- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
ma már működik. Remélem az ea desktop rendesen fog menni. pl nekem a BF1 nem megy belőle, nem tölti be rendesen a menüt. Originben hibátlan.
-
Zebu
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
nekem még semmi
-
Zebu
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mindkettő: [link]

-
Zebu
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egyik haver szerint valszleg a Sunburst attack miatt csúszik az egész. Makes sense....
-
Zebu
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
jajj bocsánat. töröltem az origint, csak az ea desktop maradt

-
Zebu
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Origin-t leszedtem, megelőlegeztem az EA play sikerét

-
Zebu
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerintem semmi baj velük. A support kifejezetten kedves!
-
Zebu
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Nekem megéri a paypal azt a pár Ft pluszt, hogy ne adjam meg a kártyám adatait a kereskedőnek ha nem muszáj... Bár egyébként a paypal jobban vált mint a bankom.... de be tudod állítani hogy a váltás hol történjen. (paypal váltson vagy a bankod) Mindegyiknél kiírja mennyi lesz Ft-ban.
-
Zebu
addikt
Ez kabaré komolyan.... Fifa 14-et megvettem és azt sem aktválja. Nem tudom elindítani...
Bigaki: Ismerem a problémát. Nálam is ez van. Elvileg dogoznak a hibán. Senkinek sem megy most.
-
Zebu
addikt
Jah nem is kell leszedni külön, benne van 2 DLC a kiadásban ha letöltöd.... előre paráztam

Egyébként le a kalappal az Origin live chat support előtt. Hihetetlen segítőkészek és tényleg mindent megtesznek... Aktivációs gondom volt pár játékkal, és simán adtak másik termékkulcsot, hogy próbáljam meg azzal. Számlát nem kértek meg semmit...
Pl a Crysis 1 aktiválásnál csak megkérdezték hol vettem. Mondtam, hogy Ööööö kb 5 éve a Hungary Media Marktban. Számlám nem lesz az tuti. Csak egy fotót kértek a lemezről és a serial kódról. Ennyi....
Az összes support példát vehetne róluk. Egyetlen probléma, hogy megeshet, hogy 1 órát is várni kell, hogy emberhez kapcsoljanak, viszont megéri kivárni. Inkább kivárom, mint bedobjak egy emailt egy support mailbox-ba.... fekete lyuk szindróma....
Uplay support meg sem közelíti ezt a színvonalat, Steam support-tal még nincs tapasztalatom mondjuk. Ott még nem volt bajom. Lehet akkor az mégis jobb?

A mai napig nem értem különben, hogy Uplay-nél miért nem lehet játékot másik accounthoz átadni ha duplikált accountod van, vagy éppen miért nem lehet felhasználó nevet változtatni. Vicc kategória... alapjaiban bénán lett a rendszer felépítve, ha usernév valami UniqueID plusz idegen kulcs náluk, egyéb magyarázatot nem tudok találni arra, ha a felhasználónév változtatás nem engedélyezett.
-
Zebu
addikt
Közben megtaláltam: Bring down the sky
Hátha másnak is érdekes...
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Aktiváltam a Mass Effect 2 kulcsomat az Origin-en. Ki is írta, hogy magyar nyelvet tartalmazza. Csak az a kérdés hogy tudom beállítani? Hogy lehet ilyet csinálni?
-
Zebu
addikt
Na itt a válasz az aktiváció kérdésre: Some games won't activate in Origin
-
Zebu
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jah... 1 órát kb...
-
Zebu
addikt
EA support chat: We are actually aware of the issue and we are currently working to fix the problem. Please try to access the game after 24 hours. Sorry for the trouble mate.
-
Zebu
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jól hangzik....
na még 5 perc a live chat-ig....
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest