Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
originnek van androidos kliense mint a steamnek pl? -
leviske
veterán
Skacok! Én hagytam ki valamit, vagy ennyi volt az EA részéről a Black Friday? Tegnap még ment a visszaszámlálás, de egyedüli a Ubisoft-os játékok kerültek be a Titanfall mellé. Ennél valamivel többet vártam.

-
AtHoS
nagyúr
Az általad korábban kiválasztott fiókbiztonsági megoldást talán neked kellene tudnod (email, App authenticator, text messages álá sms), szóval emlékezz mit állítottál be.
Véletlenül nem írtad fel / mentetted el a fiókvédelmi kódokat, mikor módosítottad a fiókod biztonsági beállításait? Az mondjuk nálam 8 karakteres mind.
Ha nincs elmentve kódod, illetve nem sikerül rájönnöd melyik email címedre / telószámodra küldözgeti a kódokat, akkor lásd a topik összefoglalóban említett telefonszámot és beszélj velük az elérési időben. Helyrerakják a dolgokat gyorsan meglásd

-
Tomate
veterán
Újratettem a gépet, felraktam újra az origint de nem tudok bejelentkezni... 6 számjegyű kódot kér, de sem telefonon sem emailben nem kapok. A google authenticatort kellene használnom? De azt sem sikerül sehogy. Segítsetek kérlek, mert egys épkézlűb leírást nem találok a neten. Köszi!

-
csaba951
veterán
válasz
HellAbove
üzenetére
Tehát a barátnődnek is van érvényes Origin Access-e, de amikor a te gépeden lép be az Origin fiókjába, akkor nem jelenik meg rajta a játék?
Ha igen, akkor hívd fel telefonon az ügyfélszolgálatot (szám a Téma összefoglalóban).
Ha nem, akkor meg annyi, hogy minden Origin fióknak külön-külön meg kell vennie a játékot/OA előfizetést ha játszani akar.
-
HellAbove
tag
Sziasztok!
Origin Access-be bekerült a SW : BattleFront, legalább is számomra. Az én account-omon bent van és játszok is vele, viszont ha account nélkül vagy barátnőm accountjával nézem, ott nem jelenik meg. Van esetleg valami ötletetek, hogy ez mitől lehet? Emiatt vettük meg access-t neki is

-
Ryder62
őstag
Jópofa ez az Origin. Tegnap telepítem és újraindítja a gépet. Legalább szólhatna, hogy te idióta, mentsd a munkádat. Nem jelzi előre és magától cselekszik, nincs megerősítés. Meg amúgy is, minek igényel újraindítást?
-
Hunork
veterán
De, az oroszoknál
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hivatalosan nem lehet, max rokonnak / jó ismerősnek, akinek meg kell adnod email címet, jelszót, biztonsági kérdést, személyes adatokat. És persze ajándékba, nem pénzért. De gondolom ezt nem kívánod, így megtartod a fiókot, ki tudja mikor fogsz ismét origin lázban égni
-
Fricc
tag
Halihó, van arra lehetőség, hogy el tudjam adni az egész origin accountomat minden játékkal együtt? Tervezem eladni a gépemet, és már nem lesz rá szükségem... Battlefiled 1 a legértékesebb rajta, de vagy 4-3 bc2 stb stb...
-
ot93
senior tag
Üdv,
hogyan tudnám az origin letöltési sebességét korlátozni? most az van, hogy letöltéskor a böngésző lassabb, de nem ártana ha annak is jutna több .
-
gaszkonyi
csendes újonc
válasz
gaszkonyi
üzenetére
Utóirat

.
Feltehetően megtaláltam a magyarítás legújabb változatát és letöltöttem.Miután továbbra se tudom a kibontott mappákat másolni, az asztalra kiraktam egy szűz mappát és oda kihúztam őket..
.
Onnan felvettem másolással és beillesztettem a programba .
.
Heuréka 
Evvel el is búcsúzom , mindaddig amíg meg nem akadok meg valamivel.
-
csaba951
veterán
válasz
gaszkonyi
üzenetére
0) Teljesen felesleges bármit használnod a lemezről! Egyedül a dobozban található aktivációs kódra, és internet kapcsolatra van szükséged. Aktivációs kód is csak az első, Origin kliensben történő aktiváláshoz szükséges. Utána már ez sem kell többet.
1) Amikor megjelent The Sims 4, akkor még volt magyar nyelvű Origin kliens. Azóta ebből kijött egy teljesen új változat, amiben már nincs magyar nyelvű változat. Tehát legközelebb tedd fel rögtön innen a legújabb változatot.
2) Origin kliensbe való belépéshez kell a Origin fiókod e-mail címe és jelszava. Igazából mostantól egyedül erre kell figyelned.
3) Ha még nincs telepítve a játék, akkor a Origin kliens majd letölti a gépedre. Előny ha gyors internet kapcsolatod van. 30 mbit/sec felett már mindegyik jó.
4) "Vége lett, és semmi nem történt"
Letöltés után kell elindítani az Origin kliensből."Bezártam és játék indúl."
Na, akkor csak sikerült, végre!
5) "Elveszítette a korábban bele rakott Magyarítást de nem is tudom bele rakni.."
Ez passzolom. Hivatalosan nem készült belőle magyar nyelvű verzió. Lehet, hogy készült hozzá amatőr magyar fordítás, de semmi garancia nincs rá, hogy ez a játék automatikusan frissített verzióival is működni fog.6) "Az lehetséges ,hogy miután az origin nem támogatja a nyelvet ebbe be tud avatkozni ??"
Persze! Az Origin szempontjából ezek sérült fájlok. Automatikusan letölti a netről a legújabb, érintetlen, gyári fájlokat.7) "Az ominózus két mappát kihúztam egy új mappába, onnan tudtam másolni és be illesztettem a játék könyvtárába..
. Mindkettőt felül írta és azt hittem rendben van."Lehet, hogy a magyarítás még az 1.0-ás változathoz készült. Most meg már a 1.24.102.1020-as a legújabb. Ehhez meg már a magyarításból is frissített fájlok kellenének. De nagyon csodálkoznék rajta, a készítők minden egyes változtatást lekövetnének!
-
gaszkonyi
csendes újonc
válasz
csaba951
üzenetére
Következőt csináltam !
Mindent letöröltem REVO-val.
Az origint letöltöttem onnan ahol Magyar nyelvet ígértek.
De már letöltés közben rájöttem ,hogy nem lesz Magyar mert az lesz az első dolga ,hogy frissül
Így is lett. Telepítés elvitte a magyart.
.
Viszont amikor elindítottam korrektül viselkedett. Beléptem a fiókkal megnyílt és be tettem a lemezt.
A játék programot a meghajtóból indítottam mert nem érzékelte az origin se..
.
Elkezdődött a telepítés és ment vagy négy órát. Vége lett, és semmi nem történt
Bezártam és játék indúl.
Elveszítette a korábban bele rakott Magyarítást de nem is tudom bele rakni.. A franc aki bele áll
Sokat el vesz az életemből.
.
Megpróbálom még párszor. Az lehet baj ,hogy a tömörített mappából nem tudok másolni. / Rar /
Ugyanis nincs ilyen opció... Az ominózus két mappát kihúztam egy új mappába, onnan tudtam másolni és be illesztettem a játék könyvtárába..
. Mindkettőt felül írta és azt hittem rendben van..
Az lehetséges ,hogy miután az origin nem támogatja a nyelvet ebbe be tud avatkozni ??
.
Köszi a jó tanácsokat , de hát azért vagyunk itt mert a hozzá értőktől várunk tanácsot.. -
gaszkonyi
csendes újonc
válasz
csaba951
üzenetére
Na igen még valami !
Ez a játék már egyszer működött az origin épp csak fel pattant induláskor és ment a játék hónapokig.
Fel van építve egy csomó dolog benne
Csak most be ájult ..
Ha ehhez ilyen informatikai véna kell , hát akkor egy rosszindulató alkalmazás az tuti.
Talán a telefonos segítség.. De nehogy már többe kerüljön a telefonálgatás mint maga a játék.. Ha Amcsiba kell felejtős
. -
csaba951
veterán
válasz
gaszkonyi
üzenetére
A dobozon kerek-perec ott van alul, hogy internetkapcsolat, Origin kliensprogram (stb. stb.) szükséges a játék használatához. Erre te ezek nélkül akarod használni. Nem fog menni.
16 óra
Meghatározott ideig (max. 48 óra) kipróbálhatod a teljes játékot. Utána meg kell venni. Addig klikkeltél össze-vissza amíg elindítottad ezt a teszt időszakot. Értelmetlenül, mert ez nem visz közelebb a megvásárolt példány használatához. -
Hunork
veterán
válasz
gaszkonyi
üzenetére
No para!
12 elmúlt, hívd az ügyfél-szolgálatot, segíteni fognak! Kell majd az összes adatod, meg a biztonsági kérdésre a jó válasz, és hamar rendbe teszik a problémádat.
Törlés: a Felhasználó/User/Origin cuccokat is nézd meg, lehet hogy ott van valami, ami akadályot. Általában a Cache könyvtár.
Arra számíts, ha sok más játék is van, akkor ennek törlése után majd mindegyiknél frissítést kell végezni. Fájlok ellenőrzése...stb. -
gaszkonyi
csendes újonc
válasz
gaszkonyi
üzenetére
Lehet nem voltam érthető.
Nekem az origin-al van problémám.
sims4-et kellene elindítani.
Egyszerűen nem indítja a játékot. Most minden letöröltem és próbáltam telepíteni.
Képtelenség az ORIGIN nélkül. Kihúztam lan kábelt úgy is ő akart de nem csinálja a telepítést.
Illetve valami elindul a fiók név alatti bal alsó sarokba. 16 órát igért , miközben a telepítő lemez a meghajtóba.
Nem akartam feladni mert segíteni akarok a páromnak de már meg üt a guta vele
Amikor fel volt telepítve akkor akadékoskodott most meg nem telepít, nélküle meg nem lehet.
-
-
gaszkonyi
csendes újonc
Üdv nektek! Eé mondaná nekem valaki szájba járósan hogy tudok játszani a syms 4-el.
Eddig minden ment ! Aszatali parancsikon a symsen origin indúlt de ment is a levesbe és a játék elindúlt.
Vásárolt két lemezes játékról van szó.
Ami eddig történt ..Origin leszed , visszarak és semmi.Nem is Magyar ez is baj mert hát bocs vagyunk néhányan akik nem informatikusok. Jó lenne offline működne de anyira bonyolúlt ,hogy mindig a frissítésnél kötünk ki és ,hogy vásároljak.
Úgy tudnám összefoglalni ,hogy rosszindulatú szemétség vagy én vagyok láma.
Sok mindent futtattam már de ez nem megy.
Segít nekem valaki?
-
Cheesus
senior tag
Hali

Nem lehet azt az Origin kliensen belül, vagy valami egyéb programmal elérni. hogy ha indítom a klienst akkor teljes ablakban jelenjen meg, ne csak egy fél arasznyi részen, amit még kézzel kell huzogatni, hogy lehessen rendeltetésszerűen használni?
-
Hunork
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Nekem a magyar nyelv valóban hiányzott, főleg, hogy a support hazánkban náluk legalább van, és kiválóak. Azonban szerintem nem átláthatatlan, nem nehézkes, csak szerintem sokan a megszokás miatt nem örülnek. A Steam-et imádom, de sokkal több a menüje, "füle", akármi. És senki nem siránkozik. (főleg a nagy kép mód miatt) De nem meggyőzni akarlak, csak szerintem kis időt rászánsz, és megszokod. (nekem is fura volt elsőnek)
-
cyberkind
félisten
válasz
F_Zolee
üzenetére
Elhiheted, hogy nem a nyelv a legnagyobb gondom, hanem a beláthatatlan, bonyolult és érthetetlen nehéz felület, még szerencse, hogy kevés játékom van ide (mert sajnos Steam-re nem jöttek ki) és még kevesebbet fogok is megvenni (persze azért mert nem érdekelnek az új EA lehúzások csak sok év múlva olcsón), így legalább nekem is keveset kell használnom.
-
törölt tag
Tulajdonképpen jó is, hogy az Origin kliens angol nyelvű lett.
Időnként előfordul (most nem fényképeztem le), hogy a jobb alsó sarokban egy elég széles fehér aktív téglalap jelenik meg. Ott olyankor nem aktív az egér csak jobb gombbal rajta, és megjelenik egy menü amin három opció van, kettő inaktív, egy reload aktív. Sem névjegy semmi. Így gondolkoznom kellett mi lehet az, a Play.tv-re tippeltem, de miután azt lelőttem tovább kerestem. Aztán kilőttem az Origin klienst, és hiba megoldódott.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Amióta megújult ez a csoda számomra nagyon idegesítő, hogy ha valaki valamit elkezd/abbahagy/stb akkor jobb alul muszáj kiírnia ami miatt nem 1x nem 2x dobott már ki játékból, illetve még csak böngészéskor is ha feljön egy ilyen ablak és nem zárom be addig nem tudom a böngészőt se használni, a kérdésem pedig az, hogy kilehet kapcsolni ezt a szart?

Köszi előre is!

-
Jakab66[hun]
senior tag
Sziasztok.
Megvettem a BF1-et, próbálom telepíteni, és ugye kell hozzá az origin. Na szóval a bajság az, hogy amikor be adja a kis ablakot ahol be kell jelentkezni, nincs benne semmi. Full üres a kis ablak. Nem látom hova kell a felhasználó, vagy a jelszó...
Ötlet?
-
mcwolf79
veterán
Az mitől lehet, hogy kivág OFFLINE módba, mert szerinte más gépen bejelentkeztek, és hogy csak 1 gép lehet ONLINE?
Feltörték az account-omat?
Most beállítottam Authenticator-t, remélem így már nem lesz gond. -
joe-ker
senior tag
Tegnap játszottam a Titanfall-l kidobott asztalra úgy hogy a játékot is bezárta,nem is próbáltam újra felmenni.
Gépet kikapcsoltam.
Ma indítanám kéri a jelszót mondom mi van eddig nem kérte,beléptem és látom hogy, offline módban van,hiába nyomok a Go online-a nem csinál semmit.Szerk.: OMG mire beírtam megjavult
Pedig már egy órája próbálkoztam. -
turorudi
aktív tag
Offline-ban van, és nem tudom elérni, hogy online-ba kapcsoljon. Minden vackot próbáltam már, de nem megy. Mit lehet tenni?
-
pigster
senior tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Oroszul adtad meg a kérdést?
-
Hunork
veterán
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Nyugi. Hívd fel őket, 12 után vannak, és elintézik. majd elkérnek minden adatodat, és segítenek, és képzeld, ismét kell egy ilyen kérdésre egy választ kreálnod!

-
Hunork
veterán
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Annak idején pedig megadtál erre egy választ. Ha nem tudod, akkor csak a telefonos support segíthet! Rendesek, segítőkészek, telefonszám, időpont az összefoglalóban.
-
törölt tag
-
.LnB
titán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ez komoly?
Ennyit nekem nem ér azért. Tényleg csak így? 
-
.LnB
titán
Lehet nevet változtatni Origin-ben?
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Kis csellel pár játék indítható origin nélkül szerencsére!
Bár először el kell indítani az origint, aztán a játékunkra jobb klikk, és a beállításoknál ki kell venni a pipát onnét, hogy a játék futásakor fusson az origin is!
Ezután lelépek a netről, origint kikapcsolom, és az origin mappájában megkeresem a játékot, majd elindítom annak az indítófile-ját.
Ez sajna nem mindegyik játéknál válik be, de érdemes próbálkozni... -
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Kipróbáltam net nélkül, de már tényleg nem lehet offline indítani egyből... Ez mi a fax?! Régebben lehetett offline játszani...
-
Chabee
tag
Sziasztok!
Sims 3 problémával kapcsolatban feltettem egy kérdést a fórumában, de nem nagyon jár arra senki.
Válaszban, megoldásban reménykedvén itt is megkérdezném:
A lányomnak meglett az alapjáték és egy-két kiegészítő. Mivel eredeti a játék így Origin kliensen keresztül lett telepítve. Na most csak akkor indul el a játék, ha van internet, mert először azonosítani akar az Origin, azaz be kell jelentkezni. Kérdésem, hogy lehet azt megoldani, hogy net nélkül, offline is elinduljon a játék?
A segítséget előre is köszönöm!
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Origin tud olyat mint a Battle.net, hogy hdd-re másolva a játékot és azt megtalalja?
Köszi
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok Origin telepítése közben, utána random felugrik a D3D Complier_43 hibaüzenet.
Mi erre a megoldás?

-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Origin indításnál ez a hibaüzenet fogad!
Vajon mi lehet a baj?
Választ előre is köszi!
-
AshaNoR
tag
Sziasztok,
A játéktáramban ha rányomok az egyik játéknál a playre nem történik semmi ez mitől lehet? Más játékok normálisan elindíthatóak..
Köszönöm

-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
fiamnak vettem meg a fifa 17-et. Csak 7 éves ezért beregisztráltam. Aztán online szeretne játszani meg én is kipróbálnám online, de azt írja hogy túl fiatal nem játszat online. Na mondom kösz ezért vettem meg ? Az a kérdésem, hogy be lehet lépni és megváltoztatni az életkort ? EA origin-nek nem találom az oldalát ahol lehet.
Az az érdekes, hogy origin.com-on nem tudok belépni azt írja nem valós mail vagy jelszó. Wft ?

-
Hunork
veterán
Na, már van időm. Minden tisztelet egy László nevű embernek az EA support-nál. Másodszorra minden sikerült, ahogy fentebb írtam. Csak ha az első srác is tökös, akkor nincs Origin / Játék uninstall, reiunstall, és után több óra várakozás, hogy szinkronizálja az összes játékot. Origin összesen 30 játékot tartalmaz, így nem törlöm őket, ha nem muszáj. És akkor innentől a BF Hardline úgy prémium, hogy ez most jár, mivel a technikai probléma csak így oldódott meg.
Utólag elnézést a dühöngésért, de már kivert í víz, hogy megint, évek után ismét Support... Köszönöm az itteni segítséget is, még ha a megoldás elég meredek is lett 
-
regener
veterán
tl;dr: már jó?
-
Hunork
veterán
Na, hát felvázoltam a lehetőségeket!
Délutáni első ember nem értette a dolgát.
Akivel most beszéltem, igen.
A lényeg: korábban volt Origin Access előfizetésem, de már nincs. Azonban a játék elfelejtette. (hogy miért csak ez, rejtély) Ezt kellett orvosolni. Azaz a hardline nekem még Premium-nak látszódott/látszódik a Battlelog-ban. Tehát ha a délutáni manus értette volna a dolgát, akkor nem kellett volna mindent törölni, újratelepíteni (kliens, játék), és nem kéne éjfélig várnom, míg az összes játékot update-eli a kliens...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ebből egy dolog kiderült, nagyon nem mindegy, ki veszi fel a telefont.
Így utólag azt el kell ismerni, hogy legalább van magyar telefonos support, mert ezt levezényelni email-ben, online angolul, hát szerintem lepetéztem volna a sarokba. Ja, és persze ez a prémium-dolog a fiamnak jutott eszébe, tehát nélküle sem lennénk sehol, mert így már a srác tudta mit kell tennie.
Ennyi a mai napi Origin/EA mese, mindenki menjen nyugovóra, szép álmokat!
-
Hunork
veterán
Hát ennyi. Orogon reinstall is volt, utána minden manuálisan törölve.
Hálából most az összes rohadt játékot ellenőrzi, update-eli. Még 2 óra.
Jut eszembe: természetesen másik böngészővel is próbálta. Sikertelenül.
Ma több, mint 3 órát azzal töltöttem, hogy szegény EA / Origin és selejtes termékük, a Battlelog működjön.
Összeszámolom, hány forintom van benne.
Utána ha nem megy, lesz még egy telefonhívás. De azt nem viszik ki s virágboltba... És majd perkálhatnak kártérítést. Ennyit az eredeti W10-ról, meg a halom eredeti játékról. A crack-elős emberek meg vígan elvannak...

nem megy!!!!!!!!!!
-
Hunork
veterán
Amúgy egy szabvány levelet küldött a fiókomra, blabla az egész, orogin törlése, meg a játék, lépséről lépsre. Hát nem vagyok kezdő, már ez azért ismerős. Mindegy, most meglássuk, tölti lefelé. Kitöröltem kézzel a cache mappákat a Program data könyvtárból, még ezt tettem. Aztán ennyi.
-
Hunork
veterán
válasz
regener
üzenetére
Na, kérem. Egyrészt ez már nem először fordult elő, pont Te segítettél anno a DNS cache matatással (ea linket küldtél), hirdettem is, hogy tök jó a megoldásod!

Másrészt dobozos, szerintem Gameshop.
Aztán most már itt vagyok, uninstall, ccleaner, és dns cache törlés megvolt, gép újraindít, most tölti le a játékot.
De hogy ez miért van, mi okozza, rejtély. És nem csak nálam, ez ismert probléma.
Közben persze, míg beszéltem a csókával, a BF4, BF3 kipróbál, azokkal semmi gond.
Kb 1 óra, utána majd jelzem, hogy mi történt. -
-
CoolBoy323
nagyúr
Hogy oldható meg, hogy egyik játék C meghajtón van, másik D-n, de használható/játszható legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mikor írtam, még a 75%-os banner sem volt kint, csak a lejárt visszaszámláló.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És tényleg nagyon remek ügyfélszolgálat!
Heuréka