Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
ma már működik. Remélem az ea desktop rendesen fog menni. pl nekem a BF1 nem megy belőle, nem tölti be rendesen a menüt. Originben hibátlan.
-
Zebu
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
nekem még semmi
-
Zebu
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mindkettő: [link]

-
Zebu
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egyik haver szerint valszleg a Sunburst attack miatt csúszik az egész. Makes sense....
-
Zebu
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
jajj bocsánat. töröltem az origint, csak az ea desktop maradt

-
Zebu
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Origin-t leszedtem, megelőlegeztem az EA play sikerét

-
Zebu
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerintem semmi baj velük. A support kifejezetten kedves!
-
Zebu
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Nekem megéri a paypal azt a pár Ft pluszt, hogy ne adjam meg a kártyám adatait a kereskedőnek ha nem muszáj... Bár egyébként a paypal jobban vált mint a bankom.... de be tudod állítani hogy a váltás hol történjen. (paypal váltson vagy a bankod) Mindegyiknél kiírja mennyi lesz Ft-ban.
-
Zebu
addikt
Ez kabaré komolyan.... Fifa 14-et megvettem és azt sem aktválja. Nem tudom elindítani...
Bigaki: Ismerem a problémát. Nálam is ez van. Elvileg dogoznak a hibán. Senkinek sem megy most.
-
Zebu
addikt
Jah nem is kell leszedni külön, benne van 2 DLC a kiadásban ha letöltöd.... előre paráztam

Egyébként le a kalappal az Origin live chat support előtt. Hihetetlen segítőkészek és tényleg mindent megtesznek... Aktivációs gondom volt pár játékkal, és simán adtak másik termékkulcsot, hogy próbáljam meg azzal. Számlát nem kértek meg semmit...
Pl a Crysis 1 aktiválásnál csak megkérdezték hol vettem. Mondtam, hogy Ööööö kb 5 éve a Hungary Media Marktban. Számlám nem lesz az tuti. Csak egy fotót kértek a lemezről és a serial kódról. Ennyi....
Az összes support példát vehetne róluk. Egyetlen probléma, hogy megeshet, hogy 1 órát is várni kell, hogy emberhez kapcsoljanak, viszont megéri kivárni. Inkább kivárom, mint bedobjak egy emailt egy support mailbox-ba.... fekete lyuk szindróma....
Uplay support meg sem közelíti ezt a színvonalat, Steam support-tal még nincs tapasztalatom mondjuk. Ott még nem volt bajom. Lehet akkor az mégis jobb?

A mai napig nem értem különben, hogy Uplay-nél miért nem lehet játékot másik accounthoz átadni ha duplikált accountod van, vagy éppen miért nem lehet felhasználó nevet változtatni. Vicc kategória... alapjaiban bénán lett a rendszer felépítve, ha usernév valami UniqueID plusz idegen kulcs náluk, egyéb magyarázatot nem tudok találni arra, ha a felhasználónév változtatás nem engedélyezett.
-
Zebu
addikt
Közben megtaláltam: Bring down the sky
Hátha másnak is érdekes...
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Aktiváltam a Mass Effect 2 kulcsomat az Origin-en. Ki is írta, hogy magyar nyelvet tartalmazza. Csak az a kérdés hogy tudom beállítani? Hogy lehet ilyet csinálni?
-
Zebu
addikt
Na itt a válasz az aktiváció kérdésre: Some games won't activate in Origin
-
Zebu
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jah... 1 órát kb...
-
Zebu
addikt
EA support chat: We are actually aware of the issue and we are currently working to fix the problem. Please try to access the game after 24 hours. Sorry for the trouble mate.
-
Zebu
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jól hangzik....
na még 5 perc a live chat-ig....
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Bluetooth hangszórók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest