Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonThomasino
veterán
Uj op rendszert raktam fel a régi játék könyvtárat betallóztam
de nem ismeri fel.
Járható út ez? -
skulled
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy problémám!
Elfelejtettem originen a jelszavam! Na most nem tudok kérni másikat mert az emailcímre sem tudok belépni!
Vettem hawertól az fiókot de az e-mailjének ő sem tudja a kódját!
Originnek lehet valahova írni ahol nekem tudnak segíteni ebben??Üdv
-
válasz
leviske
üzenetére
Még annyit tudok elképzelni, ha nem a kliens/registry/rossz csillagállás szívat épp, hogy lehet kimaradt valami acc verifikációs lépés vagy visszaigazolás nálad (pl levélben confirm link, ilyesmi). Ezért ugymond nem enged hozzáférni az acchoz ilyen szinten.
Ha a kliens újratelepítés sem segit, akkor marad a support. EA-nál mondjuk van online chat és magyar telefon support is. Így viszonylag gyorsan és egyszerűen orvosolható minden.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Tényleg át lehet írni a mail címet, rosszul emlékeztem.
-
leviske
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Van biztonsági kérdés, de ennek ellenére nem dobja fel az ablakot, ha rákattintok az "edit"-re és az online felületükön ugyanez a helyzet. Lehet, hogy akkor az accountommal van a gáz, vagy fene tudja. A böngésző nem lehet gond, mert firefox és chrome alatt se működött.
Báááár, megpróbálom visszaállítani angolra, mert már nem is tudom mikor lőtte magát magyarra és lehet az a baja.
Nope, nem az a baja. -
Esetleg még az lehet hogy nem adtál meg biztonsági kérdést és az a baja?
A Security-ben lentebb esetleg adj meg egyet, ha nem lenne... talán utána működik csak. -
válasz
leviske
üzenetére
Akkor nem értem, nekem tisztán működik így:
Edit -> feljön a biztonsági kérdés ablak (zenekar, anyja neve stb, amit anno megadtál kérdésnek) -> bejön az edit screen, átírom, mentem. Verifikációs mail, confirmál a levélbe stb... mennie kell.https://help.ea.com/article/how-to-change-your-origin-account-s-email-address
-
leviske
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
De, ha rákattintasz a kedves Editre, akkor nem történik semmi. Gondolkoztam én is a supporton, de pénzt nem akarok rá költeni, írásban meg nem tudom hol lehet jelezni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Na majd megnézzük, köszi.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem tudom letesztelni mert nem akarom lecserélni az enyém, de el tudok menni a változtatásig az edit-re megyek... elvileg tehát lehet.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Egy ideje már nem lehet az account csere-bere miatt, nem?
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azt te is meg tudod a kliens account settings-en belül.
-
Bjørgersson
félisten
Live chatesek meg tudják változtatni a mail címem?
-
Hunork
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Np problem.
Én a sok-sok "lelkesítő" élmény miatt hanyagolom majd. Ez nem jelenti, hogy nem használom, hiszen jó pár gamma van itt is, csak nem szeretek szenvedni, ha nem muszáj, pláne úgy, hogy fizetek is a szenvedésért. Arra ott egy eldugott szálloda egy bőrszerkós macával, és még talán élvezném is. 
dejaris:

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem a kérdés lett volna a lényeg... az olvasás.

(#3782) Hunork: Kinek mi, szerintem a kliens jó... nem egy játék alapján dönteném el. Nekem semmi bajom nincs vele régóta (több éve is már).

-
Hunork
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Lásd fentebb: kérdeztem, ott is, sőt, kemény 1 válasz jött, sőt ma írtam oda is.

Tudom, ez most kivételesen DICE bűn, most eljutottam pár nap alatt oda, hogy konklúzió: minden harmadik Multi indításnál fagy.
Ettől még az Origin nálam nem gyere be, Steam, Uplay, RSC inkább felhasználó barátabb, legalábbis az én személyes tapasztalatom. Mindennek tetejébe Origin fiókomat egy belorusz már feltörte
, 3 napig nem tudtam mit kezdeni, erről régebben e helyen szépen értekeztem, míg egyetlen más klienssel nem volt semmi gond eleddig. Természetesen nem kövezek meg senkit, EA-t sem, ez az én véleményem és én döntésem, ha lesz ME4, azt megveszem, mert ezzel hajtok fejet a játék eddigi részei előtt, de sem Store, sem egyéb formában nem veszek más EA/Origin játékot. Béke mindeninek! 
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
"Kérdeztem ott is."
-
-
Hunork
veterán
válasz
dejaris
üzenetére
Bírom az ilyen velős tanácsokat!

Kérdeztem ott is.
Nem volt mozgás, aztán jött válasz. Remélem, nem követtem el rikító bűnt, hogy gyorsan szerettem volna szakszerű választ!
Ugyanis már nagyon unom ezt az Origin-t, ha esetleg lesz ME4, akkor azt megveszem, amúgy soha többé Origin játék, SOHA! -
batman91
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére

-
batman91
őstag
Helló!
Az lenne a kérdésem hogy Origines BF1942-be ha frissítem erőszakkal a punkbustert azét bannolhatnak? Mert eredetileg nincs beleintegrálva az Origines verzióba, viszont vannak olyan szerók ahova máshogy nem enged föl, ilyen pl. a Desert Combat szerók. De én úgy hiszem, hogy nem kaphatok érte kokit EA-tól, legalábbis remélem.
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
Most beszéltem az EA-s supporttal és visszaadják az NFS Rivals árát.
A háttér annyi, hogy nekem is ez a ritka black screen errorom volt és így nem tudtam rendesen játszani. A külföldi honlapra ki is írta az EA hogy nem tudják megoldani a problémát, szóval legalább korrektek voltak.
-
Hunork
veterán
Üdv!
Lehet, hogy már volt róla szó, elnézést ha nem olvastam vissza, időm kevés.
Szóval: Battlefield4 megy, single tökéletes, viszont Multiban folyton kifagy, 4-5 perc maximum játékidő, csak brutálisan lehet a programból kilépni. (Feladatkezelő)
Netalán valahol valamit be kell állítani, valami cfg-t matatni?
Mitől lehet ez, lehet-e orvosolni, és ha igen, hogyan?
Előre is köszönöm a válaszokat!
UI még soha nem volt ilyen gond, sem BF3, sem COD-ok, sem Crysis 1-3...

-
kigyi_23
addikt
válasz
dejaris
üzenetére
Én már a 3. után idegbajt tudok kapni nem érek el 8-at egy nap
Bár a főnök gépét egy 87-es számlázó program miatt már raktam újra párszor amikor megvette.... 8GB memcsi stb, de ugye a számlázó program nem indul el x64 alatt, mert dos-os. Ok semmi gond telepítettem virtual pc-be dos-t úgysem az igazi akkor raktam rá egy xp-t is ugyanígy. Ment, de lassú volt. Kapott egy x86 win7-et ugye így minek a sok memcsi, de mindegy. A Dos-os progi csak ablakban kicsiben fut.... teljes képernyős dos ablakot nem támogat a Win7.... Megoldottam nagyobb ablakban futást, de az sem volt egyszerű. Na ott én már majdnem idegbajt kaptam főleg, hogy a géphez nincs x86 driver szinte semmihez. Azóta is gondot okoz néhány ékezetes karakter megjelenítése, de ezzel már nem akarok foglalkozni egy darabig megjelennek, majd egy ékezetes karakter beírásakor minden ilyen karaktert helyettesít valami ábra 
-
DonThomasino
veterán
Most mi a helyzet mostani BF4 ruszki kulcsokkal.
Megy/ nem megy/ vagy csak oroszul megy? -
Mustármag
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az biztos

(#3767) dejaris Rekordra készülök! (mióta meg vettem)
-
Mustármag
őstag
Ezt jó tudni, mi a titka??

-
Mustármag
őstag
Sziasztok
A kedves EA fejlesztők megoldották már hogy ha új rendszer kerül a számítógépre, akkor a digitálisan vásárolt játékokat ne kelljen 1-1be újra letölteni?
-
-
robyg
senior tag
Üdv Sakcok.
Nem tudjátok mi lehet a baja az originnek?
Már péntek óta próbálnék vásárolni de nem tudok.
Paypalt,kredit kártyát is próbáltam de mindig valami 10048as hibát ír.
Én Bécsbe vagyok de az uncsimat is megkértem,hogy Ebesről is próbálja már ki és neki se ment.
Jó hogy beakciózzák a cuccokat az ember meg nem tudja megvenni. -
Bencus88
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
végig nézegettem, de úgy látszik nem voltam elég alapos.

-
-
Bencus88
nagyúr
Sikerült indulásra bírni hála NetTom kollégának

-
Bencus88
nagyúr
Bocs a sok hsz-ért srácok!
Sikerült megcsinálnom

pogo.com-on létrehoztam egy felhasználót személyiséget hozzá adtam az ea oldalán majd elindult

Köszönöm az eddigi segítségeket.

Na ez fasza mégse megy
eljutottam odáig kiírta a textúra beállításokat elindítom és újra az a hiba üzenet. Hát én nem szenvedek vele így is egekben a vérnyomásom. pá soha többet nem veszek originen semmit. -
Bencus88
nagyúr
Nem hiszem el, hogy miért kell túl bonyolítani mindent.... Miért nem lehet egyszerűen feltelepíteni rámenni és indítani. Újra feltettem a felajánlott helyre az origint letöltöttem a Medalt és ismét azt a hibát írja ki amit bemásoltam. Valakinek van ötlete?
-
Bencus88
nagyúr
Köszönöm srácok! Úgy is csak 1 játékom volt szóval telepítem origint újra egy mappába minden

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére

-
danih
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem, nem beszélünk el egymás mellett

-
válasz
Bencus88
üzenetére
Addig nem fog tovább engedni amíg nem csinálod meg amit írtam.
Az a baja hogy valami kell neki az Origin kliensből az aktiváció során, és azt keresi.
Csak mivel régi cucc ott keresi ahova default települ mert ez valami fix dolog maradt benne.
De csak egyszer kell megcsinálni egy telepítés után. -
Bencus88
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ment pü!
-
válasz
Bencus88
üzenetére
Azt hiszem annál van egy olyan probléma hogy ha nem az alapértelmezett könyvtárba rakod akkor az "aktiválás" idejére vissza kell állítani az origin könytvár beállítását az alapértelmezettre. (Program Files/Origin/stb bla bla-ra).
Elindítod a játékot, beírod az Origin acc belépését ha kéri és indul is.Utána vissza rakhatod ahol volt a könyvtárbeállítás.
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Kellene megint egy kis help.
Lejött az Airborn, és mikor indítok kiírja, hogy csatlakozzak az EA fiókhoz. Nagy nehezen kiderítettem régebbről maradt egy fiók. Beírtam majd hiba üzenet, hogy látogassak el az oldalra és egyeztessek valamit. Itt a szeméélyes adataimra kíváncsiak vagy mit kellene csinálnom?

[link] Vagy ezt kell megcsinálnom?
-
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Kell hogy legyen a vásárlásaidnál egy rész/gomb erre. Én még nem csináltam, de elvileg ott kell kezdeményezni az ilyesmit.
Angolul tudom.
Account & Privacy menü:
Order History... lenyitod az adott rendelést.
Request Refund kék sor ott van közép tájt... katt arra kitöltöd stb.
De csak bizonyos ideig van ott a gomb, tehát lépni kell most.
Egyébként ha csak a hiba a bajod akkor várj egy javítást vagy új drivert... esetleg supporttal beszélj.
-
rankesz
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Videókártya driver frissítés volt már?
-
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Magyarországról nem lehet visszafizetés igényelni, csak amcsiból!
-
Rabbitf_24
addikt
HI
megvettem originen a legújabb NFS-t, de villogó képernyő miatt nem tudom játszani. Valaki igénylet már vissza pénzt a drága EA-től az új rendszerben?
-
Arra garancia/biztosíték az eladó részére, hogy a kártya aktív és él... nem tudom máshogy kifejezni magam. De jó akkor nem egy nyelvet beszélünk nyilván.

És azért kell ez a "biztosíték", mert maga a tranzakció később hajtódik végre, értem én amit mondassz, de ennél azért többminden zajlik le, mint amit írsz.Igazad van ennyi, meg elbeszélünk egymás mellett lehet. Písz!

-
danih
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Garancia sem, semmi ilyesmi, még tágan véve (hétköznapi értelemben) sem, az tényleg más

Ez szimpla check, egyfajta elkülönítés a processing rendszer részéről hogy lássák pozitív lenne-e egy terhelés szimplán az adatok helyessége alapján (azért is kis összegű). Azt nem csekkolja (mert nem tudja explicite csekkolni), hogy elegendő-e a fedezet pl., azt már csak a valós összeg levonásakor "tudná meg" csak a terhelést végző fél. -
OK. Mr Bankár... elnézést hogy nem használtam pontos és körültekintő banki szférában használatos fogalmakat. Biztosíték elég tág fogalom ám a hétköznapokban, vagy akkor garancia, akármi...

Elhiszem neked hogy ez csak egy szívatás a jónépnek, amit a bankok találtak ki hogy beszedjék az értesítő sms díját.

-
danih
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Még jó, hogy semmi köze nincs az idézetteknek ahhoz, amit írtál (már látom kicsit hadilábon állsz ezek szerint a "biztosíték" fogalmával - is)
De nem baj, ne higgy annak aki pl. dolgozott is bankban, nyertél, nyereményed pedig az internet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jó erről nem nyitok vitát... hiszi aki akar amit akar.
"You might see authorization requests on your online statement. These requests aren't actual charges; they are tests to confirm that your payment card account is active and has available funds to accommodate transactions. Authorization holds are removed by your financial institution shortly after your purchase clears. The time it takes to remove authorization requests varies by financial institution."
"If you update your billing information, the store will place an authorization hold on your payment card account, usually in the amount of 1 USD or the local currency equivalent, to verify your account information."
Következtetést meg mindenki levonhatja.

-
danih
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ebben sajnos tévedsz, ez nem így megy - a pénzügyi biztosítékokhoz pedig végképp semmi köze a dolognak. A tiltott kártyát sem ebben az etapban ellenőrzi, az ettől független.
-
Ha kártyával vásárolsz akkor le is lehet tiltva így ellenőrizhetik többször. Vagy hogy van e rajta pénz pl.
Attól függ milyen rendszert használnak és milyen pénzügy biztosítékokat kérnek.Itt nem is feltétlen az EA, hanem a DigitalRiver pénzügyi szolgáltató kérheti. Elvégre ez nekik is rizikó.
-
válasz
ChingChang
üzenetére
Nem.
-
ChingChang
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy 10 pontos kérdésem: Origin, kártyás vásárláskór szokott e kártya csekkolást végezni, Paypalhoz hasonlóan? Tehát arra gondolok, hogy a vásárlás mellett még megterheli a kártyát egy 1 eurós összeggel ?
-
xbencetoth
újonc
Sziasztok
Online bejelentkezésre jelenleg nincs mód - hibára tudtok valami gyógyírt?
-
Bencus88
nagyúr
Nem is kellett küldenem csak paypal alapján kitöltöttem. Elvileg sikerült köszi srácok!

-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? Meg szeretném rendelni a Medal of Honor Airborn-t és mikor kitöltöm minden oké, akkor kiírja, hogy próbálkozzak meg másik kártyával vagy később. Tegnap óta ezt csinálja. Mi lehet a gond? Át lehet küldeni originen, mert akkor valaki megvehetné nekem én meg elküldeném neki a pénzt plusz 100,200 ft. Köszönöm!

-
gianni85
veterán
Sziasztok!
Black Friday sale-ben beszereztem egy Mass Effect 3-at, mert eddig kimaradt, de gondoltam akkor már az első két részt is újra végigjátszom és megveszem. (xboxon toltam régen)
A Mass Effect 1 Origin telepítés után nem indul.... semmi hibaüzenet. Nézegettem neten, de semmi se segített. valakinek van valami tuti tippje? Ügyfélszolgálat tud segíteni? Ilyen dolgok mindig elveszik a kedvemet a PC-től
-
Megéri a BC2 megéri a pénzt?
A sztori orientált játékokat szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én a sok-sok "lelkesítő" élmény miatt hanyagolom majd. Ez nem jelenti, hogy nem használom, hiszen jó pár gamma van itt is, csak nem szeretek szenvedni, ha nem muszáj, pláne úgy, hogy fizetek is a szenvedésért. Arra ott egy eldugott szálloda egy bőrszerkós macával, és még talán élvezném is. 

, 3 napig nem tudtam mit kezdeni, erről régebben e helyen szépen értekeztem, míg egyetlen más klienssel nem volt semmi gond eleddig. Természetesen nem kövezek meg senkit, EA-t sem, ez az én véleményem és én döntésem, ha lesz ME4, azt megveszem, mert ezzel hajtok fejet a játék eddigi részei előtt, de sem Store, sem egyéb formában nem veszek más EA/Origin játékot. Béke mindeninek! 
Ugyanis már nagyon unom ezt az Origin-t, ha esetleg lesz ME4, akkor azt megveszem, amúgy soha többé Origin játék, SOHA!

eljutottam odáig kiírta a textúra beállításokat elindítom és újra az a hiba üzenet. Hát én nem szenvedek vele így is egekben a vérnyomásom. pá soha többet nem veszek originen semmit.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)