Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére

-
Neil Watts
veterán
Üdv. core2
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Offline a drága origin, pedig van internetem.Kikapcs-bekapcs megvolt, innentől megállt a tudomány nálam.
Ötlet? -
Moretimer
aktív tag
válasz
üzenetére
Cinikus butaság. Nem tartozom a "steam generációhoz". Már ha van ilyen.
Erre is csak azt tudom mondani: örülj annak, hogy nálad működik.
Nálam többször is volt gond bf3 és 4-nél is, hogy a frissítések után, vagy dlc letöltése után hülyéskedett.
Steamnél azért nem volt valószínű ilyen gondom, mert alig használtam... -
Moretimer
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az, hogy nálad működik inkább jelenti azt, hogy szerencsés vagy, mint azt, hogy jó az origin.
Megoldottam végül is ahogy mondtam, helyet kellett csinálnom.
Sokadig hülyesége amit észrevettem.Egyébként ahelyett, hogy felkiáltó jelezel, próbálj megnyugodni.

-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok,
Másnál se updatel a kliens? A Titanfall-t akarnám frissíteni (meg játszani vele obv), de nem akarja az igazságot... a kliens már újra lett indítva párszor, de semmi.
-
bigyo108
aktív tag
válasz
üzenetére
Annyit azért elmondhatok, hogy az Origin futtatásakor azért felzúg a proci venti .... Steam esetén semmi .
KB ennyi a különbség , De ez valószínűleg csak optimalizációs probléma .win7 alatt 64bit-en használom mindkettőt , soha semmi gondom nem volt velük, nagyobb leárazáskor vannak időszakos problémák .
-
Norbika88
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen mint ahogy már kifejtettem (#4387) és valóban az én problémám volt, most.
Egy szerűen nem kapcsolt fel 3D be a kártya, pedig tegnap előtte toltam vele. -
-
Norbika88
senior tag
Egyébként sose a gép a hülye, ha nem aki a lábrácson áll
Jelen esetünkben aki a klaviatúrát veri. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem rád értettem .
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
szar EA, szar Origin, szar Windows 8, szar Microsoft, szar minden
Mi mást is várhatunk a Steam generácíótól .
-
Norbika88
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A steam-nél nálam sose fordult elő ilyen, hogy malmozik magában a játék a memóriában.
Valamint ha javításra megyek kifagy.Ki írja, hogy nincs lehetőség online bejelentkezésre, majd még is.
Steam-nek nem kavar be egy OSD program se. -
errorcode06
őstag
válasz
Norbika88
üzenetére
Mit vársz, ea...
Az answer HQ-ra kellett mennem hogy kiderüljön sz*r van a levesben, mert sem a twitteren, sem a face-en nem írtak semmit. Kommunikáció 0, de hát mit várhatnánk el egy ilyen cégtől...(a piros nyíl lefelé a down-t jelenti és bf4-re vonatkozik, a 3-mal elvileg nincs gond, de azzal sem tudok jelenleg játszani...)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Moretimer
üzenetére
Az, hogy nem bírod normálisan megcsinálni, nem azt jelenti, hogy az Origin lenne a szar. Érdekesmód nekem eddig még sosem volt ezzel gondom, és biztosan vannak még így jó pár ezren rajtam kívül.
Tudom-tudom, szar EA, szar Origin, szar Windows 8, szar Microsoft, szar minden!
-
Norbika88
senior tag
Mi van ma ezzel a szerencsétle Originnel?!
Egyszer szeretnék játszani Tittanal, memóriába betöltődik 30K és még se indul el.
Javításnál meg 100%nál kifagy.(#4377) kovy29 Fele ennyi gondom nincs a steamel.
-
Az úgy pedig jó... mármint ha helyet csinálsz.

Ez sajnos ilyen, van benne az elején egy "hely" ellenőrzés ami nem veszi figyelembe hogy már ott vannak a fájlok.
Trükközni kell vele.Az webes plugin újratelepítése meg nem nagy etvasz... megcsinálja azt is magától szerintem.
Bár ha már fenn van, akkor szedd le és tedd újra azt is.Szerintem nincs semmi baj az Originnel, Win 8 alatt sem.

Amugy a helyes áthelyezési menet ez:
Átmásolod, uninstallálod a régi helyről rendesen.
Elkezded a telepítést abba a könyvtárba ahova átmásoltad őket. (az Origin beállításoknál kell át-/beállítani ezt előtte.)
Elvégzi a telepítést/letöltést.
Játszhatsz tovább.
-
Moretimer
aktív tag
esnluncher5.exe sem található. Köszi a helpet de újra kell raknom ezek szerint. Win8 alatt is egy kalap szar az egész. Origin...
-
Moretimer
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Átmásoltam a bf3-at egy másik meghajtóra, így elindult az ellenőrzés. Viszont a bf3 ellenőrzését csak akkor tudom elindítani ha átmásoltam a bf4-et és ezzel helyet csinálok...
-
Moretimer
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nincs elég hely, hogy újra elkezdje ellenőrizni. Vagyis ő telepíteni szeretné elsőnek.
-
Moretimer
aktív tag
Sziasztok,
Olyan problémám van, hogy meghajtót kellett váltanom, ezért az origin gameket átraktam egy másik meghajtóra, ahonnan nem akarnak elindulni. Mit tudok tenni, hogy az újratelepítést elkerüljem?
-
pohár
félisten
van 19.5$-om PP-on, amiből meg szeretném venni a PvZ-t Mexikón keresztül, ami már egyszer azt hiszem sikerült, ámde a pénz nem került levonásra, levél sem jött a sikeres vásárlásról

mindenféleképpen próbáltam már megvenni (bejelentkezés előtt proxy ki, fizetés előtt proxy ki, végig proxyval), sehogy nem akar összejönni a dolog... próbából megpróbáltam az itthoni, 30€ árút megvenni, ugyanúgy a 10048-as hibakóddal megtagadja a vásárlást... délelőtt 11 óta szenvedek ezzel a vacakkal

valaki próbálta mostanában a proxy/vpn & origin & PP triót? akár jöhet privátban is az infó, előre is köszönöm a segítséget

-
Scale
őstag
Másnak is rossz az Origin? Nem tudok online módba lenni..
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
Az nvidia kuponos akciói után nem sokkal tiltották a játékok árusítását. Mi a helyzet az accounttal? Árulhatom aprón az origin fiókomat? Egyébiránt.. már feltettem, de furcsállom, hogy senki más nem hirdet hasonlót
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nem erre gondoltam, hanem hogy PP-n keresztül kártyával:
http://panelsyndicate.com/help/paypal
Ha jól emlékszem lehet és nem von le előtte.
Ez az aktiváció akkor kell ha csinálsz PP számlát... mondjuk ha kapsz SMS-t akkor abban szokott látszani a kód.
Mondjuk ha Mexico-ból vásárolsz ott lehet régiós probléma is, kikapcsoltad a proxy-t vagy VPN-t mielőtt beléptél meg fizetnél? Mert célszerű előtte.

-
pohár
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
hát pedig de...

After you click Continue, we'll charge the card 400 HUF (or equivalent in other currency) to make sure it's yours. We'll refund the money into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card (check your card history, find the charge, log in to your PayPal account and enter the 4-digit code that appears next to the charge).
ezt megcsinálnám, de ha nem találom meg a netbankomban ezt a 4-jegyű kódot, akkor van cumi
(van itt MKB-s, aki használ PayPalt?) -
-
pohár
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
az is von le pénzt próbavásárlás alkalmából? mert ha visszajön ez a kétszer 220Ft az Origintől, akkor pont annyi zsé lesz a kártyámon, amennyi kell...

-
-
pohár
félisten
sziasztok!
létezik az, hogy nem tudok vásárolni MasterCard bankkártyával? innen hibával kidob (nem tudja ellenőrizni a hitelességét a kártyának), Mexikóból pedig 2x is levonta a 220Ft-ot, de vásárolni nem tudtam vele mégse... (Nem tudtuk feldolgozni a fizetést most. Használjon egy másik fizetési módot, vagy próbálja meg később)
-
Zoli133
addikt
-
lenene10
csendes tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Beszéltem, de nem tudnak tenni semmit, mert állítólag megszegtem a felhasználói feltételeket.
És állítólag az e-mail címem gyakran lett változtatva.Az az igazság hogy egy teljes accountot vettem, és miután megkaptam, megváltoztattam rajta minden régi infót.

És akkor betiltották a felhasználómat?
-
-
lenene10
csendes tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Sziasztok.
Valaki tudja mi lehet a probléma? Nem tudok belépni a felhasználómba. Battlelog ezt írja ki:
"You are not allowed to login to Battlelog. If you believe this was done in error, please contact Customer Services. Check the FAQ" -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kikapcsolod a notification-t a beállításokban.
-
Bjørgersson
félisten
Van valami megoldás arra, hogy ha játék közben kapok üzenetet vagy akármit, akkor az Origin ne vegye el a fókuszt az adott játékról? Finoman szólva is idegesítő.
-
pigster
senior tag
Köszi, de nem ez lesz a gond. Én is olvastam erről. Az én verzióm 1.05. Próbából telepítettem azért az 1,05 patcht, erre kiírt valami Error-t, miután a játékot indítanám, és persze el sem indul. Originben a játékon jobbegérrel "Javítás", aztán próbáltam "Frissítések kersése" vagy ilyesmi, semmi változás. Az egész játékot leszedtem és újra telepítettem, ugyanaz. A játék egyébként működik rendesen, meg a többi DLC is, de ezeket még a játékon belül sem hozza fel, az elérhető DLC-k között. Az Origin kliensben Dragon Age: Origins Ultimate Editionnek írja, a telepítés után viszont sima Dragon Age mappát hoz létre. Másnál láttam, hogy Dragon Age Ultimate Edition vagy hasonló mappába került, és volt ott még pár fájl, valami DAOU-akármi, ami nekem nincs is.
-
S1M0N
senior tag
-
pigster
senior tag
Origin kliensben (nem steam) aktivált Dragon Age Ultimate nem mutatja a következő DLC-ket:
Leliana's Song, Golems of Amgerrak, Witch Hunt
Ezek pedig benne lennének, igaz?
Mit kell tennem, hogy ezeket is aktiváljam? -
törölt tag

-
zohen
csendes tag
Sziasztok
Volt ez a punkbuster-es gond ami megszűnt elvileg, de elveszett minden játékom origin-ből és a nevemet is átírta a rendszer.
Tudja valaki, hogy lehet vissza állítani az eredeti/korábbi állapotot? -
killer095
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Live chaten beszéltem velük
-
killer095
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nem értem őket maga az hogy az eredeti CDkeyt megadom nem elég bizonyiték?
-
killer095
őstag
Valaki tud segiteni ?
Supportal beszélgettem kb. 1 órát ugyanis a BC2es accomat ellopták , irom hogy mivan azt irja tudok e gmailes emailről mondom nem csak hotmailt használok.
Bekéri a CD kulcsot és kb 5 perc mulva visszaírja hogy lehetetlen vissza adni az accomat és annyi.
Mondom jó akkor mivel meg adtam a cd kulcsot amit lecsekkoltol hogy eredeti és hogy az IDm az amit megadtam akkor rakja rá a másik accomra a játékot dlcstől. Azt nem lehet és vége.Ha jól értelmezem megvettem kb 20 EA címet és ez a hála egy szaros 3e forintos játékot nem birnak vissza adni még bizonyíték hegyek esetében sem

A mocskos k.rva anyátokat azt...
Ha valaki tud segiteni nagyon megköszönném addig megyek beveszek vagy 2doboz xanaxot
-
regener
veterán
Valaki nem tudja hogy mi lett a magyar EA-vel? [link]
~3 hónapja semmi életjel. -
törölt tag
Az új stabil verziójú Origin kliens egyik nagy újdonsága, hogy amikor leküldöm alvó módba a Windows 8.1-et akkor hangot ad ki. Tök hasznos, de hamar rájöttem, hogy csak ez lehet. Aztán kiléptem alvás előtt az Oiriginből és mindjárt nem volt hang.
-
Zebu
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerintem semmi baj velük. A support kifejezetten kedves!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
Kezd már kurvára unalmas lenni az EA és/vagy Origin miatti véget nem érő sírás.
-
cskamacska
addikt
" We are investigating a recent unwarranted PunkBuster ban. We are working to resolve the issue as soon as possible. Thank you for your patience."
EA én így szeretlek.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
szami777
üzenetére
Na, bejelentkeztem egy live chatre a supporttal. Az Originen a cachet törölni kellett, és már működik is. Nagyon segítőkész volt a chates, barátságos, gyors. Úgyhogy le a kalappal, akinek bármi gondja van valamivel, én is csak ajánlani tudom őket. Megéri kivárni azt az időt amíg kapcsolnak mert biztos hogy összehozzátok a megoldást.
-
S1M0N
senior tag
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ja, tehát az extra példány elvész. Amúgy ez sokszor Steamnél is így van, de bizonyos játékoknál (általában Valve fejlesztésűeknél), kaphat az ember egy plusz kulcsot (ezt csak az imént Steames megjegyzésemhez írtam)

-
Nxn908xxx
őstag
Azzal mit lehet kezdeni, hogy nem tudok felvenni több barátot, mert azt írja hogy megtelt a barátlista. 35 barátom van kb...
-
SaJtQaC
csendes tag
Nem tudjátok, hogy ha már csatlakoztattam a psn-em egy originhez. Hogy lehet másik originre csatlakoztatni ?
-
Bébá
tag
ÓÓÓÓÓÓ én béna balga balf......sz! Hát most vettem észre hogy nekem 2 accom van.Az egyik gmail-os a másik yahoo-s.És persze összekevertem ezért volt üres az eggyik profilom.Ahogy átjelentkeztem rögtön megjelentek a vásárolt játékaim.
Elnézést kérek a saját hülyeségemért. -
Bébá
tag
Köszönöm a segitséget.A web-en már megjelentek a játékaim,de a kliensbe nem mutatja.Így letölteni, telepiteni sem tudom.Nem vagyok offline, és nincsennek rejtve sem a játékaim.Hétfön felhivom öket aztán meglátom mit javasolnak.Közben megint eltüntek az oldalrol.Ez nagyon érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer óriás laptop 17" 4GB RAM 500GB HDD DVD újszerű 91%-os akku!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

különben nálam is ez van 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)