Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edem05
őstag
válasz
Bjørgersson #6106 üzenetére
Ügyes
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #6105 üzenetére
De, nagy nehezen megtaláltam.
-
válasz
Bjørgersson #5931 üzenetére
Csak most láttam facen. ,
-
Hunork
veterán
válasz
Bjørgersson #5931 üzenetére
De valaki csak most szembesült vele. Amúgy tényleg nagy lépés, lévén a Steam már évek óta tudta ezt...
-
genndy
addikt
válasz
Bjørgersson #5929 üzenetére
Most már lehet venni ajándékba is játékot (saját régiódba), eddig nem lehetett.
-
Cs1csó
titán
válasz
Bjørgersson #5792 üzenetére
Bal oldalról ezt a fekete sávot, valamint alulról ezt a chat biszbaszt nem lehet valahogy eltüntetni vagy legalább összébb nyomni?
Üdv el lehet tüntetni a baloldali sávot. Fent a menüsávban katt arra hogy VIEW - azon belül - ZOOM ezt vedd 125%-ra és kész.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Bjørgersson #5556 üzenetére
Köszönöm
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Bjørgersson #5554 üzenetére
Néztem ilyen visszahívós izét de az ingyen van, ha megadom nekik a számom?
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #5223 üzenetére
Steam-en nekem is az van beállítva, meg ha sikerült megcsinálni az originem, akkor itt is az lesz beállítva, nem variálok itt google hitelesítővel.
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #5220 üzenetére
De, andoridon van, meg generál kódokat is, viszont nem fogadja el. Ha kliensből lépek be, akkor azt írja, hogy érvénytelen kód, ha weben lépek be, akkor túl sok próbálkozás, próbáljak meg belépni pár perc múlva. A gond az, hogy ügyfélszolgálat is csak hétfőtől péntekig van, s még csak nem is tudok telefonálni nekik.
Van egy rendszermentésem, ott elméletileg fentvan az origin is, holnap kipróbálom, hátha be tudok ott jelentkezni, s ki is kapcsolom ezt a lóf*szt.
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #5218 üzenetére
Weben se és kliensből sem tudok bejelentkezni.
Email-ben nem kapok kódot, mert nem az van beállítva, hanem a google authenticator. -
zzola
titán
válasz
Bjørgersson #5088 üzenetére
Bennem az volt, hogy alig tudnak magyarul, bár lehet keverem a munkahelyi supporttal, ott előnyösebb lenne minden nyelv, a magyart kiéve...
-
zzola
titán
válasz
Bjørgersson #4969 üzenetére
Nem.
Beléptem PSN account-al és sikeresen hozzácsatolta a fiókot az origin fiókhoz! -
zzola
titán
válasz
Bjørgersson #4967 üzenetére
Alul az van, hogy "vagy bejelentkezés FB vagy PSN fiókkal".
-
juhiati
aktív tag
válasz
Bjørgersson #4927 üzenetére
Valahogy a fiókon lévő cuccot (csak egy ME trilogy) át kéne rakni egy másik fiókra vagy korlátozás alól kivenni, csak az a baj hogy az én személyimet ismerik így azzal nem lehet kiszedni a korlátozás alól. Erre kellene nekem egy ötlet. Telefonálni nemigen tudok, mert fél8-tól fél7-ig melóban vagyok azután meg nemhiszem hogy foglalkoznak velem a supportnál telefonon.
-
syabi001
csendes tag
válasz
Bjørgersson #4821 üzenetére
November 29én még megkaptam, az a vicc, hogy reggel kód nélkül beléptem véletlenül, de nem tudtam a biztonsági kódot kérni ami tartalékban vqan, mert megint kódot akart küldeni...
-
syabi001
csendes tag
válasz
Bjørgersson #4819 üzenetére
Köszi, próbálom őket, de 30 perceket kell várni azt mondja, de akkor nincs más megoldás ezek szerint.
Üdv
-
tom570
aktív tag
válasz
Bjørgersson #4734 üzenetére
Sikerült, Köszönöm
-
tom570
aktív tag
válasz
Bjørgersson #4734 üzenetére
Eddig nem is tudtam, hogy van ilyen, most megpróbálom, köszönöm!
-
G viktor
tag
válasz
Bjørgersson #4563 üzenetére
Akkor az lehet.
Köszi -
SRII
őstag
válasz
Bjørgersson #4495 üzenetére
Hát addig nem merészkedem, annyira nem zavar, csak fura volt,hogy nem találtam ilyen opciót.
Marad az elrejtés. -
genndy
addikt
válasz
Bjørgersson #4490 üzenetére
Steamen ki lehet, de csak supporttal, és ők is nagyon sokszor visszakérdeznek hogy érted-e hogy mit akarsz és biztosan azt akarod-e hogy a játék örökre eltűnjön a fiókodról. Gondolom Originnél is tud ilyet csinálni a support.
Próbáld meg a Live Chatet. -
kissd01
tag
válasz
Bjørgersson #4411 üzenetére
Megtalálni megtaláltam de hívni nem lehet már őket...
-
Moretimer
aktív tag
válasz
Bjørgersson #4377 üzenetére
Az, hogy nálad működik inkább jelenti azt, hogy szerencsés vagy, mint azt, hogy jó az origin.
Megoldottam végül is ahogy mondtam, helyet kellett csinálnom.
Sokadig hülyesége amit észrevettem.Egyébként ahelyett, hogy felkiáltó jelezel, próbálj megnyugodni.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #4384 üzenetére
Nem rád értettem .
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #4377 üzenetére
szar EA, szar Origin, szar Windows 8, szar Microsoft, szar minden
Mi mást is várhatunk a Steam generácíótól .
-
Norbika88
senior tag
válasz
Bjørgersson #4379 üzenetére
A steam-nél nálam sose fordult elő ilyen, hogy malmozik magában a játék a memóriában.
Valamint ha javításra megyek kifagy.Ki írja, hogy nincs lehetőség online bejelentkezésre, majd még is.
Steam-nek nem kavar be egy OSD program se. -
Moretimer
aktív tag
válasz
Bjørgersson #4372 üzenetére
Átmásoltam a bf3-at egy másik meghajtóra, így elindult az ellenőrzés. Viszont a bf3 ellenőrzését csak akkor tudom elindítani ha átmásoltam a bf4-et és ezzel helyet csinálok...
-
Moretimer
aktív tag
válasz
Bjørgersson #4370 üzenetére
Nincs elég hely, hogy újra elkezdje ellenőrizni. Vagyis ő telepíteni szeretné elsőnek.
-
válasz
Bjørgersson #4341 üzenetére
Kikapcsolod a notification-t a beállításokban.
-
Zebu
addikt
válasz
Bjørgersson #4315 üzenetére
Szerintem semmi baj velük. A support kifejezetten kedves!
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #4309 üzenetére
Ja, tehát az extra példány elvész. Amúgy ez sokszor Steamnél is így van, de bizonyos játékoknál (általában Valve fejlesztésűeknél), kaphat az ember egy plusz kulcsot (ezt csak az imént Steames megjegyzésemhez írtam)
-
válasz
Bjørgersson #4295 üzenetére
Köszönöm.
Akkor majd megpróbálok intézkedni
Remélem nem kérdezi meg a másik account cuccait, mert nem tudom
a sajátomat alig tudom megjegyezni :/
Üdv. Tubica
-
válasz
Bjørgersson #4293 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
Ez lenne az a szám ? +36 150 595 50
Üdv. Tubica
-
válasz
Bjørgersson #4291 üzenetére
Szia.
Az enyémen két játék van ( Bf 3, meg valami zombis ), az övén meg 1 ( fifa 13 )
Hogy lehet őket megkérni ? Mit kell írni, vagy kinek ?
Milyen adatokat kell nekik megadni ?Üdv. Tubica
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Bjørgersson #4279 üzenetére
A battlelogot kihagytad.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Bjørgersson #4272 üzenetére
Mar irtam, de ezzel kapcsolatban nem jott valasz.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Bjørgersson #4270 üzenetére
Hat elvileg ugyanaz nem? Gondolom mind1iket a bankom valtana szoval... Vagy megsem? Ez lenne az elso ilyen vasarlasom azert kerdem.
-
Zebu
addikt
válasz
Bjørgersson #4192 üzenetére
Jah... 1 órát kb...
-
Zebu
addikt
válasz
Bjørgersson #4188 üzenetére
Jól hangzik....
na még 5 perc a live chat-ig....
-
SRII
őstag
válasz
Bjørgersson #4148 üzenetére
Igazad volt, tényleg, csak ki kell várni az alkalmat! le van terhelve rendesen!
-
Akcok94
senior tag
válasz
Bjørgersson #4148 üzenetére
gondolom, de akkor itt kell mellette ülnöm hogy töltse mikor megszakad,
-
dredbiro
senior tag
válasz
Bjørgersson #4133 üzenetére
Ez most komoly? A PF-ból egyszerűen átmásolom és működni is fog? Arra gondoltam ,olyan mint a steamnél,van belső programja,ami elkészíti, csak nem találtam sehol sem ilyen opciót
genndy.- köszi,kipróbálom
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #4084 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #4082 üzenetére
De a tolmács igen ha van...
-
csaba951
veterán
válasz
Bjørgersson #4071 üzenetére
Igyekeznek felzárkózni a Steamhez. És tényleg!
-
Devil Smile
őstag
válasz
Bjørgersson #4057 üzenetére
Kösziiiii!!!!!
-
cskamacska
addikt
válasz
Bjørgersson #4044 üzenetére
Ha csak a rendszer érdekel, akkor nem kellene kérdés legyen hogy Steam a jobb.
Origin szegény jelenleg csak ballaszt, használni kell, mert azt mondták. De ezt még az EA is elismeri, mert nem merték a Battlelogot bele integrálni, külön kell böngészővel bohóckodni. Sőt, a külön franchise-ok pl Bioware, Sims cuccai is külön weboldalon lakoznak(szinte független rendszerekként), és még véletlen sem érhető el minden a kliensből.
-
robyg
senior tag
válasz
Bjørgersson #4042 üzenetére
Én meg steamre. Sokkal jobb szerintem a rendszere. Az akcióik pedig jobbak árban.
-
D.Orion
veterán
válasz
Bjørgersson #4020 üzenetére
Én megvettem magamnak a Bf3 prémiumot, öcsémnek meg az alap Bf3+prémiumot, de valamiért nála elakadtam a prémiumnál.
Egyébként most elég sok akció van.
Alap BF3: 5Euro
BF3 Prémium: 10Euro -
Grande Ale
őstag
válasz
Bjørgersson #4010 üzenetére
Köszi!
-
cashback
őstag
válasz
Bjørgersson #3986 üzenetére
Kapcsolatba lépek velük a napokban.
A vásárlást igazoló email-eket tudok nekik elküldeni... bár nem tudom az mennyire "hivatalos".Köszönöm.
-
válasz
Bjørgersson #3980 üzenetére
Játék közben origin böngészőben mondjuk a google.com legyen a kezdőlap. Vágooood?
-
szami777
addikt
válasz
Bjørgersson #3966 üzenetére
Ugyanez van nálam is. Zavaró, mert 1 percre se lehet otthagyni a gépet.
-
kissd01
tag
válasz
Bjørgersson #3913 üzenetére
És ezt hol tudom beállítani?
-
xxx86
csendes tag
válasz
Bjørgersson #3908 üzenetére
Sajna nem.
-
peterm711
aktív tag
válasz
Bjørgersson #3886 üzenetére
User error
na ez most érdekes, mert a játék mappák ott vannak, csak a hát a tartalmuk 5 MB, amit nem értek hogy ez hogy lehet, csak win reinstall volt, és ez egy másik hdd-n van, remélem nem haldoklik, nem mai darab.
-
peterm711
aktív tag
válasz
Bjørgersson #3880 üzenetére
Csinálhatok vele akármit, újratölti az egészet. 19 GB-ot ír, és húzza ugyanabba a mappába, okos
steam-nél nem volt ilyen probléma.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #3863 üzenetére
A steam 9+ évig csak oda engedett telepíteni ahová a kliens volt, egy 2012-es frissítés óta tudod változtatni.
Ezzel szemben ez az Originen kezdettől fogva állítható (igaz nem játékonként, de valljuk be ez azért egyedi eset, de ugyanúgy gond nélkül megoldható)... -
X Factor
addikt
válasz
Bjørgersson #3861 üzenetére
Köszönöm
Bár nem értem, miért nincs egy olyan opció mint a Steamben, h. játék telepítése előtt rákérdez.
-
afrojack1
senior tag
válasz
Bjørgersson #3847 üzenetére
igen, jól van még fáradt vagyok
-
afrojack1
senior tag
válasz
Bjørgersson #3845 üzenetére
erre nem gondoltam XD
-
válasz
Bjørgersson #3788 üzenetére
Nem tudom letesztelni mert nem akarom lecserélni az enyém, de el tudok menni a változtatásig az edit-re megyek... elvileg tehát lehet.
-
válasz
Bjørgersson #3786 üzenetére
Azt te is meg tudod a kliens account settings-en belül.
-
válasz
Bjørgersson #3781 üzenetére
Nem a kérdés lett volna a lényeg... az olvasás.
(#3782) Hunork: Kinek mi, szerintem a kliens jó... nem egy játék alapján dönteném el. Nekem semmi bajom nincs vele régóta (több éve is már).
-
Mustármag
őstag
válasz
Bjørgersson #3766 üzenetére
Az biztos
(#3767) dejaris Rekordra készülök! (mióta meg vettem)
-
Ryder62
őstag
válasz
Bjørgersson #3559 üzenetére
"Agreeing to Origin's TOS effectively gives EA permission to track all manner of bizarre information about your computing habits, and sell them to third parties"
Mindenki tudja hogy az EULA tartalmaz egy olyan részt ami kimondja hogy az Origin nyugodtan kukkolhat, szkennelgetheti a géped adatait és elküldheti az EA-nak.
-
nanus
senior tag
válasz
Bjørgersson #3531 üzenetére
1.-hsz.be kellene tenni.06-1-505-9550
-
Zoli133
addikt
válasz
Bjørgersson #3501 üzenetére
Valahol láttam olyasmit, hogy alapértelmezett böngészőtől függhet a probléma, nem tudom már hol, de kipróbálni nem tart sok ideig.
-
Taposo
aktív tag
válasz
Bjørgersson #3498 üzenetére
Frissen feltelepitett winnel driverek s egyéb progik nélkül próbáltad ? Mióta csinálja lehet valamit nem kajál meg valami új dolgot amit nem használtál régebben ? Windows frissitésekkel nem jöhetett valami, nekem soha nem szabad engedni a win updatet szétb@ssza az egész gépemet eredeti winnel
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Bjørgersson #3495 üzenetére
egy pillanatra nálam is megáll minden, amikor indítom.
-
Wolverine
félisten
válasz
Bjørgersson #3495 üzenetére
Nálad lesz a hiba, nálam ugyanis hibátlanul működik.
-
LamaCube
addikt
válasz
Bjørgersson #3459 üzenetére
Nem, rendesen tölti. Az ellenőrzés az megvan 2 perc alatt olyat csináltam már. Erre azt írja, hogy 1ó 10p. A poén, hogy sok idő elment a másolgatással és annyi idő alatt már letöltöttem volna
Biztosan én cseszek el valamit.
-
LamaCube
addikt
válasz
Bjørgersson #3457 üzenetére
A baj az, hogy nem ellenőrzi, hanem elkezdi letölteni. Biztonság kedvéért elmentettem az eredeti mappát. Most megpróbálom azt, hogy a letöltést szüneteltetem és a bf3 mappát rámásolom a letöltési mappába és felülírom, ha úgyse jó, akkor letöltöm.
-
Hunork
veterán
válasz
Bjørgersson #3342 üzenetére
Jajj, kimaradt: .net.framework legújabb legyen feltelepítve.
És még egy tipp, ha esetleg ezzel meggyógyul: a böngésző már legyen megnyitva a kliens előtt. Röhejes, de ez is egy megoldás...(bár most tökéletes, és nekem W8 van, a kezdetekben sok gond volt vele...)
-
Hunork
veterán
válasz
Bjørgersson #3340 üzenetére
Üdv!
Nálam is volt ilyen. Firefox uninstall, törölj mindet, ami erre utal a Users mappából, mindenhonnan. Előtte persze könyvjelzők mentése! Gép restart, Firefox netes install. Nálam ezek után ment. (kifejezetten BF3 alatt fagyott ki, ugye neki kell a böngésző, de nagyon...) -
Totalgear
csendes tag
válasz
Bjørgersson #3240 üzenetére
Problem solved
-
válasz
Bjørgersson #3130 üzenetére
Crysis és Mass Effect trilógia, NFS: HP (a remake), BF: BC 2.
-
Lester75
csendes tag
válasz
Bjørgersson #3082 üzenetére
Nevezzük tanulópénznek,többé nem fordul elő
Azt hiszem,hirtelen felindulásból történt,egy kósza gondolat és már pötyögtem is be a bankszámlaszámomat.
Ezt a hardverapró dolgot meglesem. -
Lester75
csendes tag
válasz
Bjørgersson #3079 üzenetére
Köszönöm a segítséget.Ha jól értem még 49 Euro súlycsökkentés a kártyámon.
Legalább erre az évre kimerítettem a játékigényemet. -
Lester75
csendes tag
válasz
Bjørgersson #3076 üzenetére
Oh!
Ez ciki.
Jobb lett volna,ha inkább iszom egy sört.Már csak azt kellene tudnom,hogy a sok közül melyik BF3 vásárlása legyen,nehogy megint valami kiegészítést vásároljak.
-
Mardel
őstag
válasz
Bjørgersson #3068 üzenetére
Originnél legalább van ilyen.
Sőt, a GFWL-nél is szokott lenni limit, általában 15, amit nem lehet revokeolni.
Ott meg a Microsoft annyit "segít", hogy beszéld meg azzal a supporttal ahol vetted, mikor az a saját DRM **arjukban nem működik... -
SQX_Barto
addikt
válasz
Bjørgersson #3066 üzenetére
Fent van az Originemen az Undercover. De amikor "rám maradt", akkor már minimum 2 install ment a levesbe, és persze akkor még fogalmam sem volt a limitről. Szóval a limit Originen ugyanúgy él. (Amikor még beregeltem anno nem is Origin volt, hanem talán EA store vagy ilyesmi)
Én a sima angol support-hoz fordultam, semmi gondom az angollal 4 év UK utánSzerk: De van ugyanúgy, a DRM-eket nem szünteti meg az Origin, ha 5 install limit van, akkor az marad 5...
-
nepszter1
addikt
válasz
Bjørgersson #3009 üzenetére
Köszi , ugyanaz a hiba lép fel
Nincs elállítva a rendszeridő tuti
-
Mardel
őstag
válasz
Bjørgersson #2983 üzenetére
Csak azt, hogy ne induljon a windows indításakor.
Ez a funkció pár éve hiányzik belőle, és nem akarják belerakni, pedig csak pár sor. -
dejaris
addikt
válasz
Bjørgersson #2981 üzenetére
Orbitalis user error
Az origint inditottam administratorkent, nem pedig a jatekot.
-
bopeti98
őstag
válasz
Bjørgersson #2958 üzenetére
Egyenlőre nem játszani szeretnék hanem letölteni a játékot a gépre mivel újra lett telepítve a gép. Egyébként újratelepítés előtt gond nélkül ment az Origin.
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #2938 üzenetére
Akkor mit csinálsz ebben a topicban?
Mellesleg én is meglepődtem hogy van ilyen topic. -
Mardel
őstag
válasz
Bjørgersson #2933 üzenetére
Nálam meg frissített (volna) egyszer kiírta hogy ötvenvalahány MB-ot fog leszedni és írt rá ilyen 15 percet mert 50 Mbit helyett csak 56KB/sel jött..
Aztán magától bezáródott, elindítottam újra 15 perc után eltűnt, most indítottam el, már nem akar frissíteni de elfelejtette a mentett felhasználóinevet meg a jelszót. -
Youri
veterán
válasz
Bjørgersson #2930 üzenetére
szarba nem lépek
-
horvathd
aktív tag
válasz
Bjørgersson #2930 üzenetére
Nálam működik
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Bjørgersson #2914 üzenetére
Most már nálam is
Amúgy a legújabb van telepítve, mindig hagyom frissíteni. Lehet volt egy apróbb kimaradás...
-
cs1rk3
tag
válasz
Bjørgersson #2905 üzenetére
nem vagy egyedül neken is beragad indításkor.
-
Zoli133
addikt
válasz
Bjørgersson #2905 üzenetére
Legalább fél éve nálam hibátlan a program nálam.
Jelenleg abszolút elégedett vagyok vele, jól végzi a dolgát.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2836 üzenetére
Köszi
Még az ME2-t tolom egyébként, de a biztonság kedvéért táraztam be
Sosem lehet tudni mikor lesz megint ilyen jól árasítva
Múltkor 80%-os kedvezményben volt egyébként az Originen 9.99 €, én meg úgy voltam vele, mint veterán Steam-es, hogy hétfő hajnalban még biztos akciós lesz. Akkora elszántam rá magam, hát levették
Hüppögtem is, hogy ezt a remek kis páratlan akciót kihagytam, de így még olcsóbban úsztam meg, köszönhetően annak, hogy az € alig 50 Ft-al olcsóbb a fontnál.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Bjørgersson #2845 üzenetére
anyit ír a magyar oldalon a kérdés után : a következöt mondtad : Feltörték a citromailem , nem tudok belépni ezért nem tudok meg nézni az mailjeimet amik az originről vagy azón belül is a need for speed worldről jönek kérem változtasák meg vagy segitsenek köszönöm mert az email 1 honap inaktivitás után megszűnik
ennyi és alul még ezt:
Mi az az EA azonosító / Origin azonosító?
Az EA azonosító olyan egyedi jelzés, mely megkülönböztet másoktól az EA világában. Ebben tároljuk minden személyes információdat, például az Xbox Live és PSN nevedet. Ez lesz a mesterazonosítód, mely azzal a céllal jön létre, hogy minden, az EA Nation-ön belül játszott játékot könnyedén nyomon követhess, függetlenül attól, hogy milyen konzolon játszod.EA azonosítód a legtöbb esetben automatikusan jön létre akkor, amikor regisztrálsz egy játékra, ha azonban még nincs EA azonosítód, könnyen létrehozhatsz egyet, ha bejelentkezel az EASPORTS.com honlapra vagy az Originre. Bejelentkezéskor a rendszer felkér, hogy hozd létre EA azonosítódat. Ez az azonosító nem befolyásolja meglévő személyiség-információidat.
Ha az EA azonosítóval kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, bátran lépj kapcsolatba támogatási csoportunkkal a Beszélek egy játéktanácsadóval gombra kattintva, vagy telefonon, és ők megtesznek minden telhetőt, hogy segítsenek.
...
Kibontás -
válasz
Bjørgersson #2842 üzenetére
vagy az oldal szarozott. volt olyan, hogy azt írta, hogy nem elérhető a szolgáltatás, frissítem az oldalt és utána azt írja ki, hogy 20-25 perc várakozással kell számolni (tehát már sor is volt).
persze a 20-25-ből 40-45 lett, de erre már számítottam az előző napi menetből. -
válasz
Bjørgersson #2840 üzenetére
nem kell este 8ig várni, én délelőtt 11kor live-chateltem velük kétszer is. (gondolom angolok, ausztrálok miatt)
amúgy is csak 6 óra az időeltolódás USA legközelebbi időzónájához képest
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Bjørgersson #2838 üzenetére
hétköznap nem lesz jó... de az angol az megyen
köszi a segitséget
és hol tudok velük kapcsolatba lépni ?
mekkora esélyel tudnának segiteni? -
Mr.White
senior tag
válasz
Bjørgersson #2673 üzenetére
akkor lehet többet kéne chatelnem velük.
Hunork:ez globális probléma.nekem is sokszor van hogy ezt írja ki, ilyenkor kicsit meg is ijedek, de aztán rájövök hogy csak szokásos origin bug...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kutya topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Macska topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Google Pixel topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest