Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabbitf_24
addikt
már megy, de nekem azt írja ki, hogy egy másik gépen vagyok bejelentkezve stb...
újraindítottam a gépet, ugyanez a szöveg, nem szinkronizálja a játékokat és el se tudom indítani őket.
Ilyenkor mit tudok tenni? -
Pervitle
csendes tag
Sziasztok!
Miért nem lehet belépni az Origin fiókomba.
Azt írja , hogy a szolgáltatás nem elérhető.
Másnak is van most ilyen problémája?
Köszi! -
viktor82
őstag
Az orosz medal of honor aktiválhátó originen?
-
JamesHun
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
jó játékokhoz jön a patchelt crack, de tény, hogy néha az origi vásárlókat jobban szívatja a kiadó.
Mi szívunk 1 hétig mire helyreteszi a patch a hibáka, nekik meg már a javított kiadás jön ki törveOriginből és a netes vásárlós "kliensekből" én azt hiányolom, hogy adjanak már fix kedvezményt ha sok játékot vettél meg a kiadótól, vagy ha abból a szériából (NFS, Battlefiled stb már több szériád is megvan originalba). Mennyivel jobb kedvem lenne megvenni PC re is jó kedvezménnyel (pl 50%) majd az NFS-t, de most xbox lesz belőle 90% (bár lehet addig meggondolom magam és jön a másik 2 NFS mellé az új is)
warez visszaszorítására meg nem kell más, mint jó multit csinálni és több lesz a vásárló ha tényleg jó
-
Zoli133
addikt
-
_Gomba_
tag
Hali!
Én a fifa 13-hoz tartozó kódot szeretném regisztrálni.
Rákattintok, hogy kód beváltása. Kijön az ablak. Beírom. Kiírja, hogy Fifa Online Pass free code.
Miután jóvá hagyom visszaugrik a kódhoz és kiírja:"Message not found"
Erre a hibára valaki tud megoldást ?
Köszi
-
Hunork
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Köszönöm a választ!

Videó nem számít, mert vagy háromszor végigtoltam, igaz, akkor még nem volt bekötve az Origin/EA kliensbe...és szerintem itt a dolog nyitja...hasonlóképpen jártam nemrég a BF3-al, azt is végigtoltam párszor, és még az elején egy küldetésnél a karakterem nem csinálta, amit kellett volna, csak járkáltam körbe, és az egész küldetést újra kellett kezdenem...ahogy elnézem, itt is ez lesz a megoldás...és tuti, hogy a kliens hibája...rengeteget olvastam hasonlókról én is, miután írtam ide...
Majd kedden nekiesek, addig nincs sok esélyem az otthoni géphez...
-
csaba951
veterán
Nem játszottam vele, de találtam neked segítséget:
1) fórum segítség, másoknak is voltak pontosan ugyanilyen gondja
2) videó végigjátszás, nézd meg, hogy mit csinál máshogy -
Hunork
veterán
Üdv srácok!
A saját topikban nagy csend van, ezért itt is megkérdezem:
Játék: Medal of Honor (2010)
Először is: Nem először nyomom végig a játékot.
Van a Fenevad gyomrában küldetés. Egy magaslaton egy géppuskafészket kell likvidálni, megjelölni.
De nem megy!
Bármit teszek, lövöm, fedezőtüzet adok, a társak nem moccannak meg! Rendre kifogyok lőszerből, visszamegyek, és mindig ott maradnak. Előre megyek, vissza megyek, mindenhonnan lövöm a géppuska állást. Semmi nem történik...
Mitől van ez, mit kell tennem?

Ez egy bug, és újra kell kezdenem az egész pályát, vagy mi a rák? (utolsó ellenőrzőpont betöltés sem segített)
Segítsetek, mert különben az egeret szétverem egy kalapáccsal!
-
Hintalow
senior tag
Hi!
Mennyire régi játékokat lehet regelni Originen? RA3+Uprising fent van, C&C 3 + kieg csak supportal lesz megoldható, ahogy olvastam.
RA2-t lehet?
vagy hasonló korú EA játékokat?Tudom, hogy nagyon elvetemült kérdés, csak kíváncsi lennék, mert az összes megvan eredetiben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
30%-os kedvezmény. Most kaptam mert rég nem léptem be accountomra.

56MINPVDMK
A KEDVEZMÉNY ÉRTÉKÉT A TERMÉKNEK A VÁSÁRLÁS IDŐPONTJÁBAN ÉRVÉNYES LISTAÁRÁBÓL VONJUK LE. AZ AJÁNLAT NEM VONATKOZIK A STAR WARS™ THE OLD REPUBLIC™ ÉS A MASS EFFECT 3 JÁTÉKOKRA, ELŐRENDELÉSEKRE, A VÁSÁRLÁS IDŐPONTJÁTÓL SZÁMÍTOTT 30 NAPON BELÜL MEGJELENŐ JÁTÉKOKRA, VALVE JÁTÉKOKRA, EA PARTNER JÁTÉKOKRA, VIRTUÁLIS VALUTÁRA ÉS JÁTÉK IDŐKÓDOKRA.
Aki felhasználta egy köszönömöt írjon be pls...
-
Hunork
veterán
-
Hunork
veterán
Üdv mindenkinek!
Egy apró kérdés: a mentéseket a Felhőben vagy a gépen tároljam???
Kis gondom támadt: BF3-ban egy küldetésnél előjött egy bug, ami azt jelenti, hogy nem tudok semmit csinálni, a feladat nem megy, csak mászkálok, folyamatosan kiírja, hogy guggoljak, de már nem kell...és tudom, mit kéne csinálni, de nem megy!!!
Most restart mission-ban vagyok, aztán meglátom...és a Felhőt kikapcsoltam...de már nem tudom, hogy ez jó ötlet volt-e... 
-
Hunork
veterán
Vagy igen, ez is igaz! Az már trend, hogy idehaza szinte minden játék többe van, főleg, ha nincs valami kupon. (nekem nemrég volt a szülinapi, azt azért kihasználtam...) És sajna, néha jobb venni pl. a CDGalaxistól...ami azért hajmeresztő! (MOH Warfighter is így lesz meg...)
-
Mardel
őstag
Szerintem egy kis félreértes van itt.
Eszerint van egy promo kód ami 20$-t levesz a játék árából és így lehet venni gondolom összesen 1 db játékot, és mivel amerikában pár játék 19.99$ így nekik ingyen volt.
A kód meg csak USA és Canada IP alól érvényes. Talán VPN-el működik, de én nem kockáztatnám meg a fiókom ezért.
-
Hunork
veterán
válasz
JamesHun
üzenetére
szerintem ez egy nagy átb@szás...
NFS, Dead Space, Crysis, Mas Effect...méghogy ingyé... bruhahaha...
vagy valóban csak az USA-ban, de ott sem hinném, hogy bárkinek, hanem esetleg azoknak, akik valamilyen státusszal rendelkeznek, mert már annyit vásároltak...de még ez is hihetetlen lenne... -
JamesHun
addikt
találtam egy ilyet, de nekem semmilyen akció nem jön fel :S
lehet külföldinek kéne látszódnom, így megosztom, hátha valaki azért összehozza , hogy amcsinak látszódjon az originbe
[link] -
Mr.White
senior tag
üdv!
a kérdésem az lenne, hogy lehetséges e email címet változtatni az originemhez?
köszi a helpet! -
v!ct0y
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Minek ?
Nem lehet kitörölni. -
-
Mardel
őstag
Egyébként most valami akció van originen?
Pl. a Burnout Paradise The Ultimate Box 5.99€, steamen 14.99€, amazonon 19.99$.
-
csaba951
veterán
Ebben a hozzászólásban mindent megtalálsz! Köszönjük Hunork!

-
olly
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagyon fura helyzet állt elő..
Egy pár hónapja ellett lopva az origin accountom (mostmár feltéltelezem, hogy valami keylogger lehetett)
Mivel a facebook accountommal betudok lépni az ea oldalán az ellopot fiókomba.. ez igen ám mind szép és jó.. de nemtudom át írni az addatokat mert kéri a "jelenlegi jelszót" amit ugye nemtudok mert ellett lopva..
hogy miből következtettem le a keyloggert? eaa@ea.ocm címre van át írva..
a Termektamogatas@ea.com nak írtam de még nem igen válaszoltak. Ezen kívül tudnátok esetleg másabb tanácsot adni? (2 játék volt az accounton : fifa 10 (dobozos) Burnout paradise (store-ban vett) így bizonyítani tudom, hogy enyém az account. -
Hunork
veterán
Sürgős segítséget kérek szépen:
Win reinstall után az Origin-ban ott vannak a játékok, de mindegyikre kattintva csak a Letöltés használható. Nincs mód, hogy felismerje valahogy őket, mert lepetézek, ha mindet le kell töltenem! A mappa jól van megadva, ez biztos!
-
csaba951
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Battlefield 3 Premium 8500 Ft
4 hónapja keresek olyan helyet ahol olcsóbb. Sajnos nincs, mindenhol csak drágább. Külföldön is. Itt 7000 Ft volt az alja. 6000 Ft-nál vettem volna, de nem, csak feljebb ment az ára!
Ősszel esett volna az ára, de az EA most ügyesen piacra dobta az alapjáték + dlc változatot. És bizony ez az eladási listák tetejére került. Alig drágább (10900 Ft) mint a premium önmagában, nem csodálom, hogy inkább ezt veszik az emberek. Ez viszont nem kedvez az árcsökkentésnek.
Egyébként a linkelt keresésnek ez az első találata! A Google nem hazudik!

-
v!ct0y
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
BF3 Premiumot (amiben csak a DLC-k vannak) honnan lehet a legolcsóbban beszerezni? Originen 50 Eur, az egy kicsit sok....
Köszi.
-
csaba951
veterán
válasz
cettlee
üzenetére
>orogin accountba van már több játék is, és szeretném
>mondjuk az egyiket eladniErre nincs lehetőség. Olyan mint a Steam. Ezek a játékok "örökre" a te fiókodhoz vannak kötve.
>érdemes minden játékhoz uj accountot csinálni?
Egy fiókot könnyebb átlátni. Viszont ha el akarod adni valamelyik játékodat, akkor jobb ha külön van. Egyébként a fiók eladását a EA tiltja, és itt a gamepod-on sem hirdetheted meg az eladást.
Sok fióknak hátránya még, hogy valamelyik létezését elfelejted, vagy kimegy a jelszó a fejedből. A barátaidat is külön fel kell venni a fiókokhoz. Ja, hogy ők is több fiókot csináltak? Akkor annyi példányban kell őket felvenni!
-
cettlee
őstag
üdv.
ha egy orogin accountba van már több játék is, és szeretném mondjuk az egyiket eladni, arra milyen mod van? érdemes minden játékhoz uj accountot csinálni?
énis konzolvilágtol rendeltem fifát, de 8900 helyett 9980 at kért a futár.
-
albert8
veterán
Hátha itt gyorsabban tudtok segiteni:[link]
-
csaba951
veterán
válasz
pethYeti
üzenetére
Fifa 12 aktiválható volt. A 13 sem lesz kivétel.
Origin-en nincs területi korlátozás. Tehát bármelyik országból aktiválhatod a kulcsot. Egyedül nyelvi korlátozások lehetnek pl. a játékban kizárólag az orosz nyelv érhető el ME3 esetében, ha Oroszországban vásároltad.
Az Amazonos EA kulcsok mindig ROW-osak, tehát nincs bennük semmilyen korlátozás. USA-ban nagyon kevés olyan (pc) játékszoftver kapható amibe valamilyen nyelvi / területi korlátozás van beépítve.
Ha esetleg a dobozos verziókat preferálod akkor itt kb. 100 Ft-al olcsóbban tudod megvenni. Persze ugyanúgy aktiválni kell Origin-en, a lemezt nem is érdemes betenned a meghajtóban, ha gyors neted van.
-
pethYeti
addikt
Amazonos FIFA 13 biztosan aktiválható lesz originen? Sehol nem találtam erre utaló jelet. Keresgéltem mostanában megjelenő ea játékokat(NFS, Medal of Honor) amiket meglehet venni digitálisan azoknál se volt odaírva.
Elő akarom rendelni mert jár valami adidas all-star bónusz.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
ment privi
-
v!ct0y
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Mit akarsz venni ? Itt most EA akció van![link] Kosárba kell rakni és úgy kell az árát megnézni.
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
nincs vkinek egy origin kedvezmény kódja egy nagy kösziért?

-
csaba951
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Ezt nem tudod megtenni. Ha mégis zavar, akkor vedd fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal!
-
sziasztok
windows reinstall után nem működik az Originem (Steam, Uplay tökéletesen megy), mikor megpróbálok bejelentkezni azt írja hogy "Az első bejelentkezéshez internet kapcsolat szükséges" , pedig nincs olyan tűzfal ami megfogná, már újratelepítettem de szintén ez volt (update is rendben volt)
bármiféle segítséget nagyon köszönök

-
S0m30n3
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, BF3 akció szerintem már lejár éjfélkor, szóval már mindegy. Supporttal való szórakozást szerettem volna elkerülni, de úgy látszik nem lehet. Majd ha megint vennék valamit originről felhívom őket, sajnos bf3-ról lekéstem.
-
csaba951
veterán
>Oké, köszönöm a választ, igaz megvenni nem sikerült...
>"Payment Authorisation Failed".A szokásos körök:
* Magyarországról van beregisztrálva a fiókod?
* Magyarországról (magyar ip cím) próbáltál meg vásárolni?
* Magyar kibocsájtású bankkártyával fizettél?
* Korábban volt már sikeres vásárlásod az Origin-en? -
S0m30n3
aktív tag
Kedves origin ígyis-úgyis elmenti a bankkártya infókat? Steamen asszem van olyan, hogy ne is mentse, itt nincs? Csak mert nagyon úgy írja, hogy megtartja az adatokat.
-
Niczo
senior tag
-
Hunork
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szívesen!
Hehe..
én is mondtam nekik, hogy a kálváriámért igazán adhatnának ajándékba egy gammát, ha régebbi, az sem baj, de nem, ezt a kupont adták nekem is... 
-
Hunork
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hali!
Elvileg minden esetben 15% a kedvezmény mértéke. Az áruházban (store) beteszed a kosaradba a terméket, megadod a kódot, és kiírja, hogy mennyi az összeg, amit fizetned kell. Így leellenőrizheted.
-
Bjørgersson
félisten
"Mellékeltük a következő promóciós kuponkódot is:
XX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXXA kérdéstől függően a kód használható termék vagy letölthető tartalom beváltására, regisztrálására vagy akció igénybe vételére az Origin áruházban.
Ne feledd, hogy a kódok a kézhezvételtől számított egy hónapig érvényesek, és rendelésenként egyetlen promóciótípusra korlátozódnak. A promóciós kuponkódok az általunk kínált termékek legtöbbjére érvényesek, de előfordulhatnak bizonyos korlátozások. "
Hogyan tudom kideríteni, hogy ez a kód mennyi kedvezményt ad, ha ad egyáltalán, és hogy mikre használható?
-
csaba951
veterán
-
pethYeti
addikt
Ha a FIFA13-at amazonon veszem meg ami elvileg 25-től elérhető (USA), de Európában ugyebár csak 28.-án jelenik meg akkor vajon tudok 25.-től játszani vagy hiába írom be a kulcsot majd csak 28.-án unlockolódik nekem?

-
Hunork
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akkor öröm van!

És mindenhová máshová is gmail legyen az alapfiók, mert az a leggyorsabb ilyen téren. (nálam pár éve egy régi freemail fiókra 2 napig jött egy aktiválás, na, akkor váltottam!)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

a fiam játszik vele multit, én szinte csak single arc vagyok...de az is szívatott, új játékot kellett kezdenem, erről is írtam a saját topikjában...de nézd meg a blogomat, találsz egy hosszú írást,

vagy hasonló korú EA játékokat?

Most restart mission-ban vagyok, aztán meglátom...és a Felhőt kikapcsoltam...de már nem tudom, hogy ez jó ötlet volt-e...
NFS, Dead Space, Crysis, Mas Effect...méghogy ingyé... bruhahaha...