezett könyvtárba rakod akkor az "aktiválás" idejére vissza kell állítani az origin könytvár beállítását az alapértelmezettre. (Program Files/Origin/stb bla bla-ra).
Elindítod a játékot, beírod az Origin acc belépését ha kéri és indul is.Utána vissza rakhatod ahol volt a könyvtárbeállítás.
-
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Kell hogy legyen a vásárlásaidnál egy rész/gomb erre. Én még nem csináltam, de elvileg ott kell kezdeményezni az ilyesmit.
Angolul tudom.
Account & Privacy menü:
Order History... lenyitod az adott rendelést.
Request Refund kék sor ott van közép tájt... katt arra kitöltöd stb.
De csak bizonyos ideig van ott a gomb, tehát lépni kell most.
Egyébként ha csak a hiba a bajod akkor várj egy javítást vagy új drivert... esetleg supporttal beszélj.
-
Arra garancia/biztosíték az eladó részére, hogy a kártya aktív és él... nem tudom máshogy kifejezni magam. De jó akkor nem egy nyelvet beszélünk nyilván.

És azért kell ez a "biztosíték", mert maga a tranzakció később hajtódik végre, értem én amit mondassz, de ennél azért többminden zajlik le, mint amit írsz.Igazad van ennyi, meg elbeszélünk egymás mellett lehet. Písz!

-
OK. Mr Bankár... elnézést hogy nem használtam pontos és körültekintő banki szférában használatos fogalmakat. Biztosíték elég tág fogalom ám a hétköznapokban, vagy akkor garancia, akármi...

Elhiszem neked hogy ez csak egy szívatás a jónépnek, amit a bankok találtak ki hogy beszedjék az értesítő sms díját.

-
Jó erről nem nyitok vitát... hiszi aki akar amit akar.
"You might see authorization requests on your online statement. These requests aren't actual charges; they are tests to confirm that your payment card account is active and has available funds to accommodate transactions. Authorization holds are removed by your financial institution shortly after your purchase clears. The time it takes to remove authorization requests varies by financial institution."
"If you update your billing information, the store will place an authorization hold on your payment card account, usually in the amount of 1 USD or the local currency equivalent, to verify your account information."
Következtetést meg mindenki levonhatja.

-
Ha kártyával vásárolsz akkor le is lehet tiltva így ellenőrizhetik többször. Vagy hogy van e rajta pénz pl.
Attól függ milyen rendszert használnak és milyen pénzügy biztosítékokat kérnek.Itt nem is feltétlen az EA, hanem a DigitalRiver pénzügyi szolgáltató kérheti. Elvégre ez nekik is rizikó.
-
-
Akkor az van hogy van még egy origin accod valójában és azon van a játék.
Ugyanis minden régi EA accból, Origin acc lett, persze lehet kell egy két verifikációs lépés stb.Origin accok (és EA amugy) pedig nem lehet játékot mozgatni, mint ahogy se Steam se semmi más hasonló alatt.
Azt tudod csinálni hogy a régi EA accod használod Origin alatt, vagy a szükséges acc "transzformációt" megcsinálod, hogy Origin acc legyen abból is.
-
válasz
beldeczki
üzenetére
Elmenti az, csak már nem az a klasszikus "telepítés" van, lejönnek a fáljok és a telepítés csak annyi hogy registry, ikonok létrehozása, szükséges segédprogramon, windows komponensek telepítése.
Ha bepipálod akkor ezek ottmaradnak a játék könyvtárában, ha nem akkor meg nem.

Csak pár régebbi játéknál jön előbb a "telepítőcsomag" le, pl Crysis, ProStreet. stb.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jobb ha hozzászoksz mert egyre több kiadónak/játéknak lesz "social" vonulata amit nem lehet játékon belül megcsinálni. Ha pedig már van social/közösségi oldal ahol barátok szerveződnek, akkor oda érdemes a multi menedzselését is tenni. Ennyi az oka hogy kikerültek ezek a játékon kívülre.
Ettől még a BF3 nem lesz f*s.

-
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Nemigazán... csak majd az új rendszerben is ugyanoda kell konfigurálni a könyvtárakat ahol most vannak.
Esetleg ha van de-authorizálható játékod, akkor azt tedd meg újrainstall előtt.
-
Itt valami tiltás vagy korlátozás van életben, mert még a boltot se látod...
Biztos hogy a legfrissebb kliens van fenn?Nincs bekapcsolva valami fiókvédelem, ami nincs aktiválva az adott gépre?
Vagy netán nem megerősített fiók? (verified)Ez nagyon érdekes hiba, ha egyik sem akkor mindenképp support és fiók jogosultság ellenőrzés kell...
-
-
válasz
LamaCube
üzenetére
Ahogy nézem a könytárat a beszúrt képen... valamit nem jól csinálsz ott.
Csináld azt amit írtam a könyvtárakkal.
BF3\origin games ?? az mi?

Mondom alapból az van ott hogy Program files bla bla\Origin Games
Ezen belül hoz létre egy "Battlefield 3" vagy ilyesmi könyvtárat maga az Origin.
Azt tedd át egy új helyre, de az új helyen is ez a struktúra kell.
Tehát az Origin az új Games könyvtáron belül fog dolgozni!!Szerintem ezt rontod el azért nem találja mert te direktbe a BF3 mappába állítottad szerintem az egész Origin könyvtárat... de az nem jó, egy szinttel "feljebb" állítsd az Origin könyvtárat, a BF3 könyvtár "fölé".
És tartsd meg azon belül a "Battlefield 3" nevet amit az Origin magától ad neki. -
válasz
üzenetére
De van... de csak pár kisebb fáj (+DX telepítő, stb), de attól még telepítő és az installer könyvtárban vannak. Ezek hozzák létre a registry és egyéb konfigurációs könyvtárakat mindenhol.
Azokat törli ha nem tartatod meg vele.Ezért mondom hogy a letöltés menni fog, csak hamar végez.
-
válasz
LamaCube
üzenetére
Ez jó... ok... majd vissza játékokhoz és letöltés/telepítés gombra katt.
Nyilván valamennyit letölt, főleg ha nem tárolod a telepítőkészletet is (van egy ilyen opció), de mivel a fájlok többsége megvan azokat csak leellenőrzi... majd utána telepít és konfigurál.
Nem fog letölteni 36 gigát, higyj nekem nem először csinálom ezt.
(A backup módszer is ugyanez gyakorlatilag.) -
válasz
LamaCube
üzenetére
Nem kitörlöd!
Rendesen uninstalláld... de persze előtte másold át az egész könyvtárat.
(Programok eltávolítása.)Ja és az előbb kimaradt még, hogy természetesen utána állítsd vissza az Origin könyvtárat az SSD-re, hogy az új BF4 megint oda települjön majd. (katt a Default/Alapbeállításra vissza pl)
-
válasz
LamaCube
üzenetére
1. Átmásolod a könyvtárat az új helyre.
2. Eltávolítod a játkot Originen belül (uninstall a régi helyről).
3. Átállítod az Origin telepítési helyének elérését a beállításokban az új helyre és rákattintasz a telepítésre az Originben.
Most valami ilyesmi hogy C:\Program Files\Origin\Origin Games\Battlefield 3
->
Új hely meg legyen X:\Games vagy X:\Origin Games\Battlefield 3
És az Origin telepítés helye legyen az új Games könyvtár.
Ennyi.
-
-
-
-
-
válasz
üzenetére
Ez érdekes, nekem ez ment flottul elsőre... ha jól emlékszem.
Beírtam az Origin ID-t meg jelszót és azzal ment. (Az ID nem az emailcím ugye, bár gondolom ezt vágod már.)
De ha ez nem is megy akkor ugyanarra a névre (ID) és emailcímre amit az Originben használsz létre kell tudnod hozni egy acc-ot a játékon belül.
Aztán azzal + a kulccsal be kell tudni lépni hogy tudj multizni is...Ha ez így nem megy akkor tényleg írj/chatelj a supporttal. Biztos segítenek, elég jó a tapasztalatom ezzel is mostanában.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)