Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Originen lehet ajándék kártyát küldeni barátoknak? Tehát egy összeget amit ő levásárolhat az online üzletben. Google-n EA Card-ot találtam, de azt rendelni kell és házhoz szállítják. Én szeretném ezt Originen intézni ha lehetséges.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
PapB18
tag
A játékaimnál nincs semmi játék !
-
PapB18
tag
válasz
csaba951
üzenetére
Bontatlan fóliázott dobozba volt.
Csak egy kód van a dobozba nincs sehol se más és ez a játék nem kiegészítő ! Többször is meg lett kérdezve az eladó !
Tudom hogy egy fiókhoz lehet csak hozzárendelni de még egyhez se rendeltem hozzá...Nem azt írja hogy már fel lett használva hanem azt hogy : "A megadott termékkód nem érvényes. Kérjük ,ellenőrizd, hogy a kódot megfelelően írtad-e be ? "
De mint írtam már többször is megnéztem több féleképpen is megpróbáltam..
-
csaba951
veterán
1) Bontatlan, lefóliázott volt az a doboz?
2) Lehet, hogy több kód is van a dobozban. Lehet, hogy valami dlc kódot írtok be lelkesen. És mivel nincs meg az alapjáték, ezért nem tudja a fiókra tenni. Próbálkozzatok először az alapjáték kódjával.
3) 1 kódot csak 1 fiókhoz lehet hozzárendelni. Tehát ha már hozzáadtad egyhez, de meggondoltad magad és másikhoz akarod adni, akkor azt nem lehet.
4) Lehet, hogy elsőre elfogadta a kódot, csak gyorsan elnyomtátok a képernyőt. Ebben az esetben az összes további próbálkozásnál azt fogja írni, hogy már használatban van a kód. Origin kliensből kilépés/belépés és ott kell lennie a játéknak.
5) Ha ezek nem segítettetek akkor ott van a magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat. Elérhetőség a Téma összefoglalóban, a legelső hozzászólás előtt.
-
PapB18
tag
Sziasztok!
A tegnapi nap lett véve egy battlefield 3 játék.
Minap amikor a gyerek kibontotta és fel akarta telepíteni egyszerűen nem fogadta el a kódot.
Ilyenkor mit lehet csinálni ? Vagy miért nem fogadja el ?
Már megnéztem nem lett elírva a kód! Próbáltam kis és nagybetűvel. Próbáltam kötőjel és anélkül de semmi.Valaki tud segíteni ?
-
CanibelZ
aktív tag
Én sem bírok venni. Ha PayPal-lal akarok fizetni, akkor 10048-as hibát ír, ha közvetlenül netkártyával, akkor is ezt írta ki először, de második próbára ugyan azt, mint az előttem lévő kollégának... Ötlet? Vagy itt lehet, hogy valaki már veszi meg és odaadja nekem?
-
artiny
őstag
Valaki tudja miert nem tudok fizetni PayPallal es OTP visa electron kartyammal sem....allandoan hiba utkozik a fizetes utan.
Ha beirom a bankartya szamomat akkor kiirja az utolso szamjegynel hogy VISA de mikor kitoltom az urlapot a vegen az irja hogyYour request could not be processed.
We're unable to verify this credit card.
PayPallal is gond van. - ilyen 9606 hiba jon ki.
-
jbauer05
tag
Mennyire lenne allergiás az origin ha, proxyn keresztül a Mexikói originen vásárolnék? Mert, nagyon olcsó ott minden, pl bf4 preimium csak 4k. Vásárolt már más is ott??
-
regener
veterán
válasz
üzenetére
Bármelyik böngészőbe berakod könyvjelzőbe és onnan csatlakozol a szerverekre.
Így belépve is marad, mert amúgy az Origin léptetne be minden indításkor. -
törölt tag
Van arra mód, hogy az Origin ne az alapértelmezett Internet Explorer 11-ben nyissa meg a battlelogot, hanem valamelyik telepített alternatív megoldásban (Mozilla Firefox és Google Chrome) ? Ugyanis a legtöbbet az IE11-et használom, fokozottan védett módban, és úgy hiába engedélyezem, a Battlelogot, csak úgy jelzi, mintha lenne új browser plugin:

-
Kar07
tag
Tiberium Wars most is elérhető Originen. Ha Te nem tudod aktiválni akkor a support szerintem megcsinálja.
Én az egész C&C First Decade kiadást szerettem volna aktiválni de nekem nem ment, felhívtam őket, kértek tőlem képeket a játékról (doboz, lemez, kódok) amiket a netes oldalukon feltöltöttem és segítettek.
Hívd fel őket, szerintem maximálisan korrektek, nagyon gyorsan intézkedtek, és kedvesek voltak a lányok amikor hívtam őket
-
Asrach
tag
Valaki esetleg tudja hogy lehet régi EA játékokat aktiválni originen?
-
csaba951
veterán
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Pár hete mexikói Origin-en 5 USD volt. Ne mond már, hogy ENNYIRE nincs pénzed!
-
SRII
őstag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
csaba951: hálátlan vagyok, nem tudom mit hagyok ki.

Hali!
szerintem lehet 1000 acc nem tiltanak, szvsz! ugye? (én csináltam egy nap vagy 15 accot is)
de nem értem, ha többször regeltél lett egy /lesz egy! Titanfall-od
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! Szerintetek kitilthatnak Originről azért mert őszi szünetben 2 naponta regelek egy új accountot hogy legyen free Titanfall-om?

(A fő accountomat nem szeretném elveszíteni) -
L_ajos
őstag
Volt már?
CimCici 2000 On The House

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ha nem megy alapban net nélkül a játék akkor hiába próbálkozol.
Úgy is tilthatod a netet ha eszközkezelőben letiltot a hálókártyát. Majd indítod az origint és nyomod neki az offline bejelentkezést. Ha nem megy így sem akkor nincs mit tenni, manapság már a semmihez is net kell. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Max kihúzod a netet és bejelentkezel offline módba.
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani hogy a játékokat (pl Simcity vagy battlefield 3 ) offline módban tudjam elindítani.
Tehát netkapcsolat nélkül szeretnék ezekkel a játékokkal játszani de mivel az origin csak online inditja őket ez eddig nekem nem sikerült. -
Sharkie
csendes tag
Köszi a segítséget, mindenképp hívjuk az üfszolit, viszont a mi esetünkben nem is a pénzvisszafizetés lenne a lényeg, hanem a csere. Hiába kapjuk vissza, ma már drágábban tudnánk megvenni a játékot, hiszen éjfélkor lejárt az akció. Kíváncsi vagyok mennyire rugalmas az EA.
-
sepsi0
őstag
válasz
Sharkie
üzenetére
Az ismerősöm ingyen "megvette" a Bf3-at. Ezután akart venni premiumot és simán engedte neki az origin megvenni a premium edition-t (alap+premium).
Felhívod az ügyfélszolgálatot és visszakéred a pénzed. Van 7 napos pénzvisszafizetési garancia minden origin játékra. Egyszer én is kértem és egy hét múlva kaptam vissza a pénzem. Addig vedd meg újra. -
Sharkie
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ma este egy barátom a 70%-os kedvezmény keretein belül szerette volna megvenni a BF4-et. A szerverek kicsit gyengén muzsikáltak a nagy leterheltség miatt. A vásárlás folyamatát együtt csináltuk végig, szóval láttam is, mikor mire kattint (keresőben rákeresett, kiválasztotta a játékot, megadta a fizetéshez szükséges információkat, majd amikor jött az értesítő mail, koppant az állunk, mert sikerült egy BF3 prémium edition-t vásárolni... Az érdekesség még az, hogy a BF3 prémium már megvan neki, fél évvel ezelőtt vásárolta meg.
1. kérdés: találkozott-e már valaki ilyen hibával, és ha igen, mi volt a megoldás?
2. kérdés: miért engedi az origin, hogy olyan játékot vásárolj meg, ami már megvan??? Hiszen arra úgysincs lehetőség, hogy ajándékba vedd meg valakinek (tudtommal).Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Micsurin
nagyúr
leszedtem a titanfall gametimet , majd kikapcsoltam a gépem (vagyis magát , be lett állítva lejön , kikapcs) Most meg azt írja nincsen letöltve , d emi az anya kinnya nincs letöltve ?ott zabálja az 50Gb-t , most szedjem le megint ?

-
Kar07
tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
(#4759) F_Zolee és (#4758) killer095 és (#4757) Zamery
Kicsit elbeszéltetek egymás mellett: az 1. hozzászólásban nincs mit lenyitni, és nincs is benne a tel. szám.
killer095, a topik tetején lévő összefoglalót nyisd le, annak alján van az ügyfélszolgálatuk száma.
Én is ma hívtam őket, nagyon jó kedvű, segítőkész lányokkal beszéltem náluk

-
killer095
őstag
Sziasztok az lenne a problámám hogy egy régi accontomon van Bad Company 2+dead space de elfelejtettem a jelszavam..
Megpróbáltam jelszóemlékeztetőt kérni de semmi nem jött emailre..
Ezután a supportal 1 órán keresztül beszéltem live és Szó szerint nem tudott segiteni....
Hogy a francba szerezzem vissza az accom ha még egy support sem tud segiteni. Megadtam cdkulcsot emailt mindent és semmi.... -
Hunork
veterán
A kedvedért megnéztem imént a Crysis 3 szervereket, nos 26-ból 15-ön volt játékos, 16 fős szerverek, pár kivételével 12-15 játékos volt az átlag, de volt pár 3-4 fős szerver is. Több nem nagyon lesz, sőt, az idővel kevesebb. Szóval nem kell aggódni még, azért rohadt jó játék, eszméletlen grafikával, és a kampány is fergeteges lett, legalábbis az én véleményem szerint.

-
Hunork
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Igaz, igaz!
Sajna, a Crysis 2 kilőve...de tényleg kevés a 3-ban a játékos. Hálóban nagyobb értelme van. Viszont nálam a single tökéletesen megy, nem volt gond vele sosem. 
RaZroX: a multi meg úgy képzeld el, mint anno a DNF megjelenése után fél évvel. Egy sráccal kergetőztem rendszerint, és mindig csak vele.

-
Hunork
veterán
Hát a multi biztos nem fog menni, leálltak a szerverek.
Csak hálóban mehet normálisan a többjátékos. A single meg úgy indulhat el, hogy NEM jelentkezel be! Biztos a forrás, én magam
, az elmúlt hetekben toltam végig és nálam is W8.1 van. Amúgy csinálj egy javítást az Origin-en belül a játékra jobb egérrel kattintva. (És milyen CPU-GPU van?) -
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Bocsi, hogy itt kérdezem, de a Crysis 3 Topic eléggé passzív.
Megvettem most akciósan a Crysis 3-at, viszont nem tudok vele játszani...
A játék elindul, bejelentkezek multira és kifagy: "nem válaszol". Ugyan ezt játsza el akkor is amikor Single-özni akarok, lemennek a videók majd nem válaszol. Fel tettem a DX-et, illetve a VCREDIST-et is, nem segített. Windows 8.1-et használok, frissítések fent vannak, próbáltam rendszergazdaként, illetve kompatibilitás módban.Van valakinek bármi ötlete ?
ui.: alábbi játékok gond nélkül mennek: Dead Island, World of Tank, War Thunder, CoD MW3
-
-
L4C1
csendes tag
Sziasztok!
Az Origint 3 éve használom, viszont csak most vásároltam kliensen keresztül játékokat. A Battlefield 3 Premiumot akartam megvenni gift formájában, mert nekem már megvan. Ha jól sejtem itt nincs gift olyan formában, mint a Steamen és ezek szerint duplán lett így meg a játék a fiókomban.
Paypalon fizettem.
Hová lehet, érdemes ezzel a problémával fordulni?
Köszönöm a segítséget! -
bandi0000
nagyúr
hali erre tudtok valamit mondani? tegnap játszottam vele semmi gond nem volt de ma...
Eleve hogy lehet elérni ezeket telefont sose veszik fel
-
csaba951
veterán
Be is húztam a dlc bundle pack-ot az NFS Rivals-hoz!

Need for Speed™ Rivals: Complete Edition Bundle Pack -
regener
veterán
Almost Black Friday akció:
BF4 10€
BF3 5€
BF3 PE 15€
AC3 10€stb
-
tom570
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sikerült, Köszönöm

-
tom570
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Eddig nem is tudtam, hogy van ilyen, most megpróbálom, köszönöm!
-
scope2007
addikt
hali!
erre tudtok valamit?
haveromat idézem [fiának vette a játékot, de elakadtak]:
Fifa 15
létre kellett hozni egy Origin fiókot... Na mindegy ,minden rendben ment a telepítéskor, de nem lehet elindítani. Mindig kidob egy ablakot, amin "details" "Continue" és "Quit" gombok vannak, szövegként meg csak egy kérdőjel. Mindegy, bármelyiket választom, nem emgy tovább, vagy kilép.
Ma töröltem, újra telepítettem, ugyanaz a helyzet.... -
S1M0N
senior tag
Az EA Support tényleg nagyon jó és segítőkész, mind a magyar, mind az amerikai.
Magyarnál rendeztem anno a dobozos Mass Effect beregisztrálását, aztán később a Mass Effect 3-mal adódtak gondjaim (a CE tartalmak hiába voltak telepítve, nem voltak benne a játékban), utóbbiban mondjuk nem tudtak segíteni, így kénytelen voltam megvenni megint ezeket a tartalmakat leárazás során.
Az amerikaival live chat-en keresztül kommunikáltam (nem vagyok nagy angolos, de megértettük egymást), biztonsági kérdés ügyében, mert a választ elfelejtettem...

Szóval ha valamire, hát a Supportra nem lehet egy rossz szavunk sem az EA részéről!

-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Véleményt írok az EA magyar ügyfélszolgálatáról...
Asszony vett a fiamnak egy Crysis Maximum Edition PC Classics 500ft-ért (eredeti ára 4430Ft)
Megpróbáltam beváltani az összefoglalóban levő oldalon a kódot. Csak a Crysis Warhead kódját fogadta el, az alapjátékét nem. Ügyfélszolgálat felhív, hölggyel beszél... vár kicsit.
Mondta, hogy van egy jó meg egy rossz híre... kezdi a rosszal...nincs már Crysis kódjuk sajnos, de kárpótlásul, ha elfogadom kapok egy kódot, nagyon sajnálják....
Amit kaptam:
Crysis TrilogyKomolyan mondom ilyen kedves ügyfélszolgalatosokkal és ilyen céggel még sohasem találkoztam.... Tanulság... mindenki nyugodtan forduljon hozzájuk... megéri

-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy olyan problémám hogy fifa 14 ultimate teamben lejátszok egy meccset és az utána következőt nem indítja el csak tölt és nem indul a játék. Ha újraindítom a játékot akkor nincs ilyen baj csak azért minden meccs után kilépni és újraindítani kicsit...
Battlefield 3-4-el más bajom van. Multinál csak join és ennyi.
Próbálkoztam újrarakni az origint nem segít battlelog az sem. Ötlet?
-
AeSDé Team
őstag
Ezt a megoldást inkább kihagynám, ennyi óra után nem akarom újra kezdeni az egész játékot. Köszönöm a segítséget

-
@rglaaf
veterán
válasz
AeSDé Team
üzenetére
ha nem akarod meg venni ,
akkor mennyi ideig tart egy új origin fiókot csinálni? -
CJ4567
nagyúr
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Szándékosan igen, új fiók a megoldás.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy ha már egyszer kijátszottam egy játék Game Time idejét, és az adott játék újra bekerül a programba akkor nem tudok vele újra játszani?
Tavasszal volt 2 nap Titanfall, azóta legalább 2x újra volt de egyik alkalommal sem tudtam játszani vele.
Nyáron volt 1 hétig ingyenes a BF4, azt is lejátszottam és most hiába ingyenes újra, csak a "Különleges ajánlat megtekintése" feliratot látom.Ezt szándékosan intézte így az EA vagy van rá megoldás?
-
@rglaaf
veterán
-
Hunork
veterán
Szerintem egy próbát mindenképpen megér, attól függ, kit fogsz ki. vannak nagyon lelkes arcok a support-nál, nálam a ME 1-2 esetében segítettek roppant dicséretesen! Ha jól tudom, már csak délután vannak, de a telefonban az automata úgyis bemondja. itt a szám: 06-1/505-95-50. Ja, és csak munkanapokon!!

-
CJ4567
nagyúr
Eredeti BFBC2-t valahogy át lehet vinni Originbe? Az a baj hogy másik emailra regisztráltam a katonámat és a CD kulcsomat.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Hova van telepítve nálad az Origin?
Nálam rendszerpartíciótól független helyre (e jelű meghajtó egyik alkönyvtárába) és nem találkoztam ilyen problémával. Lehet valami jogosultsági probléma miatt szórakozik nálad
-
AtHoS
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem használsz véletlenül ccleaner és társai féle takarító programot?
Ezek lekaphatják az azonosításhoz szükséges ideiglenes fájlokat az origin megfelelő mappáiból -
DonThomasino
veterán
Hiába választom ki a számítógép felismerése
funkciót mégis mindig kódot kér bejelentkezéskor.
Ötlet? -
-
szami777
addikt
válasz
pendre54
üzenetére
Én azon a véleményen vagyok, hogy érdemes mindenhol (origin, uplay) kikapcsolni a felhőmentést.
Nekem nem egyszer volt abból bajom, hogy össze vissza szinkronizált és elbuktam a mentésem.
Os újratelepítésnél manuálisan lementem ezek a fájlokat.
Az adott játék mentési helyét google-be egyszerűen meg tudod találni.
Ubinál van azt hiszem egy savegames mappa és azon belül a számsorok mutatják a játékokat. Originnél ilyen nincs, külön keress rá, mely játéknak hol van. -
Üdv!
Kb. úgy másfél hónapja történhetett valami gebasz a gépemen, mert a felhőtárolással gondok vannak. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a játék befejezése után mindig ez a hibaüzenet fogad:
Egyébként hasonló a szitu az Uplayes Watch Dogsnál is, ott is a játék bezárásakor, kiírja, hogy nem sikerült menteni a felhőbe.
Na most szerintem az a helyzet, hogy a játék indításakor a helyi merevlemezen tárolt aktuális profil adatok töltődnek be, így ugye naprakész mindig a játék. Kérdésem az lenne, hogy ha ne adj Isten valami okból kifolyólag újra kellene majd telepíteni a Win 7-et, és ezzel együtt a játékot is, milyen mappákat mentsek el, hogy az aktuális profiladataimmal tudjam folytatni a játékot, és ne az utolsó felhőtárolási adatokkal, ami lehet, hogy akár egy évvel ezelőtti lesz? Azt ugyanis látom, hogy az Origin, és a játék bár nem a C-re van telepítve, viszont több mappa is, ami az Originnel összefügg a C-re települt.
pl. Felhasználók/Név/AppData/Local/Origin, de van a Roaming mappában is Origines mappa, meg még ezen kívűl is találtam még egyet-kettőt.
Összefoglalva, azt szeretném tudni, hogy mi az ami feltétlen szükséges az aktuális profilom eléréséhez majd, a játék újratelepítése után. -
S1M0N
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak hálóban mehet normálisan a többjátékos. A single meg úgy indulhat el, hogy NEM jelentkezel be! Biztos a forrás, én magam

akkor mennyi ideig tart egy új origin fiókot csinálni?