Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdésem volna, hogy ha megvásárolom a Star Wars Battlefrontot, akkor van valami lehetőségem arra, hogy ha esetleg nem úgy futna a játék, vagy bármi miatt nem tartok rá igényt, kóddal együtt el lehessen adni? Vagy ha egyszer hozzárendeltem egy Origin accounthoz, akkor már többet más acc-hoz nem lehet regisztrálni?!
-
Sziasztok!
Van valamilyen lehetőség úgymond resetelni egy multis játékot és elölről kezdeni origin accounton?
köszi
-
csonor
tag
Sziasztok!
Annyi problémám van, hogy nemrég beállítottam a google-s biztonsági kódot, és a telefon amin a hitelesítő volt, az újra lett telepítve, és most nem tudok belépni. Ilyenkor mi a teendő? -
SRII
őstag
HI!
The Vault
Ez mit jelent srácok? ha rámegyek a kövi oldalra van pár játék ami 3.99€ ezt most,hogy működik, nem igen vagyok képben, nem használtam pár hónapja az origin fiókom. -
-
dokee78
félisten
Van egy ilyen problémám:
Nem tudom letölteni a Fifa 16 Demot.
Nem tudom letölteni a Titanfall Game Time-t sem.
Az NFS Most Wantedet gond nélkül letöltötte.Gép telepítés után sem.
80 GB szabad helyem van.Rányomok a Downloadra pörög az Origin közepe,majd kilép a játékkönyvtáramba és nincs ott a játékok közt.
-
Hello! Feltörték a fiókomat, írtam az EA supportnak. Általában mennyi idő míg válaszolnak? Kb 2 hete törték fel, csak tegnap vettem észre.
-
chatran
őstag
Höhö, már megvolt nekem a Most Wanted, de rányomtam az ingyenesre, hogy töltse le. Erre duplán jelent meg a játéklistámban.

-
Wolverine
félisten
Új On the House játék: NFS Most Wanted.
-
asuspc96
senior tag
Helló!
A minap újraraktam a windowst, és most az originen belül nem indulnak a játékok....azt írja ki, hogy:
"Úgy tűnik, hogy a(z) "xyz" játék nincs telepítve, kérjük telepítsd, illetve próbáld meg elindítani újra."Van valami megoldás, hogy ne kelljen újra letöltenem vagy 100-200Gb-ot ?
előre is köszi

-
Apucy01
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
én értelek!
de mondjuk csak ez az egy játék volt töbsem és ezzel is én játszottam csak ő csinálta a fiókot a saját nevére.
Nem hiszem hogy olasz országban ő annyira fogja hijányolni ez a játékot.
Természetesen ha nem lehetett volna megoldani igy akkor megvettem volna ujra!
-
csaba951
veterán
válasz
Apucy01
üzenetére
Ha körülnézel itt az Aprón, rengeteg EA játékot hírdetnek karcmentes DVD-vel. Pont azért mert a már ő is az Origin-ről töltötte le. Vagyis az összes ilyen esetben a kód már hozzá van rendelve egy Origin fiókhoz, ami nem a tiéd. A DVD meg csak egy sima adathordozó azoknak, akinek kevésbé gyors/korlátozott adatforgalmú internet kapcsolattal rendelkeznek.
>Az ex em emil cimét át irták az enyémre és a felhasználói nevet is és ennyi volt.
Most az ex-ed nem fér hozzá egyetlen játékához sem, te pedig hozzáférsz az ex összes játékához.

>elég furának tartom hogy nem lehez másik accal ugyan azt a termék kódot használni
Veszel egy tábla csokit. Kibontod, megeszed. Odaadod másnak az üres csomagolást. Felháborító, hogy a másik már nem tud belőle kivenni egy tábla csokit!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Apucy01
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
hála az EA ügyfélszolgálatának sikerült megoldani a problémát!

Az ex em emil cimét át irták az enyémre és a felhasználói nevet is és ennyi volt.
-
S1M0N
senior tag
-
Apucy01
őstag
Sziasztok!
A gondom a következő..úgy döntöttem meg nézem mit szól a kártya a Crysis 3 hoz. Igen ám de ahoz hogy tesztelni tudjam föl kell telepiteni a játékot, ezzel nincs semmi gond 2 dvd s sima verzió a cd galaxis tól vásárolva még 2014 ben valamikor.
El is kezdetem a telepitést előtte origin föl és szerettem volna uj accot csinálni mert a volt feleségemnek volt accja originben, szintén semmi gond elkészült az acunt játék telepitése indul igen ám de kéri a kódot beirom neki és jön egy üzenet hogy a kódodt már aktiválták igen igy van a volt párom accjában már aktiválva lett.

ilyenkor mit lehet tenni én az ő accjába nem tudok bemeni és már az emil cime sem az....
vegyem meg ujra a játékot és ezt meg dobjam ki meg van minden névre szólló számla stb.. Mit tudok ilyenkor tenni?

-
jegenye77
addikt
Én is hasonlóan jártam mint az utóbbi időben páran.
Ügyfélszolgálatnak meg megy a pacsi! Nagyon gyorsan megoldották
-
FaTHI
őstag
Nem tudok belépni az Originba a az emailnál ez fogadott (persze nem én voltam) :
Az EA-fiókodhoz társított e-mail cím 2016. január 27. 2:26:09 GMT 00:00 időpontban a következőre változott:
oifdefca298778@yandex.ru.
Ha ezt a módosítást nem te hajtottad végre, kattints ide az eredeti e-mail címed visszaállításához és a jelszavad módosításához. Ha további segítségre van szükséged, lépj kapcsolatba az EA Súgóval.
Ez mi? Találkoztatok márilyennel?
-
Źşë'
addikt
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
sztem nyugodtan a magyart is hívhatod, ne mfognak variálni, max picivel többet fizetsz a telefonálásért, am ha ez akadály kérsz visszahívást tőlük
(#5358) bul07 sztem neked is tudnának tippet adni telefonon, sajna nem egy pörgős ez a topik
-
pigster
senior tag
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Kérdezd meg egy fórumon az országodban?
-
bul07
nagyúr
SMS hitelesítéssel van bajom
Hiba rakom a pipát a Remember this computer/device elé minden belépésnél újra és újra kéri a sms-t ami meg is jön rendbe , de na ne keljen már mindig
Erre mi lehet a megoldás?
Még valami
A biztonsági kérdést meg lehet valahol változtatni? -
csaba951
veterán
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Pl.: e-mail?

Csak a support tudja megváltoztatni! Felhívod őket és megcsinálják. Téma összefoglalóban ott van a telefonszám a magyar nyelvű supporthoz. -
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok saját accountomnál, hogy tudok megváltoztatni bizonyos dolgokat ha elfelejtettem a biztonsági kérdésre a választ?
-
NyMRooD
addikt
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Nem, mivel az origin tiltja. Mind a két játékot beszerezheted összesen 1-2 ezer forintért, a legkésőbb nyáron.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok , szerintetek jó ötlet használtan venni egy origin accountot?
A bf3 és a bf4 venném meg felmennék a fickóhoz megváltoztatni a jelszót illetve az emailt + ideadja a játékok eredeti dvd-jét is. -
Źşë'
addikt
az EA ügyfélszolgálat azért topon van, csak jókat tudok elmondani róluk, telefonon való egyeztetés után visszakaptam az origin fiókomat, a hekker kitöltötte saját adataival, születési dátum, pontos név - csak néztem
a fenti telefonszámon a megadott időben (hétköznap 12-21ig) érhetők el

-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy egyik napról a másikra az origin törli az összes barátot, és újra feltudom őket venni? Kicsit kezd felmenni a pumpa....Oké, barátoknál ír engem, hogy fel vagyok véve náluk, de nálam senkit nem jelez, a profilomnál se.
-
RMZperX
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó fórumba írok-e, bocsi, ha esetleg nem! Az lenne a gondom, hogy most raktam windows 10-et és miután az Origint is felraktam, ezt a hibaüzenetet kapom indításkor: "Az alkalmazás nem tudott elindulni (0xc00007b)" Külföldi oldalakon a vcredist feltelepítését írták megoldásnak, de már minden verzióját, mindenféleképp felraktam és semmi. Másik megoldás amit írtak az pár dll fájl kicserélése safe módban a system 32 és egy másik system mappában, de igazából safe módban sem engedte azokat kicserélni, szóval az is zsákutca volt... Tud rá valaki valami megoldást esetleg?
-
pigster
senior tag
Kár, hogy:
Thanks for your interest!
Origin Access isn't available in your area yet.
Please watch this space for news and updates.Bár nem is írják, hogy felénk lenne.
Kicsit csalódtam, hogy a faq (amiből többet reméltem megtudni):
Product Unavailable
Sorry, this product is no longer available.Úgy látszik a "FAQ" is külön termék lesz, a végén még fizetni is kell érte...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tomate
veterán
Sziasztok!
Valaki átállítottam az Origin Emailcímemet egy orosz címre... Gondolom feltörték. Írta, hogyha nem én voltam állítsam vissza. Rányomtam, kaptam egy mailt és visszaállítottam a jelszavam, már be tudok lépni az oroiginbe, de amint akarok valamit állítani egy orosz biztonsági kérdést kér... Nyilván a köcsög beállított valamit és így már nem tudom átállítani az adatvédelmemen és újra vissza fogja állítani.... Mitévő legyek? Köszi! -
errorcode06
őstag
Üdv uraim!
Lehet tudni hogy ez a sale meddig fog tartani? Mert az előzőről (ami 28-ig ment) találtam adatot, de pl erről a mostaniról (ahol csak csökkentették a leárazások mértékét) semmit sem.
-
SityiSXT
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
3.) Kiegészítés: nem tudom, hogy ez a Game Guide 100%-os vagy sem, de legalább ingyenes, ha online olvasod. Angolul ehhez is tudni kell.
-
csaba951
veterán
válasz
Vidual001
üzenetére
1) Lásd!: #5324 3shae
2) Használd a keresőt az oldal tetején!
3) Dragon Age: Inquisition
-50% kupon a vásárláshoz: HOLIDAY50
Ebben garantáltan minden benne van a 100%-os végigjátszáshoz! Viszont ha nem tudsz angolul, ne vedd meg! -
Vidual001
tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Rendben, köszönöm neked és csaba951-nek a válaszokat!

A DvD-s telepítésnél odakell figyelnem valamire majd, vagy semmi extra, lépéskövetés, megadom hová telepítse, kód beírva, kész?
Van egyébként (nem feltétlen PH-n) Dragon Age fórum? Ahol le vannak írva az információk magyarul?
Olyanra gondolok, hogy mi történt az első-második részben, melyik szereplőről mit érdemes tudni, küldetések leírása, diplomáciai tippek, hasznos tippek ha 100%-ig végig szeretném vinni.
Esetleg honosításról van infó?
-
andris811
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy az Origin egyszerűen nem indul el? Vagyis ez nem teljesen igaz, mivel a feladatkezelőben ott van az origin.exe, de nem hozza be az ablakot...
Köszönöm!
-
csaba951
veterán
válasz
Vidual001
üzenetére
>akkor a kódom már használhatatlan lesz?
Igen, a kód már használhatatlan lesz. Aktiváláskor "örökre" az Origin fiókodhoz (nem a gépedhez!) kötődik, többé már nem felhasználható.
>belépek az Origin-ra és ott letöltöm, használom, jól értem?
Igen.
>Lehetséges egyszerre 2-3 PC-n futtatni ugyan azt a játékot, egy Origin felhasználó alól?
Nem! Egy ember megveszi és azzal játszik az egész falu? Baromira nem! Több gépre is feltelepítheted, de egyszerre csak 1 gépen használhatod. Egyébként sem tudsz több gépről egyszerre bejelentkezni az Origin fiókodra!
D:I multi egy csomó ideig ingyenesen elérhető volt, de mostani akció kezdete óta leszedtél a Store-ból!

-
NyMRooD
addikt
válasz
Vidual001
üzenetére
1. Egy kód csak egy origin fiókhoz rendelhető hozzá, de fiókodról, bármikor letöltheted újra játékot.
2. Igen, bármelyik gépre felrakhatod a játékot, csak kell egy origin kliens és be kell lépned.
3. Nem, egyszerre csak egy gépről tudod online futtatni.+1 Ha nem a multit akarjátok játszani, akkor talán az megvalósítható, hogy két gépre felrakod a játékot, majd az egyiken lecsatlakozol a netről (de lehet a kliens is tud olyat, hogy offline üzemmódra válts benne) és úgy játszol, a másikon meg maradhatsz online.
+2 Nekem úgy rémlik, hogy a Dragon Age: Inquisition multija ingyenes, csak egy origin fiókot kell hozzá csinálni.
-
Vidual001
tag
Sziasztok!
Látom, ez egy aktív fórum, reménykedem, hogy kapok választ a kérdéseimre!

A CoD 2 és 4 után pénzt adtam egy játékért, szóval a karácsonyi akciókban megvettem a Dragon Age: Inquisition nevű játékot. (Korábban már a tört verzióval játszottam, de nagyon megtetszett és az online módot is ki akarom próbálni, AMD Fx-8120 procival ment.)Jelenleg platform váltás miatt egy ideiglenes Dual Core Celeron procim van, ami miatt biztosan nem fogom kipróbálni a játékot!

Addig is érdeklődnék róla, szóval a kérdéseim.Ezt a kódot, amit adtak a 3 lemez mellé, egyszer lehet felhasználni. Ez azt jelenti, hogyha feltelepítem a játékot, később leformázom a winchestert, majd egy új Win 10-et rakok fel, amire ismét telepíteni szeretném a játékot, akkor a kódom már használhatatlan lesz?
Az első oldalon levő leírás alapján, ha újraszeretném telepíteni a játékot, vagy egy másik PC-re szeretném felrakni, akkor belépek az Origin-ra és ott letöltöm, használom, jól értem? Vagy esetleg kell még valamit csinálnom?
Lehetséges egyszerre 2-3 PC-n futtatni ugyan azt a játékot, egy Origin felhasználó alól?
(Ha a saját PC-men felraktam, majd pár nap múlva egy barátom gépére is felrakom a saját Origin felhasználóm alól, akkor mindketten azonos időben tudunk játszani online?)Egyelőre ennyi, előre is köszi a válaszokat!

-
asuspc96
senior tag
Helló!
Régebbről olvasgattam, hogy nem nagyon lehetséges originen ajándékba venni játékot.
Azóta ez megoldódott ? Van már rá valamilyen opció ?
Vagy kódot esetleg ? -
3shae
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére

Nagyon köszönöm hogy reagáltál!
Need for speed most wanted valamelyik része, 2012 talán?
Upc 10 megás netem van (29-es körzet) a dvd-ről hamarabb ment volna.. Mindegy, most 70%-on van, lejön ez már. Szeretem ha eredeti egy program (rengeteg itt sorakozik a polcomon) de ez már őrültség amit csinálnak. Az a vicc, ha letöltöttem volna valami tört verziót, már régen kész lenne, nem kéne ennyit vacakolni.
Üdv
Zoli
-
csaba951
veterán
Isten hozott a digitális javak világában! Manapság a lemez már csak dísznek van. Telepítés után amúgy is a netről töltené le a frissítéseket. Így meg majd rögön a legfrissebb verzió jön majd le.
Lassú/korlátos az internet kapcsolatod, azért akarod a lemezt használni?
Egyébként melyik játékról van szó? The Sims 4?
-
3shae
senior tag
Sziasztok,
vásároltam a lányomnak egy szoftvert, de most elakadtam. Ok, készült fiók (ez is vicc, mi a túrónak kell mindenhová jelszó, felhasználói név stb..) ez rendben van. De miért kell letölteni a programot, az nincs a lemezen??

Ezt hogy kell csinálni?
-
sepsi0
őstag
-
Télapó_
tag
Sziasztok!
Nem tudok bejelentkezni az origin nem fogadja el a jelszót.
Kérek emlékeztetőt, de a nem érkezik meg a levél.
Legalább 30x megpróbáltam nem jön meg a citromosra.
Ilyenkor mit lehet tenni, tudna valaki tanácsot adni?
Köszönöm. -
Crytek
nagyúr
Le van töltve egy játék originen.A játékkal később játszanék ,de nem szeretném ismét leszedni az 25+ GB-ot.
Szóval mivel SSD-n van és kell a hely 1az1-be áthelyezném egy HDD-re amin van hely.Tehát gyakorlatilag törlöm a játékot onnan ahova telepítve van.Ezt később visszahelyezve okoz vajon valami galibát? Vagy ha pl csak simán átmásolom HDD-re és uninstalálom hogy kell a legközelebbi alkalaommal visszatenni ,hogy ha kell majd ne töltse le újra?
(A steam pl automatice felismeri ha megadom neki a game utvonalát!)
-
-
CtiveR
tag
Valaki tapasztalt olyat, hogy az origin nem indul el? Hiába indítom el, a feladat kezelő szerint kb 12000kb-nál megáll és nem történik semmi, újraraktam már 10x ugyan oda, más helyre, google-ön talált módszereket már próbáltam semmi se sikerült, valószínű Windows újra rakás segítene a problémán, de ha valaki tud okosságot ennek elkerülésére annak köszönöm!

-
ottesz
aktív tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Na meg van a kis "genyó" aki ellopta a regisztrációmat!!Origin Neve: yumg535JHCcqce
Onnan van meg hogy csináltam egy újat és amikor fel akartam venni a saját magamat(régi nevemet BF4-ben)huntiti_HUN -t akkor ezt a nevet dobta ki akihez mostmár tartozik a saját nevem.És még az avataromat sem változtatta meg......
-
ottesz
aktív tag
Nah hálaistennek nem tudok belépni originre.Olyan mint ha törölték volna az egészet. A statomat látom: huntiti_HUN névvel.De nem tudok belépni. Csak az az érdekes, hogy azzal a névvel ami az originem volt tudtam csinálni másikat....Pedig ki kellett volna írni,hogy már foglalt....Mit tegyek?
-
Cheesus
senior tag
Hogyan lehet kikapcsolni, hogy az Origin kliens minden belépésnél kérje a biztonsági kódot? Ugye be van állítva, hogy a telefonra a Google hitelesítőbe küldje a kódot, aztán be is van pipálva hogy emlékezzen erre a számítógépre, mégis állandóan kéri azt a nyamvadt kódot. Értem én hogy biztonság, de inkább kérje akkor ha teljesen máshonnan akarok bejelentkezni...
-
Kiss70
aktív tag
Én is meg szívtam
Telefonálás kb 2 perc alatt belőttek ki is kapcsolták Hála nekik!!!!
Fenébe a biztonsági kérdésekkel
Marad a jó öreg sms

-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
Valami videókártyával kapcsolatos program fut a háttérben. Raptor/Gerforce Experience vagy MSI Afterburner/Fraps tipikusan ilyen programok. Esetleg egy hibás vga driver van fent a gépeden.
Egyébként a Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Eseménynapoló-ban megkeresed a program bejegyzését, és ebből megpróbálod kitalálni, hogy mivel van baja.
-
törölt tag
Sziasztok.Az elmúlt kb 3-4 napban, folyamatosan összeomlik az Origin kliens méghozzá akkor, amikor elindítom. Már mindent megpróbáltam vele, de az eredmény semmi....Valakinek van ötlete, hogy ez miért lehet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ingatlanos topic!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)