Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Oké. Ha valaki tus segíteni, akkor köszönöm!

Játékfájlok ellenőrizve, töltött is le, telepített.
Mellőzzük a Pascal, C+ programozást!
És a játék törlését, majd rohadt lassú letöltését.
Olyan megoldást kérek, mellyel egyszerűen játszhatok a megvásárolt játékkal!
Köszönöm előre is! -
Hunork
veterán
Na, hát berosálok.

Nálam a Hardline még mindig ugyanazt a hiba ablakot adja ki. Most megy a játékfájlok ellenőrzése.
És már végigtoltuk 1-1 alkalommal a fiam és én is...
Remek, miért van mindig valami gebasz itt?
-
30z.Samu
titán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nekem este elindult a játék, játszottam vele kb 10 percet. Nem rossz, de azért nem estem tőle hanyatt. Nekem max 10€-t érne meg.
-
Hunork
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nálam a BF Hardline esetén van ez.
Fasza. Még jó, hogy a BF4-et tolom...
Azért ezt miért kell az Origin-nek? Nem elég, ha fizetünk rendszeresen nekik???
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Minden Origin-es játékom akad. Nem fps probléma, monitoroztam és az teljesen rendben van. Single és multi player egyaránt. Mi lehet a gond?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
regener
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nem sokat veszítesz ha inkább letörlöd.
Játékfájlok ellenőrzése esetleg?
Vagy próbáld ezt: [link] -
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szűkségem. Szerettem volna valamit vásárolni az Origin-en, mire közli velem a program, hogy valami szabályt megsértettem és nem tudok vásárolni. Ez érdekes, ugyanis semmit nem csináltam. Tudok valamit csinálni ilyenkor?
-
S1M0N
senior tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Pont az általad is említett, elmentett adatokra vadászhatnak, vagyis bakkártya adatokra. Én se Steamen, se Originen nem jegyeztetem meg, egyrészt biztonsági okokból, másrészt meg fél perc alatt megadom a szükséges adatokat, plusz nem is vásárolgatok rajtuk minden nap, így számomra felesleges.
-
AshaNoR
tag
Sziasztok, most töltöttem le a Dead Space 2-t és amikor át akarom állítani a felbontást játék közben egyszerűen lefagy. Ennek mi az oka?
-
F_Zolee
nagyúr
-
S1M0N
senior tag
Na, ma kaptam egy jelszó reset-es emailt, természetesen nem én kértem, plusz a levél érkezésekor otthon sem voltam.
Elsőre csak ennyi tűnt fel, aztán megláttam, hogy a levélben nem is azon a nickneven szólítanak, mint amit használok, hanem egy hasonlót, de van benne pár karakter eltérés.Ekkor aztán megnéztem, majd rákerestem az email címre, és beigazolódott, amire gondoltam, egy adathalász címről jött, ráadásul egy 2012-es témában is írtak már róla.
A mellékelt linkre természetesen nem kattintottam, nem ma jöttem le a falvédőről.
Amúgy is be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás, de a biztonság kedvéért azért megváltoztattam a jelszavamat.
!!!Szóval aki az EA@e.ea.com címről kap levelet, az semmiképpen se kattintson a benne lévő linkre!!!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mateo91
üzenetére
A levétel is hasonló időt igényel, de te ezt azért nem veszed észre, mivel kártyával fizetéskor a bankod zárolja összeget és igazolást küld róla az "eladó" oldal irányába, aki teljesíti ezen igazolás alapján az eladást, de maga a bankközi átfutás ideje hasonló időt vesz igénybe, tehát az eladó oldali bankszámlára sem egyből kerül a lovetta. De gondolom bankos topikban jobban és pontosabban le tudják vezetni a folyamatot

-
mateo91
tag
Üdv valaki csinált már refoundot ? Mert a fifa 16al megcsináltam az originen az van 1-2 napja hogy sikerült de a számlámon még nincs rajta az összeg :/ OTP-nél vagyok
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Lenne egy need for speed 2016 PC játék amit már meguntam és el szeretném adni.Ez lehetséges?Vagy fiókkal együtt lehet csak eladni?(Igazából ez sem lenne probléma) -
AtHoS
nagyúr
válasz
malacka87
üzenetére
Legalapvetőbb user error, hogy nem jó fiókba logol be. Ha ez nálad nem ül, akkor topik összefoglalóban ott a telefonszám, ahol tudnak érdemben segíteni számodra
Szerk.
De kiemelem, nehogy véletlenül ne találd meg

"Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-505-9550, amelyen hétfőtől péntekig 12 és 21 óra között érhető el."
-
malacka87
őstag
Valaki segítene? Felteleítettem az origint kb fél év után és az accomból hiányzik az összes játék? Ez mitől van? Nem kis érték volt benne.
-
K3csk3E
újonc
Sziasztok.
Ugye most originen 5€ a hardline, haveromnak kell, beléptem accountjába, és paypal al meg is rendeltem.
A gond csak az, hogy késöbb jöttem rá arra, h 1 nap az utalás vagy mi?, feldolgozási idő. és én meg 4.szer rendeltem meg, és most a rendelési előzményekben azt írja hogy " fizetés függőben".
A lényeg, hogy ezt valahogy vissza lehet mondani? vagy mindenféleképpen 4szer fogja vonni a pénzt? , a kártyámról? -
kemotox
addikt
Hova és mit kell írni nemtudokbejelentkezni ügyileg?
Nem fogadja el a jelszavam és újat sem küld. Tudom bizonyítani netes vásárlásos email számlával illetve dobozos játékokkal is, hogy enyém a fiók.
Köszi -
TiberiusX
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy elfelejtettem a biztonsági kérdésre a választ.
Az a kérdés, hogy melyik általános suliban végeztem. Emlékszem, hogy értelmes választ adtam ( a suli nevét), de nem fogadja el. Ilyenkor mit lehet csinálni? -
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszönöm

-
Bjørgersson
félisten
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Nem visszahívós, itt van az összefoglalóban a telefonszámuk.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Néztem ilyen visszahívós izét de az ingyen van, ha megadom nekik a számom?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, beaktiválják neked.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, évekkel ezelőtt megvettem a Crysis Warhead-et és ma eszembe jutott hogy aktiválhatnám Originen, de nem engedi.
EA Value Games-es kiadás, narancs színű doboz, így néz ki:
Hogyan tudnám aktiválni?
-
laceszgamer
addikt
Megcsinálják, nekem is csináltak már ilyet, két külön mail címen volt két accountom, gondoltam egy próbát megér. Végül igaz pár percbe beletellett mert mindkét esetben megkérdezte a titkos kérdésre a választ, illetve mindkét account címére küldött egy üzenetet benn egy egyedi kulccsal, és ezeket be kellett mondanom telefonon, de ezek után egyesítette a kért mail címre az accokat.
-
mgm81
aktív tag
Sziasztok.
Két origin fiókot tudok egyesíteni?
Vagy többet is? -
törölt tag
Igen, az FHB utasítja el, mondta is az ügyintéző, hogy a pénzintézet védelmében hozták ezt a döntést, és nem mostanában, mert voltak korábban visszaélések, ezt mondjuk nem részletezte, hogy hogy, meg miért a Google és az EA felé... de ha a Steam sem ment volna, már tényleg elhúztam volna tőlük másik bankhoz. Ilyet még én sem láttam. Ráadásul engem mint ártatlan ügyfelet, a többi ártatlannal együtt is szankcionál. Most majd kíváncsi leszek, hogy más külföldi oldalaknál is van e gond. Azaz azok is le vannak tiltva a bank által?!
-
törölt tag
válasz
SityiSXT
üzenetére
"PayPal
PayPal használatával a következő országokban vásárolhatsz alkalmazásokat és digitális tartalmakat a Google Playen: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Kanada, Mexikó, Németország, Olaszország, Oroszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szingapúr, Új-Zéland."
Szívás. Viszont Originen, már megcsináltam Paypal + Origin, működik. Google Play-en meg maximum faterom MasterCard-jával...
-
törölt tag
FHB... Visa Electron. Mondom oké, akkor Steam, Google Play, Origin fiókjaimhoz hozzátársítás. A legfontosabb a Steam. Szerencsére, ott minden rendben volt. A másik két helyen nem, hívjam a bankot. Megtettem, ahol közölték, hogy a Bank utasítja el a Google és az EA felé, mert ha történt már csalás (mások által), akkor a pénzintézet mindenkinél korlátozhatja egyetemesen ezen cégek irányába minden jellegű tranzakciót. Frissen aktiváltam a kártyámat. Javasolták, hogy a két vállalatnál, használjak Paypal-t.
-
Over567
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta bénázik az Origin. A felhőadatokat nem tudja szinkronizálni és mindig hibát ír ki. Van erre valami megoldás? Köszönöm előre is.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
F_Zolee
üzenetére
Nem a telefonos dologgal van a gond, hanem azzal, hogy ész nélkül kezdik el használni és a legalapvetőbb infót, amit kiír maga a program is figyelmen kívül hagyják (értsd: írd fel / jegyezd meg ezt a kódot, mert ezzel lehet új készülékre / szoftvercsere esetén újra használatba venni)
Szóval nem utólag kell gondolkodni, hanem előtte.
Én mondjuk nem használok extra hitelesítést, többlépcsős belépést, viszont nem is lépegetek be csak a saját eszközömről a fiókomba és nincs két helyen ugyanaz a név/jelszó páros használva. -
dokee78
félisten
Hol találom a leolvasható biztonsági vonalkódom?
Kétlépcsős azonosítás van régóta beállítva,most viszont újra telepítettem a telefonom és alkalmazással generáltam a kódokat.
Anélkül meg semmit nem tudok állítani a biztonságnál. -
zzola
titán
Üdv!
Ha pre-order megrendelek egy játékot, mikor terhelik meg a számlámat?
Kösz. -
wjbhbdux
veterán
válasz
üzenetére
Az tévhit, hogy bármit is feltörnek az Originnél. Az fordul elő, hogy sokan mindenféle fórumokban és más gamer oldalakon ugyanazt a felhasználónevet és jelszót használják, mint az Originen, és az onnan kikerül valami módon, illetve ha a saját gépükre vírus kerül, amivel kijutnak a begépelt adatok.
Mindkettő ellen szinte tökéletes védelem, ha a biztonsági beállítások között bekapcsolod a belépést megerősítő védelmet, amit tehetsz az okostelefonodat használva, akkor csak az fog tudni belépni egy eddig ismeretlen eszközön, akinek a kezében van, vagy emailben küldött kóddal, utóbbi esetben arra is érdemes két lépcsős védelmet tenni ha olyan szolgáltatót használsz ami engedi mint pl. a Gmail, és akkor nem lehet problémád belőle.
-
törölt tag
Sziasztok! Elnézést kérek mindenkitől a zavarásért egy kérdést szeretnék feltenni amire legyetek szívesek válaszolni, hogy mi a pontos eljárás az alábbi esetben....Tehát az a helyzet, hogy egyik jó barátomtól megvettem egy eredeti dobozos bontatlan tokban lévő PC-játékot nevezetesen a Need For Speed legújabb részét. Szépen fel is telepítettem az Origin nevű programot, amiben létrehoztam a saját profilomat. A játékot sikeresen aktiváltam és letöltöttem fut is szépen ahogy kell. Ezek után a neten utána olvastam hogy sajnos néha-néha előfordul olyan eset, hogy az illetőnek véletlenül feltörik az Origin profilját és ezáltal az illetőnek a profilhoz való hozzáférését és ezáltal a profilhoz tartozó eredeti játékait is ellopja az a személy aki feltörte az Origin profilt. Na és most itt jön az én kérdésem.....Amikor megvettem ezt az új Need For Speed játékot a haveromtól (interneten rendelte) akkor magát a játékot adta oda felbontatlan csomagolásban, sajnos sem számlát sem egyéb nyugtát vagy egyéb papírt nem tudott adni amivel igazolni lehetne hogy honnan és mennyiért vette a játékot ami ugye már nálam van. A kérdésem az lenne ha tegyük fel az ÉN Origin profilomat feltörik és vissza szeretném szerezni ezt az eredeti, de számla és nyugta nélküli játékot a profilommal együtt akkor ezt hol tudom megtenni és hogyan fog nekem sikerülni ha nincsen semmilyen számlám vagy nyugtám arról hogy tényleg hivatalos helyről és hivatalos módon lett vásárolva a játék? Mit kell tenni ilyenkor és hogy tudom én bizonyítani a játék hitelességét hogy újra visszakaphassam a profilommal együtt? Előre is köszi mindenkinek.
-
regener
veterán
Ingyen van a BF4: Dragon's Teeth és a BF: Hardline Robbery DLC az On The House akcióban: [link]
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Anno comodo zavart be az originnak. Tiltsd le az antivir progid hátha...
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
B változat, van Online chat is ahol segítenek, én így csináltam, de az emailhoz hozzá kell hogy tudj férni.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
A legegyszerűbb (és talán egyetlen) megoldás:
Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-505-9550, amelyen hétfőtől péntekig 12 és 21 óra között érhető el.1-2 éve volt velem is ugyan ez, elfelejtettem a biztonsági kérdésre a választ, de pár adat megadása után kreáltunk egy újat. Igaz, ezt amerikai emberkével csináltuk, live chaten keresztül.
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Originbe meg akartam volna változtatni az email címem mivel a régit leépítettem. Viszont nem engedi csak ha megadom a biztonsági kérdést. Amit úgy elfelejtettem mint a pinty. Van erre valami lehetőség hogy megtudjam változtatni? Mondjuk hasonló mint mikor a jelszót felejti el az ember?
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
Valszeg volt már róla szó de meg tudja nekem valaki mondani, hogy ha nem a C: meghajtóra szeretném tenni a játékokat akkor azt hol lehet az origin-ben beállítani? Próbáltam eleve másik meghajtóra telepíteni magát a klienst, de akkor meg nem futott semmi. Már a telepítésnél kifagyott folyton...... :-( -
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
Nevet szeretnék változtatni, de azt írja az Origin, hogy már használatban van. Viszont ha rákeresek a névre, mintha barátot keresnék, akkor hasonlót sem hoz ki. Ilyenje volt valakinek?
-
Chereiose
addikt
válasz
Chereiose
üzenetére
Felhívtam most az EA ügyfélszolgálatot, nagyon gyorsan kapcsoltak és nagyon segítőkészen segítettek a problémámon
Meg is lepődtem, hogy ilyen hamar és korrekt módon segítettek, jár nekik a plusz pont
(Email címet kértek és aztán egy biztonsági kérdést) Ezt az applikációs beléptetést meg egy életre törlöm... -
Sziasztok
Crysis játékoknál még mindíg van aktivációs limit, vagy valami hasonló korlátozás?
Origin-ról venném őket, most egész jó árban vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Battlefield 3 óta van fiókom, és egyszer sem csinált még hasonlót. Na de mindegy. Lényeg, hogy működik.