Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gameresboy
aktív tag
Hello!
Neki nincs olyan, hogy "View my profile" és "EA Account and Billing".
Neki csak "Application Settings" és "Sign Out" jelenik csak meg.Gondolom a kora miatt nincs lehetőség ezekre.
Valamivel még érdemes próbálkozni, vagy semmi esély a születési dátum módosítására?Üdv,
GBoy -
guftabi96
addikt
-
F_Zolee
nagyúr
-
HollyBoni
veterán
Kíváncsi vagyok hétfőig mit csinálnak a felhasználómmal.
Dobozos játékom nincs. BC2, BF3, BF4 van originen. Ezek közül a BC2 és BF3 kulcsot valami kereskedőtől vettem itt PH-n, számla nincs. BF4-et originen keresztül vettem, erről 1db email van, egy "Order Confirmation".
Ez elég lesz?
-
-
-
siege5
aktív tag
-
AtHoS
nagyúr
"Mondjuk a gépemre be is állítottam, hogy ne szekáljon állandóan, csak ha valaki máshonnan próbálkozna..."
Ilyet állítgatni kell? Nem találtam erre utaló beállítást, sőt írta is hogy:
"Biztonsági kódot küldünk neked, valahányszor egy fel nem ismert készülékről jelentkezel be."Szóval szvsz. alapértelmezetten így kellene működnie
-
pigster
senior tag
Köszi, de nem ez lesz a gond. Én is olvastam erről. Az én verzióm 1.05. Próbából telepítettem azért az 1,05 patcht, erre kiírt valami Error-t, miután a játékot indítanám, és persze el sem indul. Originben a játékon jobbegérrel "Javítás", aztán próbáltam "Frissítések kersése" vagy ilyesmi, semmi változás. Az egész játékot leszedtem és újra telepítettem, ugyanaz. A játék egyébként működik rendesen, meg a többi DLC is, de ezeket még a játékon belül sem hozza fel, az elérhető DLC-k között. Az Origin kliensben Dragon Age: Origins Ultimate Editionnek írja, a telepítés után viszont sima Dragon Age mappát hoz létre. Másnál láttam, hogy Dragon Age Ultimate Edition vagy hasonló mappába került, és volt ott még pár fájl, valami DAOU-akármi, ami nekem nincs is.
-
csaba951
veterán
-
tom570
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat! Tehát ha bármi miatt elvesznének a már letöltött játékok akkor azokat újra tölthetném a regisztrált adataimmal. Nagyon jó! Tehát akkor érdemes az akciós játékokat megszerezni pl ME3 mert az már utána mindig a sajátom marad. Köszönöm még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest