Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
animator11
üzenetére
Az is lehet. Bár egy külön ME vírust elég esélytelennek tartok. Viszont ha vírusirtó megpróbálta eltávolítani, akkor szerintem tutira elcseszte a mentést! Esetleg Avastot!-ot használsz?
-
animator11
csendes tag
-
csaba951
veterán
válasz
animator11
üzenetére
Nem, nem teljesen így gondoltam! Inkább csak teszteld le!
Hozz létre egy default ME1 (kinézetű) karaktert. Ha annak az importjától nem hal be a ME2, akkor hozz létre egy olyat is ME1-ben, ami erősen testre van szabva. Nézd meg ennek is a ME2 importját! Ha ez is megy, akkor lehet, hogy mégsem a kinézettel van baj, hanem valamelyik küldetés eredményét vagy valamilyen tárgyat nem tud feldolgozni a ME2.
Ha a kinézettel volt a baj, és új karaktert indítasz a ME2-ben, akkor már most gondolj a ME3 importra, és ne szabd testre a karakter kinézetét. Mert ezek szerint lehetni lehet, csak nem szabad az import miatt! Mármint ha ez volt a hiba.
-
csaba951
veterán
válasz
animator11
üzenetére
Ja, és persze nehogy elkapcsolj a default ME2 karakterről, ha importálni akarod a mentést a ME3-ba.

-
animator11
csendes tag
Háát.. Alaposan testre szabtam az biztos, köszi a választ!
- De eddig még soha sem merült fel hasonló hiba- 
-
csaba951
veterán
válasz
animator11
üzenetére
Na jó, de a ME2 már akkor összeomlik miután Originből elindítottad? Tehát új játékot sem tudsz kezdeni?
Nálam ME1 magyar mentését gond nélkül importálta a magyar ME2. Az viszont könnyen lehetséges, hogy amennyiben alaposan teste szabtad Shepard parancsnok kinézetét (ME1), akkor nem megy jól az import a ME2-ben. Én az alapot használtam.
Egyébként felfoghatatlan, hogy a programozók miért nem tudtak jól működő karakter import programot készíteni a saját maguk által készített újabb részekhez!

-
animator11
csendes tag
Sziasztok, 'bajban' vagyok. A Mass Effect 1 mentéseit átvittem a 2-be.. ezóta nem indul. Az origin elkezd tölteni "felhő adatok szinkronizálása" majd semmi. A feladat kezelőben egy pillanatra megnyílik a ME2 de abban a pillanatban el is tűnik... ez így kidobott pénz az ablakon szerintem! Origin hibája vagy sem? Néhányan azt írták hogy lehetséges!

-
kenand
veterán
Valószínűleg többféle kódal van forgalomban, régi és új kóddal. Az újat lehet simán regisztrálni a régit nem.
Ránézésre ez nem derül ki, mert ugyanúgy néz ki.
Nekem is nem akarom mégegyszer leírni, de a Crysys és a crysis Warheaf ugyan úgy néz ki, EA Value edition, sárga dobozos, egyszerre vettem kb, egy évvel ezelőtt.Lényeg ha reg után nem jelenik meg egyből, hívni kell a supportot, vagy chat és meg lehet oldani.
-
kenand
veterán
Szia!
Az az érdekes, hogy mindkettőt ugyan akkor vettem, ugyan olyan sárga EA Value games dobozban van.
Kód is ugyan úgy néz ki. De a támogatsásnál is azt mondták annak már digitális kódja volt.Magyar helpdesk sem volt bonyolult, kicsit lassan vették fel a telefont, azt tartott a legtovább.
A Lord ofthe Rings Conquestttel még bajlódnak.
FAQ azt írta azt csak e-mailen lehet beregisztráltatni. -
C4mp3r
addikt
chaten szerintem egyszerubb, siman beregisztralttam a mass effect 1-et, mondta a helpdeskes, hogy 2008 elotti game ezert csak ok tudjak beregisztralni. meg egy -15% origin kupon is kaptam, bar ahogy nezem nem lehet belole venni bioware pontokat, igy nem valoszinu, hogy hasznalva lesz.
-
kenand
veterán
Telefonon úgy tűnik sikeresen elintéztem a regisztrációt. Továbbra is rejtély, hogy az ugyanúgy kinéző, ugyanakkor vásárolt (EA Value Gamea) Crysis warehead miért ment magától, és a többihez meg telefon hívás kellett....
De a ilyen gondtok van az EA magyarország support telefonján tudnak segíteni. -
Junnuh1
csendes tag
na kiderült mégiscak volt ott egy másik account

most már műxik -
kenand
veterán
Még egy érdekes dolog.
Megnéztem a fiam bal boxát- neki regisztráltam a Cysist. megjött a levél mind a crysis mind a Crysis warhead esetén is, hogy sikeresen regsiztráltuk a játékot. De csak a Wrahead jelenik meg... -
csaba951
veterán
válasz
Junnuh1
üzenetére
Mert lehet, hogy csak a telepített játékokat mutatja!
Origin kliensben:
oldal tetején Játékaim
alatta Feltüntetés: Telepített játékok -> állítsd át Az összes játékra
mellette Platform: Miden platfromHa így sem látsz egy játékot sem, akkor az egy üres Origin fiók, nincsen rajta egy játék sem. Ha nálad van a doboz és az aktivációs kód, akkor ha ezekről küldesz egy fényképet az ügyfélszolgálatnak, akkor visszakapod a sajátodra. Ha csak a cdkulcsot vetted meg, akkor nem nagyon tudsz mit csinálni.
-
Junnuh1
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
de jó az account, szóval nem értem
köszönöm a segítséget -
Junnuh1
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
én sem
belépek az accountjával de a játékaim fülnél tök üres, nincs ott a fifa -
kenand
veterán
Ezt nem értem, tud valaki segíteni?
Hozzáadtam a massefefct 1-et és a másik faim accountjához a Crysis 1-et.
Originen nem látszódnak.
Valami download managerről beszél, de ha feltellepítek egy régi EA download managert nem engedi használni, egyből az Originre akar frissíteni -
Junnuh1
csendes tag
Üdv
biztos már kérdezték de nem találtam meg a választ
a helyzet a következő. Kaptam egy fifa13-at (a tulaj regisztrált az origin-en kipróbálta de nem jött be neki a játék.) szóval átadta a játékot és az account-ját is ! szépen belépek és azt írja hogy a termékkódot már aktiválták. nem értem -
kenand
veterán
Ha itt hozzáadok egy régebbi játékot pl mass Effect 1
nem fog megjelenni az Origin játékaim között?
Mert nem látjuk...Látom EA Download Manager kell hozzá és külön kezeli...
-
kenand
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki olyan e-mail címet ahol játék kód hozzáadást lehet intézni.
FAQ-ban az olvastam a Lord of the Rings: Conquest-esetén emailban kell intézni.
Support oldalon nem enged belépni, csak megy a homokóra... -
csaba951
veterán
Volt aki laptopos csatlakozásnál tapasztalt ilyet, amikor a wifin keresztül akart csatlakozni. Ugyanaz a gép vezetékes csatlakozással már simán tudott csatlakozni. Meg persze nézd meg a tűzfaladat, hogy az Origin működéséhez szükséges portok nyitva vannak-e?
TCP ports:
80
443
9960-9969
1024-1124
18000
18120
18060
27900
28910
29900UDP ports:
1024-1124
18000
29900Meg hasznos, ha ezt is átolvasod: Connection issues with Origin.
-
Delta×
senior tag
Valaki tudna segíteni? Átakarom írni az origin mail címemet de nem tudom o.O
Ezt írja ki a beírt e-mail cím alá : ID contains a prohibited word or character
Pedig semmi olyan karaktert nem tartalmaz amivel baj lenne és a mail címen nincs is másik origin account :/
(vilanymester@citromail.hu) -
zzola
titán
Üdv.
Meg tudná mondani valaki, hogy origin webes felületen hogyan lehet e-mail címet módosítani? Nem engedi módosítani, ezt a hibát dobja: "ID contains a prohibited word or character" . Ennek nincs értelme, az origin ID-t nem is akartam módosítani... -
albert8
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
"C:\Program Files (x86)\Origin\Origin.exe"
Ennyi van a cél nál. -
csaba951
veterán
válasz
albert8
üzenetére
Időnként van ilyen. Origin klienst újraindítod, ha még mindig nem megy a gépet is újraindítod, ha még mindig nem megy akkor megpróbálod később. Most nem fogsz játszani, az Origin inkább aludni küld!

Egyébként most éppen megy az Origin rendesen, szóval nem kellene ilyen üzenetet kapnod!
-
albert8
veterán
Nekem van most egy ilyen problémám:

Tudja esetleg valaki, hogy mi a teendő?Felcsatlakozásra nyomok, de nem csinál semmit. -
csaba951
veterán
Nem fogod tudni aktiválni, mert már megvan neked a játék. Felhívod a magyar ügyfélszolgálatot, kitörölteted az orosz változatot. Utána már fogod tudni aktiválni az angolt.
Az elmúlt 2 hónap hozzászólásai között találsz ilyen esetet. Ott azt is elolvashatod, hogy mi megmaradt-e a felhasználóneve, statisztikája? Telefonszámot szintén megtalálod a fórumban, csak keresni kell!

(#2457) kovy29
Vagy kapott egy angolt karácsonyra vagy mostanra megunta, hogy minden frissítéskor napokig kell szöszölni az orosz változattal. Ami helyett játszani is lehetne... -
jamy79
tag
Korábban vettem egy orosz nyelvű Battlefield 3-at de most megvásárolnám a játékot angol nyelven. Be fogom tudni aktiválni az angol BF3-at? Ha igen, akkor lesz egy orosz és egy angol verzióm? Előre is köszönöm.

-
törölt tag
válasz
csaba951
üzenetére
Ja, ahhoz képest, hogy a nagyvezírük azt mondta, nem rég, hogy céljuk egy jobb steam, akciójuk elég "érdekes".
Kedvencem: Burnout™ Paradise: The Ultimate Box
5.99 €5.00 € PCJól tolják Karácsony alkalmából. Kb ez az a játék ami 990 Ft-ért kapható mindenféle ajció nélkül is már teszkóban.

-
csaba951
veterán
Igaz, de az elmúlt napokban csak ennél is sokkal rosszabb akcióik voltak. A kedvencem, amikor -50%-on annyiba kerül náluk a játék, mint a boltban akció nélkül! Bár van olyan játék ami még ekkor is többe kerül náluk! Másrészt az eddigi napok alapján már a Steam Winter Sale sem a régi!

-
csaba951
veterán
Origin Shopban csak a mai napon!
Selected Titles for €5
Has all the gift buying for your loved ones bled your wallet dry and left you with nothing but a fiver for your holiday gaming budget? No worries, today’s Advent Calendar deals has this eventuality covered, with a selection of different EA classics for €5 each.
* Burnout Paradise: The Ultimate Box
* Mirror's Edge
* Battlefield Bad Company 2 Vietnam
* Warp
* Gatling Gears
* Shank
* Shank 2
* The Saboteur
* Dead Space 2
* Spore
* Need for Speed Hot Pursuit
* Dragon Age: Origins
* Alice: Madness Returns
* Battlefield: Bad Company 2
* Darkspore -
viktor82
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nálam is megoldották a problémát 1nap leforgása alatt + jópont az EA-nak

-
Bjørgersson
félisten
Pár perc várakozás után már kapcsoltak is live chaten és egy nagyon segítőkész nem tudom kivel beszéltem. Sikerült megoldani a problémát, úgyhogy ez más a második piros pont az EA-nak akármilyen pénzéhesek is.
Bár a chat kliensen lenne mit javítani, általában 5-6 próbálkozás után volt hajlandó csak elküldeni az üzenetemet. -
csaba951
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Vagy olvass vissza 1 db hozzászólást, és csináld meg magad!

-
csaba951
veterán
Elvileg mennie kell! Ha nem fogadja el az Origin kliensben, akkor próbáld ezen az oldalon keresztül, az Origin fiókod adatainak megadásával!
-
bijesz
aktív tag
vettem steamen egy crysis + crysis warhead packot
Ezt be lehet valahogy aktiválni originen? -
viktor82
őstag
Ma letöltöttem és telepitettem originen keresztül a crysis warhead-ot és meglepetésemre inditásnál nem fogadja el a sorszámot?mi lehet a hiba?anno supporton keresztül került vel az originba a játék akkor adták ezt az új serialt

-
Wolverine
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A Live Chat csak angolra állított kliensnél megy, és akkor az USA-ban levő emberrel beszélsz; őket meg ottani idő szerint érdemes keresni, azaz magyar idő szerint este

-
ruti
Közösségépítő
válasz
Bjørgersson
üzenetére
én az USA support-ra gondoltam, akiket mindig el lehet érni,
a magyar tényleg nincs hétvégén, hétköznap meg 18.00-ig érhető el telefononde a te problémádat jó eséllyel csak a kintiek tudják megoldani, bár ne így legyen...
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Bjørgersson
üzenetére
support megcsinálja, live chat-en
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ha azon linken nem tudod, akkor sehogy.
Milyen játékokról van szó amúgy?
-
Bjørgersson
félisten
Üdvözletem!
Hogyan lehet egy már meglévő játékot hozzáadni az Origin accountomhoz? Ha a programon belül választom a "Játék hozzáadása\Termékkód beváltása" opciót, visszadob hibával, hogy itt nem aktiválhatom ezt a kódot, és ad egy linket, ami a profilomat hozza be.
-
shadow1901
aktív tag
Már jó!

-
csaba951
veterán
De legalább tudjuk, hogy holnap működni fog. Nyáron volt olyan, hogy szombat délután UBI szerverei lehaltak. Hétvégén nem dolgoznak, így csak hétfő reggel kezdtek el dolgozni a hibán. Na, az volt a szxxxs!
Álljunk pozitívan a problémához? Melyik Steames játékkal nem játszottál még, pedig meg van már ezer éve? Ha nincs ilyen, akkor itt most bagóért vehetsz egy kazallal!

-
robyg
senior tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Nekem vagy 1 órával ezelőtt ment.
Retek ez az EA. Bocs hogy ezt mondom de nem vagyok velük megelégedve.
Fogadok majd csak holnapra javítják ki.

-
robyg
senior tag
Skacok másnak se működik az Origin?
-
csaba951
veterán
válasz
Akos2110
üzenetére
A fórum korábbi hozzászólásai között keresd meg a magyar ügyfélszolgálat telefonszámát. Hívd fel őket, és tisztázd velük a helyzetet.
Az US ügyfélszolgálat nyilván azért nem foglalkozik veled, mert nincs mit magyarázni azon, hogy csaltál. Nem sikerült elmagyaráznod nekik, hogy valaki valószínűleg ellopta a fiókodat. Tehát teljesen más irányban kellene intézkedniük. A Fifa játékot szerintem nem kapod vissza, csak a fiókodat. Csalás esetén a Steam is így jár el. Senkit nem érdekel, hogy személy szerint nem te csaltál.

-
Akos2110
tag
Sziasztok!
Egy elég nagy problémám van az originnel azon belül is a fifával kapcsolatban, próbálom érthetően és egyszerűen leírni a történteket.
Mostanában legfőképp fifázni szoktam online, de 3 napja nem tudtam fellépni. Ez furcsának is tűnt majd kb 3 óra múlva kaptam is az emailt hogy bannoltak. Az indokuk "abuse of ingame exploit" volt, amit teljesen nem értettem, mert mindent normálisan és fair módon használtam (a másik hogy nem is értem hogy ez pontosan mi lehet). Ezért kapcsolatba próbáltam lépni a a supporttal. Először live chaten próbálkoztam, ahol harmadik próbálkozásra végül valaki megértette a problémámat, de ő is továbbküldött hogy egy adott email címre írjak e-mailt. Ezt meg is tettem és megkérdőjeleztem hogy miért kaptam, erre csak a sablonos választ kaptam. (mindent megnéztek és jogosnak találták azt persze nem írták le, hogy miért) Írtam egy második e-mailt is megkérdezve "abuse of ingame exploit" mire vonatkozik de újra csak a sablonos választ kaptam és, hogy az ő részükről befejezettnek tekintik az ügyet.Már nem tudom, hogy mit tegyek mivel normális indokot nem kapok és ezek szerint magamat megvédeni lehetetlen.
Aki esetleg tudna valami tanácsot adni, annak előre is köszönöm.
-
Mardel
őstag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Nem csodálkozom, a CD-ről attól függetlenül magyarul lehet telepíteni, mivel originen van csak mass effect 2-m ezért szeretném az egészet egy helyen tudni. Nah meg gondolom az 1 ingyenes DLC-jét is BioWare socialon keresztűl kellene letölteni mint a Dragon Age esetében, de ahhoz meg regisztrálnom kéne a termékkódot, de BW oldalán csak ME 2-től lehet regisztrálni termékkulcsot.
(#2419) Zoli133: Ok, köszi megpróbálom.
-
Agyzuzo
addikt
Miért csodálkozol? Pont arra a hsz-re repliztél rá amiben ez le is van írva.

"1. Mass Effect nem lesz magyar originben, a magyarítás a CD project műve és tulajdona ezért nincs benne."
A magyar ME-t CSAK support tudja neked bereggelni Originbe, viszont onnantól nem lesz benne magyar nyelv.
-
fagylalt
senior tag
Szívesen!

-
Z()L3
tag
Sziasztok!
Originben van lehetőség arra, hogy egy digitálisan vásárolt játékot az Origines letöltésen kívül máshogy telepítsem ?Az úgy például lehetséges, hogy én megveszem a játékot és haverom is, ő viszont a borzasztó lassú internetével nem szeretné letölteni (nem szeretne 10 órát várni
). Szóval én letöltöm Originen keresztül és a Telepítőfájlok megtartása a játékok telepítése után opciót bepipálva megtartom a telepítőfájlokat, és ezek segítségével telepítem nála a játékot ? Járható út ez ? 
Remélem érthető voltam, válaszotokat előre is köszönöm !

-
fagylalt
senior tag
válasz
xrace77
üzenetére
Akkor nálad is az a hiba, mint nálam.

Szóval itt a megoldás nem tudom mennyire értesz angolul, de nagyjából leírom.
1. A linken található 4. pontban van a megoldás (képekkel). Röviden: megnyitod az ESET kezelőfelületét -> beállítások -> további beállítások megnyitása -> web és email -> protokollszűrés -> kizárt alkalmazások -> hozzáadás -> aztán megadod neki az Origin-t, mint kivétel (már nem emlékszem, hogy mit adtam én meg neki, de a fórumon azt írja, hogy az Origin.exe és OriginService.exe -t kell hozzá adni)
2. Kézzel írd be az emailedet és a jelszavadat.
Remélem segítettem!
Üdv: Divi
-
Mardel
őstag
2 Kérdés.
1. Az originen lévő Mass Effect annak ellenére, hogy itt nem választható, hogy magyar, még lehet benne magyar felirat?
2. Ez elvileg origines, a Bring Down the Sky jár a PC-s változatokhoz, van-e benne Pinnacle Station is? Mert itthon úgy jelent meg, hogy a 2 DLC-t tartalmazta a játék, persze originről külön kell megvenni a Pinnacle Station-t 5€-ért...
-
cs1rk3
tag
Sziasztok valaki már meg tudta oldani hogy steames játékot berakni originbe hogy az origin-en is be legyen lépve meg a steam en is így könyebb csetelni nem kell alt+tabozni

-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Ide is berakom.
Újra előjött a gondom. Nem akar beengedni a hagyj ne mondjam milyen Origin. "Az első bejelentkezés alkalmával rendelkezned kell internetkapcsolattal."
Mint láthatjátok van internetem, nem értem mit rinyál.
Visszatérve a problémára szóval a frissítés miatt be kell lépnem az Origin-be, csak hát nem tudok. Gondoltam leszedem és újrarakom a BF3-at Origin-estül, de most se BF3, se Origin. Komolyan mondom besza...
Van rá valami megoldás?A rendszerem Win8 Pro 64bit (nem hinném, hogy ez a problémája, mert másnak megy tökéletesen).
Nagyon megköszönném a segítséget!

Üdv: Divi
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

- De eddig még soha sem merült fel hasonló hiba- 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)