Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
marquuard
üzenetére
Tud.

Mondjuk én angol live chat-essel csináltattam meg, de gondolom a magyaroknál sem lesz vele gond. Nálam kérték azt az email címet, amivel regisztrálva vagyok originre, arra küldtek valami kódot, hogy tényleg úgy van-e, ahogy állítom, aztán szépen meg kellett adnom egy új kérdés/válasz kombinációt.
-
marquuard
veterán
Elfelejtett biztonsági válasz esetén tud segíteni az Origin support?
-
laceszgamer
addikt
Szintén nem, de valami 77mb-os valamit nekiállt lekaparni.
-
banhammer
veterán
Nekem se akar fellépni a szerverre.
-
csaba951
veterán
válasz
banhammer
üzenetére
Ne legyél megnyugodva! Fórumtárs már járt úgy, hogy az Origin Support (bejelentésre) visszaadta az orosz/ukrán hackernek a fiókot. Szerintem hívd fel a magyar Support-ot. Tegyenek egy olyan megjegyzést/beállítást a fiókodra, hogy csak a magyar Support intézhet vele bármilyen ügyet!
Eléggé kicsi az esélye, hogy akcentus nélkül fog tudni velük kommunikálni!

-
banhammer
veterán
Már írtam, hogy anno pár hónapja volt valami adatszivárgás valamelyik oldalon (ezt a supportos ember mondta) és gondolom az onnan megszerzett cimekkel, jelszavakkal bepróbálkozott, bepróbálkoztak emberek.
Az tényleg az én saram, hogy itt is ugyan azt a jelszót használtam.
Pontosabban itt kezdtem azt a jelszót használni és megszoktam (azonos jelszó és az elején levő számokat variáltam).
User error aláírom.
Lehet röhögni, a konzekvenciát levontam és levoni.Azt azonban meg kell hagyni, hogy a Steamnek jobb az azonosítása.
-
-
banhammer
veterán
Annyi eszem azért volt, hogy hiába kattintottam a linkre nem írtam be semmit.
Amúgy se lehetett semmit beírni, mert ahogy néztem az EA hivatalos oldalára vezetett.
De az valahogy nem akart működni.
Így azonnal az Origin Login részhez mentem, de ott meg nem kaptam meg a leveket.
Mint kiderült az összes ismétlem az összes ellenőrzést átírta a hacker.
Szóval semmire se mentem ezzel.
Így felhívtam a supportot és elsírtam a bánatom.
Mondtam, hogy számlákkal (OTP bank kivonat), ha kell fényképekkel tudom bizonyítani, hogy a tulajdonomban vannak a játékok.
Megnyugtatott, hogy no para, kéri az egyik játékom szériaszámát, hogy be tudja azonosítani a tettest.
Megadtam a Crysis 3 szériaszámát és innen már könnyen ment a dolog.
Visszaírta az email címem, megadtuk közösen két biztonsági kérdésre a megfelelő jelszavakat, én később bekapcsoltam a két lépcsős azonosítást.Rendesen beszartam és az intézés közben kicsúszott a számon pár csúnya szó, hogy mit műveljen kivel az ukrán illetőségű ember.
Nem mondom, hogy sok játékom van, de azokért fizettem eleget, hogy leverjen a víz amikor megláttam, hogy nem tudok belépni az Originbe.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
banhammer
üzenetére
Ilyen állevéllel szokták az adatokat ellopni a felhasználóktól, mert megijednek és rögtön kattintanak a linkre, mivel nem Ők kezdeményezték ezt a tevékenységet.
Az ilyen leveleket mindig fenntartásokkal kell fogadni, mert a kattintható linkek "hasonmás" oldalakra visznek, ahol beírva a belépési adatokat tudják azokat ellopni, tehát a levél tartalmára reagálva "magunk" adjuk ki a hozzáférési adatainkat és nem előzőleg kerültek azok mások birtokába. Persze kivételek mindig lehetnek
-
banhammer
veterán
Az egésznek a külön tanulsága az, hogy mindig legyen egy dobozos EA játékunk amivel be tudják azonosítani a lopott accountunk.
-
S1M0N
senior tag
válasz
banhammer
üzenetére
Akkor szerencsésen megúsztad!

Ajánlom, hogy kapcsold be mind a Gmail, mind az Origin esetében az SMS értesítőt!
Utóbbinál meg beállítod, hogy az általad használt gépnél ne küldjön mindig kódot, csak ha máshonnan próbálnak belépni. Mondjuk volt, hogy csak másodszorra jött meg az SMS, de megjött.
A Gmail esetében is megéri, itt szinte azonnal jött az üzenet...
Kár, hogy Steam-nél nincs ilyen lehetőség, de ott is a legmagasabb szintű védelmet használom.
Szerk.: Egyébként Originnél a "gmail"-t nálad elfogadta? Mert ahogy írtam, nálam csak a "googlemail" formátum volt jó...
Apróság, de engem kicsit zavar... Mondjuk a BioWare Social Network-nél is ez van.
-
banhammer
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Most hívom.
Azt mondja a support, hogy valami ukrán fazon törte fel az Originem.Most már meg van változtatva a jelszó, dupla lépcsős azonosítás van bekapcsolva.
A support szerint anno kiszivárogtak valahonnan emailcímek és jelszavak amikkel bepróbálkoztak mindenhol, mert ukrajnából, egyiptomból jöttek kérések.
A supportnak meg hatalmas köszönet innen.
Rendesen leizzadtam.Az ukrán embernek meg azt üzenen innen a fórumon keresztül, hogy: "REMÉLEM AZ ANYÁD SÍRJÁRA VETTÉL VOLNA VIRÁGOT A JÁTÉKAIM ÁRÁBÓL TE ALJAS KIS FÉREG!"
-
S1M0N
senior tag
válasz
banhammer
üzenetére
Ha Originen akarsz e-mail címet változtatni, akkor jó, hogy nem a felhasználónevedet kell megadni...
Amúgy nekem a "gmail"-es címemet nem is fogadta el az Origin, viszont a "googlemail"-eset igen...
Mind a kettő egy és ugyan azon címhez tartozik, csak utóbbi volt ugye az első formátum még anno.Ha tudod, akkor változtasd meg úgy, ahogy leírtam. Bár nekem a sima gmail-esnél eleve hibát írt ki, szóval én nem is tudtam megváltoztatni, csak a már említett googlemail-lel.
És most be tudsz egyébként jelentkezni?
-
banhammer
veterán
Basszus lehet, hogy "kiraboltak"?
-
banhammer
veterán
Nem mennek az Origin szerverek?
Vagy mi a franc van itt?Kaptam egy ilyen levelet:
"Beállítottuk fiókodon az Origin belépési ellenőrzést.
Szia, xxxxx!
Szép munka! Úgy döntöttél, növeled Origin fiókod védelmét a belépési ellenőrzés bekapcsolásával.
Mostantól kérünk tőled egy további biztonsági kódot, amikor nem felismert eszközről jelentkezel be. Amikor ez történik, csak add meg az általunk e-mailben vagy telefonon küldött kódot, bármelyiket is választottad beállítás közben. Ha ősellenséged dematerializálta telefonos vagy e-mail fiókodat, a tartalékkóddal mindig bejelentkezhetsz. Itt bővebb tájékoztatást olvashatsz a tartalékkódokról.
Ha meggondolod magad biztonsági kódod kézhezvételének módjával kapcsolatban, menj a Biztonság fülre a Saját fiók oldalon, és szerkeszd a beállításokat.
Üdv,
Az Origin csapat"Majd egy ilyet:
"Szia nikita_152631!
Szeretnénk gondoskodni fiókadataid helyességéről és biztonságáról, ezért minden egyes alkalommal egyeztetünk veled, amikor valami megváltozik. 2015. február 9. 15:11:00 GMT időpontban az Origin fiókodhoz társított e-mail cím a következőre változott:
pisaarev2000@gmail.com.
Helyes ez az információ? Amennyiben igen, kérjük, lépj be a fenti címhez tartozó postafiókba, hogy megerősítsd a címváltoztatási szándékodat.
Ha ezt a változtatást nem te kezdeményezted, kérjük, ide kattintva állítsd vissza a régi e-mail címedet , majd cseréld le a jelszavadat. Ha további segítségre van szükséged, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az Origin Támogatóközponttal.
Köszönettel,
Az Origin csapata"Valaki feltörte az Originem?
A levélcímemen (gmail) semmi gyanús tevékenységet nem láttam.
Az Originnen tegnap játszottam, beengedett, játszottam.
Másnál is van ilyen probléma vagy én szívtam egy nagyot ezzel?Az email címemre nem jön(nek) meg a jelszóváltoztatási kérelmek.
NEM a felhasználói nevem adtam meg hanem direkt az email címem amit bő 2 éve használok. -
törölt tag
Sziasztok ! Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni ! Az originről szeretnék vásárolni ! de amikor elfogadom a fizetési feltételeket egyből egy hiba üzenetet kapok !! elolvastam figyelmesen már 500 szor ! , és végre hajtottam amit ajánl , hogy lepjek ki , és be újra ! meg várjak pár percet !! de semmi ! az adatok jók és a bankártya szám is stimmel ! 3 hónappal ezelőtt gördülékenyen tudtam vásárolni , de most nem engedi !!
Linkelek képet ! ha esetleg úgy járt volna mint én , és tudna segíteni azt meg köszönném !!

-
-
petymeg
addikt
Üdv emberek.
kellene egy kis segítség.
A gépemen win 7 volt egy ssd-n.
Az összes program origin is a játékokkal együtt BF3-4 egy másik meghajtón van.
Újrahúztam egy 8.1-es rendszert az ssd-re. Az origin, játékokkal megmaradt a D-n.
Ha el akarom indítani újra le akarja tölteni.
Nem lehet neki valahogy megadni az útvonalat? Mindenképp le kell újra tölteni mind a 60-70 akárhány gigát?
Steamnél simán működik, ez meg újra le akar mindent tölteni. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Olyan akarna ez lenni mint a Steam hasonló felugró ablaka, csak egyrészt, ott azért nagyobb a kínálat másrészt, az sem nyomja minden nap az arcomba
Ez viszont minden indításnál előjön. Na meg sokszor olyanokat ajánl ami már meg van vásárolva a fiókomra 
-
törölt tag

Ebbe most futottam bele

-
@rglaaf
veterán
Csillagos ötöst adok az EA telefonos supportnak, volt egy kis gond az origin fiokommal, tárcsázást követően 5 perc alatt végeztünk is
-
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Nekem az origin games könyvtáramban egy alkönyvtár van a battlefield 3 (premium edition), ami 34,2 GB-ot foglal. Ebből lehet valamit letörölni vagy mind kell? Pl. az update mappában van 6 további mappa, az mind kell?
-
laceszgamer
addikt
válasz
LifeSpirit
üzenetére
Ha totál kigyomlálod? Ezalatt azt értem, hogy nem csak letörölni, hanem registryből is minden apró darabkáját eltűntetni?
-
LifeSpirit
tag
Segítség miért nem indul el az Origin?
Sziasztok!
Felraktam az Origin egy darabig jól működött aztán nem tudom hogy miért valamiért időközben elromlott és nem tudtam már megnyitni, próbáltam újratelepítéssel ugyan úgy rossz.A program parancsikonjára kattintva(rendszergazdaként), csak homok óra töltését látom de nem nyílik meg sehol
Annyit tudok hogy közben pár másodpercre a feladatkezelődben megjelenik egy WerFault.exe is(windowsos), aztán eltűnik.Néztem pár youtube-os videót amiben start menüből futtattatják , de az se jó mert ha ráviszem az Originre az egeret a megnyíló fül nálam üres.
itt a videó : https://www.youtube.com/watch?v=jXVwI5D5ussA tűzfal nem blokkolja, a vírusirtó se (próbáltam úgy is hogy mindkettőt teljesen kikapcsoltam)
Windows 8.1 -es OS-em van. -
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ok megpróbálom majd hétfőn. ty
-
törölt tag
Üdv!
Van egy origin accountom, amin van egy bf3, na most elfelejtettem az email címet amivel regisztráltam rá, mivel email emlékeztetőt nem lehet kérni valamilyen oknál fogva, ezért a jelszó emlékeztetővel kértem az emailemre egy levelet a jelszavamman, na most ez nem érkezett meg. Ekkor megpróbáltam még pár email címet amiről tudok, de azokra sem érkezett semmi.
help please?
-
Bébá
tag
Az originen vásároltam meg leárazva a Mass Effect 3-mat.Nem vettem észre hogy megjegyezte a kártya adatokat.Nem állitottam be biztonságossabb bejelentkezést.Most már sms-ben kapott kóddal lehet csak bejelentkezni.A kártya adatokat töröltem.Tanuló pénznek karácsonykor kicsit húzós volt.Remélem tényleg vissza kapom a pénzem.De az azért nagyon szomorú hogy lazán feltörik az Origint,és megszerezhetik a felhasználók adatait.Nem ez volt az elsö eset hogy feltörték.
-
szami777
addikt
Ezt gondolom csak úgy tudta, hogy a te fiókoddal jelentkezett be, és ott láthatta a kártya adatokat.
Csak ugye originen a fizetési panelen te se láthatod még a saját kártya adataidat sem, ki vannak csillagozva.
Tudom, eső után köpönyeg, de megelőzhető az ilyen, ha bekapcsolod a bejelentkezési ellenőrzés opciót.
A pénzt meg szerintem vissza fogod kapni, nem lebeghet örökké a semmiben. -
Bébá
tag
Sajnos velem megtörtént a baj.Még nyáron vettem egy játékot, és elfelejtettem kitörölni a kártya adatokat.Dec 24.-én hajnali 1/4 3-kor valaki szerette volna meglepni magát a FIFA 15-el. A számlámról sikerült le emelnie 15 ezer forintot.A vásárlást elutasitotta az origin, de a pénzem az eltünt a számlámról.Felhivtam az EA-t ahol nagyon segitő kész volt a hölgy, közölte hogy náluk nincs a pénzem és a biztonság kedvéért újra elutasitotta a vásárlást.Feltehetöleg 10-15 napon belül visszakerül a pénz a számlámra.A 10 nap már eltelt és még semmi.Kiváncsi lennék hogy hol a pénzem.
-
S1M0N
senior tag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Origin esetében külön kellett bepipálni, hogy ezt a gépet "jegyezze meg", ne kelljen mindig a kódokkal szórakozni.
Amíg nem volt kipipálva, addig küldte a kódokat minden egyes bejelentkezésnél.
De most már persze csak akkor kell a kód, ha másik gépről akar valaki bejelentkezni.Steamnél is van valami hasonló opció, küldenek figyelmeztetést, ha másik gépről akar valaki belépni a fiókomba.
-
AtHoS
nagyúr
"Mondjuk a gépemre be is állítottam, hogy ne szekáljon állandóan, csak ha valaki máshonnan próbálkozna..."
Ilyet állítgatni kell? Nem találtam erre utaló beállítást, sőt írta is hogy:
"Biztonsági kódot küldünk neked, valahányszor egy fel nem ismert készülékről jelentkezel be."Szóval szvsz. alapértelmezetten így kellene működnie
-
S1M0N
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
1. Nálam az az alap, hogy a vásárláshoz szükséges adataimat soha nem engedélyezem megjegyzésre sem Steamen, sem Originen.
Ha valakinek nem éri meg ez a plusz biztonság, csak mert lusta bepötyögni néha az adatait, az így járt...2. Az automatikus bejelentkezés nálam mindig is működött, talán még az Origin megjelenése utáni 1-2 hétben volt, hogy nem jegyezte meg.
Nálam a Steam és az Origin is automatikusan bejelentkezik a gép indításakor gond nélkül.3. A bejelentkezési ellenőrzést kb. 1 hete állítottam be, a tartalék kódokat le is mentettem. Mondjuk a gépemre be is állítottam, hogy ne szekáljon állandóan, csak ha valaki máshonnan próbálkozna...
-
regener
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Az "emlékezz rám" féle automatikus bejelentkezés már 4. éve nem működik a kliensben.

Érdekes, nekem 2012 óta működik (amióta van Origin fiókom kb) mert mindig azt használtam

-
cskamacska
addikt
Az vótmá, hogy Origin fiókokat megint hekkelgetik, és a bent hagyott kártyaadatokkal random vásárolgatnak?
A lot of Origin users are being charged for games they aren't buying. Change your password & check your account purchases.Aztán ha nem tetszik a rendszer, és refundolnák a troll vásárokat, az EA zárolja az egész fiókot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Be careful asking for refunds if you were charged with FIFA. I got my account locked, contacted EA account disputes and have gotten no response.más
Az "emlékezz rám" féle automatikus bejelentkezés már 4. éve nem működik a kliensben.

más
Emlékeztető:
Originben is már be lehet állítani SMS-ben, vagy emilre kérhető "bejelentkezési ellenőrzést". Illetve erősen ajánlott a Paypal használata Origin vásárláshoz is. -
syabi001
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
November 29én még megkaptam, az a vicc, hogy reggel kód nélkül beléptem véletlenül, de nem tudtam a biztonsági kódot kérni ami tartalékban vqan, mert megint kódot akart küldeni...
-
syabi001
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszi, próbálom őket, de 30 perceket kell várni azt mondja, de akkor nincs más megoldás ezek szerint.
Üdv
-
syabi001
csendes tag
Sziasztok!
Bejelentkezésnél küld a telómra egy biztonsági kódot smsben, de az smst nem kapom meg és nem tudok belépni! Ilyenkor mit lehet tenni, mert az agyvérzés kerülget...
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Battlefiled 4 újra Game Time-ban, ezúttal 7 napig. Csak annyi a gond, hogy nem sikerül a könyvtárhoz adni. Valaki kipróbálná, hogy nálam van a gond vagy az Origin hülyéskedik?
-
csaba951
veterán
válasz
TommyRC
üzenetére
Nem! Megsemmisülnek. Olyan mintha ledaráltad volna a lemezeket. Többé senki nem tudja felhasználni (te sem). Az Origin fiók nem adható el. Egyébként ez pont ugyanígy van az összes más digitális tartalommal is amit megvásároltál.
Egyébként attól, hogy nem lépsz be Originbe vagy letörlöd az Origin klienst, attól még nem szűnik meg a fiókod. Tehát ha pl. gépet cserélsz, akkor elég letöltened az új gépre az Origin klienst. Elindítod, belépsz és ott van az összes játékod.
Origin fiókot csak a Support tud törölni, de nekik is többször meg kell erősítened, hogy tényleg törölni akarod, mert többé nem fogod tudni használni a rajta lévő játékokat. Szóval az Origin fiók törlése egyáltalán nem egyszerű dolog.
-
TommyRC
csendes tag
Üdv!
Ha megszüntetem az Origin fiókom, az aktivált játékaimmal mi lesz? Később majd tudom aktiválni egy másik fiókhoz?
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék játszani a BF3-al, de 2 napja csak initializing-ot ír ki a böngészőben kattintás után,nálam van a gond vagy globális szinten? -
sepsi0
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Én nem értem mire gondolsz...
5 fiók más néven 2db kártyárol= nincs problémaFizetéskor célszerű a kollégának a barátja fiókjában történő vásárláskor a saját adatait megadni, mert ha probléma lenne csak ő tud reklamálni, esetleg neki utalják vissza a pénzt......
Na most miben különbözik az én példám az övétől? Tényleg nem értem! Max annyi, hogy nálunk azonos az ip cím........
Ha nincs gond vásárlás után (kiderül, hogy lopott kártya pl.) akkor szerintem nem lehet probléma.
Én nem rendelek hozzá a fiókokhoz kártyaadatokat, mert ha lenyúlják a fiókomat bukom az egyenlegem...
esetleg erre célzol?(#4805) CsonkaImo
hívd fel az ügyfélszolit, elmondod a gondod és biztos találtok rá megoldást!
-
sepsi0
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Szia!
Nekünk 5db origin és steam fiók van otthon (2 nekünk, 3 a fiúknak). Mindig az én kártyámmal vásárolok mindenkinek játékot az 5db különböző fiókra... az én adataimat adom meg vásárláskor (név, cím, ....) 2 év alatt nem volt probléma soha! Vagyis múltkor akciós volt a Spore az originen az 5. fiókra már nem engedte megvenni a mastercard-al, de van nekem Amex és azzal vettem meg a 5. fókra.
Serintem ilyen tiltás nincs....
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)